Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 29058, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.58.39.23')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Місця для двох

© Богдан Ступак, 04-05-2011
Один з київських шопінг-молів (для нас неважливо який, тому що київські шопінг-моли в принципі подібні між собою: купа бутіків, кілька ресторанчиків швидкого харчування, боулінг і кінотеатр). Кожен стандартний кінотеатр складається із зали для перегляду кінофільмів, каси з квитками і пуфиків, на яких відвідувач може згаяти час в очікуванні кінокартини. На одному з таких пуфиків вже хвилин десять сидів хлопчина. Він виглядав трохи схвильованим, але намагався надати собі незворушного вигляду, що в нього виходило не дуже добре. Особливо, коли помітив дівчину, що прямувала просто до нього. Він підвівся, підійшов до неї, чмокнув її у щічку.
- Ну що, пішли? - спитала вона.
- Окей. Я тут, поки тебе чекав уже придбав квитки.
Здалося, що дівчина не дуже зраділа такій ініціативі.
- Хоч не на останній ряд? А то знаєш… мені якось…
- Не переживай. Не на останній.
Хлопчина (їм обом було років шістнадцять) показав контролерові два квитки. Парочка вмостилася на свої місця. Через кілька хвилин розпочалося кіно: якась американська комедія (для нас не важливо яка, тим паче, що всі американські комедії в принципі подібні між собою і викликають у глядача подібні почуття). Зал (слід зауважити, доволі маленький, але затишний) був на диво порожній: вони сиділи лиш удвох.
Після півгодини стандартних американських переживань він підсунувся до дівчини й спробував її поцілувати. Вона тут же відсахнулася:
- Вибач, але я не знаю... Нам так добре друзями...
- Пам'ятаєш ти розказувала про те, як ти віриш в долю?
Таке питання викликало її подив.
- Ну от подумай, - продовжував він, - яка імовірність того, що ми двоє опинимось самі в кінозалі? Невже це не доля?
Вона завагалась...
Хлопець знову підсунувся до коханої й поцілував її. Поцілунок вийшов не дуже вдалим, але головним був не він. Її погляд. Такий ніжний. І ледве помітна посмішка. Він поцілував її знову…
Наступну годину власне комедія була тим, що хвилювало їх найменше. Адже вони були удвох!
Повернувшись до дому після перегляду кінофільму та романтичної кількагодинної прогулянки, хлопчина дістав зі своєї барсетки квитки, на місця в кінотеатрі... ті місця, що мали бути зайняті іншим глядачами, але не були через "примху долі"...
"Так, - подумав він, - все таки викупити усі місця в залі лише для двох, то не така уже й абсурдна ідея"

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Багатий Буратіно

© Залєвський Петро, 06-05-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.40880012512207 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …