Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28394, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.234.165.107')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

НЕ правЕльно

© Вадим, 18-03-2011
- Він забороняє мені палити, - промовила до нього Яна, очікуючи на якусь реакцію. Це могло бути щось типу «Він не правий» або «Як негарно». Тобто, спроба закосити під «свого в дошку». Тобто, отримати ще одну галочку, яка підвищує шанси на секс з нею.
Але реакція була не такою. Роман меланхолічно потягнувся в кріслі та позіхнув.
- Він має на це право, - спокійно кинув він, - ти ж його.
- Я не власніть! – вигукнула Яна та встала з іншого крісла, яке стояло напроти Романового. Крісло було старим та під час різких рухів дуже недвозначно рипіло. Так і цього разу. Яна густо почервоніла та полізла до сумочки. Нервовими рухами вона дістала косметичку та почала в ній ритись. Тим часом Роман закурив та поглянув у вікно. Була весна. Чергова весна, яка нічого не змінює. Але це краще ніж зима та холод. Принаймні, сосульки перестануть вбивати невинних літніх дамочок.
- Звичайно, - протягнув він, розуміючи, що Яна є особливою. Не такою, якою вона йому здалася вчора. Не просто чарівна незнайомка, яка цитувала Ремарка та вишукано сміялася з його жартів. Романових, а не Ремарка, - але  якщо ти погодилася вийти за нього заміж, то тим самим погодилася на його умови. Чоловіки люблять такі речі…, - він смачно затягнувся в передчутті того, що зараз може сказати або якусь велику фразу або чергову хуйню. В принципі, різниці не було, - ну, типу – це моя футбольна команда, це моє авто, це мій дім, це моя жінка. Ти розумієш?
Яна кивнула. Косметичка була в неї в руках проте вона перестала там ритись. Її зелені очі дивилися на Романа з похмурою зацікавленістю жінки, яка помилилась. В неї було гарне обличчя. Дуже гарне. Сама по собі вона була худенькою та милою жінкою, якій просто не пощастило в житті. Чергова зруйнована доля, яка намагається зрозуміти себе та виправдатися у власних очах.
Роман мовчав. Йому більше не хотілося нічого казати. Він спостерігав за тим, як Яна відклала в сторону косметичку та повільно підійшла до нього. Вона дістала з його рота цигарку та поклала до свого. В цей час вона дивилася на нього, а він на неї. Їй було цікаво, а йому все одно.
- Я хочу поцілувати тебе, - прошепотіла вона, викидуючи у прочинене вікно цигарку, - ти не проти?
Роман першим поцілував її. Від неї тхнуло вчорашнім алкоголем та цигарками. Вчора вона викурила більше пачки « Кемела». Не дивно, що чоловік забороняє їй палити.
Вчорашній день видався тяжким для обох. Ніч вони провели разом. Але що цікаво – сексу не було. Вони приїхали до нього неймовірно п’яними та веселими, слухали на підлозі Боба Марлі, курили на балконі, разом милися в душі. Але жодного натяку на секс. Це було настільки чудово, що Роман почав було думати ніби секс це може зруйнувати. Цю ідилію, яку він тоді відчував. Та і зараз також. Якби від неї не тхнуло перегаром – це було б погано. Він би думав, що вона чужа.
Її язик був у нього в роті, коли він захотів блювати.
Вона так нічого і не зрозуміла.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Росткович Олег, 19-03-2011

коли він захотів блювати...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ганзенко Олексій, 18-03-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73924088478088 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …