Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28204, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.208.72')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Подих Любові

Подих Любові

© Світлана Кедик, 04-03-2011
Я так довго чекала на Твою самотність у тихій, весняній імлі. Малюючи в лампі вечірню бездонність крізь шепіт вранішніх мрій.
Я. Така розіллята, немов на хресті розіп’ята думками в пустелі бажань на тлі.
І Твоє світло яскраве, як племінь іскрить – бентежно, ласкаво… в долонях тремтить. Словами від Тебе до мене, від Мене  - до надр твоїх.
І я…
І я багата! Я заможна вельми Твоїми думками, словами Твоїми, мудрим діянням. Амінь.
Той камінь, що йде по воді і не тоне, як жінка у хмарах пливе на крилах Любові.
Я так довго чекала на твою самотність у тихій, весняній імлі. Тай заснула переддень того літа, як Ти явився мені.

У неї бракує часу аби записати важливі думки. Бракує часу повитирати, як належне пилюку, зготувати обід… а вечерю вона готує допізна, як раз, коли повертається він і доня вже спить, майже. Сніданок готує похапцем, коли цілує у губи та щоки маленьке Сонечко, яке обов’язково треба розбудити до школи, нагородити чистим одягом, чаєм з бутербродом, та головне – усмішкою…
А тоді вона біжить до ванної кімнати, вмикає душ і кілька хвилин мочить заспане тіло. Тіло відгукується парою, запахом минулої ночі. Ніч на цілий день ховається у її маленькій пазусі разом з його обіймами та теплими пестощами, навіть оргазмом. А вже тоді йде на роботу. Якби ж ти знав, як усі один одного там люблять! Хто чим уміє – матюками, насмішками, незлими жартами, суворістю, повчанням… а її – подихом. Її люблять вдихати. Бо тільки вона киснем проникає у всі закуточки усіх тіл, клітинки мозку і виходить назовні, немов повертається з того світу  не жива, не здорова, а воскресла. І знову сідає чекати…
За вечірнім склом по двору гуляє останній сніг. Нічого особливого та в кімнаті зацвіла червона квітка. Вона також дихає нею, часом із чайничка, часом із склянки.
Адже, Любити   так просто, коли хочеш Жити, радіти Життю та дарувати Радість іншим.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Весняне

© Зоряна Z, 05-03-2011

зацвіла червона квітка...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганзенко Олексій, 05-03-2011

[ Без назви ]

© вася-вася, 05-03-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76828718185425 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …