Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95748

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 27813, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.189.85')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Тримай мене

© Любов Опасаненко, 09-02-2011
- Ти впевнена? Лишень одне слово – і я дам команду посадити літак. Ти розумієш, що робиш? Назад дороги не буде.
Світлана схилила голову і притулилася до Сергія ще ближче.
- А ти розумієш це? – ледь прошепотіла вона.
Літак труснуло від слабкої турбулентності і пара закоханих ледь втрималася на ногах.
- Ну що, молодята – готові? Стрибок через п’ять хвилин, - радісно збуджений інструктор проводив останню перевірку парашутів. – Великі ви оригінали. Так відсвяткувати весілля не кожен наважиться. Добре, що у вас за плечима такий досвід.
- Любов до цього спорту і познайомила нас, - Сергій навіть не глянув на того. Його погляд був прикутий до тієї…єдиної.
- Кохаю тебе, - Світлана подивилась чоловікові в очі. – Навіки…
- Навіки разом, - виправив Сергій.
Закінчивши останні приготування, інструктор відкрив двері.
Звук двигунів, перемішаний зі свистом вітру просто різонув по вухах.
- Це вхід до Раю, кохана, - Сергій викрикував кожне слово з якимось несамовитим піднесенням. – Вічне щастя. З тобою.  
- Ну! Готові? Пішли. По одному, - відрепетирувана  до автоматизму фраза злетіла з губ інструктора.
Світлана міцно притиснулася до хлопця, хоч це було і заборонено інструкцією, і перш, ніж їм хотіли зробити зауваження, пара зірвалася у прірву.
Вітер. Падіння. Швидкість. Страх. Насолода. Адреналін. Тиск…
Холод. Тяжіння. Віра. Надія. Любов..
Він тримав міцно, хоч і жорстокий вітер хотів вирвати її з його обіймів.
Вона не хотіла і він це знав, та кохання робить дивні речі. Воно зводить з розуму і перетворює на рабів один одного.
Ніж в руках Сергія з’явився нізвідки. Світлана цього не бачила, але знала. Невже це кінець? Заради нього? Та пішло все до бісової матері – буду щаслива тут і назавжди.
  Один рух ножа – і стропи перерізані. Парашут відривається і летить в протилежну сторону від смертників. Його «побратима» чекала та сама доля.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Ти впевнена?

© Ганзенко Олексій, 09-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.97807288169861 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …