Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 27803, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.21.248.47')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Нелюдські стосунки

© Наталка, 09-02-2011
…Ще одне створіння з її життя…
Їхнє кохання почалось ще з його майже народження. Йому тоді було десь зо 3 людських роки. Але це не завадило їй зако-хатися в нього з першого погляду. А він? Він піддався їй зразу ж, з першого дотику він віддався їй у руки. Щось у ній викликало до неї довіру.
Він ріс швидше, ніж Вона. Але Вона його любила завжди, незважаючи на його ранні зради (так з людських років 14). Він також не звертав уваги на її зради. Хоча, скільки їх там у неї було? Але… Він ревнував, він злісно дивився на кожного членоголового, який знаходився десь біля неї поряд. Але вони розуміли один одного. Можливо навіть хтось з тих членоголових ревнував до нього, можливо хтось навіть хотів його смерті, а може хтось і не звертав уваги на їхню неприховану любов.
Було до кого ревнувати і навіть заздрити. Він знаходився завжди поряд. Він любив її ласки, він віддавав їй свою ніжність і тепло. Він бачив її такою, якою її ще тоді не бачив ніхто. Вона вільно могла роздягнутись перед ним і він це сприймав цілком нормально. Він був поряд навіть у ванній. Він любив дивитися на неї, на її тваринну красу. Вона не знала, що він думає про неї, він не хотів сказати, він тільки тихо шепотів щось ніжне на вухо і ніжно притулявся до неї. Вона любила цілувати його: ніс, вуха, моську… А він… легенько вмощувався зверху, вдивлявся пильно в її очі і… засинав. Блаженний момент для них двох – коли вони разом влягалися на диван, притуляючись один до одного, бажаючи один одному солодких снів. Вона цілувала йо-го наніч, а він тільки шепотів їй щось на вушко.
Це було третє створіння, через яке Вона проливала сльози і перше, без якого Вона не могла б просто існувати, без якого не уявляла свого життя на цьому світі. Він був завжди поряд, коли їй було погано, і коли їй було весело, коли був дощ, коли був сніг… Він міг зникнути на декілька днів, але Вона точно знала, що він повернеть. Він не міг просто так взяти і зникнути без попередження, він завжди повертався, і в такі моменти Вона готувала йому їсти, розчісувала, пестила, огортала своєю любов'ю.
Що було б, якби його не було? Вона не була б другою, але на багато гірше переносила ті всі проблеми, з якими стикалася на свому життєвому шляху. Вона хотіла жити так, як він – безтурботно, щасливо, весело. Хоча, Вона і не здогадувалась, яким є його життя поза домом. Щось між ними було спільне, вони були схожі. Можливо по відношенню до життя? Вона врятувала його, а тепер він рятував її (шепотом на вушко)…


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Що БУЛО б, якби його не БУЛО? Вона не БУЛА б...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ганзенко Олексій, 09-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.455747127533 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …