Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 27162, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.205.186')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза продовження Мобілки

14. Ялта

© Анатолій, 29-12-2010
наступні частини уже раніше розміщені на моїй сторінці

ЧАСТИНАЧЕТВЕРТА
НАДАМАНИ
(в якій наш герой дістає гроші)

11. Х3MAX
(в якій Андрій намагається швидко заробити гроші, що з цього вийшло і як йому допомагає Максим)

12. Колеса над землею
(в якій Андрій катається на велосипеді)

13. Карєніна нашого часу
(в якій розповідається як наш герой грався в паравозик)

ЧАСТИНАП’ЯТАЯ
МОЯ СІМ’Я
(в якій народжується нова сім’я)

14. Ялта
(в якій наші герої їдуть відпочивати на море)

В кінці літа у наших героїв було свято. Весілля вирішили святкувати скромно, в сімейному колі. В гуртожитку зібратися з друзями і все, коли б не Макс з своїми відеокамерами. А може це й на краще.
І все ж все склалось як можна краще.
Свято проводили у Макса в котеджі. Лімузин, біла сукня, все як у казці. Фотографи працювали старанно. Славко все контролював, обіцяв, що буде справжнє кіно. Свідками були Оксанка і Мишко. Погано, що не збереглось ні однієї фотокартки, всі згодом роздали родичам та знайомим. А нові згодом робити було ніколи, та і коли є кіно, то здавалось навіщо фото, а все ж…
Не всі з батьків змогли приїхати. У мами Андрія не вийшло, вона захворіла і їй не радили лікарі поки що далекі поїздки, а батька у Ані не було, не стала про це розповідати раніше, було ні до чого. Тому в основному на святі була молодь і розваги були молодіжні. Після офіційних церемоній батьки роз’їхались по домівках, а всі інші затіяли шумну вечірку.
Аня була напрочуд гарна у весільній сукні, яку пошили під її власну модель. Сукня була дуже пишна, як у царівни, тільки що не така довга як в ті часи, думаю коли б за нею бігали пажі і несли сукню позаду, то це виглядало б дещо дивно. Андрій як завжди виглядав нормально. Був дуже вдоволений і веселий. А от Мишка було дуже незвично бачити в костюмі. Здавалося, що варто йому хоч трішки розправити плечі і він розлізеться по швам, але в майці було б якось не до речі. Оксана теж була в гарній сукні, але у порівнянні з нареченою краще промовчати.
Дещо правда склалось якось не дуже гарно, краще сказати не делікатно. На офіційну частину Макс не зміг приїхати і всі дещо засмутились. Але вся його шайка була в зборі. Здається навіть Лєна сьогодні набагато менше палила, вона була така щаслива увесь вечір, їй пощастило упіймати букет нареченої.
Згодом молодята втекли від гостей. Правда все так і було задумано. Втекли вони разом з Славком, який все ніяк не міг залишити їх в спокої. І лише коли вони вже опинились в повітрі, то змогли насолодитись тишею і спокоєм. Вони летіли на море.
А гості залишились святкувати. Хоча головних героїв уже не було, але свято було в розпалі.
В центрі уваги тепер опинились свідки, чи випадково, а може Макс так зробив навмисне. Коли він з’явився і навкруги нього опинилось коло, то він ніби передав естафету Мишку і Оксані яких Посадив на місце наречених. І свято продовжилось ніби ніхто нікуди й не зникав.
Мишко трохи знервувався, він соромився мабуть коли на нього з усіх сторін дивили очі. Приходилось відпрацьовувати замість молодих поцілунки, присолоджуючи гостям, коли було гірко. Але напевно Оксані і Мишку це було також приємно і вони старанно грали роль наречених. Але така мука була недовго. Згодом почались танці і вже всім було не до них.
Увесь вечір Мишко ухажував за Оксаною і вона звичайно була не проти. Танцювали разом, спілкувались, коли було втомившись від шуму і гаму, вони ховались неподалік від дому в садку і милувались гарним повним місяцем, то було їм так спокійно і затишно вдвох.
Ніби вони вже знайомі дуже давно і це у них сьогодні щастя і ця радість тепер буде на все життя. Вони підходили один для одного.
Оксанці не хотілось надто близьких стосунків на сьогодні. Вона ще здається трохи кохала Андрія, але була й не проти бути з Мишком.
А він був надто скромний і стриманий, щоб дозволяти собі щось більше ніж просто поцілунки і приємні слова під місячним сяйвом.
Після недовгого святкування на ранок наступного дня всі почали вже розходитись.
Мишко провів Оксанку до самого гуртожитку і вони домовились зустрітись згодом.
А наші герої тим часом вже купались на морі. З Севастополя вони вирушили в Ялту де і планували провести тиждень. Так званий медовий місяць чи медовий тиждень.
Не будемо за ними підглядати і мішати ним, тому повернемось до наших героїв трохи згодом, а поки що і без них багато про що цікаве можна розповісти.

(далі буде)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73710703849792 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …