Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26931, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.197.108.187')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Еротика

Чорненька

© Зоряна Биндас, 14-12-2010
Я любив дивитись, як вони моляться. Всі троє обертались своїми гарненькими дупами просто до вікна, я міг бачити все. Нічне платтячко однієї з дівчат, було дуже тонесеньким, майже біле, з ледь помітним голубуватим відтінком. Воно вигідно просвічувалось, з під ним були дуже помітні округлені частини тіла. Та дівчина була чорненька, волосся сягало лопаток. Коли вона тільки поселилась тут, то була геть не схожа на себе теперішню. Я був переконаний, що дівча приїхало з якогось села, бо одягалось і поводилось на сільський манер. Волосся тоді в неї було дуже довге, повністю накривало сідниці. Я злився на її коси, бо через них не міг добре розглянути кругленький задок. Але кожного місяця волосся коротшало, мабуть, одногрупниці її переконали, що ходити з такою зачіскою зараз немодно. Вона підстригалась і підстригалась. Мені не шкода, що «чорненька» вкоротила коси, бо тепер я міг розглядати її принади. Ввечері, коли дівчата молились, то клякали на коліна, обертались до образа і складали руки в молитві. Я хотів, щоб вони сиділи так якомога довше, бо саме тоді, я милувався їхніми формами. В чорненької тоненьке нічне платтячко завжди залазило між сідниці. Вони були тугі і напружені… Я давав волю своїм еротичним фантазіям… Моїй уяві не було меж.. Ех.. що б я зробив з цією дупою… Але ні, якби я бодай торкнувся їх, то вся магія б розвіялася, як попіл з викуреної мною трави.
Ті дівчата жили у будинку навпроти. Сусідні вікна були дуже близько, але для того, щоб бачити деталі, я купив собі бінокль. Кожного вечора о 10.00 я мав бути вдома, бо шоу починалось. Я ніколи не запізнювався, просто не міг собі цього дозволити. Знав, якщо я сьогодні прийду пізніше бодай на 20 хвилин, то вже можу нічого не побачити, доведеться чекати до наступного вечора. Хочааааа.. можна було на них дивитись зранку, але я цього не робив. За довгі роки життя наодинці із собою, в мене виробились свої звички. Я довго спав. Прокидався близько полудня, дівчата ж ставали перед 7, а вже не 8 бігли на пари. Кілька разів я пробував прокидатись разом з ними, але мені так хотілось спати, що дівочі задки мені не приносили візуальної насолоди. Ранкова ерекція в мене, як не дивно, була не раніше 9 години, тому в час вранішніх дівочих зборів мені хотілось єдиного – спати.
Так, я був егоїстом, жив у своє задоволення, робив усе методом мінімальних затрат. А навіщо напружуватись, життя і так надто коротке, себе потрібно любити і леліяти.
Мені було 37. 18 років тому батьки добудували хатку в передмісті та переїхали туди, а я залишився жити сам. Були часи, що я дуже добре заробляв, тоді міг дозволити собі багато: купити найновішу побутову техніку, трохи переробити дизайн квартири, зробити ремонт, купити мотоцикл, їздити закордон відпочивати. Втім, тепер я перебивався халтурками. Працював лише кілька годин на тиждень, але отримував за роботу якусь тисячу-дві гривень, на те міг собі спокійно жити. А на що мені було витрачати гроші, квартира мала нормальний вигляд, їжу я купував і готував сам, одягу багато не треба було, я практично постійно сидів вдома, а в кіно я не ходив, перевагу надавав порноканалам, або сеансу, який починався в 10 вечора у вікні сусіднього будинку.
За ті кілька місяців, що спостерігав за дівчатами, я встиг з ними добре познайомитись. До деталей знав їхні звички, смаки, тіла. Здається, я міг пригадати навіть їхні родимки.
Одного разу я зустрівся з чорненькою в магазині, вона стояла в черзі переді мною. Одягнена у цупких джинсах, а кофта ледь прикривала її задок. Вона обернулась, щоб ще раз глянути на вітрину, подивитись назву якоїсь шоколадки, чи що. Я нарешті зблизька побачив її груди. Вони круглі і соковиті. Дівчина була одягнена в ажурний светрик під шию, але він був досить прозорий, я бачив її тілесний ліфчик, він не дуже чітко проглядався, якщо дивитись здалеку, то можна було помилитись і подумати, що вона без білизни. Ліфчик був без поролону, бо видно було, як стирчать її соски. Вони були, неначе два піки парабол, гострі, здавалось, що вони настільки тверді, що до них можна було вколотись. Ох, як хотілось їх помацати.. Запхати руку в ліфчик і дістатись того соковитого плоду, хотілось здерти з неї кофту і білизну і вкусити за сосок, потерти його язиком …
Мить, коли вона розглядала вітрину, тривала кілька секунд, мені здавалось, що пройшла вічність. Я ледь стримався, щоб нічого не казати, не торкатись її, не знайомитись, тоді б вся магія розвіялась. Добре, що я був у джинсах, інакше б всі побачили, як стирчить щось у моїх штанах, джинси трохи стримували неслухняний м’яз.
Наступні кілька днів я шукав зустрічі з нею, блукав у нашому районі, заходив у магазини, у кафе, бари. Я гуляв парком і стояв на зупинці, але, чомусь, вона не траплялась мені на очі. Єдині зустрічі з чорненькою та рештою дівчат, відбувались в 10 вечора.
Найбільше я не любив вихідних, бо студентки їхали додому. Моє еротичне кіно було тільки по буднях. На вихідних я спокійно міг виїжджати на природу, ходити на пиво, зустрічатись з колєгами, дівчат не було. Кілька разів я залишався вдома, думав, що може дівчата гуляють, пішли на дискотеку, але потім я зрозумів, що одразу після пар вони їхали додому – першокурсниці. На другому курсі їх попустить, вони почнуть їздити через тиждень, на третьому – забуватимуть навідувати батьків, щось вічно не буде виходити, вони виїжджатимуть тільки раз на місяць, а на четвертому в них з’являться хлопці-роботи, вони перестануть їздити взагалі. А на вихідних я мав терпіти.
Того разу в суботу я залишився вдома, погода була паршива, цілий день лив дощ, настрою кудись іти не було, от я вирішив провести час в компанії пакетика плану і келиха віскі. Розслаблений і навіть трохи сонний я сів дивитись фільм про Велику Вітчизняну війну. В кімнаті стояв дим і я вирішив, що слід трохи провітрити. Відтягнув штори, відкрив кватирку і.. побачив світло у вікні будинку навпроти, в кімнаті дівчат хтось був. Я побачив два розпалені тіла, які віддавали свій жар одне одному. Все змішалось в єдиний клубок, плоть, ковдра, вогонь. Я спочатку не міг спам’ятатись від здивування, чомусь я не припускав, що дівчата вже настільки дорослі, звик до думки, що їх ні тіла належать тільки мені. Не міг розгледіти хто це, не міг ідентифікувати цю плоть. Невже дівчата кохаються одна з одною?
Я побіг за біноклем, вимкнув світло, почав роздивлятись. То був якийсь хлопчина, дуже худий і дитячий, він незграбно обходився із дівочим тілом, наче любив когось вперше. Їх рухи були не ритмічні, не злагоджені, уривчасті, чорненька прикривалась ковдрою, яка з неї постійно спадала, вона відводила погляд і дивилась кудись вбік. Він був зверху, якось незграбно рухався, одне коліно йому зісковзнуло з ліжка і він мало не впав на підлогу. Вони змінили позу. Вона стала раком і він ввійшов в неї ззаду. Чорненька напружилась, прогнулась, і слухняно дослухалась до своїх відчуттів. Вона соромилась, тому в цій позі було зручно, вона уникала поглядів, поглядів партнера, але не моїх.
Я почувався так, наче застукав власну дружину, якої в мене ніколи не було, з іншим. З тим іншим їй не було добре, але вона не змогла йому відмовити. Моя чорненька, як вона могла?.. Я відчував себе зрадженим, розтоптаним. Проводив з нею стільки часу, кожного вечора нетерпляче чекав зустрічі, я мріяв про неї, як спляча красуня про принца,  я не зраджував ні з ким, ці довгі кілька місяців, а вона кохалась з іншим в мене на очах. Я розчарувався, вирішив, що то було останнє наше побачення. Краще буду проводити свої вечори із порно актрисами. Вони відверті, що кохаються з чоловіками. Вони нікуди від мене не дінуться і з ними можна зустрічатись коли завгодно, а не тільки в 10 вечора.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

потерти його язиком …

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ганзенко Олексій, 15-12-2010

Візуальноі насолоди...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 14-12-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77107501029968 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …