Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51073
Рецензій: 95794

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26920, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.194.39')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Він

© Марисабель, 14-12-2010
Знаєш, коли він пішов, я думала що не зможу жити. Він був поряд протягом останніх 10 років. Він знає про мене все. Він бачив мої сльози, мої хвилини слабкості. Він був поруч зі мною, коли я падала і коли знову піднімалася на гору. Ні, не так! Він допомагав мені піднятися і йти далі. Він був моїм ангелом-охоронцем.
    А потім він пішов. Ось так, просто. Прийшов, зібрав речі і пішов. Нічого не пояснивши, просто закрив за собою двері. Я не могла, зрозуміти, що сталося, адже у нас все було добре. У нас, звичайно, були сварки, але ж вони є у всіх! І .... я люблю його. Не дивлячись на те, що нашим стосункам десять років я продовжувала його любити! І я вірила, що і він мене любить. Тоді чому він пішов? Чому?
   З його відходу минуло чотири роки. Я все ще люблю його, хоча і не знаю де він. Він пішов з університету, звільнився з роботи і здається, виїхав з міста. За чотири роки я закінчила навчання, влаштувалася на високооплачувану роботу і купила квартиру, яку ми з ним знімали. Друзі казали, що це нерозумно, там мені все буде нагадувати про нього. Але я їх не слухала .... У мене було все, але не було його, моєї коханої людини.
    Влітку я взяла відпустку і вирушила у своє рідне місто відвідати батьків. У місто, де я народилась, виросла і зустрілася з ним. У день мого від'їзду я зустріла його маму. Випадково, просто зіткнулися на вулиці. Я не впізнала її, вона постаріла, посивіла, створювалося враження, що їй не сорок, а дев'яносто років. Те, що вона мені розповіла, вбило мене. У день, коли він пішов, йому поставили діагноз. Рак головного мозку, останньої стадії. Він помер три роки тому ....

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

А потім він пішов...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганзенко Олексій, 15-12-2010

Люблячі ідуть по житті

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 15-12-2010

[ Без назви ]

© kucherava, 14-12-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84238195419312 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …