Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26749, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.238.62.124')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Мій "хребтолог"

© Зоряна Биндас, 03-12-2010
Мій «хребтолог» каже, що коли навчитись правильно рухатись і змінити деякі звички, то з спиною все буде гаразд.
Хребтологом я назвала лікаря, який вправив мені кістки. Щораз сильніше турбували болі внизу спини. Знайомі порадили мені чудо-костоправа, який виявив, що у мене від народження були зміщенні хребці, через те м’язи набули неправильної форми. Окрім того – лікар вправив кістки в бедрах і передпліччі. Мій «хребтолог» повідомив, що коли б я не вправила кістки, то через кілька років, крім болі в спині, я б мала ще одну проблему – серце. Одне ребро в мене залазило під інше і давило на серце, тому воно не могло помпувати на повну силу. Лікар виправив і це. Сказав, що зараз м’язи мають призвичаїтись, набрати нової форми, тому спочатку болітимуть. Окрім того - може нити одна нога, бо вона була коротша за іншу, а зараз, при вправлених кістках, вона має витягнутись. Два наступні тижні – критичні. Ходити, спати, сидіти треба правильно, біль – терпіти, уникати фізичних навантажень. Тобто, за його словами, потрібно було навчити моє тіло поводитись зовсім інакше, ніж воно звикло до того. Потім така манера правильно рухатись стане звичкою. Ніякої болі не буде, ідеальна постава забезпечена.
Знаєте, мабуть з хребтом простіше, ніж з іншими частинами себе. Є лікар, який завжди готовий вправити кісточки. А що робити з рисами характеру, які заважають жити? Можна ж зробити як радить «хребтолог» із складеними стереотипами поведінки – змінити. Спочатку потерпіти, буде ломка, але ж потім – опля, і маємо ідеальну людину, досконалий характер. Можна навчити себе не їсти чіпсів, ставати в 6 ранку, ходити на плавання, посміхатись усім, не гризти нігті, говорити компліменти, уникати зайвої емоційності. Мабуть, доведеться помучитись з місяць, а потім – ці всі речі увійдуть у звичку. «Хребет стане ідеально рівний». Тільки бути лікарем самим для себе дуже непросто. Шкода, що мій хребтолог не зможе мене будити щоранку в 6, ховати від мене шкідливу їжу і вправляти мізки від неправильних думок…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Логіка:

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Tamara Shevchenko, 04-12-2010

А шкода!..

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 04-12-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.027841091156 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …