Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51056
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26522, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.35.148')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза трохи просвітництва

Думки та репрезентації

© Mortivore, 20-11-2010
В більшості випадків зустрічаю понуре заглиблення у власний світ людей, котрі бачать, що їх світобачення не підтримується іншими їх співрозмовниками. Картина досить буденна, але як бути, якщо людина «не бачить далі свого носу»? Якось, мені почали активно втлумачувати, що ось кожна людина неповторна і її світобачення може бути правильніше твого, і мовляв звідки ти знаєш, що те що в тебе в мізках не повна лажа. І чим більше людей мені це казали – тим більше в це починав я вірити. А що? В принципі конструктивне таке переконання – нічого не маю проти.
Але як бути, скажіть мені будь-ласка, з такою колосальною засміченістю мізків – як установки соціуму, які потужним потоком лайна в мізки зливають всі, кому не лінь і яке потім лізе аж через верх, навіть при першому погляді на людину. А коли починаєш розмовляти, то складається враження що твій співрозмовник  - це батьки цієї людини, рекламодавці, мода, політичні заклики, крутість її друзів і ще купа бозна чого, зліпленого як небуть в таке собі світобачення. Як його поважати скажіть мені будь-ласка?
Не все так погано, друзі. Існують різного роду клізми, які допомагають людині прийняти себе, навчають думати і дивитись на світ без фільтрів, відчувати його не тільки заднім місцем в метро або тролейбусі.
Я б звісно з великою радістю послухав цих вищезгаданих неповторних індивідуальностей, з неперевершеним захопленням поглянув би в їх дивовижні думки, з благочестивим хвилюванням душі відчув би всю красу їх чудового світу, зшитого з тонкого шовку, де кожна ниточка – це істина, здобута у важкій боротьбі з жорстким, пАганим світом. Але тільки якщо ці «особи» зможуть провести мене закутками свого світобачення, зможуть відповісти на елементарні запитання не звичним «ееее», або «ну.. еее.. не знаю», або ще  й впасти в понурість і ввімкнути всі можливі захисні механізми.

Мудрець може пояснити всі свої думки, ідіот може тільки їх пересказати. Вмикайте критичне мислення, вчіться критично ставитись до будь-якої інформації, навіть до того, що я щойно написав. І головне. НАЙВАЖЛИВІШЕ. Поясніть хоча б для себе ЧОМУ ви так вважаєте, ЧОМУ ви так до цього ставитесь,  впевніться, що ці думки, відношення і ставлення до світу, до людей ваші, а не напхані незрозуміло ким і не зрозуміло навіщо!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.95280790328979 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …