Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51006
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26304, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.22.181.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Психоделічна проза

Вбивче зауваження

© Recorder, 10-11-2010
Куди мчать карети швидкої допомоги? Розпластані і збиті в єдину масу - ті, що на зустріч один до одного, запинаючись і спотикаючись об різнокольорові світлофори, вони мчать зі швидкістю світла в точки віддалені за силою тяжіння і багатозначній рівності в категоріях, незрозумілих розумовому поняттю. Відображення дзеркал базується на обізнаності особистісних якостей. Хірург за кермом, що володіє всіма видами посадового порядку - відправник з точки на ціль. Як би не намагався він досягти успіху у власному амплуа - швидше він не прискаче. На марнотратність імен літньої людини впливають зовсім протилежні фактори. Очікування дива, що мчить по прямій лінії вздовж кам'яних узбіч - уповільнює темп циркулювання дискомфортного явища всередині його. Капсула. У ній зберігається томик зібрання оповідань Айлета, дочитавший вибереться. Він читає повільно але багатозначно поглядає на час. Очі його заплющені і сигнальні стрічки набирають все більше слів в надії поширитися з бажаною швидкістю. Атмосфера розпалюється. Руйнується стіна благородства. Крик і заклик про допомогу розсіюється в повітрі. Телефонна трубка повішена так не вдало, що здається от-от вибухне в нещадному крику. Гудки відмірюють довжину прокладеного шляху. Капає повільно і настирливо. Дощ. Не присутній в павільйоні. Просторова величина все також світла і ласкава. Нічого не відбувається для молодого покоління. Ось по вулиці крокує молодий тінейджер. З банкою пепсі і навушниками замість голови. Їхні шляхи зійдуться. Днем раніше він придбав досить цікаву дрібничку в крамниці дрібничок на Таймсквер. Куля пророкувань. Вона повідомила йому: «Ти помреш сьогодні!» Так і сталося. Хлопець був збитий на Чумацькому шляху засвинцьованої дороги, каретою що вальсувала по монотонним закутках. Червоні смуги згоріли від намагання вітру зупинити лікарняний лімузин. Хтось із присутніх заявив про своє небажання бути присутнім на балу і стер залишки сумнівів з заплямованого репутацією аркуша. Нічого не сталося. Ось тільки очікування залишалося таким же терплячим і настирливим. Пам'ять. Її проблеми з'явилися як завжди в самий невідповідний час. Хлопця увічнили шокованими поглядами а червона ниточка людини що сидить в кріслі страждань натягнулася до неможливості. Білий прапор підняла в той день вся асоціація борців за спокій. Чоловік все ще чекав свого часу. Він думав що сподівається на краще, раз по раз ковтаючи непотрібні йому анаболіки. В один момент він сплутав банку і сьорбнув снодійного з полувисохлого глечика. Фізична оболонка зазнала краху. Він піднявся і вони зустрілися.
Хлопець у навушниках нетямущо дивився на неприємне йому обличчя старця. Вони довго мовчали перед тим як старець заявив:
«Я дуже довго чекав. Ти став перепоною моєї надії. Через тебе я помер, друг »Друг у цьому випадку звучало так само недоречно і дико як і кільця оазису в кам'янистій пустелі. Самое большое онлайн казино Goxbet предлагает своим игрокам супер розыгрыш в котором каждый может выиграть автомобиль Renault Sandero Stepway. Переходите на сайт онлайн казино https://goxbet2.com.ua Гоксбет, проходите регистрацию и забирайте свой приз!
«Що ж, дозволь заявити що і ти винен у моїй смерті не менш ніж я в своїй? По твоїй волі вибухнув цей злощасний дзвоник, який викликав небажаний поспіх нещадного автомобіля »
Питання стояло якраз у тому, кого звинувачувати в цьому недоброякісному випадку. Адже за великим рахунком це був всього-лише випадок. Один на мільйон. Нарешті пройшла гроза і натягнула брезент примирення. Це була лише найменша частина того що могло статися. Адже сонце все так само сідало і вставало з ранковою росою. Хтось був щасливий від того що нещасний випадок обійшов його стороною. А хтось просто був виснажений фатальним впливом випадку на загальне хвилювання. Але все-ж, день залишався днем, а ніч ніччю. Випадок залишився випадком, а життя - єдиним актом сукупності неймовірних збігів, яких не терпить людська фізіологія.



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

дійсно...вбивче...

© George, 11-11-2010

а на мою суб'єктивну думку...

© Юлія Кропив'янська, 10-11-2010

На мою суб'єктивну думку твір написано...

© Ганзенко Олексій, 10-11-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71280193328857 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …