Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 26241, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.63.87')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза така тупа як вам треба(уривки з уявного щоденника)

Ілюзія правди

© Анастасія Грім, 07-11-2010
Сидимо з моїм Коханим на канапі, він ніжно обіймає мене за плечі і цілує в щічку.
- Ти в мене найкраща!
Я сміюсь. Таку банальну фразу чує кожна дівчина. Це вже норма. Як говорити людям:  «Як справи?». Як відповідати: «Нормально. А в тебе як?».
- Ні, серйозно! В наш час таку як ти знайти просто неможливо! Всі зараз корчать з себе невідомо що! Ти тільки поглянь на всіх цих дівчат! Вони курять як пристаркуваті моряки! Вдають із себе центр Всесвіту! Про культ стерви я взагалі мовчу! Навіщо вдавати із себе світську левицю, якщо за кілометр видно сутність звичайної курки? Зате всі вважають себе ексклюзивними, унікальними, коштовними… А оця дивна мода вважати себе відьмою? Навіщо? Навіщо забивати собі голови такою тирсою? Теж мені секс-символ нашого часу! Та кому потрібні ці всемогучі жінки, з чорними котами, закляттями та шабашами! Тьфу ти!
Ось ти у мене зовсім не така! Добра, ніжна, чуттєва… З тобою цікаво і весело. Ти не вдаєш з себе відьму чи феміністку. Не палиш… Ти досконалість! Моя блакитноока красуня. Я люблю тебе.
- Я теж тебе люблю. – відповідаю я і цілую його у відповідь.
Через годину я проводжу його до дверей. Коханому потрібно йти у справах. Він проводить рукою по моєму білосніжному волоссю, дивиться в мої блакитні очі і зовсім не хоче розлучатись ні на хвилину.
- Я не хочу йти. Я б краще залишився тут, з тобою.
- Треба, коханий, треба…
Він цілує мене на прощання і я зачиняю двері…
- Виходь! Він вже пішов!
Чорний кіт з’являється прямісінько зі стіни.
- Няяяяв! Нарешті! Господарко, покорми мене! І , бажано, змий з себе цей огидний грим! Дивитися бридко!
Я розчісую своє світле волосся, яке миттю перетворюється в чорне. Очі змінюють свій колір з небесно-блакитного на жовтий.
- Ось… Так вже краще!
- Тебе забула спитати. – гаркнула я на кота.
- Все-одно не розумію, навіщо тобі цей цирк?
- Моя бабуся, незважаючи на те, що була звичайною людиною, була досить мудрою жінкою. Ось вона мені весь час і повторювала: «Запам’ятай, ніколи не можна сперечатися з чоловіком. Він повинен бачити те, що хоче бачити. І вірити у те, у що хоче вірити. Хай насправді це далеко не так. Яка різниця? Якщо брехня робить всіх щасливими, то навіщо потрібна гірка правда?»
Споглядаючи у вікно, як Коханий крокує на зупинку, я закурила.
- Секрет в тому, що у нашому світі правда вкрай непопулярна. Вона не приносить щастя. Вона не здатна здійснити мрію. Секрет успіху в ілюзії. Тільки малюючи ілюзію іншим, даючи їм те, що вони хочуть бачити і мати, ми знаходимо власне щастя.
- Тобто правда не потрібна? – відірвався від миски з їжею кіт.
- Ну… не всім. Але, враховуючи одвічний вибір між правдою  і щастям, мені шкода тих, хто обирає перше.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

не про текст, а взагалі

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Вікторія, 10-11-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юлія Кропив'янська, 08-11-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Таміла Тарасенко, 08-11-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1681780815125 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …