Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25656, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.184.7')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Гострий симптом

© Іринка , 06-10-2010
   Скажу відверто, не очікувала, що холод підкрадеться так близько. Вранці він просто нахабно вкусив мене за обидві щоки, облизав мокрим дотиком дощу мої губи і примерз до оголеної ноги. Не встигла зоглянутись, як прийшов ранок, а разом із ним нежить, залишений у подарунок моїм нічним гостем. Ну почекай,  говорю про себе, переконуючись, що поквитаюсь із ним. Але не тут то було.
   Опалення дадуть не скоро. А до 11 жовтня якось прожити треба. Знову     1: 0. Зізнаючись собі, що таки вкотре програла, виходжу у повній комплекції спорядження на боротьбу із лиходієм. Шарф, тепла куртка, чобітки, пара рукавиць з надірваним пальцем ( це так торік рвалось серце вкрасти із дерева замерзлі груші у баби Гані), а ще не забула про берет.
  Ну що, хто із нас першим добіжить до метро, а там тобі смерть. Тепле повітря не вщухатиме, як би ти його не облизував своїм холодним язиком.
   Станція, одна , друга, третя, четверта із переходом на п’яту. Стало гаряче, тіло нагрілось від залицянь чужого одягу в ранковій  тисняві. Ковтка повітря…. Так його не вистачало, як ніколи.
    Сонячно, але морозно, як на диво морозно і зовсім не по жовтневому, подумки шепочуть люди, ображаючись на винуватого гостя.
   Минаючи одну за іншою вулиці, людей насуплених і одягнених, як капуста  після збирання врожаю, помічаю дивну річ. Хлопець роздягнений до футболки мирно прогулюється узбіччям. Не дивиться ліворуч , не гляне на мене праворуч, а так собі просто іде, невимушено і сердито….
Дивак тай годі….
   Дивак не тому, що роздягнений, а тому, що потім я бачила його таким ще два дні поспіль. Реально уявити це важко, але повірити побаченому ще важче. Мені так хотілось з ним заговорити. Я навіть почала носити з собою зайвий  шалик, аби поділитись із хлопцем, може скрута в житті – всяке буває.
   А потім сталось неочікуване. Як не одягалась – гострий фаренголоренгит горла вкусив мене значно сильніше , аніж холод того ранку. Дні стали  гарячими від температури і ковдр, пекучими від ковтання їжі, болючими від уколів, проте закоханими у життя. Того вечора холод облизав мою гарячу руку, дав ковток свіжого повітря, студив чай під ліжком, відкривав вікно без потреби, слухав разом із мною тишу….
  А якось на третій день хвороби, до мене прийшли друзі, мовляв підтримати, а можливо, познущатися з мене своїм здоровим виглядом. І що дивно привели з собою друга. Кажуть - це їх пацеент.
   Забула вам їх представити – мої друзі студенти одного із медичних вишів. Їх завданням був експеримент на одному із них. Експеримент лікування гострого форенгиту методом прогулювання по вулиці без одягу, шалика у холодні ранки. Кажуть, допомагає.
   Я ще довго сміялась над ними, а вони наді мною. Через день спільної дружби з ліжком і ліками, ми з диваком ішли поруч по міській вулиці. На нас дивились усі навколо. Тепер ми лікували їх від осінньої депресії, нашим щасливим виглядом.  Він першим покохав мене….  Саме тоді у ліжку із градусником і червоним носом.    

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Tamara Shevchenko, 09-10-2010

[ Без назви ]

© Надто просто, 07-10-2010

Суцільна еротика...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганзенко Олексій, 07-10-2010

Мило,

© Юрій Кирик, 07-10-2010

Мило,

© Юрій Кирик, 07-10-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.83291387557983 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …