Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25373, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.192.93.109')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Про різне

© Mikimaus, 20-09-2010
Мені часто сняться дивні сни. Вони досить цікаві. Мені подобаються. Нормальні сни, така собі суміш реально-нереальних думок-фантазій-вигадок-мрій. Мені сняться вампіри, але не такі, як у фільмах жахів. Вони інакші. Вони особливі. Кожен сон завжди починається з нормальних подій, таких, які дуже легко могли б відбуватися в простому, або дуже простому, реальному житті, щоправда, з додатками невеликих спогадів дитинства. Поруч зі мною звичайнісінькі люди двох типів: просто знайомі мені люди, люди, яких я дуже добре знаю, спілкуюся з ними, часто буваю поруч, маю з ними справу, люди, з якими мені легко говорити, яких я можу терпіти, з якими мені цікаво, або ще такі, з якими я хочу мати справу, хочу з ними спілкуватися, які для мене не гидкі, вони мені здаються цікавими, здається, що в них є розум; і інші люди – звичайний натовп, які не викликають ніякої уваги як до кожної особи окремо, просто видаються одним цілим, як одне явище, як одна істота, як просто щось, що просто має бути – тільки для того, щоб було, щоб уникнути пустоти. У моїх снах я часто бачу сірі картини життя, життя нещасливої людини, нещасливою у снах найчастіше буває вона. Ця людина я. у снах завжди мої страхи відкриваються у своїх найстрашніших проявах. У снах завжди виявляється, що я вампір. Мені не хочеться бути вампіром, мені не подобається така роль. Але бувають такі сни. Від них нікуди дітись. Від них не втечеш. Бо і не хочеться тікати. Сни, які б не були, завжди приносять радість відпочинку. Завжди можна спокійно прокинутись вранці і відчути приплив нових сил. Може й не завжди нових, але все одно сил. Знову може активізуватися енергія, з’являється бажання щось зробити. Бажання щось змінити. Бажання щось вдосконалити. Піднятися на сходинку вище. з’являється ентузіазм, стається така ситуація, що кожен сказав би: “можна жити”.
Кожен день такий, яким може бути лише він. Кожен день унікальний. Навіть якщо це простий, нормальний день, він все-таки унікальний, у кожного дня своя нормальність, так само унікальна. Щодня до кожної людини хтось намагається причепитись. Видирає з неї те, що йому потрібно, а частіше те, чого йому не вистачає. З цим неможливо боротися.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Галина Російчук, 21-09-2010

+1 :)

© Victor Artxauz, 21-09-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71731805801392 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …