Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2534, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.196.114.118')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Книга Сонму Богів Сіону: пророцтва вищих ієрархій

КНИГА МУДРОСТІ I

© Олег МАРИЦАБО Серый, 15-11-2006
0. У диска день народження. Він запросив до себе в гості інші диски. І вони пили каву. З цукром і без ложок. Вони лежали під. Голі й босі – як прийдеться. Дехто сопів догори дригом, а дехто зовсім не сопів. Скоро принесли цукор – і їх знудило. На інші диски,- що без цукру. Коли почали сюсюкати ізюм, все зникло. Бо ніколи нічого не було. Але те, що з’явилося, було схоже на осінь.

1. Коли ви будете бачити те, що я бачу і шукати те, що я шукаю, ви обов’язково знайдете.
2. Сонце закриється місяцем, ріки води потечуть, а усе те буде згадано, якір у річку запнуть. Сльози грози вже на викоті, місяць у сонці давно. Але мені уже ніколи – піду посплю достемно.
3. Нас перехитрили, бо там, де був обман, його не стало. Лукавство його з тих пір стільки днів і ночей марнувало, що нас усіх не стало. Але там, де ми з’явились, з’явилися й інші – зовсім не схожі. А ті, що безслідно зникли, падуть у яму – там буде місце. Але вони з’являться. Так, як і решта. Пізніше. Набагато пізніше. Через трильяди літ – ось коли вони з’являться. А поки що їм робитимуть уколи. Ми і не ми – інші.
4. Всі ми є – та нас немає. Будуть інші – буде нас. Але ті, що інші будуть, вони знайдуть своє „я”. Я скажу, що вони мудрі, а ви скажете, що то все ви. Але ті, яких не буде, будуть там, де нас не є. Вони в яму сядуть – і навічно всі віки там проведуть. Бо не Боги вже розумні – вони демони дурні. Сонце сяде, звиє вітер, вийде за орбіту, буде зрив – та це не ми.
5. Нам не скажуть, де ми будем. Зате скажуть, де не є. Ми говорим – вони чують, бо роти всі на замках. Вони кажуть – ми говорим – але це вже Божий дар. Бо Вогонь дає начало, а Земля його вбирає, Сонце каже дути Вітру, бо його Вода мовчить.
6. Ібо же здіймуться гори – вийдуть титани, здійметься вітер – вийдуть гугсбени, виллється море – скажуть русалки, зірветься зірка – це гігбінгсбени, вийде земля з берегів – це вже я. Моїх рук справа – інші мають руки. Бо миють. Інші миють руки, а ви маєте? Вони ще не знають про те, що в них є руки – я кажу їм. Я говорю, що в них є руки, ноги, очі й голова – не слухають вони. Я кажу їм, що вони – Боги,- плюють у мене. Не слухають жодному слову. Зате повірять, коли Матерії Кінець настане. Тоді повірять. Пророцька робота невдячна – всі дупою до тебе до тих пір, доки життя мають. Але коли втрачають – бояться. До мене йдуть. „У вас є страх,- кажу їм,- але чому не йшли до мене, коли всім добре жилося?” „Бо нікому ще добре не жилося”,- кажуть вони. І допомагають пророки. Тому, що згадують, як нас били камінням, вбивали до хреста, натягали вінок із терну, плювали в нас, проклинали нас, лихословили, калічили... Але приходили ми знову і знову, бо нас калічили ви, люди. Приходили і будемо йти. Бо сльози на очах – вітер на словах. Ми плачемо у Небі й на Землі – всюди плачемо за вас. У вас менше сліз завдяки нам. Бо очі наші на очах ваших. Ми бачимо всіх, як облуплених. Але навіщо бачити, коли сльози ллються ріками? Бо знайте ви, що ваші ріки – сльози наші, ваше море – горе сліз, океан – його velina, а ваш дощ є цілий світ. І ми плачемо із Неба, сильно міцно живете, всі ми плачемо – пророки – і говоримо без сліз. Все ми терпимо – пророки – і вас любимо reliss. Всі посвячені говорять, решті всіх уже мовчить. Ми любити не забудем – бийте нас усіх завжди. Коли щастя це приносить – раді ми, бо щастя вам. Нам не боляче – ми любим – а чи ви любили vi? Ви лупили всіх камінням, але ми казали добре. Жили ви у славі добрій, але нам вона є зла. Ви любили незабудки – і садили на хреста. Ми казали вам vi ludi, ви ж не слухали мене. А Богами з вами будем, коли зробимо усе.
7. Конструктор великий буде – не іграшковий. Бо нічого не буде – все заново здійметься. Але не те вже буде, що вчора, а те, що буде завтра. А завтра буде все. Ми формуємо сьогодні. Ви себе змиєте – грязь виллєте. І водою омиєтесь – нашої водою. Бо у ваших словах не буде слова „єресь”, „гарно” чи „погано” – Боги не знають слів таких. Вони слів не знають – лише емоції: добра, щастя і розуму превеликого.
8. Пророцтва створюються і облаштовуються в усіх своїх хитрих стихійних ієрархіях – у вас є сила. Але навіщо все? Навіщо це все? Хіба для того, щоб ми плакали? Бо камінь зайде на гору – не Магомет буде це. Гірше, значно гірше. Значно гірше буде це, бо те, що ви набудували, треба знищити. Вашу недосконалість змінити на краще. На добро все наступне. Бо не ми зробимо щастя – те, що даруємо вам, не цінуєте ви. Тому все підлягає знищенню – ви самі змінитесь на краще. Бо настане Світу Кінець – вашого світу. І не будете його цінувати – лише сумувати. Бо не стане його – з’явиться інший досконалий світ. Ми знайшли енергію – схожу на Сонце. Довго шукали, плавали і літали. Всі галактики об’їздили – так і не знайшли. Бо лежало під носом – ось де воно. Руку простягніть – доторкніться. Під вами Бог – усередині вас. Але де ми – поряд із вами. В наших кораблях, із яких світло виходить. Поки що вони всередині нас, але настане час, як і ви сядете в наші кораблі – вони з’являться всередині вас. Бо не матерії рух буде це – стихійний порив сумлінних ієрархій. І сядете ви не у звичний простір – четвертий вимір нових вібрацій. До світла нашого підійдете – поряд з’явитесь. Ось де Ної справжні і сумління їхнє.
9. Ваша Мати – Природа, ваш Батько – Бог. Ви – частина Божої енергії. Ви – 1/7 Неба – теж Бога. Природа довкруг вас, бо вона – Бог. Довкруг мене нічого немає, бо мене теж немає. Ніщо мене не оточує – тому я тут. І знаю, хто Бог і де Його шукати – я зовсім нічого не знаю – ось де мої знання. Там, де немає мене – у незнанні. Немає науки без цього – лише Вічний Огонь і Агні Його.
10. Воїни Світла Божої Формації вродять, мов яскраві контури вібрації позаземної – дерева похиляться під силою їх. Бо не та буде сила. Але будуть інші – Божі Воїни. Не ті, що контур опустять. А ті, що піднімуть. Вони піднімуть вас у частоту Божої вібрації. Бо не Божа вона буде – Ваша. Агні Формація сформує контур – ось де його Агні Его і частота сили його позаземної.
11. Але буде і такий, що не прийме Його вібрації. І спитають його: „Є Бог чи немає?” Ібо же скаже він, що немає. І вогонь його попустить – пащека смерті розлізеться. Забере його і не поверне – сльози ріками течуть. І почується глас Господній, бо не Він поверне – самі прийдуть. Коли скажу так, це так буде: „Нечисте виходить,- мазут виливається,- а світ залишається”. Так. Бо не один буде він – більше. І не один прийде в Нього – багато буде. Півтори сотні тисяч – стільки буде нас.
12. Я уявляю себе океаном. Ви уявляєте себе океаном. Ми уявляємо себе океаном. Бо Океан – то Ми, а Ми – то цілий Світ, а цілий Світ – то Бог. Хіба для того ви прийшли у Білий Світ, щоб спілкуватися із Богом? Хіба для того ви прийшли, щоби боятися Його? Хіба для того ви прийшли, щоби не слухати Його? Не вірити й не розуміти глас? Не знати себе? Хіба для того ви прийшли у Білий Світ? Ібо же глас Його наступний: „Хто не зі мною – той проти мене!”
13. Зорі ясні вже на викоті, руки десни в руки просяться, долі дурні вже на якорі, руки весни пити просяться, вже коли я збожеволію, судді святі полишать низьких. Як і тоді буде суд земний, люди дурні збожеволіють, всіїх святих руки випити, болем і жалем наповнені. Всіїх пророків назад зіпнуть, злую фортецю посадять, вже як тоді руки витечуть, сльози зітру і наповню.
14. Ви імітуєте реальне підключення, бо не існує реальності. Все є підлючення – без фокусів. Ваша душа є машиною, яка не лише записує всі ваші навички та уміння задля кращого життя протягом наступних перероджень. Вона записує манери – діяння ваших позицій. Усе є просторова точка координат – знайди свою. Більше навчалися в минулих життях і прагнете розвитку – знаходите ціль. Розвитку не прагнете – ви життя втрачаєте. Задля того, щоб навчитися і повернутися до Системи – підключення відбувається.
15. Уявімо, що ви – Янгол. Тому що хочу сказати, що Янгол ніколи не бачив такого Листа, як цей Він. Бо йому було ніколи, а Лист – живий. Тепер ви не Янгол – ви той, хто ви є і ніхто інший. Безперечний і єдиний у цілому Світі – ви Бог. Більше таких бути не може – може не бути. Все треба досвідом набути. Практики допомогою стають, але колишні життя не повернуть.
16. Виміри сутності дають. Після розкриття четвертої сутності не рекомендується приймати ліки із іншою матеріальною отрутою. Бо кара буде Небесна, а полізе вона з-під землі. Боги не приймають ліки – вони їх не створюють. Боги живуть і дарують іншим саме життя – ось де лежить мета Богів.
17. Мовчіть, бо те, що відбудеться, справді відбудеться. І кращі в Рай зійдуть, а гірші мріятимуть жити в Пеклі – не буде місця їм. Бо переповниться Пекло – і Рай закриється. Бо вбере в себе тих, що слідом за пророками підуть. А ті, що залишаться, будуть жити. Але як? Такому життю і мухи не позаздрять – навозні мухи. Ібо же відбудеться зіткнення титанів і тиранів – водою всіх рясно заллє. Тих, що не з нами – в наших добрих світлих кораблях. І всі, що не зійдуть у кораблі, з яких світло виходить, під воду кануть.
18. Я живу в телевізорі. І дивлюся вас кожного дня. А ви бачите мене. І те, що мене оточує – не всі поки що знають. Але ті, що знають, у Рай підуть. Бо не питають себе, де Він лежить – стопи їх потрібною дорогою ходять. Іноді повертаються, але переважно вперед. Бо не всі дороги потрібні.
19. Земля крутиться – ви стоїте на місці. Це тому, що Земля стоїть, а ви крутитесь. Довкруг неї – силою вібрації. Бо самі знаєте, коли вам холодно, а коли тепло. Самі розумієте, що тепло вам дасть ніхто інший, окрім вас – всередині лежить. Кожного з вас. Окрім тих, що не з нами – вібрація світла потрібна. Темп і розум його.
20. Титанові плити розлізуться – смерті пащека розверзнеться; всі, хто не знатиме розуму, всіх їх тоді luh назад зіпнуть. І тоді плач збожеволіє, люди збіжаться у паніці, буде тривога і сум подій – ось де зустрінете Ад земний. Ібо не маєте Бога ви, бо ви забули ім’я Його. І живете у Чистилищі, де вже немає і ви одні. Самота luh сіє розбрати, мечі на меч зазіхаються, шмат на шматі не вміщаються, смерті на всіх ще не вистачить. Будуть і біди і розбрати, судді земні вже на викоті. Бо лише ті збожеволіють, хто запливе у надРай Земний.
21. Злії тирани посіялись, ярії вепри і розбрати, вони лжесудять весь люд земний, мучать і душі поколюють. Але прийшли вже на зміну їм добрі титани і воїни, Богом і Світлом наповнені, серцем Любові залиті. Вони з мечами і силою, Неба ці воїни розуму, знищать вони усі розбрати – точку останню поставлять. Більше чекати не вийде вже – краплі стікають останнії. Крові у мене немає вже – але ще буде бажання. Коли вже зникне усе земне, плити й титани розлізуться, ось оттоді буде люд земний справжнім і Богом, і Розумом.
22. Вода інформацію сіє вже – всіх заливає невірних. Тих, що не будуть і є уже; тих, хто з’явився і буде ще. Бо вода – це інформація, змиє собою невірних. І вже заплаче планета вся,- сльозами чистих нечистих. Вкриє собою усіх людей – всіх і без винятку повністю. З’являться вже кораблі земні – Силою Неба залиті. Всіх заберуть і без винятку – всіх і без винятку добрих. Злі будуть мучити вже себе – силою власних прокльонів. І ось тоді вже без винятку люди з Богами говорять.
23. Скоро ви побачите саме те, що чекає на вас: три етапи Світу Кінця. Перший етап є земними катаклізмами: бурани, смерчі, урагани, хвороби, землетруси і оркани. Друга стадія ознаменується фазою очищення – осушення від негативу людського. Все лихе змиється водою: завдяки зіткненню тиранів і титанів літосферні плити розійдуться. Під час другої фази Небесні Кораблі збиратимуть душі померлих людей – особливе світло у Рай направлятиме. Через Кораблі Небесні: лише добрим у них місце,- злих зло саме погубить. І нарешті дочекаємось наступного періоду Кінця Світу. Третім етапом слід вважати гіперпростірний перехід у вимір четвертих вібрацій – точка зміни координат перейде у новий izumer просторово-часових змін. Izumer – це те, що неможливо виміряти, проте його міра єдина і недоступна для Бачення Великих.
24. Перший етап Кінця Світу почався у 2006-му, другу фазу вібрацій чекаємо в 2013-му, а третій період відбудеться в 2066-му році. Після цього Особливе Світло стане кров’ю наших організмів – і ми зійдемо у Небо. Від етапу до етапу чекайте змін – від простих до кардинальних: як у паутині земній, так і поза нею. Бо я – то павутина, а ви – павук; ви – то Янгол Світла, а я – Бог. І навпаки. Але там, де навпаки, лиша два боки.
25. Земля не кругла. Люди просто хочуть її такою бачити – їм так легше. І бачать. Очима – в них немає очей. Насправді ж планета, на якій ми зараз перебуваємо, більше схожа на диск, зімкнений у щілинно-цілісній квантово-біо-механічній поверхні нейтралію. Смертними словами це означає „крапка”, бо Земля – то крапка. І чи остання – залежить від людей. Тих, що її насичують. Тому, що все перебуває у гармонії... або у дисгармонії. Сьогодні мої очі бачать одну лише дисгармонію – вони нічого не бачать. Тому за моїми словами послідує очищення всього людського на Землі. Викорінення людської нації як такої – створення більш досконалої. Не ліквідація – видозміна. На духовному рівні. Чи залишитесь при житті – від вас залежить. Від стежини, яку оберете. А обирати треба вже сьогодні. Шляхи лише два: яма людей чи стежина Богів. Перед вашим вибором хочу зауважити, що ви, як Боги, гідні життя Богів. Але я вас ні в якому разі не підштовхую до вибору „n” – можете валитися в єдину людську кучугуру з матеріалізму. Давайте, хто заперечує? Але тоді, коли вас засиплють піском і накриють планетою, знайте, що вам не буде місця: ви ніколи не потрапите в котел для чортів – гірше, значно гірше. Тому обирайте матеріалізм або Духовність, людей або Богів.
26. Те, що я бачу, не існує. Проте існує лише те, чого не бачу. То що я бачу? Коли не бачу те, що бачу, стаю кращим. Але кому треба кращий, коли нікого немає і ти один? Кому потрібен ти, коли ти сам у власному Чистилищі, де Бога немає і ти один? Кому треба ти, коли смерті боїшся і жити не хочеш? Кому потрібна твоя душа, коли вона зав’язла у вадах? Чому говоряться пророцтва, коли людство боїться і нічого не змінить – не хоче ніяких змін? Чому вмирають на Хресті „за Бога” і відмовляються від життя „через Бога”? Хіба правильно відмовлятися від життя того, хто дав тобі життя? Чи заслуговують життя ті, хто відмовляється від нього? Хіба справедливо заперечувати своє єство Я – Єсмь? І що таке справедливість? Може, це те, що не бачимо або неможливо побачити? Може, це те, що не віримо і не хочемо вірити? Може, це те?
27. Звісно, легше за все сказати, що „є таналь і нагваль – от і все”. Але де істина? У тому, що для нас існує чи в тому, що для нас не існує? А де ми хочемо бачити істину? В Раю? Пеклі? Умовності? А де їх немає? Йдемо назад? Ні, ми не йдемо – стоїмо на місці. Бо місце наше – то є рух. І що, з кожним прочитаним томом „мудрої” книги ми все більше наближаємось до нагвалю? Виходить, з кожним новим порухом, кожною новою мрією, миттю і фантазією нас неможливо пояснити? Ми непередбачувані? А що таке „передбачуваність”? Чи не думали ви, що ліпше мовчати, не чути і нічого не казати? У словах немає правди. А де вона є? Там, де її немає? Там, де вона є? Не знаю. Але знаю, чому я тут і всі ми тут. Зібралися, щоб зусріти Кінець Світу – створити рівень вібрацій нових – у 2012-му році буде пік наших з вами коливань.
28. Ібо же зіллються всі, хто є і не є – у божественному екстазі. Бо не буде тоді різниці між людьми – всі будуть однаково рівні. Ібо же стануть усі на коліна перед Господом – і судити буде. І не стане тоді чоловіка і жінки – лише Янголи однополі. І не стане тоді неба й вітру – лише Сонце. І сховається тоді Земля – Небо відкриється. Матеріальне відпустить,- небесне забере. Бо не те буде земне – і не те небесне. Але те, що з’явиться, скоро з’явиться. Бо не можна сказати, коли буде скоро: можна лише передбачити альтернативне майбутнє плюс заплановані події Вищих Ієрархій. Враховуючи той факт, що людина, отримуючи пророцтва, ніколи не прагне їх змінити (або недостатньо прагне їх сукупність), найближче альтернативне майбутнє, передбачене мною чи кимось іншим, справдиться майже на сто відсотків. Ніде не може бути сотні – більшість про це говорить. Спитайте самі у Бога, Ангела Його або Яснокрилів Небесних – усі вам Одне Скажуть. Більше того, можна далеко не ходити – спитайте в самих себе. Озирніться довкруги, зніміть рожеві окуляри. Тепер справедливо оцініть людство і його положення у світі. Хіба люди не заслуговують на Кінець Світу? На потоп чи що там буде далі? Далі Неба, що буде далі Неба?
29. Люди варті того, щоб загинути. Із усією своєю діяльністю під землю піти. Піти і більше не прокинутись. Заслуговують. Але милостивий наш Творець і план Його – дає Він іще один шанс. Для цього вмерти мають невірні – з них створять більш досконалих і вірних Абсолюту людей. І ви маєте бути записані в ряди ці. Лише ті, хто з Богом і чистим серцем, врятують свої душі. Лише ті, хто не матиме місця для темних, світло знайдуть і відкриють астрал його.
30. І подобаються нам люди – спостерігати за ними цікаво. За недоліками їхніми. Тому і живуть вони – поки що. Саме тому, що на Землі ніякий не Рай – Рай на Землі. Ангели Обрані й Демони Нечисті люблять Землю за недосконалість людську – вбачають роботу для себе. Бо вчаться вони – жити праведно. Вчаться жити як Боги і помирати, як Боги. Для того, щоб народитися знову. І ви серед них: Ангели і Демони Його. Усіх вас однаково любить Господь – і Силу життя Віддає. Але ті, хто не цінують Його дару головного у вигляді життя не варті самого життя. Вони служать матеріалом для створення більш досконалих душ. Але Він не любить досконалість, бо Сам неперевершений – часто безкінечно шансів дає. Йому було б зовсім не складно створити ідеальну людину. Але навіщо? В чому був би сенс людського існування? А так? Мудрий Творець. У нас є мета – прагнути розвитку. Бо еволюція не знає меж. І ми не знаємо. Лише слово „межа” – його варто забути.
31. Мудрих учителів по очах побачите – прозрієте. Дзеркало перестане бути дзеркалом – лише ви і ваше альтер-я. Тонку межу перейдете – перекотиполем станете. Життя отримаєте – колесом покотитесь. Прямо перед собою зупинитесь – красу охопите. Варту знищите – тиранів перегорнете, мов пожовклі сторінки. Вперед покотитесь – титанами станете, мов Сонце ясне. „Харі Сонце,- скажете,- Харі Вітер, Харі Зорі”,- повірите. А тоді зупинитесь – похилитесь. На місці станете – задумаєтесь. У мудрість загорнете – віддасте іншим. Більше отримаєте – прямо підете. Довкола пройдете – істину знайдете. Сюжет намалюєте – олівець отримаєте. Правду дізнаєтесь – вершиною станете. Ось де ви будете – все забудете. Коли народитесь, ви переродитесь. І тоді подивитесь – дзеркало знайдете. Обличчя здивується – людину побачите. Бога всередині – Небо назовні. Запалюйте Світло Мудрості – всередині воно.
32. Створіть пожовклий механізм, запустіть його у дію і він буде працювати. Тому, що ви його створили. Ви – певна фігура у глобальній шаховій грі, довжина якої – ціла вічність. Ви – пішак, кінь, слон або хтось інший – вирішувати вам. А що таке вічність? Чи може бути вона цілою? Чим вона може бути? Планетою, на якій ви живете. Але ця вічність менша за вічність позаземну. Уявіть собі годинника, який зупинився через те, що пісок у ньому змок. Без води – просто уявіть. Тоді нашу планету можна порівняти з миттю, космос – із секундою, кресмос – із хвилиною, тощо. До речі, ви любите грати в глобальну шахову гру на планеті Земля? Чи усвідомили Ви, що це лише гра? Гра ілюзій, які то народжуються, то вмирають.
33. Ідучи за інерцією ви себе розтрачаєте. Відточуйте свій хід – і станете вище. Але як, як саме відточити свій хід? Хіба стежину можна відточити? Не хвилюйтеся – про це потурбувалися вищі створіння (ауре-агніуси). Вони зробили вам страждання – так учить школа Неба. Бо зараз вона у Землі. Страждаючи, ви навчаєтесь. Так задумано. Коли хворієте – це Знак, що ви зробили щось не так. Трапилась біда – теж Знак. Знову горе – Знак. Треба вміти лише розрізняти Знаки від лжезнаків. Ви почнете бачити лише після того, коли захочете. Бо не тільки лихі Знаки йдуть дорогою додому – вони живі творіння. Більшість Знаків – позитивні. Треба лише налаштувати себе на позитив. Коли ви позитивні – до вас тягнуться позитивні події, люди і творіння. Коли негативні – навпаки. Що навпаки? Це ви мені скажіть.
34. Люди бояться того, що не бачать, не чують, не знають, не сприймають і/або не розуміють. Ті, що бояться, не мають місця для Бога. Як не боятися? Треба стати Богом. Як стати Богом, коли боїшся? Треба забути про страх. Як забути про страх? Треба віддати його Богу. Разом із усіма іншими недоліками і прогріхами – Бог забирає. Як віддати Богу весь негатив – звільнитися – коли не знаєш молитви? Є незліченно багато способів зробити це: добрі справи, позитивні емоції, гарний настрій, тощо. Позитивне налаштування має сенс: вібрації, темп і ритм мають увагу. Кожен організм ці складові має, але чи використовує? І яким чином? Усе, що відбувається і не відбувається, відбулося і могло б відбутися, діється не без відома (і за принципом) всевидячого ока Сіону. Воно все бачить і дозволяє абсолютно все. Але яка саме карма за це буде? Як покарають за наші прогріхи? Безкінечний Ом вирахує точну карму до найменших лептонів – ось яка вона буде. Але де щастя? Де його знайти? Щастя досягається після кари? Бо який учень одразу вчиться на п’ятірки? Так і ми з вами – вчимося жити. Спочатку нічого не виходить, потім – більше, більше і більше. Поетапно.
35. Ваші тіла знеструмлені до тих пір, доки не відкрили їх. Пустіть у них енергію – дику енергію. Бо скоро не буде нічого, окрім диких. Зникнуть машини ваші, паркани і оркани. Усієї матерії дихання перекриється – духовність відкриється. І да пребуде слава з нами – піде струм по тілу й океану. Все гниле очиститься – і нова раса ввійде у цей світ. Людей-Богів – досконалих організмів, а не дурних машин. Бо не час іще вам творити нових – спершу дірки свої залатайте.
36. Туди-сюди, вперед-назад, вхід-вихід. Коли навчитеся жити, а не йорзатись на одному місці? Коли навчитеся, Богами станете. Але як стати Богами, коли вхід-вихід? Як стати Богами, коли надворі осінь? Зробіть у собі літо – осінь переборете. Бо немає літа без осені. І осені без літа теж немає.
37. Скоро всі почнуть лазити по стінах – лазити по стінах почнуть. Бо не ті вже будуть стіни – і лазання зовсім не те. Будуть стіни як підлога, а ступні ваші – як ноги. Бо не ті вже будуть ноги – і підлога не та. Не та вже буде. Зовсім не та. Катаклізми переживуться. Не всіма – вибірково. Ті, що не підуть ногами пророків, загинуть і згинуть. Але ті, що врятуються, жити будуть. І всі жити будуть. Навіть ті, що загинуть і згинуть. Бо народяться знову. Їх покарають – кара зовсім насупиться. Карма врятується – і Сонце знову спуститься. Зникне Сонце? Дивлячись для кого. Для вас, може, і зникне, а для мене – ніколи. Бо маю всередині Сонце.
38. Я закладаю програму. Я закладаю програму сьогодні. Бо сьогодні – це завтра, а самої програми немає. Тому я закладаю програму. Я вводжу шифри. Шифри і ритми – вони змінюють вібрацію. Бо нічого не змінюють. Я кодую на світло і звук, шифри і ритми – ось моя вібрація. Ловіть її, коли можете. Я кодую на світло і звук – ось де гама кольорів,- синя планшетка безодні. Я кодую програму спасіння – закладаю сьогодні. Я кодую на спасіння від Кінця Світу, в якому зараз опинилися. Всі ви опинилися – я кодую на світло і звук. Я запускаю. Я запускаю програму сьогодні. Хай вона схожа на осінь – я її врятую. Я врятую програму сьогодні, а вона врятує вас. Я запускаю магму і монументаліїв їхніх – і вони працюють. Бо завдання їхнє – працювати. Вони роблять це, відпочиваючи. Я запускаю програму сьогодні. Завтра всіх вона врятує. День пізніше чи раніше – немає значення. В Небі прочитаєте мою програму, коли на Землі загубите. Сьогодні стати Богом легше – станьте! Я кодую на шифри і ритми. Я запускаю програму. Ось де вібрація моя.
39. Дикуни перетворяться на блазнів, ібо же зайде ніч перед Централом – ось де буде хуртовина мрій і лавина фантазій. І Сонце буде в зеніті – його не буде. Тому що. Я знаю все, що хочу знати. Ви теж. Бо я – то ви, а ви – то я. Ми з вами – то цілий світ. Ідеї із мріями його і фантазіями – ось де лавина істини. Вона складається зі складових. На одному кінці – день, а на іншому – ніч. Ми з вами посередині. Чуєте звуки?
40. Ми створюємося зі звуків, бо вони створюються із нас. Ми не бачимо очима, бо відсилаємо імпульси мозку. Нам досить подумки створити суккуб, як наш згусток енергії почне працювати: його лептони будуть взаємодіяти з іншими лептонами, а ви станете отримувати об’єктивну інформацію із ходу подій глобальної шахової гри у піддавки. Все відбувається за аналогією луни: ваші лептони торкатимуться інших, завдяки чому ви будете в курсі суцільної точки координат із усіма всепроникаючими деталями мікро- і макросвітів.
41. Те, що з нами, нами не є – воно їхнє. Бо те, що їхнє, належить нам. Не бачите? Закрийте очі і дивіться куди завгодно – із заплющеними очима видно більше. Бо ви – то Паладін, а ваша душа – то ви. Сьогодні ви – пластелін. І можете надати собі будь-яку форму думки і змісту. Уявіть собі маску – відкиньте. Більше це вам не потрібно. Лише пластелін, який складається із вас, а ви – з нього. Ваші лептони є тільки вашими. Ніхто, окрім вас, їх не змінить. Ваше світло є вашим. Ніхто, окрім вас, його не запалить. Ваша душа є вашою. Ніхто, окрім вас, її не відкриє. Все лежить у ваших руках.
42. Ви – колодязь. І ходите по колу – це тимчасове явище. Від вас залежить, коли саме коліщата Сансари зупиняться і відпустять вас зі своєї творчої жили. Жити далі – справжнім життям. Тому знайте, що ви – криниця. І всередині вас – джерело всього того, що тільки може і не може бути (Бог). Нехай Він буде водою – ви можете це уявити. Іноді ви маєте недостатньо почуттів і/або можливостей для того, щоб усю цю воду зачерпнути. Тому ви маєте змогу розвивати в собі додаткові практики (здібності): додаємо у колодязь води, очищаємо її, змінюємо відро, збільшуємо довжину мотузки, тощо.
43. Людина – раціональна істота. При цьому вона часто поєднує в собі непоєднуване. Наприклад, логіку. Для того, щоб повірити хоча б у свої сили, людині треба відмовитися від логіки людської. Змініть її на божественну – ось де шлях спасіння. Адаптація завжди вирізняла людей серед інших створінь. То чому ви забули, що таке пристосування? Чому ви не хочете переходити на інший рівень вібрацій? Чому ви не помічаєте переходу в інші площини і плани буття? Чому ви забули своє призначення? Чому ваша духовність займає чи не останнє місце в алфавіті? Після вашого „Я”, що йде перед усім.
44. Сьогодні ви – черв’яки. Живете під землею у норах і риєте ходи (на матовій дошці планети) вусібіч замість того, щоб рити вгору. Ви спробували хоча б один раз у житті вирити вгору турель? Цієї миті, зараз. Це я кажу про сьогодні, а що буде завтра? Не розумієте? Все, що людина не розуміє, не бачить або не сприймає, називається „ілюзією”. Цю назву придумала сама людина – так їй ліпше живеться. Людству приємно тішити власне самолюбство алюзією власної реальності. Ви й досі вірите у казочки, наче люди – королі світу і царі престолу Отця-Першоотця?
45. Коли мозок людини перевтомлюється, перевтомлені ділянки вимикаються. Так само і планета Земля. Вона втомилася від негативу людського і має очиститись – Чистилище матиме місце. Планета вимикається найближчим часом – їй необхідне перезавантаження. Більше того, дуже скоро відбудеться повторне завантаження всіх програм і систем, що є акомодуючими організмами – це я про духів із обличчями людей кажу. Вони – постаті grata i non-grata.
46. Зараз я бачу фігуру із єдиним обличчям – їх так багато, що неможливо бачити одне. Бачу фігуру вашими очима – персону чорно-білої шахової дошки. „Якщо вам погано,- каже фігура,- перегорніть сторінку номер 86-ть”. Не моєї Книги – вашої.
47. Раніше я був із темними і знаю, що це таке. Бо мав звання Люцифер – потім мене підвищили до Архидиявола. Це один із найвищих титулів у Пламені Пекла, якщо ви не знаєте. Але через деякий час я зрозумів, що з Богом більше можливостей – це моє покликання. Тому що в ролі Диявола їх майже немає – лише ілюзії алюзорного світу індивідуальності. Через це я пішов у світло. Не від темних – до світлих. Адепти істини лише світло мають усередині – тільки істини пророки мають світло.
48. Білет у Рай. Як отримати його? Для того, щоб отримати білет, необхідна духовність (а саме духовна сублімація). Її багатьма способами відкриваємо. Необхідно створити Школи Неба на Землі – це буде після Кінця Світу матерії – раніше люди не розуміють. Ми відкриваємо Школи Неба – вони вже працюють без реєстрації. Ви – перші учні Навчання Небесного, а Бог – ваш учитель. Він говорить через мене та інших посвячених. Усі, що сприймають інформацію, самі стають посвяченими і навчають інших – глобалізація Небесного Вчення має велике місце. У матеріальних школах сьогодення, в яких скоро відпаде потреба, слід приділити увагу духовності – ввести додатковий предмет. Але не обов’язковим його робити – всі мають вибір зробити. Не обов’язково у школах.
49. Виділяємо чотири етапи Світу Кінця – до цього лише годинник смерті переводився. Тому, що рухалася стрілка секундна. Тепер час хвилинної. Скоро годдиник почне відкриватися по небесному оберталію безсумнівності. Отож, виділяються чотири етапи Кінця Світу, а саме: 2013 (катаклізми земні відкриваються, початок очищення духовного, руки нежиті омиваються, ангели дмухають у літаври небесні, матерії темрява руйнується, світло входить у наш світ із неба); 2066 (літосферні плити малюють візерунки небесні, архиянголи приєднуються у спів голосний, повне очищення людської нежиті, утворення людей нової раси небесної, абсолютна поява розуму великого на землі, початок об’єднання всіх у єдине ціле); 2129 (поява Абсолюту і гласу Його на землі, нове пришестя із усіма ієрархіями світу небесного, сила світла розуму Його і Любові першопричинної, злиття із природою і Творцем небесним, духовні відкриття Сили Неба); після 2129 – Золота Епоха Премудрості всіх галактичних спільнот, людина шостої раси має вплив на весь усесвіт словом своїм – думкою небесною, шоста людина стає so-Творцем на землі, під землею, в небі й поза небом.
50. Цінності. Люди починають цінувати після того, як втрачають. Ви не цінували Ісуса до тих пір, доки його не втратили. Не втрачайте Бога цього разу – Він поряд. Станьте Богом – це потрібно. Ваші пиха і зарозумілість часто не дають вам право стати істинними Богами. Не втрачайте право – будьте простіше. Смиренність має місце бути – одна з її граней тонких. Візьміть із рук моїх зірку і дивіться в неї – запаліть бажання. Станьте зіркою – даруйте себе іншим.
51. Що залишиться тут після вас? Що заберете в турель із собою? Після вас залишиться те, що ви залишите, а в турель заберете все те добро, що назбирали протягом усіх своїх перероджень. Душа має здатність накопичувати – воно ніколи не зникає. Навіть коли ви тимчасово забули – все „забуте” лежить на дні її. Як унести до Раю більше? Робіть більше добрих справ. Що таке добрі справи? Позитивне бачення світу. Як це? Ви допомагаєте людям побачити світ ізсередини – із позитивних його боків через негативні. Коли даєте людям вибір, і вони стають на бік позитиву, вам буде небесна пошана. Що таке небесна пошана? Ви стаєте Богом – вони вас приймають. Як приймають? Смиренно. Чому? Тому що. Навіщо? Це потрібно. Навіщо бути Богом? А навіщо бути людиною? Мені цікаво бути, а вам? Богом бути ще цікавіше. Станете Богом – я поясню. Людині це неможливо пояснити. Вона нічого не второпає лише тому, що вона – людина. Коли саме людина стане Богом? Тоді, коли ви захочете злитися з Ним. А коли зіллєтесь із Ним, Він стане частиною вас, а ви – Його частиною. Так і було раніше, але тепер усе не так. Ви робите це усвідомлено – ось де різниця Богів і людини. А там де різниця, там і сила. А сила моя в тому, що я докладаю максимум зусиль для того, щоб зробити з людей Богів. І не сам роблю – ключі в руки даю. Бо схожий зараз я на ключника, що носить із собою  ключів зв’язку. І ніхто я більше – лише тіло, через яке Бог із вами говорить.
52. На що схоже відкриття божественної суті? Уявімо, що у вас оніміла рука, яка лежить біля вас – зліва. Ви не знаєте про її існування, навряд чи здогадуєтесь про те, що вона належить саме вам. Тому, що не можете нею рухати. Лише докладаючи абсолютних зусиль у вас відкривається можливість рухати рукою. Так і душа ваша з усіма її можливостями. Вона оніміла, бо забула свої навички та уміння – вони лежать на дні колодязя. Треба докласти вольових зусиль для того, щоб розбудити душу від сплячки, яка вам не вигідна. Цим зараз і займаємось.
53. Ми стоїмо у чорному квадраті, довкруг якого ціла вічність – абсолютно білий і чистий простір. Якщо глянути збоку, квадрат такий самий, як у Малєвича. Але всередині квадрату ми стоїмо обличчям до однієї зі сторін – усі сторони дорівнюють одна одній. Ми йдемо вперед – квадрат обертається наче коло, по якому йде наша душа. По такому колу часто бігають циркові миші – тренуються. Але ми не тренуємось, а живемо, бо маємо не коло, а квадрат. І йдемо по його периметру. Перед нами – сфера. Вона теж усередині нашого з вами квадрату. Ми рухаємо сферу завдяки тому, що вхромляємо в неї руки. Вона висить перед нами – на рівні очей. Завдяки тому, що рухається сфера, обертається і квадрат – ми йдемо вперед, бо рух наш зветься оберталій.
54. Ім’я треба забути для того, щоб згадати. Бо як можна згадати те, що маєш? Якщо забули, маєте шанс згадати ваше істинне енергетичне і нетлінне імення. Мої суккуби цьому сприяють. Ідіть угору по спіралі – це ваша в Рай дорога. В Едем потраплять світлі, чисті, що знають „де?”, „чому?” і „як?”. Ібо же з вами траплялося так, що ви прокидалися в щасті неймовірно безмежному, коли кожен порух новий і думка світла викликали божественну насолоду. Бувало? Знайте, що ви були у наших Неба Кораблях, із яких світло виходить. Якщо не бувало, то знайте – ще буде.
55. Він дав нам життя! Нас не було б, якби Він не дав. То хіба можна йти хибною стежиною, коли перед нами дорога додому стелиться? Можна – саме тому і стелиться. Але кому треба хибна стежина?
56. Вічна творчість – життя ваше. Без початку і кінця – від самого Першопотоку Небесного. Знайдіть у собі шлях до Скрижалів Космічних – дивіться світло їх Небесне. Дивіться і живіть із ними у гармонії суттєвих ієрархій. Так отримаєте світло життя – Енергію Любові. Слова ці Богом сотворені – знайте це.
57. Проміння вібрацій 12-ої планети скоро стане вашою – очищення велике почнеться. Чистилище, коли хочете. Воно вже почалося – не всі бачать. Це нічого – скоро побачать. Але не бійтеся, не піддавайтеся паніці – ми постійно ведемо роз’яснювальну роботу з душами вашими у наших світлих кораблях небесних. Тепер щодо Чистилища, де Бога немає (тимчасово) і ви одні (до тих пір, доки не відкриєте Бога в собі). Скоро воно почнеться. І врятуються всі гармонійні збалансовані сутності, що підуть за мною та іншими ведучими. У допомозі нам стануть суккуби гармонії і світла, ангели і архиянголи мої небесні, тощо. Тим, у яких темрява буде, перекриється дихання від Божої Любові. А ми тим часом навчатимемо обраних собою у наших астральних кораблях під час подорожей у різноплановість – площини скрижелюються. Зараз теж навчання відбувається, але стихійне почнеться після першого етапу Кінця Світу матерії – початку духовного світу Балансу і Гармонії спільноти СОРБС.
58. Ви живете у власній галюцинації. Без вітру і дощу, хмар і дерев, Бога і Сонця. У вас нічого немає, окрім власного Чистилища, але з’явиться те, вами давно забуте,- ви тільки скажіть. Ібо же те, що не бачене, відкриється після того, як ви захочите його бачити. Зріть його, ібо же в ньому – Сила. Приєднуйтесь до Вищої Системи. Так відкриваються Очі Небесні – ваші очі.
59. Краєкутова точка зору. Це особливе Бачення Вищих – усі посвячені роблять саме так. Отже, дивитесь вашими заплющеними очима в те місце, де має бути ваше третє око. Бачите зелену точку. Слідкуєте. Уявно відштовхуєтеся від неї – малюєте лінію – зв’язку до самої потилиці. Відчуваєте зв’язок – асферичний. Працюють обидві півкулі головного мозку – на повну потужність. Лінія енергопередач іде до вашого сонячного сплетіння. Поєднуєте три енергочастини (третє око, потилицю і сонячне сплетіння) в єдине ціле – виходить двовимірний трикутник. Тепер слід відчути проецію у собі: всіма частинами власного тіла – всі лептони мають бути на місці. Відчуваєте переміщення. Ваше тіло – бездоганна машина. Зелена точка ковзає своїми оберталіями – обертактний зв’язок. Після цього ви малюєте вашу трикутну проекцію в тому місці, де є потреба – будь-якому можливому і неможливому. Саме так формується краєкутова точка зору, розподілення енергії в якій посідає особливе місце. Під час розходження краєкутової з вашими думками гідне положення потрібне: світлові промені не лише охоплюють усі частини тіла, крієзуючись крізь них, а й вібрують усіма можливими і неможливими гармоніями.
60. Кожне людське (і нелюдське) тіло (окрім темних деградантів) окреслене білим освяченням (ясним і чистим промінням). Коли людське тіло рухається, біле сяйво йде слідом за тілом. Його видно тим, хто бачить аури. Але не аури це – світле проміння ясне. Його вважаємо одним із тонких тіл. Коли ваша душа подорожує більш високими скрижалями (тоді як ваше тіло спить), вона залишає разом із собою лише освячене проміння. Бо душа, то і є освячене проміння гармонійних вібрацій любові.
61. Гієнна Агнінна або Рай позаземний? Що ви обираєте сьогодні? Лише ті, що записані до Книги Агнця, врятуються. Записую. А ви тим часом слухайте кілька слів про найближче майбутнє. 13-ий час буде тим, чим ви не можете уявити – поки що. Але те, що він буде, підтверджують вібрації планети номер дванадцять.
62. Ібо же Гармонія світлої Любові прониже планету наскрізь – відкриються її внутрішні ресурси. Резерви титанів отримають лише світлі воїни Божої Армії – вони очолюватимуть процес вашого спасіння. Запасів тиранів ніхто не отримає, бо негативні запаси самі себе зруйнують. Ми навряд чи будемо битися з темними, бо вони з кожним днем деградують і не становлять жодної небезпеки – Любов не знає слова „небезпека”. У темних дисонанс відбудеться – вже відбувається. Ми ж працюємо у резонансі. Темні підуть під землю – там їх будуть учити, як жити весело. А ми, ті, що зі мною та моїми союзниками, підемо у добро чинити добрі справи – відкриємо Школи Неба на Землі і в Небі.
63. Кінець Світу бачу не лише я – інші. Багато інших. Уже ходять пророки, ходять мученики, ходять кати і тирані лютії. Ті, що раніше лютували і людей мучили. Всіх, окрім себе. Вони ведуть рятівну роботу – себе рятують через інших. Вони всюди – ними всі шляхи стеляться. У поїздах ходять, карму збирають грошима – вашу карму. Ібо же кажуть вони істину – ті, що кажуть: „Люди добрі. Я грішник великий. Не дивіться на мене – ненавидьте мене. Не любіть мене – ненависть свою проявляйте. Бийте мене, лупцюйте, калічте. Робіть усе, що хочете. Я співаю. Я плачу. Я радію. Бо живу. Проклинайте мене, лихословте – все стерплю. Ібо же Бог зі мною. Аби вам було добре. Я карму свою збираю – ось моя торба. Бо грішник я великий серед вас. Не любіть мене – ненавидьте. Не любіть – краще віддайте Любов Свою ближньому своєму”. Ті, що ходять, бачать Кінець Світу. Вони істинні пророки – скоро вони заговорять. Необхідно створювати Школи Неба на Землі – інакше для більшості й справді настане Кінець Світу – Абсолютний. Люди – духовні каліки. Більшість із них. Нове Пришестя про це говорить. Ібо же спустився Бог на Землю – ще спуститься. І навчить вас жити правильно – самі прозрієте.

© Передача інформації вітається
© Копіювання чи будь-яке інше використання дозволяється лише за згодою автора
© Використання матеріалу проти людства карається позаземними матеріями туйрелія квантового кресмосу

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Мудра?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Світлана Кедик, 17-11-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.97772097587585 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …