Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 25299, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.236.219.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Утопія

2 безодні піднебесного кольору

© Шкарпетка, 13-09-2010
Занадто мало багато світла аби втопитися у твоїх очах . І надлишок людей . Хочеться тишком-нишком залізти на твої повіки і шубовсть у безодню твоїх очей кольору мрії. Дві безодні піднебесного кольору . Знав би ти , моє миле небесне янголя , як же важко сприймати те,що ти щебечеш , дивлячись у твої очі . Ці безкраї планети втягують . Вони , як мавки : непомітно для самого себе ти бредеш по лісах . І лиш згодом ти прокидаєшся,усвідомлюєш де ти , приходиш до тями ! і я не скажу , Що буде запізно . Ні ,моє миле янголятко , я не жалітиму .
Коли ти їж мене очима , хочеш ними і !цілуєш-цілуєш-цілуш-цілуєш-ц-і-л-у-й-е-ш ! час втікає , холод розвіюється , рухи вивільняються і…
До болі сильно хочеться жити в твоїх очах . Хочеться стати однією з мільярдів зірок у твоєму неба . Або просто «однією» . Хочеться будувати твої сни . Хочеться . Знав би лиш ти, мій чарівний янголе , як хочеться .
А хочеш я буду твоєю грілкою? Хочеш,я буду твоїм термосом ? Батареєю? Твоїм обігрівачем? Повір,я заміню тобі радію,телефон,фестивалі,друзів,музику,комп’ютер і навіть себе . Хочеш я буду твоїм гарячим зеленим чаєм без цукру? Чи ранковою кавою з поцілунком? Хочеш я прибиратиму увесь біль із твоєї голови? Хочеш я буду твоїм Ніцше? А ти моїм Богом? Хочеш? А хочеш віллу на Місяці? Цілий садочок діточок і домашній звіринець ? Чи,можливо повні жмені зірочок ,зліплених із мого кохання? Хочеш мене?вранці?вночі?вдень?Хочеш просто знати , що я є? Ось тут,немов на долоні?Хочеш знати,що я завжди-завжди поряд?У твоїх зіницях?Хочеш?
А взагалі,чого хочеш ти,мій янголе?
Я знаю,ти обожнюєш біль. Але лише тоді,коли В І Н стосується тебе . Ти ненавидиш , коли мене болить . А ще обожнюєш темноту і ніч,обожнюєш темні провулки і місячне сяйво . але ж Т И , моє розкішне янголя , проклинаєш миті , коли я сама йду назустріч темноті . Правда ж ? Ти обожнюєш кольорове на мені . Але сам н і к о л и не носиш яскравого . Т И – Н І Ч . І хоч іноді на тобі й проблискують зорі , місячне сяйво , різнобарвне мерехтіння супутників і феєрверків ,та Т И – Н І Ч !
А я?так,день. Іноді на отой Д Е Н Ь набігає буря , стає темно (!як ніченька!),  моторошно , холодно . Та все ж це минає. І я знову  одягаюсь у кольорові шати .
Ніч/день , інь/янь , вовк/заєць , чоловік / жінка , вогонь/вода , Сонце/Місяць , Т И / Я
….. ?! ....ідеально… ?! ….





Мій неперевершений янголе , я вдячна долі і всім темним силам Хеловіну , що з’єднали наші доріжки . Вдячна усім галактикам , зорям , планетам , усім живим , мертвим і напівживим , що сприяли цьому .
Я вдячна усім . Але насамперед тобі , мій Янголе!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Це пародія?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 15-09-2010

гей-гей...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© kashtan, 13-09-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.99403095245361 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …