Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24809, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.216.233.58')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ..

Мить

© hrystia, 07-08-2010
Одного дня я зустріла її. ми вирішили поговорити. здавалось,ми завжди розуміли одна одну. Тобто, старались зрозуміти. Та все одно тільки вона одна знала мене так добре, як ніхто.
Тієї години я її не впізнавала. Щось змінилось. Я якийсь час тому цю зміну помітила, але не наважувалась про щось питати. Вона почала розповідати…
«Знаєш, я зрозуміла, що зі мною відбувається… Це все захопило мене такою мірою, що я не в силах приховувати, а водночас сказати хоч слово. Я віднайшла головне у своєму житті, а враз і згубила:зустріла  його і забула себе. В серці в і гаряче, як ніколи раніше, і в такій же ж мірі холодно:коли я думаю лише про нього;коли зустрічаю той пустий і байдужий погляд в мою сторону. Я прокидаюсь і засинаю лиш з однією метою:побачити його,не важливо – на яву чи вві сні. Лишень побачити його сумну посмішку, голубі очі, забутись на мить і прокинутись, відчувши, як близько його серце, як він дихає. Тільки тому я хочу знову прокинутись:щоб переконатись, що з ним усе в порядку, що він щасливий. Бо ця людина заслуговує щастя, справжнього, аж ніяк не фальшивого. І в будь-яку мить я готова пожертвувати биттям власного серця, тільки, щоб ще один раз почути цей голос, який так мучить, а водночас підносить майже до самих небес…І хоч для тебе моя оповідь,а радше, сповідь, не має великого значення, я все ж надіюсь, що ти мене зрозумієш, ти ж завжди того хотіла та мріяла про таке:пізнати мене краще та зустріти того справжнього, що заслужив би…ні, котрому ти б просто готова була віддати своє серце, всю себе… Думаєш, це та особа? Я не знаю, я тільки відчуваю, що без нього мені не прожити того життя…Без голубого неба, без сонця, яке сходить, коли я в нього дивлюсь…»
Я не була впевнена, що їй відповісти…Боялась, що це просто її чергове захоплення, після якого лишається пустка та розчарування. Мені важко вирішити, чи слухати, що говорить душа….

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Писати ви можете,

© Юрій Кирик, 09-08-2010

о, ні - як це все таємничо і несподівано

© В:тал:й, 08-08-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74848794937134 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …