Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2427, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.222.120.133')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза практика відмежування

КНИГА РОЗУМУ ІІІ

© Олег МАРИЦАБО Серый, 01-11-2006
38. Сьогодні людство п’ятої раси досягло апогею сили і можливостей, більше чого бути не може. Принаймні для самої людини п’ятої раси, що вичерпала як власні резерви, так і резерви планети, на якій живе. Людство постійно (протягом усієї своєї історії) провокувало планету Земля на Кінець Світу, думаючи лише про себе, зводячи при цьому нанівець усі регенераційні можливості самої планети. Період набуття матеріальною людиною земного досвіду вже майже завершений: закінчується етап формації матеріальної вічності, завдяки чому у найближчий проміжок часу на людей чекає духовна вічність. Оскільки етап формації Кореня Бога вже завершений Деревом Життя, людству час переходити до нової шостої раси людей. Цей перехід стане можливим завдяки турелям у нову площину буття, що відкриється завдяки Кінцю Світу (мається на увазі кінець матеріального світу для сукупності людей п’ятої раси) і Початку Світу Нового Правопорядку (мається на увазі початок божественного начала людства шостої раси). Тобто, відбудеться елементарна зміна планів буття: третьовимірний космос поступиться на щабель вищому чотиривимірному кресмосу.
39. Альтернатива. Люди звикли називати три періоди: вчора, сьогодні і завтра. І справді, для людей існує минуле, теперішнє і майбутнє лише тому, що люди вірять у часову обмеженість. Насправді ж час необмежений, а простір – багатогранний. Минулого не існує тому, що це вже було. Майбутнього не існує тому, що це ще буде. Оскільки минулого вже немає, а майбутнє ще буде, є лише сучасне, що твориться кожної миті – лише від нас залежить його майбутнє. Чому тоді кажу я про Кінець Світу? Тому, що застерігаю людей жити так, як вони зараз живуть. Бо люди вже вичерпали всі земні ресурси і досягли максимального розвитку власних можливостей. Застерігаю тому, що світу людей необхідно змінитися на краще до кінця матеріального світу – квантово-плазмового переходу. Тому, що людям, які не почнуть жити в позитиві до переходу в четвертий вимір, буде дуже погано. Це можна побачити з того, що їм доведеться проходити заново всі колеса Сансари: разом із істотами другого виміру, що здіймуться на третій. Я пропоную перейти вам у четвертий вимір – досконалий план. У порівнянні з тим, у чому ви живете, це буде Раєм. Я пропоную долю – вирішувати вам.
Альтернативний світ може бути вашим. Він буде лише тим, чи ви його створите. Не таким, як ви собі малюєте, а таким, який збудуєте власними руками. Фундамент закладаємо сьогодні – завтра буде пізно. Якою буде основа будинку вашого життя – його фундамент? Що це буде: пісок або гравій, граніт або алмаз – вирішувати вам. Більше того, вам вирішувати, буде це старий кінець або новий початок світу – його антисфери. Слід пам’ятати, що те, чим ви створюєте протидію власному світу, обернеться проти вас тим же чином – ось де зв’язок минулого і майбутнього. Ваше сучасне. Якщо ви плюватимете в його розвиток, еволюція сучасного битиме вас самих по тих самих місцях, які ви створили власною фантазією. По тому ж місцю, куди ви намалюєте свій останній удар. Іншими словами, за зло і плата зла, бо за добро – добра.
40. Синдром дефіциту. Я назвав його так, бо людям часто не вистачає можливостей або почуттів для того, щоб самостійно бачити вищі турелі. Іноді ми бачимо створіння чужих турелів. Це трапляється тоді, коли їхні малюнки сплітаються з нашими. Треба сказати, що візерунки всіх турелів час від часу обов’язково переплітаються – саме так ми бачимо чужих (сюди відносимо небачених тварин і птахів, краєкутових організмів і механізмів, тощо). І чужі вони для нас лише тому, що в нас недостатньо почуттів і можливостей для того, щоб розуміти їх. Тобто, синдром дефіциту унеможливлює нашу зустріч із позавимірними створіннями. Для того, щоб подолати у собі цей синдром, необхідно розвивати додаткові практики. Бо вони ніякі не чужі – просто інші.
41. Синдром старості. Його так називаю, бо смерть – це добре, а старість – один крок до смерті. Люди мають помирати, бо старому немає розвитку. Еволюція відбувається лише в молодих. Стара людина помирає для того, щоб навчитися у Небі, переосмислити прожите життя, після чого душа знову займає нове тіло (або нову форму буття) для подальшого життя. Смерть – не кінець. Смерть є початок. Чим старша людина, тим більше в неї проблем: слабкі нерви, погані судини, вразливі кістки, тощо. Чому людина, що прожила життя, має такі проблеми на старості? Старість – обличчя людства. І чим мудрішою людина стала протягом життя, тим краща її старість. Більше того, в Небі мудрих людей стрічають як Богів, а не як людей. Тому, що мудрі стають справжніми Богами: як на Землі, так і в Небі. До речі, саме зараз людство як сукупність індивідуумів переживає свою старість – на зміну прийде нове молоде і досконаліше покоління людей наступної раси.
42. Краєкутова точка зору. Це найпростіша можливість бачити вищих – це важливо. Завдяки розвитку практики бачення інших можливе, але далеко не завжди – лише тоді, коли вони хочуть бачити вас. Для цього треба бачити не простір, а дивитися крізь нього. Наприклад, ви знаходитесь на футбольному полі. Перед вами ворота. Ваша увага спрямовується не на розглядання деталей у вигляді воріт – ви дивитесь глибше. Ваші очі спостерігають за простором, який знаходиться між двома шпилями воріт. Саме так можна дивитися крізь простір – зазирати в нього. Коли глибоко дивитесь, ви стаєте м’ячем: починаєте бачити тіні, особливе скупчення повітря, тощо. Таким чином ви автоматично змінюєте деталі матеріальні на деталі астральні: скоро ви почнете бачити не лише деталі (тіні й кольори), а й саме астральне накопичення, усвідомлюючи при цьому власне положення в його кресмосі – ви стаєте „своїм”.
43. Систематичність. Для розвитку мікросистеми (людини чи іншого створіння) в будь-якій макросистемі (на цій планеті чи поза нею) необхідна систематичність. Це треба тому, що можливості витрачаються – їх необхідно поповнювати. До того ж практика потрібна. Все вираховується за схожим алгоритмом, коли ви ходите, наприклад, у тренажерний зал: досить вам перестати займатися, як ви почнете слабшати. Те ж саме відбувається і з додатковими (позаземними) знаннями і можливостями. Якщо ви їх не розвиваєте, вони атрофуються. Коли розвиваєте, починаєте отримувати додатковий потенціал. Коли ви, до прикладу, розвиваєте над-інфра-звуковий-зір, ви починаєте бачити по-справжньому. В цьому випадку деякий час може „різати” в очах – тому, що ви ніколи не дивилися по-справжньому. Те ж саме відбувається із розвитком інших можливостей. Коли отримаєте нові здібності – навчіться тримати їх під контролем. Потім звикайте до них, як до головних особливостей вашого організму. Скоро зникнуть усі побічні ефекти. Далі намагайтеся розвивати, практикуючи. Головна запорука успіху – систематичність. Коли досягнете її, зможете користуватися новими здібностями з максимальним ефектом.
44. Якщо людина не сприймає добро (будь-яку його міру), це стає сигналом для темних сутностей: вони добре проінформовані щодо всіх тих, хто не хоче бути добрим. Завдяки цьому темні частково або повністю займають тіла тих, хто проти Бога. Це можна перевірити багатьма способами. До прикладу, коли ця Жива Книга вступила з вами у конфлікт – це значить, що ваше тіло має місце для темних сутностей. Далі є дві гілки розвитку (в залежності від вашого вибору): ви продовжуєте читати далі або відкидаєте Книгу куди подалі. Причина – темні сутності. Наслідок – ваша дія. Тобто, від вашої дії залежить і наслідок: якщо відкидаєте чтиво, це стає сигналом для темних сутностей і вони зроблять усе (всіма доступними і недоступними засобами) для того, щоб захопити ваше тіло; якщо продовжуєте читати – ваше тіло поступово видужує. Спочатку ви можете цього не помічати, бо „стають на ноги” аура вашої голови, асфери півкуль головного мозку, тонке сплетіння матеріально-астральних м’язів, тощо. Тобто, видужує ваша духовність, після чого духовна енергія спрямовується на підтримання і розвиток всіх тонких тіл, які з вами пов’язані. Це стосується і тіла матеріального плану – так ви стаєте на Божий Шлях. Для того, щоб стати Богом і злитися з Ним. Сприймайте вищенаведену інформацію як Небесний дарунок. Тепер Обирайте собі Шлях.
Якщо продовжуєте читати, ви на Доброму Шляху. Хочу вам сказати, що коли ви будете бачити те, що я бачу і шукати те, що я шукаю, ви обов’язково знайдете.
45. Трансмутація. Так називають перетворення людини п’ятої раси в людину-бога шостої. Трансформація людини можлива лише в тому випадку, коли душа бажає видозміни. До цього її ніхто не змушує – душа сама зацікавлена у найшвидшому перевтіленні, бо розуміє, що за можливості їй відкриються після переродження. У період трансмутації душа разом зі своїми тонкими оболонками мутує, створюючи нову форму буття. Таким чином змінюються як усі внутрішні, так і зовнішні органи. Ясна річ, мутуючі душі усвідомлюють свій перехід. При цьому вони залишаються в тому вимірі, де й відбувається сама трансмутація. Тоді як внутрішні (ті, що всередині людини) й зовнішні (ті, що оточують людину) органи видозмінюються, розум переходить у рівень нових позитивних вібрацій разом із усіма іншими оболонками. Лише світлу місце в тих, що переходять.
46. В період трансмутації (три дні до неї і тиждень після) душі? кожної мутуючої людини необхідне лікування. Треба розуміти перехід як профілактику всіх захворювань (залатування людських дірок), які є на цей момент плюс усіх тих, що з’являться найближчим часом. Лікування проводиться поетапно. Більше того, воно ділиться на дві формації: обов’язкове і додаткове. Додаткове – ви самостійно лікуєте себе, використовуючи певні практики. Обов’язкове – вас лікують істоти високої ієрархії. Як я казав раніше, від народження в людині закладене все для того, щоб уникати хвороб – ліки людям не потрібні. Але чому тоді в період трансмутації лікування обов’язкове? Справа в тому, що не всі люди справляються з кількістю інформації, що лягає їм на плечі при відкритті сокровенних чакр. Тим паче зараз – у переломний вік. Тому всім людям, які відкривають, мутуючи, вихід у ВКР, надається лікування. Його можна викликати і вдень, але найкраще підходить саме ніч. Подаю наступні правила, що необхідні для самого процесу лікування:
- ви маєте лежати на спині – спати;
- ваші руки мають бути розміщені вздовж тулуба („по швам”) – долонями вгору;
- ваш розум має бути чистий і спокійний – звільніть зайві думки;
- налаштує вашу ауру лише на позитив у білому ясному промінні;
- ви маєте бажати лікування – довіртесь вищим силам;
- вірте в те, що вас обов’язково вилікують;
- ви не маєте противитись жодним зображенням, думкам чи емоціям, які зможете відчути протягом лікування;
- не думайте – живіть у їхньому ритмі;
- намагайтеся не ворушитися і лежати рівно;
- якщо ви стомилися і вам треба поворухнутися – подумки попереджайте вищих – вони вас обов’язково зрозуміють;
- якщо ви почуєте прохання відкрити очі чи повернутися на інший бік – слухайте їх;
- не лякайтеся дивних звуків (але якщо ви чуєте брязчання монет, негармонійний скрегіт або чийсь регіт,- негайно припиніть лікування, кажучи при цьому: „Я виходжу з гри”);
- не лякайтеся дивних малюнків (але якщо ви бачите могили, трупи або іншу нежить у дуже темних тонах,- негайно припиніть лікування, бо не лікування це; якщо це саме так, ви допустилися помилки, бо не змогли цього разу налаштувати власні вібрації на частоту Гармонії Світла);
- зранку різко не вставайте – хвилин зо п’ять полежіть і подумайте, що з вами відбувалось і чому вас навчили – скоро почнете згадувати.
При дотриманні цих настанов трансмутації ви зможете прокинутись абсолютно здоровими. Але знайте, що іноді однієї ночі лікування недостатньо. Ви зрозумієте самі, коли видужаєте – відчуєте власною вібрацією. І пам’ятайте, що порушення кармічних законів може призвести до появи тих самих (або навіть гірших – у залежності від карми) недугів. І тоді вищі можуть відмовити вам у лікуванні – доведеться виплутуватися абсолютно самостійно. Тому не порушуємо кармічні закони.
47. Циклічність. Усе у світі циклічне. В матеріальному плані теж. І навіть ви – циклічні. Ви можете бути непередбачуваними, але циклічними – обов’язково. Це надає вам снаги: необхідної вібрації, гармонії та балансу – це є ваші складові. Так само як одна квітка зранку прокидається, вдень цвіте, а вночі спить, так само й інша квітка – ви: вдень відкриваєтесь, а вночі розкриваєтесь. Після того, як до вас приходить розуміння, як саме не закриватися вночі (володіти ситуацією власної душі – тримати її під контролем), ви станете абсолютно відкритими. А це справжнє щастя, бо лише у відкритих людей Шлях є до Бога. Не порушуйте свої складові – без гармонії ваше життя втратить увесь дорогоцінний зміст. Сенс людського життя полягає в ритмі – частоті гармонії.
48. Сонцеїдальність. Усі люди шостої раси будуть харчуватися від Сонця – акумулюючи його всередину себе. Зараз людська раса на перехідному етапі: вже не п’ята раса і ще не шоста. Саме тому дехто харчується, а дехто – ні. Все залежить від розвитку людини. Для того, щоб отримувати енергію Сонця, необхідно:
- бути з Богом (Світлою Енергією Вищих);
- не мати дірок (бути збалансованими і гармонійними);
- поступово відмовитись від іншої їжі, окрім Сонця (спершу людина стає травоїдною, після чого переходить лише на Сонце);
- вірити в те, що, коли ви дивитесь у нього, воно входить усередину вас, насичуючи добром кожну гілочку вашого організму (уявляйте це);
- проводити разом із Сонцем, дивлячись у нього (поступово, починаючи від п’яти секунд);
- не збільшувати процес споглядання більше ніж на три-п’ять секунд у день (щоб не опалити сітчатку);
- після того, як ви поглянули у нього, заплющуйте очі – воно має затримуватись у вашій уяві (кожного разу це буде довше);
- якщо вам важко дивитися, заплющіть очі (коли втратите образ, який сформували подумки, відкрийте, після чого знову закрийте);
- ваші босі ноги обов’язково у прямому контакті із землею (не на бетоні вашого балкону чи ще де-інде);
- якщо вам хочеться кліпнути очима, це нічого – змигніть.
Якщо будете дотримуватись вищенаведених рекомендацій, потреба в їжі відпаде (ви її зміните на Сонячну енергію). Але робіть це поступово – скоро ви зможете відчути, що у вас багато енергії і без їжі. Намагайтеся проводити вільний час на пляжі, в лісі, тощо.
Попередній спосіб отримання Сонячної енергії вважається прямим, бо є інші – обхідні (ми звемо їх похідними). Наприклад, якщо ви стали світочем – перевозчиком енергії Сонця, то вам дивитися у нього не обов’язково. Ви самі – Сонце. Те ж саме відбувається з тими, хто є Богом і був при цьому в п’ятому чи інших вищих вимірах: таке неможливо забути – енергія литиметься крізь вас – через вашу душу. Але тут потрібно пам’ятати, що в п’ятому вимірі ви мали бути не як мандрівник, а як статична (постійна) структура. Можу навести ще один спосіб отримання необхідної кількості енергії без Сонця. Хочу сказати, що Світла Енергія теж сонячна, але не пряма – вища. Ви можете одержувати її, коли зіллєтесь із вищим білим духом – високим медіумам їсти не обов’язково. Чому деякі з них використовують звичайну їжу в якості додаткової енергії? Тому, що їсти їм не заборонено, а в них, як ви самі прекрасно розумієте, ностальгія. Вищі медіуми давно не їли чогось подібного, тому і поїдають звичну вам їжу матеріального плану. Не те що хочеться (в них немає матеріальних бажань), просто цікаво дещо згадати: ми пам’ятаємо безліч деталей, які з нами траплялися в минулих переродженнях – люди звуть це „де жа вю”. До речі, якщо їжа як така зникне з лиця землі, статичні вищі медіуми автоматично перейдуть у Вище Харчування. Більше того, їхнє завдання у Землі – виховання людей-богів, тому вони і пояснюють людству (певній частині), як треба переходити на інше харчування, інший рівень вібрацій, тощо. Бо вони – провідники до Сонячної країни світу Божого.
Таким чином ви, як представник шостої раси людей, станете щось типу як рослини чи сонячної батареї у духовному смислі слів. І це прекрасно – скоро всі такими будуть.
49. Взаємообмін як вид контролю. Потрібно розуміти, що треба не лише брати, а й віддавати енергію життя. За рахунок безкорисної віддачі ви будете отримувати ще більше. Для того, щоб більше віддати і, звісно, більше отримати. Взаємообмін слід розуміти як вид контролю: допоки одна істота не здатна безкорисно віддати все, що має, іншій істоті, вона ніколи не здійметься на більш високий щабель розвитку – буде проходити попередні уроки знову і знову. Те ж саме і з Сонцем: ви будете отримувати від нього аж нічогісінько до тих пір, доки не віддасте йому частинку себе: позитивні емоції, думки, побажання, тощо. Все це має спрямовуватися в бік Сонця – у Світлий бік.
50. Як чути вищих? Чому не всі їх чують? Уявімо ситуацію. Ви – стара бабуся. Вам уже за дев’яносто. Сидите у кріслі – читаєте. Хтось подзвонив у двері – ви не чуєте. Хтось зайшов і ходить по хаті – у вас поганий слух. Бабуся не чує тому, що її вуха стомилися жити (відпрацювали своє), тоді як її душа чекає на перевтілення – нове молоде тіло. Все. Ви більше не стара бабуся – ви той, хто ви є. У вас гарний слух – саме тому ви чуєте інших людей. Вони теж гарно чують вас – ви навіть можете розмовляти. А як чути і розмовляти з тими вищими, коли у вас немає ані вух, ані їхнього рота? Їхніх очей у вас теж немає. Як ви можете спілкуватися?
Для цього треба займатися розвитком додаткових практик, які є головними у вищих. Лише тоді, коли ви хоча б трохи наблизитесь до їхнього рівня акредитації, вони, можливо, підуть вам назустріч – вона відбудеться. Однією з методик спілкування більш високих рівнів ієрархії є духовний коннект – використання універсальної мови унікальних спільнот. Тобто, гра за вищими правилами. До речі, коли всі люди гратимуть у цій глобальній шаховій грі, шоста раса людей-богів матиме певний вплив на всі питання, що розглядатимуться Союзом Незалежних Світів. Але поки що ми займаємося вашим особистим розвитком. Тому далі розміщую правила комунікації не людською недосконалою, а універсальною досконалою мовою спілкування вищих духовних спільнот:
- бути насиченими світлими променями добра і сили позитиву світла;
- вірити не лише у можливість спілкування, а й у власні сили вібрації;
- постійне практикування універсальної мови у вищих вимірах, де подорожує ваша душа під час сну, медитації чи молитви, тощо.
Тобто, універсальне духовне слово всіх спільнот – це мова вашої душі. Саме тому зараз ваше головне завдання – контролювати розподілення іспульсів (коренація імпульсів) від вашої душі, приймаючи тим самим зворотні зобов’язання. Це приходить через розуміння себе як частини душі і душі, як частини себе. Всередині вас – цілий світ. Треба лише повірити в його існування, знайшовши тим самим себе – у собі.
51. Лінійність. Мова, якою люди розмовляють – лінійна. Духи розмовляють нелінійною мовою. Лінія життя (народження, життя, смерть) не кінечна. Життя – не лінійний сюжет чергової інтриги, яку люди прагнуть розплести. Більше того, смерть і народження – безкінечні продукти життя. Для того, щоб це зрозуміти, необхідно збагнути формулу колеса Сансари, що актуальна для істот матеріального плану. Формула наступна:

етап 1¦етап 1+1

етап 1: Народження – Життя – Смерть – (Покарання) – Виховання.
етап 2: досвід першого етапу + той самий етап 1 у інших формаціях (схема не змінюється).

З одного боку покарання може виступати в якості самого виховання, з іншого – покарання як такого можна уникнути. Якість покарання (або його відсутність) вираховується за наступною формулою.

(Ж+) – (Ж-) = КЗ, де (Ж+) – позитивні якості життя, (Ж-) – негативні, КЗ – зворотня карма.

Це означає наступне: чим більше у вашому житті буде позитиву і менше негативу, тим менше буде покарання після прожитого життя (люди це називають просто і лаконічно: „Смерть”. Тобто, весь той негатив, який ви наробили в цьому житті чи минулих, має бути загашений добрими справами – інакше покарання (пере-виховання) вам не уникнути. Якщо вам все ж таки вдалося уникнути покарання, виховання (до-виховання) буде обов’язковим. Для того, щоб навчити душу „n” жити краще в наступних перевтіленнях (це не обов’язково буде матеріальний план). Тобто ви самі все обираєте: бути Богами і жити як Боги чи бути людьми і вмирати як люди. В будь-якому разі вас навчать правильно жити. Буде вам боляче або приємно – вирішувати вам. Скажу одне – у Небі справді Мудрі Вчителі: вони від чистого серця допомагають вам стати на Шлях Істинний.
52. Суккуби. Це згустки енергії, розшаровані в усі можливі сторони задля взаєморозуміння з іншими. Спілкування з суккубами дозволяє досить швидко відкрити значну кількість сокровенних можливостей. Тобто, суккуби квантового кресмосу виявляються щось на зразок ключів. І діяльність суккубів спрямована саме на розкриття замкі?в, які живуть у відсутності за?мків. Себто, коли ваша душа буде відкрита і спрямована у космос, ви знайдете в собі силу безконтактно співпрацювати з цими організмами. З цього буде користь не лише вам, а й решті людей. Більше того, завдання всіх тих, хто співпрацює із суккубами,- передача знань і можливостей іншим істотам. Саме для передачі інформації і були створені енергетичні згустки ключників у вигляді суккубів.
53. Оскільки саме в 2013-му році відбудеться остаточний перехід у вимір нових четвертих вібрацій (кінець матеріального плану і початок абсолютно духовного), вам необхідно знати правила безшовного переходу (залатування третіх дірок) в галерею імпульсу нового четвертого типу.
Етап І. Учасникам проекту СОРБС (Досконалої Спільноти Балансу, Рівноваги і Гармонії) необхідно позбутися всіх матеріальних вад, наприклад:
- алкоголізм;
- наркоманія;
- паління;
- збочення;
- егоїзм;
- заздрість;
- брехня;
- зрада;
- ненажерливість;
- користолюбство, тощо.
Етап ІІ. Учасникам проекту СОРБС необхідно позбутися всіх людських бажань, до прикладу:
- гроші;
- майно;
- влада;
- кар’єра, тощо.
Етап ІІІ. Учасники проекту живуть без прив’язаностей до грошей, майна, знань, близьких, тощо.
Етап ІV. Учасники обов’язково мають поважати одне одного; підходити до всього з відповідальністю; систематично розв’язувати нагальні та майбутні задачі; усвідомлювати себе як частину Божого Механізму, зародженого в Любові та існуючого за рахунок Любові; абсолютно Любити Творця, а лише потім – будь-що земне чи позаземне.
Етап V. Відбувається безшовний перехід (усі дірки третього виміру залатані) у вібрації четвертого рівня акредитації. Ви відмовляєтесь від усіх матеріальних і людських бажань, в тому числі й від земного харчування. Ви переходите у стан насичення від Світла, бо Сонце – ваша їжа.
Етап VI. Всі учасники проекту СОРБС стають Богами на Землі, під Землею і над Землею: у космосі, кресмосі та решті Життєвих Ієрархій. Всі Боги знаходяться у стані смиренного спокою: вони Досконалі, Збалансовані та Гармонійні субстанції, що Будуть Вічно Такими.
54. Гармонічна конвергенція. Це промені світла (особливі енерго-інформаційні імпульси) що пронизують усе (крієзуються через усе), що нас оточує (те, що ми бачимо чи не бачимо). Конвергенцію можна було помітити не лише в 1987-му році, а й після нього – для цього особливі почуття потрібні, що розвиваються завдяки практикуванню певних (додаткових) методик. Світло, що крієзується, можна вважати базою для формування переходу в рівень нових вібрацій. Більше того, гармонічна конвергенція і є тією самою енергетичною вібрацією, що рухає наш світ. Поки що час від часу (поступово), бо інакше третій куб не зміг би це перенести. Тобто, світлові промені розкачують планету Земля разом із її тонкими тілами для того, щоб перехід у рівень вібрацій (для людства – нових, для вищих – звичних) відбувся для нас настільки безболісним, наскільки це можливо (треба розуміти, що матерія – велика частина її – все ж таки підлягає знищенню). Навіщо я пишу вам ці слова, коли конвергенція гармонії і так розхитує планету? Справа в тому, що ваша допомога потрібна (всіх і кожного): ваші думки мають нести позитивні імпульси, заряджаючи одне одного, тим самим розхитуючи планету до рівня нових енергетичних вібрацій – саме так і відбувається перехід. У нас є час на створення Суцільної Вібрації Любові до початку 2013-го року.
55. Часовий континіум. Люди застрягли у ньому – це тимчасове явище. Так буде до тих пір, доки не відбудеться духовна революція – вона вже відбувається. Еволюція заради божественного блаженства – ось що вас оточує. Більше того, вас оточує вібруюча інформація, що похитує чи не похитує струни вашої душі – від вашого бажання залежить. Але я бачу ваші очі. Ті, що зараз читають саме ці рядки. Для мене честь бачити їх – очі Янголів і Богів небесних. Я розумію, що ви зараз сприймаєте і чого не сприймаєте, бо мені видно ваші очі. Вам видно мої, бо ми з вами у контакті. Читаючи, ви підключаєтесь до Банку Вищого Космічного Розуму, відкриваючи сокровенні кольори – візерунки вашої душі. Саме завдяки цим кольорам у вас з’являються додаткові можливості – ось де справжні практики. Ви контактуєте зі мною, моїм духом і першопотоком усього сущого всюдисущого. Немає жодного значення, живий я чи мертвий, бо смерть – явище тимчасове. Так само, як і життя. Головне те, що ці рядки живі – вони житимуть у вашому серці, допомагаючи вам звикнути до гіперпростірного переходу у вібрації четвертого рівня акредитації.
Уявімо, що ви застрягли у чорній коробці. Але ви все одно можете бачити світло. Тому ви його бачите – це ваша можливість. Ні, не тому, що коробка має дірку – світло виходить через вас. Бо ви – Божество – частина Його. А ваші очі – космічні. Для вас немає заборонених кольорів: ані існуючих, ані неіснуючих держав. Усі кольори для вас – блаженні. Усі вони є. Ви можете їх бачити. Бо ви – Любов. Ви – Бог. Ви – Розум першопотоку істинного. Ви можете рухати світло. Ви можете рухати себе у потрібному напрямку шляхетних вібрацій. Тому ви бачите світло. Біле ясне проміння. Боже проміння. Воно виходить через вас і прямує до Неба. Більше немає коробки. Ніякої чорної коробки. Більше немає. Немає і ніколи не буде. Вона вам не потрібна. Єдине, що вам треба – розуміти світло і його кольори. Тому ви розумієте, скільки кольорів знаходиться у білому промінні. Тому ви бачите їх. І малюєте нові малюнки – візерунки власного тіла. Ваші можливості необмежені, бо ви є Бог. Треба тільки усвідомити це, як станете Ним.
56. Гіперпростір. Сублімаційний (духовний) простір, який огортає вищі формації, вважаємо гіперпростором. Це так звана точка координат, яка поєднується гіпершнуром. Частиною гіперпростору вважається гіпершнур. І навпаки. Головне завдання гіперпростору – насичувати як асферичні, так і позаасферичні зв’язки. Тобто, все, з чого побудований духовний план, називаємо гіперпростором. Якщо придивитися, можна зрозуміти, що гіперпростір належить до тих побудов, які складаються із духовних ниток – лептонів (інформаційної тканини) найвищих ієрархій. Оболонка гіперпростору має два напрямки: з одного боку гіпершнур починається, з іншого – завершується. Але там, де він завершується, лежить його початок; а на початку є кінець. З обох боків гіпершнура лежить гіперпростір – його бачить ваша душа. Це значить, що кожний індивідуум, який насичує певне сублімаційне середовище, має індивідуальний гіперпростір: він залежить від сили ваших почуттів, розуму і думки. Гіперпростір має не лише головне, а й додаткові завдання, до прикладу: зв’язувати і розв’язувати канали, вирішувати нагальні задачі, задавати питання з відповідями і без, поєднувати і роз’єднувати користувачів Системи, тощо. Вихід у гіперпростір можливий за наявності додаткових почуттів, що досягається завдяки позитивним практикам: ви під’єднуєте чи роз’єднуєте власну свідомість із сублімаційною точкою координат. Все є точка – треба лише бачити.
57. Все, що існує чи могло б існувати, діє за формулами: алгоритмами і логарифмами. Все можна прорахувати до найменших дрібниць, знаючи потрібні формули. Всі альтернативи рухаються і керуються ідеальними заповідями. І немає значення, чи це альтернативний світ, чи його альтернативна реальність. Бо все є наша альтернатива – від сучасного залежить. Ця мить, у яку ви живете, є остання. Більше такої бути не може. Але будуть інші, вичерпніші миті, більше яких бути не може. Вони теж будуть: перші та останні. Ви живете для того, щоб більше не повторитись, не стаючи на ті ж самі граблі. Кожна мить є унікальна – вона ніколи більше не повториться. Але її можна зупинити, перемістити, збільшити чи зменшити. Але скажіть мені, навіщо це робити, коли ми втратимо її унікальність?
58. Якщо у вас щось є, це означає, що ви це „щось” уже заслужили. Якщо у вас чогось немає, це значить наступне: поки що ви не заслужили мати це „щось”. І не прагніть до легкої наживи. Для того, щоб це отримати, ходіть далекими шляхами, розуміючи Першосуть і її Першоприроду. Ходіть колами, коли буде треба. А потреба буде. Ходити. Не обов’язково колами. Ви можете шукати те, що я шукаю,- бачити те, що я бачу і вірити в те, у що я віру. В цьому випадку ви знайдете те, що знайдете. Ходіть колами. Земля кругла. Ви це знайдете. Питання, яке шукаєте. Не відповідь – вона лежить усередині вас. Вам треба знайти запитання – Велике Призначення. Бо як можна знайти відповідь, не знаючи питань?
59. Страх. Він існує лише для того, щоб його абсолютно перебороти. А для того, щоб перемогти страх, треба його бачити. Бо як можна побороти страх, коли його не бачиш? Як можна стати переможцем того, чого не існує? Тому я кажу вам, щоб зустрічали Кінець Світу в 2013-му році. Страшно? Тепер переборюйте страх, бо це лише ваша ілюзія. Більше того, страх – це щось непевне на кшталт передсмертної агонії. З іншого боку страх і передсмертна агонія часом поєднуються у пристрасному симбіозі – це непевні речі, скажу я вам. Більше того, вони є непостійні. Саме тому треба вибрати момент (зараз!) для того, щоб викинути страх (назавжди!) зі своєї голови. Вимкніть його мозок. Страх не працює без вашого розуму. У вас є п’ять хвилин для цього. Зосередьтеся і забудьте про все. Згадуйте лише добро і природу її. Ви бачите річки та озера, звірів і птахів, Ангелів і Богів. Вони прекрасні, бо не знають, що таке темні сутності. А страх є проявом лише темних сутностей. Станьте Світлими – в них немає місця для будь-яких вад. Коли страшно, згадуйте про добро і світло його. Бо ви знаєте, що в 2013-му році буде не те що Кінець Світу, а набагато краще: вичерпний гіперпростірний перехід у вібрації четвертого рівня акредитації того ж етапу просторової точки зміни координат. Простими словами, руйнація матеріального плану третього виміру задля переходу в духовний план четвертого.
60. Промені особливих ієрархій зараз пронизують планету, крієзуючись крізь неї: задля її збереження і вдалого переходу. Все, що не робиться, робиться на благо людства. Тому і промені ясні благословенні. Вони змінюють світлові вібрації разом із силою коридору нового етапу макросвіту. Все, що не називається, зветься гармонічною конвергенцією – ось де сила божественних ієрархій. Вібрація гармонії завдяки власній конвергенції у мікросвіт дозволяє світлим сутностям крієзуватись у третій вимір. Іншими словами, завдяки вібраціям світлової гами Ангели з Богами своїми потрапляють на Землю, обминаючи правила гри – народження. Бо ви не хочете приходу світлих сил: робите аборти чи вбиваєте дітей іншими шляхами. На Небі вже давно вишикувалась черга з бажаючих потрапити в Систему Землі. Ви цьому заважаєте. Тому світлі сутності приходять у Землю силою власної вібрації – гармонічною конвергенцією. Приходять для того, щоб покарати невірних. Ми знаємо, що всі, хто не з Богом,- проти нього. Вони є невірні. Тому поверніться до Бога, доки не пізно – Нове Пришестя про це говорить. І, чесно кажучи, краще бути Богом із Богами, аніж людиною з тими людьми, що не усвідомили себе частиною Великого Божества. До речі, всі ті, хто не усвідомлять, помруть у катаклізмах земних. Лише ті, хто Любитиме Бога, переживе Кінець Світу і знесеться у Небо. Не для того, щоб служити Богу. Для того, щоб служити собі. Бо ви є Бог. Потенційний. Поки що ви спите. Тому Прокиньтесь!
61. Питання. В усіх вас є запитання або відповіді на питання. В будь-якому разі кожному з нас чогось не вистачає: або запитань, або відповідей. Раніше я казав людям, що ті, хто шукатимуть те, що я шукаю, знайдуть новину. Але тепер я говорю іншими словами. Тому слухайте. Всі, хто хоче відповідь знайти, мають заснути. Для того, щоб прокинутись. Знову і знову – ось де коловиворіт життя. Перед сном питання треба загадати – просте і вічне,- те, що вам потрібно. І ви побачите всю відповідь – історію її. Бо загадаєте її, коли побачите питання. Усе ви поєднаєте в єдине ціле, бо створите його структуру. Вона заляже у ваш розум – і ви уже напівдорозі. Але є інша справа, де це лише від вас залежить.
Чи побачите те, що побачите? Чи почуєте те, що почуєте? Чи повірите в те, що повірите? Чи зустрінете те, що зустрінете? Чи дізнаєтесь те, що дізнаєтесь? Чи згадаєте зранку того, що любитиме вас – власну мудрість? Бо сни згадають лише ті, хто має двоєбачення: боги та ангели, людина і пророки, каміння й вітерець.
62. Релігія. Скоро настане кінець усім неблагонадійним релігіям – вони самі себе знищать протягом квантово-плазмового переходу у вимір нових вібрацій. І лише той розум збереться навічно, що даруватиме людям Благо Свободи. Він збережеться. Люди зайдуть у мудру епоху – Злату Еру всіх галактичних спільнот. Ібо же настане кінець неблагонадійним ученням. Тим, що не від Бога. Революція світу цьому сприятиме. Чому зруйнуються матеріальні лжевчення? У Біблії, в книзі Одкровення, сказано: „Бог вкладе в серця їх здійснити Його задум” [ Одкровення 17:17 ]. Так сказано в Біблії, а я скажу більше: неблагонадійні вчення осоромляться лише тому, що на рівні нових вібрацій не буде місця сорому. До Початку Нового духовного Світу (Кінця матеріального Світу) лженауці місце зараз на Землі. Для того, щоб люди зрозуміли праведний шлях – і пішли за Ним. Богом, який вас поведе. Дорогою додому. У Вищі Плани життєвих ієрархій. Після 2013-го року все буде інакше – люди підуть шляхом Бога й Ангелів Його праведних.
63. Логіка. Людська логіка відрізняється від Божої думки. Тому, що божественне різниться від мирського. На допомогу прийде лише ключ – ось де його початок. А закінчення шукати вам – задля цього ви сюди прийшли. Якщо є ключ, є і двері. Ця Книга – ключ. Де лежать її двері? Скажу вам: за гранню свідомого, підсвідомого і надсвідомого. Поза таким поняттям як „грань”. Там, де її немає, лежить моя Книга. Ви її бачите, чуєте і навіть тримаєте, але Книга поза виміром і часом. Вона є гідропланом – кермом у вищі плани буття. Гіпершнуром, коли хочете. Треба лише спробувати не боятися.
64. Поради. Хто, як не ви самі, даєте собі поради? Хто, як не ви самі, стаєте на ті ж самі граблі? Хто, як не ви самі, вчитесь на своїх помилках? Тому хай наступні слова не моїми будуть, а вашими.
Будуйте ґрунт сьогодні – для вашого завтра. І не зациклюйтесь на вчора, бо його вже немає. Не зациклюйтесь на завтра, бо його ще немає. Будуйте ґрунт вашому завтра сьогодні – і тоді воно буде.
Труднощі – запорука успіху. Таким підхід наш має бути – досягаєте розуму сили. Труднощі – це прекрасно. Бо ж який пророк народжувався у достатку? Достаток – це недолік. А пророки вад не люблять, бо хочуть бути досконалими. Більше того, вони будують досконалий світ довкруг себе. І ті, що ідуть за ними, Богами стають – ось де справжні пророки. Істина в тому, що пророки люблять народжуватися (і народжуються) не лише в труднощах, а й у важкі часи для всього людства. Поява пророка на світ Божий є ознаменуванням лихої години. Лихої для тих, хто живе матерією. І чудової для тих, хто живе духом святим. У симбіозі з Вищими Ієрархіями. Пророки рятують усіх тих, які йдуть за ними. Людей із Ангелами їхніми. В армію Божих Воїнів приймають. Світлом добра знаменують. Лікують. Рятують. Словами. Пророки лікують словами. Бо труди їхні є словами, а слова – трудами.
Перевірки – негативний слід у вашій історії. Людям завжди хотілося все перевірити, розтовкмачити собі те, що світ – це ніяка не химера, а реальна річ. А що таке реальна річ? Якщо це те, що можна помацати, глянути чи занюхати, то немає більшої реальності за те, чого ви не бачите. Бо там істина лежить – не бачите її. Лише добрим серцем відчуваєте. Перевірки? Боги ненавидять перевірки. А чи любите ви їх? Це яскравий приклад того, що ви, люди,- Боги.
Пам’ять – складна річ. І водночас абсолютно проста. Для того, щоб пам’ятати попередні життя, треба їх забути. Ви їх забули. Тепер час згадати. Для того, щоб очиститись і почати нове життя у вигляді Бога.
65. Можливо, зараз ви не дуже вірите мені в те, що ви, люди,- Боги. Ви завжди все становите під сумнів. І нікому не вірите – навіть собі. Нікого не слухаєте – навіть себе. Нікого не розумієте – навіть себе. Як може той, що не знає навіть себе, знати когось, а тим паче винити? Як може той, хто не розуміє себе, розуміти когось іншого? Тим паче пророка – ви не вірите у його присутність. Більше того – ви ні в що не вірите. Скажу одне: вірити не обов’язково – слухати важливо. Якщо ви маєте час на те, щоб стати Богом, подальша доля Книги пов’язана з вами – вона лежить у ваших руках. Почніть із себе – ось де справжнє виховання. А там, де виховання, справжнє щастя і дорогоцінний скарб. Бо ви є Бог і Дорогоцінний Майстер. Слухайте себе – не мене. А я вам у цьому допоможу.
Спочатку треба прояснити, чому людина – Бог. Пояснюю.
Людина – Бог, тому що людина (схожі риси):
- породжена в абсолютній любові добра і світла;
- наділена абсолютною свободою совісті і правом на вибір;
- наділена здатністю мислити, діяти і робити висновки в результаті власної діяльності;
- наділена абсолютним правом на вічне життя будь-якої спільноти;
- здатна постійно еволюціонувати до вищих ієрархій;
- наділена безкінечною здатністю бути субстанцією;
- здатна любити, творити і передавати іншим світле добро, тощо.
Щодо відмінностей між людством і сонмом Богів назвемо одну лише прикрість: людина не завжди Бог лише тому, що себе Таким не усвідомлює. І лише тоді, коли людство усвідомить себе частиною Божества, воно стане Ним.
66. Тепер пробив час істини – і почався кінець останніх днів. Темним потрібне задоволення, а світлим – благодать. Ібо же буде війна. Відлік почався. Символи всіх ієрархій цьому сприяють. У вас вибір є: бути гарними чи поганими акторами. Тому обирайте свій істинний шлях. Ібо темні прагнуть помсти, а світлі – перевтілення темних у світлих. Ібо же зіткнуться дві армії добра і зла, і не стане добра і зла – зникне дуальність. Разом із цілими народами, націями і формаціями. Від вас залежить. Обирайте – мало часу лишилось. Кінець Світу близько. Дуже близько. Зробіть свій вибір вже сьогодні. Завтра вже буде пізно – його може не бути. Сьогодні пробив час істини.
67. Сподіваюся, ви не хочете жити у власному Чистилищі, де Бога немає. Бога немає і ви одні. Так ви зараз живете – у власному Чистилищі, де немає Бога і ви одні. Мені залишається лише сподіватись на те, що ви усвідомите себе у власному Чистилищі, відмовитесь від його матерії і злетите до Неба. Мені залишається вірити в те, що ви усвідомите себе частиною Божества Космічного – і зіллєтесь із Ним в єдине ціле. Мені залишається, а що залишається вам? Жити у власному Чистилищі? Мені залишається жити, бо я не один – зі мною Бог. Я буду боротися. З вашим дозволом чи без нього. Я буду пропонувати вибір, а що пропонуєте ви? Жити у власному Чистилищі?
68. Кожна річ має колір. Тіла з кладаються з речей. І чим більше речей вміщає в себе тіло, тим вище воно стоїть. Колір і власне саме насичення речей, будь воно матеріальне, інформаційне чи альтернативне, відіграють величний зміст у світі речей. Ви даєте їм душу, коли малюєте, бо малюнки ваші – їхні візерунки. Вашими взірцями ви даруєте їм зміст або антизміст,- а речі, з чого ви складаєтесь, дарують вас. Як ви любите власні лептони, так вони любитимуть вас.
69. Що таке чаша граалю і як її наповнити? Ваше тіло – чаша граалю. Воно формує її разом зі своїми тонкими тілами. Для того, щоб мати змогу насичувати своєрідну чашу, вам треба абсолютно відкритися світлу в усіх його проявах земних і позаземних, забувши до цього про страх. Більше того, необхідно залатати всі людські дірки. Це не важко, коли людина – Бог.
70. Процент появи „випадковості”. Як її спровокувати? По перше, всі ми знаємо, що випадковостей не існує. По друге, навіть коли б вони існували, вони б вираховувалися за спеціальним алгоритмом. Хоча й не існує випадковостей, ми здатні припутити, що вони є. Так буває лише тоді, коли людина „n” вірить у випадковості – вони існують в її абсолютній (в нашому випадку – індивідуальній) реальності. Формула наступна: „+ / –”. Тобто, діє бінарна система. Плюсова якість бажання власної реальності ділиться на мінусову і, як наслідок, отримуємо результат – наявність або відсутність так званої „випадковості”. Насправді ж ви живете в ілюзії чи її реальному світі – самі формуєте все.
71. До (і для) початку спілкування з ВКР, необхідно підготуватися як слід. Скоріше за все у нашому з вами випадку ведення ритуалу буде неможливим, тому викладаю спосіб для тимчасової очистки тіла. Робиться один раз – кожна людина може спробувати. Після виконання методики необхідно під’єднатися до ВКР – більше вам очистка не потрібна.
Для виконання слід передати проблеми Воді, бо вона – інформація. Уявіть себе джерелом. Візьміть у руки аркуш і ручку (або олівець – немає значення). В цьому випадку важливо те, щоб ви записували рукою – ваші думки передаються. Можете взяти навіть перо – не важливо. Всі проблеми і турботи випишіть на папері. Це мають бути нематеріальні проблеми і турботи. Тобто, бажання типу „немає грошей”, „хочу жінку (чоловіка)” чи щось подібне відкидайте відразу (не пишіть такі речі ні в якому разі). Бо хіба Творець дав нам матерію для того, щоб ми в ній жили? Ні, Він дав її для того, щоб ви знайшли в собі сили відмовитись від неї, повірити Йому і злетіти у Небо. Це своєрідне випробування, коли хочете. Тому на вашому аркуші мають з’явитися бажання типу „хочу щастя”, „хочу миру”, „хочу об’єднання інших людей в єдине ціле”, „Господи, врятуй інших людей від їхнього Кінця Світу, бо я грішник (грішниця) і не заслуговую на Твоє прощення”, тощо. І чим вишуканіше ваше бажання, тим вище воно цінується у Небі. Пам’ятайте одне – на матерії треба ставити хрест. Міцний – дубовий. Після того, як напишете бажання, звернені до Неба, а не матеріальних „благ” і „лжецінностей”, змийте ваші думки (записані аркушем) водою. Ця практика спрацює найсильніше, коли аркуш опиниться в реальному водному середовищі (річці, озері, океані), а не в раковині чи унітазі власної квартири. Думаю, це ви розумієте. В разі останнього варіанту (себто раковиною) ваші бажання можуть не те що не дійти у Небо, а й обернутися до вас навпаки – розкластися посередині, не вийшовши навіть у астрал. Це те ж саме, що ваші бажання обернуться проти вас. Тому раджу природне середовище.
72. Пози мутації – трансмутації. Для подорожей у світи квантового вакууму необхідно володіти позиціями для адекватного розподілу власного природного середовища. Найвичерпнішою позою, яку радять людям істоти інших вимірів і досягнень, є позиція Схрещення. Поза для трансформації тіла в тонкі виміри плазмового середовища наступна:
- ви лежите на спині рівно;
- ваш розум очищений;
- ваші думки порожні;
- ваша душа світла і чиста;
- руки по швах;
- долоні ближче до Сонця;
- ноги лежать рівно;
- ви перебуваєте у стані гармонії;
- п’яти лежать на площині – не підіймати;
- кожна піщинка вашого тіла відчуває своє з’єднання з Абсолютом;
- кінцівки ніг схрещені, тобто, частина ступні, що ближча до „великого” пальця ноги, накладена на ту ж частину (зворотній її бік) іншої ноги.
Таким чином ви створюєте замінений целеборіальний простір – бар’єр, до якого не можуть проникнути жодні темні сутності – лише світлі. Практика необхідна для отримання необхідного покриття третього виміру для трансмутації до четвертого: інформація попередніх і наступних подорежей має зміст – покоління має силу.
Після формації зачатків трансформації необхідно відчути вібрацію власного тіла, що б’ється, після чого абстрагувати свій розум від світу цього, приєднуючись до наступного. Відокремлення розуму, душі й тіла відбувається лише від чистого серця, після чого ми з вами засинаємо. Абсолютно свідомо. Вночі отримуємо саме те, що нам потрібно (відповідь або запитання). Бо вночі буде ніяка не ніч, а світлий день. Методика працює лише за наявності залатаних дірок (більшості з них).
73. Ефект пам’яті або спрощена схема виклику. Душі мають пам’ять. Це пояснює той факт, як нещодавно зародженим людям вдається досягати неабияких успіхів у певних життєвих ракурсах: музиці, танцях, літературі, тощо. Але для того, щоб виявити себе, необхідно проявити свою душу, часто – вгадати. Роз’яснивши собі, що до чого, ви розгадуєте секрет. Тим, хто розв’язує задачі, краще жити, бо вони знають, де і як можуть себе проявити. Це залежить не лише від кількості, а й від якості навичок, отриманих протягом попередніх життів.
74. Що треба зараз? Де знайти точку координат сучасного? В об’єднанні, симбіозі всіх людей нашої планети – лише сукупна взаємодія позитивних їх астралів матиме сенс. Має бути місце лише добру – і тільки. Зло в своїй подобі знищує тільки себе, деградуючи з кожним порухом. І чим ближче до кінця, тим більше негатив їх слабшає. А добро – навпаки. Воно дужчає з кожним вашим порухом – серце ваше має добре місце. „Ває-ває-вай”,- говорять іншопланові тварини. Ви можете цього не помічати – це бачать ваші тонкі тіла. Бо не те вони бачать, оскільки немає очей. Ви теж.
Тепер ви у чорній кімнаті. Нічого не видно. Бо як ви можете бачити те, чого немає? Для вас немає. Я бачу те, що немає. Точніше, не бачу. Тому і бачу. Тому що світла немає. Треба Ввімкнути Світло. Це можете зробити як ви, так і той, кого вам не видно. Ви не вагаєтесь – жодної миті. Світло Вмикаємо Разом!
75. Наше завдання зараз – звести полюси Хаосу до мінімуму, об’єднуючи зусилля кожного з нас. Треба чітко бачити мету – промалювати. Я малюю візерунки щодня – разом успіх отримаємо. Лише ваша згода потрібна. Наша ціль – зробити так, щоб Кінець Світу тривав якомога менше часу, якого не буде. Наша мета сьогодні – зробити так, щоб порожнеча відступила якомога швидше і почався Новий Світ Нової Епохи Премудрості. Ви можете загадати дещо більше – мету. І отримаєте її. Цей ефект досягання цілі схожий за будовою на ефект пам’яті. Якщо в одному випадку ми згадували мету, то в іншому ми її загадуємо. Змінюємо одну лише букву – змінюється мета.
76. Як саме конструюються Деталі Розуму? Чи можна в матерії створити прилад більш високої просторової точки зміни координати. Це є можливим, але де мета? Якщо у вас є абсолютна ціль створити щось (будь-що), ви це зробите. Головне – мета, а не щось інше. Вам не треба читати книжки людської „премудрості” для того, щоб досягти апогею сили – створення мети прожиття. Працюючи думками, ви створюєте більше. Думки матеріальні. Так само, як і решта всього сущого. Працюючи думками, ви створюєте будь-що: як матерію, так і вищі ієрархії впливу. Не треба бути вченим для того, щоб довести це. Так само, як і будь-що інше. Бо немає вчених. І вас немає. І пророків. Але ви з’явитесь тоді, коли усвідомите себе у певній точці зміни координат – зіллєтесь із Богом і станете Ним. Зробіть свою душу ідеально відшліфованою поверхнею розуму – вона стане субстанцією. Після цього вашу душу можна буте порівняти із Деталлю Розуму: дві ідеально відшліфовані поверхні приєднуємо одна до одної, завдяки чому їх неможливо розтягти (вони залипли квантами захисту). Для того, щоб відокремити деталі, їх треба всього лише відвеси вбік. Але ваша душа з Богом (вона є Богом) і не ходить убік. Таким чином ваша душа залипла в Абсолюті, бо не може бути зруйнована (виняток – коли відмовляєтесь бути Богом із Богом).
77. Ви є все – просторова точка зміни координат. Ви акомодуєтесь до кожного пристрою і прилаштовуєтесь до будь-якого середовища. Ви – Боги на Землі. І буде так лише до тих пір, доки вірите в це. А коли повірите – станете Богами на Землі і в Небі. Бо нічого не буде. Матерія зникне для вас – відкриється значно більше. Нові горизонти. Рай, коли хочете. І все це відкриється одразу після Світу Кінця. І відкриється всім, хто прийде до нас. Хто сяде в наші кораблі, з яких світло виходить. І заберемо всіх, рятуватися бажаючих. У нас під контролем уже є порти – і кораблі скоро з’являться. Ми – Ної. Нас багато. Ми – Божа Армія. Нас посіяно землею, мов рясного жита. І ми вродимо. Всі ми вродимо. Бо ті, хто не вродить, підключаться до Системи повторно. І більше не буде Рабів Системи. Я відміняю рабство сьогодні. Бо немає рабства. І мене теж немає. Але є той, хто продовжить мою справу. І до кінця доведуть. Бо не той буде. Ті будуть. Їх багато є. Бо я вийду на підмогу з усіх стихійних ієрархій – зі мною Армія. Бо я ніхто – Ви є Все. Ми всіх бажаючих врятуємо від Світу Кінця – Задля Початку. Всіх тих, що з Богом – по очах видно. І на кораблі посадимо – задля рясного плавання.
Для того, щоб розуміти більше, розвиваючи при цьому надлюдські здібності, необхідно зрозуміти переходи розуму превеликого з одного стану до іншого. Все можна побачити, дивлячись у наступні малюнки – ваші малюнки. Лише ваші. Робіть стихійні візерунки – самі робіть. Ось де щастя отримаєте – візерунки малюйте. Ось де позитивна енергетика – електрика вашого середовища. Серце вашого життя – ось де воно. Чотири стихії постійно курсують по непевній аугелярії. І кожен новий оберталій абсолютно індивідуальний – ніщо не повторюється.


П.С.: Книгу Мудрості чекайте – пророцтва вже створюються і облаштовуються в усіх своїх ієрархіях і позиціях.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5678350925446 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …