Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95733

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 24146, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.124.232')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза розповідь

Пригоди Карамельки

© iga-ga, 28-06-2010
1.знайомство

   жила собі дівчинка з солодким ім"ям - Карамелька. і куди б вона не пішла, що б не робила, завжди усе до неї прилипало. друзів у Карамельки було небагато, бо ж нелегко розібрати з усього розмаїття прилипаючих речей, хто є друг, а хто - недруг. Карамелька не перетруджувала себе дефініціями і старалась обмежитись просто тим, що уникала непотрібних прилипань.
   Малая (з неодмінним наголосом на -ЛА, єдино правильне проголошення сього назвиська), була однією з подруг. обидві дівчИни були невеличкі, кожна містила частинку іншої, правильніше навіть було б писати мала-я. часто гукали одна одну, використовуючи лише цей варіант звертання: Мала-я, привіт! - Привіт, Мала-я, як спалось?

   кожна з дівчат любила в іншій свої риси, (в іншій, тобто, любила саму себе). робити це удвох було веселіше, колективно накопичувати життєвий досвід - також. незручностей зайвих не виникало, та й артистичне дівоцьке нутро, що вимагало глядача, отримувало необхідне сповна.

   Малая називала Карамельку Кармою. і то було в часи серйозних почувань, коли грань їхньої нетотожності проступала з неприхованою чіткістю. в моменти одкровень Малая казала: "ты такая классная, поэтому я иногда тебя так ненавижу...". тоді Карма усвідомлювала всю вагомість свойого призначення.

   ...чому подругою? бо по-перша була сама Карамелька, а по-друга вже Малая. і як не заподружитись, якщо першу ніч по знайомству дівчата проводять в одному ліжку? можливості прилипань тоді ще не існувало, бо Карамелька вкладала свій солод в обгортку "неїстивно!", і попорскувала себе парфумом "too-much-problems-inside-of-me".

   то був час офіційних імен й офіційних непорозумінь, які легально й повсюди ліквідують можливості зближень і віднайдень малих-я, прихованих-я, непотрібних-я, неснуючих-я. Сі ж симпатичні іпостасі часто виявляються набагато цікавішими від осоружної банальності імен, які тільки називають - а ти уже здогадуйся, що саме.


2.зближення

   пройшов час. поволі долаючи нічну відстань Одеса-Київ ще недобудованим автобаном, Карма (я, тобто) отримує дзвіночок: "Привіт! пам"ятаєш мене, ми тоді спали на одному ліжку, кажуть, ти шукаєш артистів-альтистів? (таке буває? - мене мало не розірвало сміхом, усі анекдоти упали одночасово на голову). я - тут! мені необхідно побачитись з Імадом, ви в америку їдете?
- стоп, давай по-порядку, - се вже Карма. - готуй документи, повернусь за 2.5 місяці - поїдемо разом.
  
   ще мало розуміючи, що таке любов і на що люди здатні заради.., Карама вже інтуїтивно відчувала: ця мадам гори зверне й океани висушить, аби тільки побачити свого анонімного втікача-йорданця.

   Трохи історії: Малая покинула рідний приморський край ще в 19, одружившись з Ісою, покохавши й позбувшись цноти у першу шлюбну повесільну ніч, як велів сам Аллах. Рік подружнього життя на мусульманській чужині не пройшов даремно (матимете нагоду переконатися). Не здружившись з новою родиною, Малая урочисто продемонструвала, що волі Аллаха скорилась лише раз, і доста з них її безцінної цноти!.. щоправда, цноти через полизання лишив її не Іса, і навіть не Імад, здогадайтесь, хто?... О так! о Я! о хвала усім небесам! Піська у неї трохи кислувата, але маленька, їй завжди було забагато одного кавалєра, тому вона часто просила моєї допомоги:).

   незадовго після розлучення намалювався Імад з класним членом, власним бьюті-салоном, зробив з брюнетки автентичну блонду, став щирим коханням Малої з усіма витікаючими: пірванням витоншених струн душі української росіянки-бурятки.

   грін-кард в кармані, bye-bye, my honey! часом чоловіки не розповідають коханим (тимчасовим?) половинкам про розгромну грандіозність особистих планів. Імад покинув Амман. за рік Мала перетворилась у фікцію жіночої подоби, жила нестерпністю інтервалів "від дзвіночка до дзвіночка" (авжеж, хороші жінки іноді на це заслуговують. великодушно, панове!). вирішила: не Магомет до гори - то вона до нього.

   Карма взяла її до ГамерИки, оф корс.

   зустрілась Малая з Імадом в Лос-Ангелесівському готелі, провела останню в житті спільну безсонну ніч зі своїм минулим, і почала, слава Богу, жити далі.  

   сумніваюсь, що заради мене Мала здолала б і кілька миль, але то вже спідня сторона жіночої любові - прихована (любові жінки до жінки, якщо хочете).

   подальші милі ми долали разом, з усією сподівано можливою близькістю. не те щоб дуже покохались, але відрази не було, та й хто б нас ще так веселив, як не ми самі:).

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Спідня сторона жіночої любові

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Юрій Кирик, 29-06-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Lina Litvinova, 28-06-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.56622982025146 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …