Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23923, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.142.195.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Помилка

© Олена , 19-06-2010

Все зруйнувала звичайна помилка. Помилка, за яку їм довелося розплачуватись все життя. Вона його не так зрозуміла, а він нічого не пояснив.  
Вона все життя прожила з чужим чоловіком, а він – з чужою жінкою. Вони щодня обманювали себе, переконуючи, що дуже щасливі, і самі вірили в цей обман.
Може, успішність життя вимірюється кількістю наших помилок? Чим менше ми їх зробили, тим щасливіше життя прожили.
Він здобув великий життєвий досвід, але так і не зрозумів просту істину – справжній любові прощається все. Вона безкінечна, як всесвіт, і міцна, як алмаз.
Доля їх знову звела. Одного погляду було досить, щоб все повернулося з подвійною силою. Але старі образи, які, насправді, вже не мають ніякого значення, і далі тримають їх. Знову замкнене коло, але і цього разу в середині його є світло. Це світло – кохання, яке дає їм ще один шанс. Скористатися цим шансом страшно, але проґавити його – гріх.
У них був вибір, вони вагались і мучились, але, на щастя, уроки долі не пройшли для них марно. Обоє вирішили ризикнути і ухопилися за цей шанс, як за останню соломинку. Втомившись жити чужим життям, вони прийняли правила гри  на  ім’я «кохання».
Знову була усмішка, погляд, рука в руці. Все було, як вперше, і навіть  набагато краще.  Кохання виявилось майстерним вихователем, який навчив і вірити, і пробачати. А головне – любити, незважаючи ні на що.
Вони усвідомили, що вже нічого не має значення, коли у них обох одна доля, одне серце і одна мрія у цьому безкінечному всесвіті, де кохання зустрічається на кожному кроці, але нам, нажаль, інколи буває важко його розпізнати.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.48474502563477 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …