Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23814, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.208.183')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Внутрішній лузер

© Росткович Олег, 14-06-2010
Ну, що? Не набридло ще тобі битися чолом об стіну? Чи фейсом до тейблу? Цікаво читати рецензії про вторинність та бездарність твоїх, як ти їх звеш, «креативів»? Літератор туїв. Воно тобі на старості треба? Ночами не спати і клацати-клацати-клацати набираючи чергову муть. Облиш всю оту писанину. І забудь. Це я тобі кажу. Твій внутрішній лузер.
До речі, шкода, що ти мене так називаєш. Але задумайся та погодься: у всіх тих випадках, коли ти мене слухався, я був правий. Згадай! З чого почнемо? З футболу? От став би ти футболістом. Де ті футболісти, які з тобою починали? Всі або вже спилися або інваліди приховані з порваними зв’язками, видаленими менісками та тому подібним. Не послухав би мене – то став би одним із них. Ще приклад потрібний? Мало? Візьмемо музику. Що було би – якби ти її вчасно не залишив? Кому зараз рок потрібний? Хто його співає на Україні паралельно шампунь не рекламуючи? А який би ти шампунь рекламував із своєю лисиною? Максимум – це грав би по якихось прокурених рестораціях для малих п’яних сосок та старих ще п’яніших даунів, яких соски називають "папіками". Уяви: лабав би «Мурку» та «Червону Руту» підряд. Це ж так модно: шансон та патріотизм. Особливо тим, хто випив півведра. Подобається Тобі така доля? А якби не послухав мене – то був би насправді серед тих: горе - «музик» - співаків караоке. Звісно – ти розумний. Ти оминув усі рифи та айсберги. Завдяки мені ти ситий та самозакоханий, а ще називаєш мене – свого рятівника, внутрішнім лузером.
А скільки раз я Тебе від стрибків у гречку рятував. Згода – не у всіх випадках, не стовідсотково ти мене слухав. Але, коли напиваєшся до тваринного стану, хто тебе може втримати? Не пий і не матимеш жодних проблем. Ані з курвами, ані з жінкою, ані з роботою, ані з органами правопорядку. І гроші зекономиш. І здоров’я збережеш. Штани собі нові купиш, бо ці вже засмальцьовані як не знаю що. Бомжі не в кращих ходять. І шапку купити треба, зима скоро, холодна буде, я так відчуваю.
А ще, до речі, був шанс бізнесменом бути. Але я тебе переконав, що небезпечно це. Щоправда, довго ти не опирався, бо лінивий як пес від народження. А бізнесом зайнявся б, то хто знає? Фіфті – фіфті, або застрелили б уже, або справді став би крутеликом, що кури гроші не клюють. Були часи – коли люди за рік з нуля мільйонерами ставали. Але з твоїм щастям… Чи вірніше: але не з твоїм щастям…
Та що ж ти так засумував. Допивай своє пиво. Ти ж так хотів його. Не міг дочекатися. Що, вже тепле? А не треба так довго цідити! Кажеш - ще одне хочеш? А може - не треба? Давай вже біля будинку, в рідному генделику. А ще краще - вдома на дивані, футбол якийсь дивлячись. Зараз ще одне вип’єш і горілки захочеться. А тоді я тебе вже не переконаю ніяк зупинитися. Кажеш – нема футболу. А ти пошукай! Стільки каналів кабельних і футболу не знайдеш?
Що б ти робив без мене, свого внутрішнього лузера? Пропав би як ксьондзові каченята! Вставай, давай та не забудь нічого, їдемо додому.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 5

Рецензії на цей твір

Внутрішнього невдаху...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола Цибенко, 17-06-2010

Гірка правда

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Галина Михайловська, 16-06-2010

Гарний гумор,

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 16-06-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Victor Artxauz, 16-06-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© NATALKA DOLIAK, 15-06-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Yulia, 15-06-2010

Як це - нема футболу?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 15-06-2010

Н-є-є-є, ну з таким лузером можна і...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Залєвський Петро, 14-06-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Tamara Shevchenko, 14-06-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.47916483879089 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …