Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51048
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23407, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.116.118.198')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Роздуми

Про вбогість тєліка, інший світ і рекламу

© , 27-05-2010
                                    


Телевізор дивлюся раз на тиждень, коли іде шоу «Танцюють всі». Це, напевно єдиний нормальний продукт на нашому ТБ, який мені, «хіп-хоп маніяку», дуже цікавий. Все. Далі реклама: «…отже треба чистити зуби  Sensodyn- ом щодня, щоб зберегти мої зуби білими…»- звертається до громадян вбрана у білий халат Лілія Подкопаєва. Ха! І на що ви, любі, розраховуєте?! Що я зараз побіжу купувати цю пасту заради збереження зубів Подкопаєвої?! Щас! Може я безсердечна тварюка, але мені абсолютно начхати на Подкопаєву і її зуби! Зовсім! І свою безсердечну задницю  з дивана я не підніму.. Так, дивимося далі… Бабисько в рожевій кофточці дурнувато либиться: «Я теж приймаю «Ременс». Раніше був такий біль, а зараз усе нормально!» Ага, ти ще розкажи про своє здуття, карієс і лупу. Мені це дуже цікаво. Ще особливий внутрішній протест в мене викликають реклами на пральні порошки. Ну не довіряю я «рожевому», дурнуватим домогосподаркам і виведеним плямам ( мама раз попрала спідницю Vanish-ом – замість жирної плями з’явилася біла). А в перервах між цими шедеврами «співають» Ранєткі і Борис Апрєль. Культура і мистецтво процвітають!
     Думати… Навіщо? За тебе це зробить ящик. Аналізувати…А треба? Включи Савіка Шустера, і він тобі все детально пояснить. Обирати самому…Не потрібно. Для тебе вже зібрали найкращі бандитські серіали, найкращі дешеві мелодрами, найкращу попсу з фанерою, найкращі стрази і найкраще хутро, зідране з невинних тваринок. Бути іншим…А сенс? Легше разом із дружною толпою ржати над Букіними, слухати Кіркорова і дивитися «Ранєток»… Скажете, я цинічна? Ні, я справедлива.
       Але я сподіваюся, що багато людей все ж таки не живе за вищезгаданими принципами. Вони – частина іншого світу, який дійсно існує. Вони використовують голову не тільки для носіння модних зачісок ( хоча і для цього теж =)). Вони самі обирають фільми для перегляду ( вони не завжди з хеппі- ендом, але завжди зі змістом). Вони читають розумні книжки і слухають те, що вважають за потрібне. Це може бути важкий рок, запальний хіп-хоп, альтернатива, ліричний джаз або співи народів крайньої Півночі. Вони не лише споживають чужу творчість, а й творять самі. Вони дивляться не в ящик, а у вікно або в небо. І кожного разу помічають щось нове. Вони фотографують білок в осінньому парку і вдихають запах вітру. Вони посміхаються і мріють. Вони завжди мають власну думку. Ти теж хочеш бути одним з них? Немає нічого простішого, бо простір навколо себе кожен створює сам. А ще в нас завжди є вибір. Я свій вже зробила).


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Вітаю з вибором, Марі,

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 28-05-2010

[ Без назви ]

© Tamara Shevchenko, 27-05-2010

Оце так! Яка симпатична дівчина!

© Наталка Ліщинська, 27-05-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.95467615127563 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …