Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51065
Рецензій: 95791

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 23275, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.146.255.127')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ФІлософія на тему кохання

ФІлософія

© Вікторія, 20-05-2010
Кожна людина хоч раз в житті зверталася до долі з проханням про допомогу. А чому саме до долі? Бо доля- цариця наук. Найчастіше люди прохають про кохання.
Людська мудрість говорить «Любов зла, полюбиш і козла»- нажаль, це гірка правда, яка вже не одне століття псує людське життя. Адже кохання є дуже складним  почуттям,  та дуже важливим у житті кожної живої істоти. Любому воно потрібне. Я ще не зустрічала ні одної людини яка ніколи в житті не кохала. Але ,нажаль, всупереч людським бажанням кохання буває взаємним та невзаємним. Якщо кохання взаємне це дуже велике  щастя , але ще  потрібно вміти його зберегти. По статистиці лише одна пара з 10 зуміла пережити всі перешкоди та дійти до щасливого життєвого фінішу. Але не можна плутати кохання з пристрастю, сексом та звичкою. Тому що це дуже різні речі. Зараз дуже багато людей страждають через нещасливе кохання.  Бо ми не вміємо розпізнати казку яку ми собі самі придумали, від реальності.
В цей момент в кожного виникає  питання «А як розпізнати справжнє кохання?».
Найперше в стосунках між закоханими повинні бути присутніми: вірність, чесність, розуміння, спокій.  З коханим кожна жінка має відчути себе затишно як за кам’яною стіною, тому що чоловіки це надія для нас - слабких істот. Але також важлива чесність та вірність, на переший погляд ми бачимо два різних поняття, але якщо ретельно розглянути кожне з них то ми помітимо багато спільного. Вірність не стільки тілесна як духовна є панівним чинником людських стосунків.
Задумайтесь невже ви ніколи не мріяли про краще життя, не порівнювали свого теперішнього «співмешканця» з іншими чоловіками, і в результаті ваш «квартирант» програвав проти багатьох.  Чому? Та тому що кожній жінці потрібно вийти з казочки та зіткнутись з сумною реальністю, і зрозуміти чи потрібна тобі  людина.  Прийнявши рішення дій. А точніше або налагоджуй стосунки, або як кажуть «прощай».
Щасливі та благополучні сім’ї відчувають все по іншому. Для них кохання це щастя, яке пощастило зустріти. Я вважаю що ці пари є дуже міцними та вдалими. Кохання це велике щастя для кожної жінки. А особливо таке, коли жінка відчуває себе королевою яка оточена красою та коханням.  Адже кожна жінка бажає відчути себе принцесою з казки. Мати свого принца, свій замок та своє королівство яке процвітає. Але це казка, та на щастя для них реальність є набагато кращою. Тому я від щирого серця їх вітаю та навіть трішечки їм заздрю.
Саме тому доля є дуже важливою для людини, а особливо кохання яке вона нам посилає.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Юрій Кирик, 21-05-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81843996047974 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …