Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22961, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.12.222')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Fuck off.

© Вадим, 04-05-2010
А ти будеш читати те, що я тут напишу? І якщо будеш то чи варто?
Ти не знаєш мене. Я не знаю тебе. Але якщо ти це читаєш - між нами щось є. Можливо, доля вирішила так. Можливо і ні.
Мене звати Алан Адамов. І це не справжнє моє імя.
Живу я в Україні, спілкуюсь українською мовою. Пишу книгу. Поки що точно не знаю, що це за жанр. Фантастика думаю. Але там нема світових мечів, лазерів та бластерів. Там є характер головного героя та життя. Таке життя, яким я його бачу. Пофігістичне. В більшій мірі.
Але годі про книгу. Тут я планую писати про себе, про свої відчуття, про свої переживання.
В цьому житті я нічого конкретного так і не зрозумів. Тому особливо не напрягаюся щодо релігії, науки, філософії, психології. Цікавить? Так. Але без ентузіазму. Я вірю, що наше життя - це щось надприроднє. Кожен з нас - індивідуальність. Ми можемо робити абсолютно все, що забажаємо. Я не звертаю увагу на закон, тому що це окрема справа. Звичайно, ти можеш вбити людину АЛЕ - 1. я не вірю, що ти справді здатен це зробити, 2. я не вірю, що ти хочеш це зробити, 3. якщо ти це і зробиш - тобі буде дуже хуйово, 4. якщо ти це зробиш - той самий Закон тебе нагне та трахне так, що ти запамятаєш це на всі ті роки, які тобі відведені будуть у вязниці, де тебе також будуть трахати. В прямому сенсі.
Тобто так, ти вільний робити що бажаєш. Роби. Але думай в першу чергу про себе. Не про якусь там примарну Ідею, чи Мету. Вона тобі не потрібна, я вважаю. Тобі потрібно розважатись та жити. Так як ти хочеш. А не руйнувати своє життя, дозволяючи комусь диктувати тобі що робити, як робити.
Зроби собі кави. Музику поголосніше. Сідай зручніше. Закури.Розслабся.
Почни своє життя просто зараз. Змінись. Можливо тобі варто змінити зачіску. Або ж носки. Хто-зна.
Залиш чиїсь думки позаду, в тебе є власна голова. Пошли нахуй тих, хто хоче " як краще для тебе ". Лицемірство - це не те, що варте уваги. Збий попіл на голови тих, хто вчить тебе жити.
Знайди собі дівчину/хлопця. На 10 хвилин чи на 10 днів - нема різниці. Покохай цю людину. Можеш відкрити їй якийсь власний, внутрішній секрет. Глибокий секрет. Зацікав. А потім, коли відчуєш, що " так, пора" - покинь її. І знайди іншу.
Бо потім ти будеш шкодувати про своє життя. Потім ти станеш сірою масою.
Так роблю і я.
Твій Алан Адамов.



P.S. не забудь піти завтра на пробіжку. Свіже повітря зранку - це те, заради чого варто жити. Плюс заряд енергії на весь день :)



P.P.S. не звертай уваги на помилки, якщо вони є. Я не йобаний грамар назі.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

максималістськи

© Володимир Вакуленко-К., 07-05-2010

шось є

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
©  Наталка Тактреба, 05-05-2010

іронічно-мажорно

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ольга Ярмуш, 05-05-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 05-05-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 05-05-2010

Як на підлітка - доволі адекватно.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Yulia, 04-05-2010

я хочу сказати тільки одне

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Марія Гайдук, 04-05-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7651469707489 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …