Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 22849, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.102.112')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза частина друга

квартет у від'їзді(честина друга)

© Наталка Тактреба, 30-04-2010
Ми сидимо в «Трініті» вже другу годину. Графіки наших відпусток ніяк не співпадають. Виходить так, що Ліля зможе приєднатись до нас аж через тиждень. Це трохи по-свинськи було би. Ми вирішуємо зробити їй лікарняний – хвала анархії України, де все продається і могоричиться.
Отож 14 липня чотири кікімори з торбами об’ємом,  як на піврічний вояж, сідають на потяг до Сімферополя. Клеять дурня в купе, умудряються наклюкатись дрінку в 30 дігріз білоу зеро і спати цілий день. Прокинутись о 23:00 і шукати пригод з ароматичними сигаретами  і небритими (пардон недоглянута іспанська борідка) бахурами і тамбурі. В 3 ночі(ранку?) ми таки вляглись, щиро переконані. Що «то всьо мудаки»(ну подумаєш викинули у вікно його sonyericsson – не тре було з ним постійно носитись!!!).
Вранці ми випхались на перон і з будуна ще довго рахували, чи справді аж вісім торбочок має бути, якщо нас лише четверо. В автобусі до Партеніта таки второпали, що забули парасолю від cонця і Canon(мій до речі) нещодавно забуті на верхній полиці купе  - найкращий подаруночок ґіточкам на Николая.
Поселились з горем по полам в кімнатці два на п’ять з вдома розкладними канапами і довго тягнули сірники, хто з ким буде спати. Поки таки не Лілю(бідна дівчинка) покласти разом з Римкою, яка хропить і чмакає всю ніч.  Згодом з’ясувалось, що метр – це не є безпечна відстань для спокійного і мирного сну без муз супроводу.
Наступного дні ми прокинулись рано(якраз час до обіду валив)  і пошльопали (реально такий звук від від резинових в’єтнамок) на пляж.
- Дівчата дівіться паруснік! – це Рима репетує.
- Не радуйся, тебе не візьмуть покататись на ньому, - Таня відрубує.
- Це тебе не візьмуть. Затопиш… сваімі крикамі, - зараз буде буря думають всі.
- Позакривайте роти і думайте про тишу. Хто зараз вякне – готує вечерю і миє посуд! – це я вже. Псевдонім «народна самооборона», от тільки карта вити ніяк не навчусь – ганьба і «ужозз».
Ви коли-небудь пробували заснути під  хлюпіт хвиль, який нещадно перебивають крики «пах лава, сємєчкі!!!» (тонко із скигленням), «холодноє піво, рибка» ( басом із наголосом на останній склад), «бананипєрсікі»( зрештою наймиліше для мене по звуку. Дівчата раз у раз бігають по морозиво і сік в кіоск( «там такий мальчік!»),  а я читаю Карпу, здерту з нету і факаюсь, що помилок капєц як багато! Іноді просто прусь.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 5

Рецензії на цей твір

"...а я читаю Наталку...і факаюсь, що помилок капєц як багато! Іноді просто прусь." :-)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 06-05-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло Гафія Трайста, 30-04-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2727620601654 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …