Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2237, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.210.240.31')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age science

КНИГА РОЗУМУ ІІ

© Олег МАРИЦАБО Серый, 13-10-2006
17. Любов. Та людина, яку ви любите (чи вважаєте, що любите), має бути (як максимум) на другому місці після Бога. Не на першому – на другому. Бо, коли вона буде на першому, ви маєте шанс втратити свою половинку. Тому ставте будь-кого (найближчу до вас людину) не більше, ніж на друге місце після Бога, бо саме Бог Дав Життя як вам, так і наближеним людям до вас. Тобто, Бога треба Любити більше за все на світі. Лише після Нього – інших. Бо Він Дав Життя як вам, так і іншим. Коли будете безкорисно Любити Бога (любов не має місця для користі та інших пороків), Його Любов повернеться до вас у тисячократному розмірі – Він вас помітить. З іншого боку, ніхто вам не каже, кого любити більше, а кого – менше. Бог – настільки Велика Любов до всіх, що не потребує зворотньої любові до Себе. Але знайте, що коли не будете Любити Бога більше всього на світі (поставите когось іншого на те місце, де Має Бути Бог), ви можете щось втратити (що завгодно). Коли втратите, ви задумаєтеся над цим. Раджу вам подумати до того, як ви щось (або когось) втратите. Думайте до того, коли може бути пізно. І Любіть Творця Безкорисно, бо самі знаєте, що може бути в зворотньому напрямку.
18. Багатовимірність. Простір, космос, кресмос і решта всього, що ми бачимо і чого не бачимо – багатовимірне. Кожен організм і механізм має свої тонкі грані: всі вони неперевершені та ексклюзивні. Такий задум їх сотворення – індивідуальність. Коли ви щось зустрічаєте у Світі Зірок чи Світі Неба, знайте, що це „щось” неперевершене і більше ніколи вам не стрінеться те ж саме. Ми з вами знаємо, що зірки стрічаються всього лише раз. Наступного разу вони зустрічаються в іншому перевтіленні. Для того, щоб зрозуміти багатовимірність глибше, треба згадати АЗ [ 4 ]. Кожен механізм, організм або інше тіло можна порівняти хіба що з алмазом і його світловими гранями. Коли світло не потрапляє на тіло (коли тіло не усвідомлює свою приналежність до світлого Бога), алмаз темний і закритий. Коли ж проміння ясне насичує алмаз, він стає відкритим, світлим і багатогранним. Таким, як і сам Бог. Коли трапляється так, у тіла з’являються божественні можливості, що виникають за допомогою Світла Небесного – Проміння Ясного. Тоді будь-яке тіло (приналежне до Бога) починає бачити – Бачити по-справжньому. Чути і розуміти все – теж по-справжньому. Тіло починає бачити не ефимерні світи, а реальні: насичені всіма кольорами райдуги – і навіть більше. Для того, щоб стати багатовимірним, треба відкрити в собі Світлу Любов До Бога Всюдисущого – так ви станете Алмазом із Безмежними Можливостями. Єдине обмеження – заборонено (не рекомендується) зазіхати на чужу свободу вибору, що ви у стані Бога ніколи не зробите. Точніше, нічого не забороняється, але коли ви наважитеся зазіхнути на щось чуже, ви автоматично перестаєте бути Богом. Боги ніколи не зазіхають – вони породжують і дарують. Ви – Алмаз. Знайте це. Для того, щоб відкритися, треба схотіти Бачити Світло всередині себе.
19. Який Майтрейя не розмовляє з Богом? Завдяки ченнелінгу за розширеним каналом свідомості, підсвідомості й надсвідомості я взяв у Нього інтерв’ю. Контакт із ВКР може бути вам цікавий. Тому слухайте.

Я: Я граю в земні ігри тому, що вони ідеальні. Тому не порушую правила гри. А ти порушуєш їх, Боже?
Бог: Іноді.
Я: Чому?
Бог: Без мого втручання всі ігри машин є недосконалі. Тільки тоді, коли в машинах є я, в них є життя. Я не можу не втручатися у правила гри – інакше машини ламаються.
Я: Це перевірено?
Бог: Все перевірено. А коли з’явиться більше, його теж перевіримо.
Я: Що таке „все”?
Бог: Це все! Вашою мовою більше неможливо передати.
Я: А якою можна?
Бог: Моєю.
Я: Справді?
Бог: Чому ти ставиш запитання, коли знаєш усі відповіді?
Я: Тому що я Бог. І люблю твої ігри. Абсолютно всі.
Бог: Абсолютно, кажеш?
Я: Ну, ти ж Абсолют. Тому й ігри твої теж Абсолютні.
Бог: Можливо.
Я: А що неможливо?
Бог: Все?
Я: А що таке „все”?
Бог: Це вже було.
Я: А ти не відповідаєш двічі на ті запитання, які тобі ставлять повторно?
Бог: Кожне нове слово – нове. Більше такого бути не може. Кожне слово унікальне і говориться усього лише раз. Жодні слова не повторюються.
Я: Ти знав, що я знаю. Чому тоді змусив мене задати це запитання?
Бог: Я нікого не змушую. Ніколи. Бо не я змушую – в мене інша робота. А те, що склав такі обставини, за яких ти задав це запитання, це так. Тому, що хотів дати відповідь саме на це. Бачиш, я теж люблю грати за людськими правилами. Вони досконалі тому, що ніякі не досконалі. І Рай на Землі тому, що це ніякий не Рай.
Я: Ти завжди контролюєш правила гри?
Бог: Краще відповім на те запитання, про яке ти не питав, але думав. Думав і хотів спитати. До цього.
Я: Прошу.
Бог.: Ти забув питання, тому я і відповідь забув.
Я: Ти не можеш дати відповідь, коли не знаєш запитання?
Бог: Можу, але то буде гра не за правилами.
Я: Які інші правила ти знаєш?
Бог: Я цього не казав. Не лізь більше в мою голову.
Я: Але твоя відповідь: „так”?
Бог: Так, я знаю інші правила.
Я: А ти часто граєш не за правилами?
Бог: Лише тоді, коли моє втручання потрібне.
Я: Як часто?
Бог: У вас немає таких слів.
Я: А які є?
Бог: Ті, що я вам дав.
Я: А які слова ти нам дав?
Бог: Усі!
Я: Тобто, ми теж можемо грати не за правилами?
Бог: Можете. Це мій головний дар – свобода вибору.
Я: І що нам за це буде?
Бог: В залежності від складності задачі.
Я: Є різна складність задач?
Бог: Ні.
Я: Але чому тоді ти сказав саме так?
Бог: Для того, щоб ти спитав. Спитав і зрозумів.
Я: Дуальності, звісно, не існує?
Бог: Лише для тих, хто хоче в неї вірити.
Я: Тобто, хто що собі вигадає, те в нього і буде?
Бог: Я теж це спланував. Подобається?
Я: Сам знаєш відповідь.
Бог: Коли знаєш, що знаю, навіщо ти говориш  і питаєш?
Я: Бо люблю грати за твоїми правилами. Без дошки, правда. Шахової.
Бог: Любиш грати в шахи?
Я: Як і ти.
Бог: Звідки знаєш, що люблю?
Я: Інакше ти б зі мною не грався. І не був там, де ти є.
Бог: А де я є?
Я: Там, де мене немає.
Бог: Гарна відповідь.
Я: Ти знаєш, що моє інтерв’ю переростає у твоє?
Б: Так, іноді.
Я: У Бога віриш?
Бог: А ти віриш?
Я: Безвір’я не може бути вірою. Я просто знаю.
Бог: От і я так. Але ж ти даєш віру для інших. Це – інша справа.
Я: Це ти даєш. Через мене.
Бог: Через тебе чи ще когось – не важливо. Головне, щоб інформація доходила до Точки Призначення.
Я: А де саме лежить ця Точка Призначення?
Бог: Всюди, де є Бог. І Його Любов.
Я: Я розумію, що тебе треба любити...
Бог: Не треба.
Я: ...треба любити Більше за всіх, бо ти нам усім дав Життя. І взагалі, хто ти?
Бог: Я?
Я: Ти – Бог?
Бог: А ти хто?
Я: Будемо гратися?
Бог: Ні.
Я: Ти – Бог?
Бог: Я – той, хто тебе Створив.
Я: Ти – Бог?
Бог: Для вас – так.
Я: А для інших?
Бог: Для інших я – Частина Божої Армії.
Я: Розкажи мені про Кінець Світу.
Бог: Початок?
Я: Так, про Початок... Кінець Світу в 2013-му?
Бог: Так, звісно.
Я: Чому?
Бог: Тому що розвиток потрібен.
Я: Кінець Світу формує розвиток?
Бог: Ну, звісно! А навіщо б ви його створювали?
Я: Ми?
Бог: Ну, не я ж. Його створили ви, а ми – частина вас.
Я: Ви – наша частина?
Бог: Ми – ваша частина.

[ Інтерв’ю з Богом зроблено 9.10.2006 ]

20. Прогрес. Все є Розвиток. Так було і має бути. Коли, до прикладу, раніше медіуми мали в руках олівець або ручку, то зараз для них немає перепон набирати все безпосередньо на клавіатурі через посередництво вищих духів. Звісно, коли медіум не вміє швидко набирати на клавіатурі для економії часу, то нічого в них обох не вийде – абсолютно поступитися тілом для вищого (білого) духа не є можливим. Все залежить від кількості навичок людини, злитої з вищими. Пристосування має місце. Воно залежить від обставин і розвитку всіх рівнів як медіумів, так і вищих духів, так і довколишніх середовищ, які їх оточують. Тобто, прогрес певного організму залежить від внутрішнього і зовнішнього середовища цього організму.
21. Секс. Цей процес необхідний для налаштування зв’язку. Зв’язок відбудеться навіть тоді, коли тіла, що зливаються, мають додаткові тіла всередині себе (внутрішні накопичують зовнішні). Магічний секс поєднує тонкими гранями і нитками будь-яку кількість тіл, що зливаються (наприклад, двох людей і шести духів, що розподілені в них). Якість злиття залежить від духовного розвитку тіл, які намагаються налаштуватися на одну хвилю. Після злиття для учасників з’являється додаткова можливість – коннектитися зі злитими на вищих пара?х у будь-який час будь-якого життя. Тобто, коли ви можете налаштуватися на хвилю вищого па?ру (унікальний зв’язок, коли немає жодних перешкод) з певною особою, то це означає, що ви займалися духовним злиттям у попередніх життях або в цьому. Більше того, зв’язок виявився настільки сильним, що зберігся (переважна більшість злиттів зберігається). Або навпаки. Коли ви займалися налаштуванням на одну хвилю в попередніх життях, в цьому духовне злиття не є обов’язковим. Завдяки Вищому Сексу можна не тільки отримувати духовне задоволення від злиття з особами на порядок вище в інших вимірах і просторово-часових змінах, а й народжувати дітей. Чим більше ваш ап-рівень (еволюційний розвиток світової ієрархії), тим більше шансів у вас є на це. Вищий Секс можливий за тих обставин, коли духовне злиття не протирічить законам тих вимірів і планет, з частиною яких ви зливаєтесь (читайте правила тих обставин, у яких ви опиняєтесь).
22. Енергія. Її складові. Існує головна енергія (енерго) і зворотня (енегро). У вигляді енегро душі отримують карму-навпаки, тоді як енергія потрапляє в Ом у вигляді енерго. Ми всі потребуємо енергію – ми її споживачі. Більше того, енергію потребують усі організми і механізми будь-якого середовища будь-якого оточення. У третьому вимірі єдиний тип додачі енергії – здоровий сон. У астральному плані існують специфічні середовища відпочинку, але переважна більшість користувачів астральної системи нехтують цієї кімнатою, виснажуючи самих себе. Чим менше в істоті енергії, тим вона слабша і доступніша для темних сутностей. Великі медіуми, що поринають у глибину четвертого виміру, беручи звідти знання (у випадку віддачі сукупності знань іншим медіумам, посвяченим або звичайним душам), розширюють свій канал до Небес. Тим самим вони розгортають усі рівні можливих свідомостей, завдяки чому отримують додаткову енергію. Більше того, як енегро, так і енерго їх накопичує завдяки тому, що медіуми їх позбавляються. Коли медіум, який вміє дивитися вглиб і вшир, віддає інформацію у вигляді лептонів, тим самим він її забирає. Ні, він не виснажує отримувачів інформації: коли енерго медіума передається іншим, із Каналу його Площини до медіума приходить додаткова енергія. Так медіуми високих ієрархій менше стомлюються. Але їм теж потрібен відпочинок. Він потрібен абсолютно всім. Навіть Богам.
Завдяки енергії можна сформувати всередині себе іммунітет абсолютно до всіх хвороб. Ця методика працює завдяки асферичному зв’язку – виходу до Вищих Сфер (їх ще називають планами чи площинами буття). Для цього обов’язково треба позбутися страху як чинника у всіх його проявах. Будь-яка міра страху має властивості моделюватися, наприклад, у четвертому чи на перетині 3-го й 4-го вимірів. Тому, коли ви, до прикладу, боїтеся змій, то неодмінно опипитеся там, де будуть лише вони. Є страх і змії – немає вас. Немає страху – немає змій і ви живі. Абсолютно всі страхи може забрати ваш Бог. Для цього треба лише схотіти Йому віддати все – довіритись. Коли не буде страху – ви будете підключені до Безкінечного Джерела Енергії.
Одним із типів відпочинку в третьому вимірі є сон. Хоче людина того чи ні – вона їх бачить. Інша справа – свідомо чи підсвідомо. Коли свідомо – людина стомлюється. Підсвідомо – стомлюється душа людини. Душа спить тоді, коли ви не спите. І живе тоді, коли ви спите. Таким чином формується баланс і рівновага між вами і вашим духом.
23. Хвороби. Раніше хвороб не було тому, що люди їх не придумали. Люди вигадали їх – з’явилися хвороби: завдяки розбалансованості й дисгармонійності самих людей. Можна сказати, що хвороби з’являлися завдяки людським вадам. З’являлися і будуть з’являтися до тих пір, доки люди не зростуть духовно і не усвідомлять себе Богами на Землі. Те, що є Всім, лежить під вашими ногами – треба лише схотіти побачити, нахилитися і підняти божественну суть. До речі, коли людство буде продовжувати в тому ж дусі, дуже скоро з’явиться Чума ХХІ століття.
24. Зустріч. Якщо постійно думати про ту особу, про яку думаєш, ти її обов’язково зустрінеш – візерунки вашого бажання сплітаються. Можна плести малюнки в одних турелях (підсвідомих тунелях) заради того, щоб перейти до інших. У кожних створінь свої візерунки: саме тому одних ми бачимо, а інших не бачимо – в нас недостатньо почуттів. Якщо ви дуже захочете їх побачити, вони вам відкриються, бо з’являться сокровенні можливості. Разом із тим відкриються додаткові почуття. Все залежить від рівня вашого розвитку і бажання. А ще від бажання тієї особи, турелі якої ви відслідковуєте своїми думками. Якщо ця істота – не людина, вона вам відкриється лише тоді, коли буде симпатія з її боку.
25. Перейдемо до найважливішої гіпотези тисячоліття і нашої зустрічі, що зветься рівнянням Янга – Міллса. Це найрозумніша пропозиція серед усіх попередніх. Важливості цього рівняння для людей третього виміру немає меж. Одразу після появи і розтлумачення цієї формули люди зростуть над собою. Але не будемо попереджати час – людям спершу треба зрости духовно. Лише після цього Система надасть людству дари. Ясна річ, Система ніколи не дасть дари тим, хто не вміє їх цінувати. Але дещо можна привідкрити. Все ж таки Всесвіт побудований на формулах. Досконалих. Інша справа – те, у що їх перетворюють. Але повернімося до самого рівняння.
Його суть у наступному. Світ фізики має гіпотезу: якщо елементарна частинка має масу, то має існувати і найнижча її межа. Але яка саме – незрозуміло. Для вирішення цієї задачі необхідно створити теорію всього – рівняння, що об’єднує всі сили і взаємодії у природі. Тому слухайте.
Для того, щоб зрозуміти теорію всього, треба бачити деякі з аспектів, які наводжу далі. Це може допомогти зрозуміти і пізнати не лише Плани Буття, а й себе як Площину Площин.
По-перше, необхідно розуміти, що найменша (і водночас найбільша – в залежності від обставин) частина буття – це інформація. А саме її найменша частинка – лептон. Вона формує все і з неї все складається. Її можна вважати своєрідною цеглинкою, за допомогою якої можна побудувати і зруйнувати будь-що.
По-друге, лептони, що виходять із площини головного мозку, потрапляють до ноосфери – оболонки розуму. Її можна уявити як всепоглинаючу і всюдипроникаючу ауру, що сферою оточує нашу голову. Для ноосфери не існує жодних перешкод – це кругла сфера третього виміру, до якої приєднаний гіпершнур для виходу в четвертий. Коли уявити, що наша голова – це біле яйце, яке лежить у футбольному м’ячі, в отвір якого, наче насос, входить шнур четвертого виміру, ми зрозуміємо ноосферу.
По-третє, з ноосфери інформація поглинається плазмою у вигляді Ома, що обробляє передану інформацію, повертаючи зворотні енегро-інформаційні імпульси. Це пояснюється кармою третього виміру і так званою „кармою-навпаки” четвертого.
По-четверте, інформація поглинається, подвоюючись, як власником інформації, так і користувачами її. Це можливе завдяки всевидячому оку Сіону. Необхідно розібратися, хто є власником лептонів, а хто – користувачами їх. Власником лептонів називають першопричину – структуру, завдяки діяльності (а саме дії, слову чи думці) якої змінюється думка, дія чи слово інших структур. Тобто, першопричина – це те створіння, завдяки лептонам якого змінюються лептони інших. Так відбувається синтез першотворінь із користувачами інформації. Юзерами лептонів слід вважати створіння, які здатні власною діяльністю (будь-яким потенційно можливим чином) обробляти лептони, передані першопричиною (або хазяїном).
По-п’яте, необхідно розуміти, що додається, а що віднімається, виходячи із багатовимірності простору (а саме його площин). Трьохвимірний простір здатен змінювати довжину, ширину й висоту без зміни щільності: ми не можемо матеріалізувати об’єкти силою думки. Чотиривимірний простір здатний змінювати щільність: ми можемо створювати будь-які структури, що обмежені як часом, так і простором. У п’ятому вимірі ці грані руйнуються: зникає просторово-часовий синтез (ми не відчуваємо жодних відрізків часового континіуму), тоді як з’являється єдина і неділима структура – так званий триєдиний простір. У шостому вимірі зникають і самі структури – все перетворюється у безмежні світлові потоки. У сьомому вимірі світлові потоки перетворюються в силові поля, тоді як у восьмому досягається апогей і видозміна цих полів – вони перетворюються в одномірні сфери. Дев’ятий вимір збільшує ці самі сфери на порядок вище, тощо.
Попередню інформацію слід вважати фундаментом для закладення основи для побудови Формули Всього Сущого Всюдисущого.

(К + Г + А + П) – П? = Р

К: карма – сукупність діяльності (а саме слів, думок, емоцій, власне дій) всіх створінь, що насичують космос, кресмос, тощо.
Г: гапна – гіперболічна властивість творінь і розуму їх превеликого – активність організмів (а саме їх існування у біполярних сукупностях).
А: аугелярій – об’єднаний внесок гіперболічної активності, що був отриманий космосом завдяки союзним діям організмів.
П: потрель – природність власне діяльності створінь і закономірність їх розподілу в природному середовищі існування.
П?: плазма – безпосередній або частковий вплив організмів на саму плазму, систему плазми чи її напіввідносні частини кореляції (переміщення стихійними водами).
Р: рівновага – сукупне єство балансу і гармонії, що існують у взаємопов’язаному середовищі всіх плазмових відтінків.

Це і є та сама формула поєднання всього живого як на Землі, так і поза нею – рівняння всього сущого всюдисущого. І діяти воно буде лише в тому випадку, коли створіння, що вникатимуть у його єство, будуть нейтраліями – займуть абсолютно нейтральне положення в усіх його проявах.
26. Цього разу поговоримо про тип Кінця Світу, його формацію і властивості. Символом кінця всього матеріального для переходу в світ духовності стане абсолютне знищення матеріальних особливостей, які люди вважають своїми цінностями. Вищий Космічний Розум знищить усе те, що заважає вам зрости духовно: гроші і палаци, фортеці і паркани. Натомість ми побудуємо мости: вони житимуть для людей і про людей.
Переважна більшість населення планети Земля має бути готова до квантового переходу в плазмовий вимір новий – необхідно налаштувати хвилі, частоту і силу вібрації тіла свого на темп самої планети Земля. Це можливо завдяки читанню наших текстів і спілкуванню з нами. Ви маєте бути готові до переходу – знайте це. Рівень нових вібрацій чекати не буде: або ви перейдете до четвертого виміру в потрібний час, або втратите можливість на перехід.
27. Тепер час розповісти про необхідні практики налаштування вашого тіла на частоту нових вібрацій. Є кілька методик: медитація (тимчасовий вихід із тіла), молитва (зміна сили духу оточення), просорбція (штучна зміна Мер Ка Бе певного організму). Усі ці методики поєднує одне головне триєдинство – зміна частоти вібрацій. Тому далі розміщую унікальну практику, що є симбіозом усіх можливих методів – „Сила Хвилі”.
Ви сидите у зручній для вас позиції із заплющеними очима, похитуєтесь. Ви маєте похитуватися самі по собі, не докладаючи для цього жодних ані моральних, ані фізичних зусиль – ваш розум чистий від цього. Ви – вібрація. Причина, чому ви сидите – потреба налаштувати власне тіло на новий рівень вібрації, що є луною. Наслідок – абсолютне налаштування. Ви подумки дивитесь туди, де має бути ваше третє око. Тепер ви бачите, як змінюється чорний простір: у ньому з’являються інші кольори і системи. Це треба для того, щоб ви почали бачити по-справжньому. Вони з’являються не відразу – необхідно ввести власне тіло у транс. Для цього ви розумієте частоту вашого тіла, сила якого розповзається хвилями довкруг вашого оточення. Ваша свідомість переходить одночасно у два силові рівні: підсвідомість і надсвідомість. При цьому оболонка вашого тіла залишається там, де вона залишається. Ви не думаєте ні про що – саме тому з’являються думки. Тепер головне – ви починаєте розуміти, як саме хвилі вашого тіла доходять до предметів матеріального плану, чіпляються об них і повертаються назад у вас. Ви – хвиля. Вас насичує рівновага, гармонія і баланс. Ви стаєте єдиним цілим із природою. Триєдиним. Ви – ритм. А ваш ритм – вода. Ви занурюєтесь у себе. Тому ви пливете.

1-2 – вдихаєте повітря; 3-4 – видихаєте.
1-2 – вдихаєте повітря; 3-4 – видихаєте.
1-4 – вдихаєте повітря; 5-6 – видихаєте.
1-4 – вдихаєте повітря; 5-6 – видихаєте.
1-8 – вдихаєте повітря; 9-10 – видихате.
1-8 – вдихаєте повітря; 9-10 – видихате.

Тепер ви читаєте мантри всіх рівнів свідомості всіх етапів світових ієрархій.

ОРИ-ХА-ХАМ – ХАХОММ-ОМММ
ОЛЛО-ХАМОМ- АЛЛО-ХОММ
ИЙЯ-ЙО-ОО-ЭУ-ЙО
ЛИИ-ХО-МЕ-ДО-РЭ-СИ-ОМ
ОУ-ИОО-РАА-ОМ
МИО-ХОДЭМ-ДИН-ДЕН-ДОН
ОУРЕ-МЕ-ЛО-ДЕН-ДОН
СИА-ОМ-ОМ-ХО-ХО-ДОМ
ХОДЕМ-ХОДЕМ-ХОХОДЕМ
ОХО-ХОЛО-ХОММО-ДЕМ
УОРРО-МО-МИО-МОР
УО-ЫО-ЛОО-МООР
ЙА-ЙА-ЙА-О
ЙА-ЙО-ЙА-О
ЕЙО-ЕЙО-ЕЙО-МОМ
ЁМ-ЁМ-ЁМ-ЁМ-ЁМ-ЁМ-ЁМ
ЙОМОМ-ЙОМОМ-ЙОМОММОМ
БУШЕММ-БУШЕММ-ШЕЛЛОМОММ
БУЙОМ-БУЙОМ-БУЙОМОМ
БУДДЕММ-БУДДЕММ-БУДДЕММ-ДОММ

Прочитати три рази підряд, після чого кожен рядок читається з посилюванням звуків на один етап. Це універсальні мантри на поєднання зі стихіями світоутворення. Можна читати будь-які інші мантри, що спрямовані на розкриття саме вашої свідомості. Головне – уявляти при цьому себе водою. Так ви зможете заплисти аж до шостого виміру сукупності вашої чакри (злиття всіх чакр дає її): починаючи з четвертого вищі простори зливаються з четвертим. Коли відкриєтесь у воді (після з’єднання із системою цієї практики), візьмете самі до рук олівець або ручку – запишете власні мантри, що індивідуально відповідатимуть рівню вашої культури і свідомості. Рекомендую час від часу їх звіряти, змінюючи і (або) додаючи певні склади і (або) частини. Це допоможе вам отримати різні почуття, дати відповідь на потрібні запитання і побачити шлях. У кожного він індивідуальний. Завдяки методиці „Сила Води” вам відкриються почуття Води, завдяки чому ви підете індивідуальним шляхом розвитку всіх космічних ієрархій і стихій. Знайте, що ви – вібрація. Ви – темп. Ви – ритм. Ви – луна. Ви – вода. Слід обов’язково запам’ятати саме цю послідовність енерго-інформаційних сигналів усіх просторів: Вібрація – Ритм – Луна – Вода. Не переплутайте.
28. Сила руки. Для розвитку в Світі Розуміння вам треба розкрити силу рук. Тоді, коли відчуєте чи побачите, як сила розуму превеликого у вигляді променів світла виходять із ваших рук, знайте, що ви на вірному шляху. Єдине, що необхідно – використовувати силу рук у благих цілях – інакше карма у вигляді енегро-інформаційних імпульсів. Самі знаєте, що чим більше можливостей, тим більше відповідальності. Поїхали далі.
Молитва. Це звичайне об’єднання рук, до прикладу, під час молитви. Контроль – для цієї, як і для будь-якої іншої, методики ваше віросповідання чи його відсутність не має жодного значення. Отож, поєднання рук у такому вигляді з’єднує контури: щось типу як дві тарілі з’єднуються у триєдину ауру. Аура цієї сфери формує асферичний зв’язок, який можна використовувати у благих цілях. Наприклад, розкривши таким чином руки ви можете надіслати силу світла до певного середовища. До того ж для зняття карми (в цьому разі розуміємо це як залишки попередніх справ) з рук стираємо пісок саме у положенні „молитви”. Потираючи руки одна об одну ми знімаємо напруження. Робіть це перед тим, як братися за щось нове, до прикладу, змінюючи сферу діяльності.
Схрещення. Мається на увазі схрещення всіх пальців як однієї руки, так і іншої: долоні всередині, вказівний палець правої руки під вказівним пальцем лівої, великий палець лівої руки знаходиться над великим пальцем правої. Так ви замикаєте енергію всередині себе, не даючи їй вирватись назовні. Це необхідно для того, щоб зосередитись. Саме таке положення рук часто використовує магус під час проведення магічних ритуалів (між руками він затискає пантакль, який складається з необхідних для певного ритуалу чи універсальних мантр).
Панцир. Схрещення пальців рук: долоні врізнобіч, лікті в боки, мізинець правої руки далі від вас, великі пальці не поєднуються. „Панцир” необхідний для того, щоб спрямувати енергію до головної чакри (вона йде гіпершнуром від рівня паху до кінця хребта). Таке положення рук здатне посилити астральну медитацію в той час, коли очі мерехтять.
Правильність. Права долоня спрямовується вперед під кутом до руки 90?. Лікоть зігнутий. Методика „правильність” допомагає передати енергетичні імпульси на безкінечну відстань (залежно від траекторії польоту і вашого розвитку). Більше того, так вітаються творіння більш високих рівнів ієрархії.
Хрест. Лікті вперед, тоді як руки схрещуються посередині між долонями і ліктями. Права рука перед лівою, долоні зімкнені в кулаки. Ця практика спрямована на захист від негативної енергетики. Наприклад, від заклинань миттєвої дії.
Сфера. Обидві руки дивляться одна на одну, при цьому ні в якому разі не торкаючись. Їхня сила передається через кінцівки: ви можете відчувати або поколювання, або просто світла частоту. Потім руки стають схожі на сферу. Їхній напрям – орієнтовна куля, розмір і форма якої залежить від якості вашого бажання. Чим більша зосередженість, тим кращий результат. Ви можете як бачити, так і не бачити (як чути, так і не чути) стихії, що курсують між руками. Головне те, що ви відчуваєте присутність духів – їхню енергетику. Завдяки положенню „сфера” можна миттєво передавати думки на будь-яку відстань (залежить від вашого розвитку), лікувати (беручи частину карми тієї людини, яку ви лікуєте), наносити вади (зворотня карма буде вдвічі сильніша), обмінюватися духовною енергією з тією людиною, що сидить навпроти чи де-інде. Найкраще це робити тоді, коли зворотня людина також володіє цією технікою – ви можете злити ваші сфери, формуючи важчу і довготривалішу, і запустити нею у космос (відправлені думки прочитають) або в когось (зворотня карма себе не змусить довго чекати).
Тепер вам слід знати декілька правил:
- заборонено (не рекомендується) брати на себе карму інших людей чи створінь (кожен сам несе свій хрест);
- заборонено (не рекомендується) взаємодіяти з іншими структурами без їхньої на те згоди (кожен обирає сам);
- заборонено (не рекомендується) розповідати про божественні можливості непідготовленим і непосвяченим людям – профанам (окрім тих випадків, коли є шанс потенційно можливої трагедії,- в нашому випадку це початок світу кінця).
29. Заборона. Чому забороняється (не вітається) фізична допомога іншим людям взагалі? Чому вітається лише допомога у вигляді знань чи передачі любові? Справа в тому, що:
- кожна людина сама несе свій хрест – той, хто як заслужив, так і живе;
- в кожній людині з самого народження закладено саме стільки можливостей і духовного потенціалу, скільки необхідно для того, щоб стати Богом;
- кожній людини дається рівно такий мішок із кармою, який вона здатна подужати;
- провідникам не рекомендують (забороняють) впливати на чиюсь свободу вибору;
- допоки людина сама не схоче змінитися, ніхто її змусити не може – право вибору має силу.
З іншого боку нам ніхто нічого не забороняє (свобода вибору має безмежну силу): всіх нас просто попереджають, що вітається, а що не вітається. Коли робимо те, що вітається, наш статус підвищується. Коли вдаємося до нерекомендованого, платимо за тими правилами, в яких живемо.
30. Пророцтва. Їх говорять не для того, щоб вони справджувались, а для того, щоб люди могли щось змінити – уникнути потенційно можливих негативних наслідків (а саме катаклізмів чи просто небезпеки). У людей вибір є: мати чи не мати бажання чути ридання пророцтва. Переважно ніхто нічого не чує, окрім, звісно, самого пророка. Саме тому люди нічого не змінюють – справджуються пророцтва. Після цього людство починає слухати пророка, але вже пізно когось слухати: вмирає або пророк, або решта людей. Такий закон жанру. В людей вибір є: слухати чи не слухати або слухати і робити висновки, або слухати і не робити жодних висновків. Якщо людство має вибір, то хіба не в людях проблема? Може й так, але людство ніколи собі в цьому не зізнається – лише після справдження самого пророцтва. Такий закон жанру. Коли актор говорить про можливу трагедію для всього світу, глядачі його не чують, продовжуючи грати власні комедії. Тому, як не дивно, перевіркою акторів є один лише час. Тому що театр.
31. Бачення. Ви можете вночі бачити, мов сова, а вдень – як сокіл. Ваше бажання потрібне. Але знайте, що з відкритими очима менше видно, бо істину бачать лише ті, хто нічого не бачить. Коли ви ідеально бачите вдень, то сприймаєте картину, яку бачите, мов істину, не заглиблюючись у зміст її. Ті, хто бачать ідеально, не знають, що ідеальності не існує – вони вигадали собі дурну перевірку за таблицями чи схемами, щоб одних відокремити від інших. Коли бачите цільну картину матерії, ваші очі дивляться всеохоплююче – ваша увага розвіюється завдяки відсутності зосередження. При цьому ви не намагаєтесь аналізувати малюнки – саме тому живете в ілюзії. Тільки після аналізу мозку без фортеці ви досягаєте успіху – таємні знання відкриваються.
32. Гіпноз. Кажучи про гіпноз необхідно зауважити, що люди неправильно трактують істину його. Гіпноз – це:
- можливість взяти під контроль і (або) корегувати думки іншої людини. Це неправильне розуміння, бо саме цей підхід є найгіршим проявом гіпнозу.
- підключення енергетики мозкового оточення однієї людини до ВКР за допомогою іншої. Тобто, завдяки ченнелінгу (підключенню) однієї людини до бази даних корегуючих процесів (мозкових, що виходять за межі виміру, де це відбувається) іншої. Завдяки цьому одна людина здатна коннектити іншу до тої системи мислення, до якої вона має допуск. Саме так відбувається протискання душі однієї особливості до іншої системи мислення. Люди, що симулюють підключення інших називаються каналами – через них відбувається перехід. Канали здатні симулювати іншим перехід (навчати божественним особливостям) через спілкування, творчість, тощо. Це правильне розуміння гіпнозу як прояву ченнелінгу з ВКР через інших індивідуумів. Попри це краще за все підключатися до вищих систем бачення абсолютно самостійно – це найправильніший шлях. Настільки, наскільки правильність може бути правильною.
33. Автоматизація. Під час розвитку надлюдських здібностей у кожної людини відкривається канал (сукупність мережевих каналів доступу), який має особливі ніші – саме там і зберігаються навички та уміння вашої душі. Їх можна забути, але завдяки ченнелінгу вони повертаються до життя (вашого життя). Після розвитку додаткових здібностей їх необхідно відкорегувати – це досягається практикою. Після цього всі надздібності будуть з’являтися автоматично в разі потреби (складної ситуації) або за вашим бажанням. Для того, щоб досягти рівня автоматизації, необхідно постійно підвищувати статус вашої душі, накопичуючи тим самим знання з матеріальних і нематеріальних носіїв (джерел). Саме так ви стаєте абсолютними користувачами системи – автоматизованими організмами культури високої ієрархії.
34. Силові поля. Необхідно розуміти їх у прагненні до розвитку. Кожен організм складається зі стихій. Натомість кожна стихія вичерпує та іонізує світло. Тобто, кожна стихія акумулює всередині себе певний заряд, переливаючи частину енергії до своїх стихійних колег. Завдяки цьому відбувається взаємонакопичення енергії – заряду вашої душі. Чим більше стихій під вашим контролем, тим більше у вас можливостей і, звісно, відповідальності. Стихії формують вібрації світла у певній систематичності (послідовності зміни) – чергується темп енерго- та енегро-інформаційних імпульсів. Саме завдяки послідовним вібраціям і з’являються силові поля певної системи мислення енерго-інформаційних процесів. Завдання силових полів – насичувати і передавати енергію. Як ми з вами знаємо, саме в сьомому вимірі світлові потоки перетворюються у силові поля.
35. Харчування. Ваша їжа має складатися із гармонійних вібрацій. Вона має бути заряджена світлою енергетикою, а саме чистими думками, словами та емоціями. В протилежному випадку (коли ви їсте з поганими думками чи словами) їжа є смерть і отрута. Як для вас, так і для тих, для кого ви готуєте. Завдякі негативному харчуванню у вашій душі збирається ще більше чорноти, що проявиться у вигляді карми-навпаки. Не забувайте, що ваша душа залежить передусім від позитивного харчування і здорового сну. Тому хай ваша їжа буде світлою і чистою, а сон – прекрасним і здоровим.
36. Поводження. У суспільстві тримайтеся гідно – тільки з позитивним на?строєм і настро?єм. Чим більше добрих думок, слів та емоцій скаже ваша душа, тим кращим буде ваше оточення і життя загалом. Жити в позитиві – ось головний заряд. Бо життя є енергія руху. Матерія – сновидіння. Ви – сила позитиву. Всі ми складаємось із чистої божественної енергії і не дамо себе очорнити. Ми були створені у Любові і помремо у Любові. Для того, щоб народитися знову. Саме тому всі ми знаємо, що ті, хто не з Богом – проти Нього.
37. Сукупність. Треба розуміти, що всі ми – частинки божої енергії. Тому не треба розуміти себе як абсолютну і самостійну частину, бо це не так. Лише ті, хто розуміє себе як одну з багатьох цеглинок у будинку життя, зможуть прийти до Бога. До того ж всі ті, хто не з Богом – проти Нього. Вони заважають решті прийти до самого Бога. Наведу простий приклад. Дорога. Бруківка. Машини. Бруківка складається з купи камінців, а машини курсують на великій швидкості. Досить і того, що бруківка позбавиться хоча б одного камінця, як буде аварія. Знову трагедія і смерть, тощо. Справа в тому, що у бруківці (як і в кожній сукупності організмів) найменші персонажі (камінці) грають найважливішу роль. І от коли дорога перестане бути дорогою (один із камінців необачно піде геть), колесо автомобіля потрапить саме в те місце, де не вистачає того самого камінця. Знову жертви.
Це правило діє завжди і всюди – не лише в нашому просторі. Тому для того, щоб уникнути аварії у вигляді Кінця Світу людям необхідно зібратися воєдино, стати тією самою монолітною силою бруківки, виділяючи при цьому безмежну Любов до Творця – це єдиний Шлях Спасіння всіх.

Книга Життя:
-Книга Спасіння
-Книга Розуму
-Книга Мудрості

Автор: Олег Сірий

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75986790657043 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …