Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2218, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '35.175.200.199')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Антиутопія

Може час вгомонитися з альманахом?

© Did, 11-10-2006
А заощадженні на цьому зусилля витратити на вдосконалення сайту? Мені здається  це більш перспективним.
Для тих, хто так не вважає пропоную дати свої варіанти відповідей на приблизно такі запитання:
№1. Кому може бути цікавий Дігіром?
мої варіанти:
а) видавцям (поритися в надії „намити” і стирити з-під носа Капранових ними виплеканого золотого автора. Жарт)
б) просунутій  молоді, точніше її маню-у-усінькій  частинці (справді є такі фанати, що хочуть бути в курсі укрсучліту будь-якою ціною. До речі, саме серед таких  я вперше побачив наживо людей, що не тільки дочитали Карпу до кінця, а  й сказали, що це круто.)
в) фахівцям, яким гра... письменники-початківці цікаві як процес.
г) друзям чи недругам авторів розміщених у ньому.
д) пишучій братії. В основному для того, щоб пересвідчитись, що „вони ж пишуть ну  нічим не гірше, і  навіть краще за цих нездар, а доля така несправедлива...”
е) конкурентам-альманахам. До речі,  хто скільки їх знає? Ці „чималі камінці” падають без кругів регулярно не один рік і твори там не менш „високого  рівня” ніж в Дігіромі! Впевнений, що абсолтна більшість  авторів Дігірому їх не тільки не виписує і не купує, а навіть  усі не перелічить. Що ж тоді такого дивного в нетріумфальній долі Дігірому?
є) іншим  категоріям читачів,  існування  яких всеодно не означає  народження  масового попиту на альманах.
Мої висновки:
- потенційна  аудиторія альманаху мікроскопічно мала , боротися за неї через магазини – нереально і непотрібно. (Хоч вбийте,  але ніяк не можу уявити цю людину, яка зайшла в книгарню і замість витратити  гроші (плюс пожертвувати  місцем на домашній полиці) на щось гарантовано вартісне, купить  будь-який альманах напханий  романтичинми вправами початківців у писанні текстів). Повторюся, НМД це може зробити лише непересічний читач з якихось непересічних мотивів. І звідси напрошується ще один висновок:
-всі вищеперелічені категорії читачів в купі з цим непересічним, як правило,  мають доступ до інету, де можуть зайти на сайт і почитати це все абсолютно на шару, і не вдома, а на роботі :), і не застигле, а в процесі, тобто з останніми відгуками.
Це дуже просто: заходиш собі на Гак, де  перше, що кидається у вічі:
„А це наш альманах, рекомендуємо усім почитати, він того вартий!”...
Як наочне втілення гасла „від рукопису до книжки”, як втирка для носа різним  там „болітцям”, як альтернатива наполовину змахльованій  топ-20-ці, як красномовний результат діяльності пані Редакції, як замануха для тих самих болітць, як ознака солідності ГАКу, як свідчення певного рівня прописаних тут авторів, як   т.д. і т.п.
І за цією кнопкою, виконаною у формі обкладинки (впізнаваність - велика справа!) можна прочитати перелік авторів, яких Редакція вважає найбільш цікавими,  перелік творів, які увійшли в альманах, лінки на це все діло...  і саме-саме найголовніше:
Пропозиція для маніяків! Для придбання Альманаха тепер не потрібно  бігати, висолопивши язика, по усім книгарням, а прямо тут  замовити поштою!
( І зовсім це не марудна справа організувати цю доставку, Господи, фігня яка!)
І  висилаючи спраглим можна вкладати в нього... втім, хай власники самі думають, що треба в нього вкладати, його висилаючи .

Так же ж, шановна Редакціє? Де блукає  бодай фантом альманаху на сайті?!Признайтеся, куди ви запхнули результати праці цілого колективу митців і своєї в першу чергу? Ви її не поважаєте? Вам за неї соромно? Чи може ви, чйорт поб'єрі,  їх не поважаєте?!! Негайно, негайно признавайтеся!




№2. Кому потрібен був Дігіром?
Мої варіатни:
а) авторам у ньому розміщеним та  їх близьким. Для відчуття власної значущості.
б) власникам сайту для стимулу авторів  і для козирнути перед „болітцями” (от вже далося  мені це визначення! Чуєте, Олесю, це вже не „гадючник” і не я  його сюди приверз!)  
в) Редакції, як звіт про недарма з'їдений хліб.
г) не знаю. Видавцю він в збиток (як і сайт, до речі),  продавцю... ну хіба що понтанутись (правда, невідомо перед ким), або  ж не відмовити Зеленому Псові на прохання приткнути десь у залі .
Мій висновок:
Завдання  своє альманах  виконав, так що замість нарікати на його невідомість слід би вклонитися у ніженьки трудівниці  Редакції зі Спонсором. І тихенько радіти. І не забувати, що за словом „спонсори” стоять чиїсь реальні особисті гроші, у даному випадку не вкрадені, а чесно зароблені. А не  вимагати промоції своїх пробних текстів,  яка теж, між іншим, щось коштує.


Коротше. Перечитав написане  і особисто мені ще більше ніж спочатку стало здаватися, що зосередитись краще  на вдосконаленні і розкрутці сайту. Бо це те, в чому зацікавленні абсолютно усі  і воно й  справді варте серйозного обговорення. Ви як, панове?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Любий Коко!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Did, 21-10-2006

Так тримати ДІД.

© Савур (а був колись Халва), 19-10-2006

звернення кандидата в президенти гаківського андеграунду до своїх виборців

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© вяцек станіславів, 12-10-2006

Ну чому?

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Перехожа, 12-10-2006

Ольмонаг і Дідовщина

© , 11-10-2006

Голос із прєкрасного дальока

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Злюка Бобер, 11-10-2006

Дід плаче, курочка кудкудаче

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Кока Черкаський, 11-10-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72988605499268 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …