Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21682, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.131.110.169')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Ваше щастя, що я не ваше щастя.

© Сьюзі Лі, 06-03-2010
-Привіт,кралю!Давай знайомитись)))Напиши щось цікаве про себе))
-Еее..нє.

Я нецікава, якщо це комусь цікаво.
Не пристрасна брюнетка, не тендітна білявка, навіть не розпусна руда хвойда. Чому навіть? Емм..а чому хвойда?
Я передивилася в дитинстві Магнолії-ТВ і тому усього і всіх боюся. Хоча мабуть це ще все після Вікон із Дмітрієм Нагієвим. Не знаю. Треба буде якось дослідити. Відправлю смс із кодом на короткий номер і одержу усю свою біографію. Може і не свою..може і не одержу..неважливо.
Заразс я дивлюся передачі про карпатських видр, донбаських відьом та наддніпрянських мавок.
Моя психіка ще з дитинства була сильно травмована, боюся уявити що буде далі, якщо буде.
Я вірю рекламі, вірю політикам. Мабуть Україні пощастило, що я ще не маю права голосу, хоча...не факт.
Колись мені посміхалася вдача. Це було дуже давно, ще до Магнолії ТВ. Зараз вдача з мене толерантно глузує, навіть кличе успіх та щастя, щоб вони приєднувалися. В них гарно виходить, приходьте й ви.
Доречі, є дівчата, котрі  вип'ють і починають танцювати на столі і з усіма досить мило загравати. Я не така. Я з'їм одну цукерку з лікером і повибиваю усім зуби. Потім, звичайно, шкодую про це, але це лише потім.
Колись я знала чого хотіла. Потім зрозуміла, що мені ще зарано таке знати і тепер нічого не хочу. В мене дивна логіка, занадто дивна, щоб  бути дивною.
Я не купаюся у фонтанах, не фотографуюся із шреками і не наступаю на ноги у метро.
Хтось намагається кинути палити, а я стараюся кинути брехати. Виходить. Не брешу вже 43 дні. (Зараз усі анонімні брехаголіки повинні мені зааплодувати).
Неначебто все.
Сумно, що моє "все" таке коротке

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

не "толерантно", а "перманентно"?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Поціновувач тонкого гумору, 07-03-2010

відвертий стьоб

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Оксана Яблонська, sevama, 07-03-2010

[ Без назви ]

© Анастасія Грім, 07-03-2010

[ Без назви ]

© Victor Artxauz, 07-03-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0089609622955 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …