Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21487, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.111.183')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Думки вголос...

© Аліна Жук, 25-02-2010
Як наївно-хвора сподівалася на Диво… а Диво навіть не підозрювало, які надії були покладені на його незграбно-мінливі плечі… воно собі безсовісно робило свою брудну роботу і крадькома попивало каву із самим, його величністю, Богом… Ні, я не те щоб проти… але ж кава і Бог – речі несумісно-різні…

Я тепер не вірю в Диво, як воно не повірило колись у мене… Так, як не повірили у мене колись батьки, «друзі», знайомі… (нажаль, лише на такі категорії я можу поділити людей, які мене оточують…четвертого не дано… і то є справа рук зрадливого Дива)… у нас із ним, себто, Дивом, взаємна недовіра… і воно добре, що хоч взаємна, ніхто ні за ким не бігає і не просить все простити і повернутись… Як би я хотіла, щоб у мене з усіма була така взаємність! Любити чи ненавидіти – тільки б взаємно… але не тут-то було… комусь до мене завжди є діло… добре, що під словом «комусь» розуміються різні люди, які змінюють один одного… бо якщо б це був хтось один, то він би вже давно спочивав на біленькій, пухкенькій хмаринці і накликАв би на мене різного роду нечисть за скоєний проти нього гріх… і ніяке Диво мене б тоді не спасло, навіть якщо б воно змилувалось наді мною.. Ні, я не те щоб не люблю людей, але вони мене частенько виводять із себе…та так, що я потім не знаходжу дверей, щоб знову зайти… Невже людина, яка посміхається тобі на всі 32, а за спиною обливає брудом твою нову кофтинку (це в кращому разі!), може претендувати на твою увагу? Вибачте, але це не для мене… Знаєте, щоб дізнатись глибину людської душі, треба туди спочатку плюнути, а потім дочекатися відгуку… так от, по доброті душевній, я вам дам пораду: не наважуйтесь проводити цей експеримент на мені, тому що в будь-якому разі ці плювки будуть на вас, можете бути певні, я про це потурбуюсь…

Я просто люблю самотність…це так надихає…! Коли дивишся в чесні і кохані очі і не можеш відірвати свій зеленоокий погляд… від дзеркала… це так чудово, коли є людинка, яка тебе розуміє і ніколи не кине в біді (бо куди ж подітися із підводного човна)… ти просто, в знак вдячності, заварюєш їй міцну каву, вкриваєшся теплим пледом і грієшся ковтком кавово-водного розчину… але так буває не завжди… інколи вона розчаровується в людях і просто зривається на оточуючих…   і я її розумію, тому що ми одне ціле, дві особистості, об’єднані спільним тілом...і так добре знати, що ти маєш надійну і близьку душу… а люди… люди, вони змінні, відверто-зрадливі, щиро-оманливі і підступно-акторські… Навіщо нам вони? Официальный сайт Pin Up bet https://pinupbets.com является отличной букмекерской конторой в режиме онлайн, где каждый желающий сможет получить хорошие деньги на ставках на спорт. Хіба що для контрасту, щоб зрозуміти, чому з ними краще не зв’язуватись… Ні, я не те щоб проти спілкування з людьми, але я проти залежності від них… тому що вони будь-якої миті можуть тебе кинути (як в прямому, так і в переносному значенні), а ти з надією тримаєш для них місце в серці і шириш душу на ширину ніг… ну і кому це потрібно?

А взагалі-то, життя чудове, якщо вчасно знайти антидепресант і забити на всілякі безглузді прояви людської нелогічності… і це є мистецтво… а хто сказав, що мистецтву не можна навчитись? Просто посміхайтесь… люди люблять ідіотів… а життя… життя до них чомусь відноситься з поблажкою… чому? – не знаю… мабуть тому, що саме таке…

25.01.2010

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Jeva Lubomire, 02-03-2010

Якщо щиро,

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 26-02-2010

Емоції назовні...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Саня Сакура (Чучаєв), 25-02-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0793550014496 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …