Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21194, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.60.29')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

МІРА?

© Pawlik, 12-02-2010
(ЕТАП 0.)
Коли сидиш, ходиш чи лежиш, а твої думки настільки важкі, що ти ледве в силах повзати, хочеться знайти спосіб, точніше... ЛІКИ!

0. у спробах виробити здоровий (тверезий) пофігізм, можна переборщити і він переросте у... егоїзм(( Тому цей спосіб не підходить!

1. коли намагаєшся позбутися важких думок та залишити тільки легкі, можна перегнути палку і стати на інший шлях (див. пункт 0.). Тому цей спосіб не підходить!

2. відволікаючи свою увагу та забиваючи голову іншими думками, можна позбутися та втратити щось... м-м-мабуть, цінне. Те, за чим шкодуватимеш, те, що потім цінуватимеш( Цікавий спосіб) Кажеш не думати над ним? Добренько - я подумаю над цим!

Давай скомбінуємо хоча б ці три варіанти, АЛЕ у ЗВОРОТНЬОМУ порядку!
2. Я спробую забутися і забити думки пошуком МІРИ!
1. Якщо мені раптом вдастся знайти ЇЇ, я не перегну палку, таким чином врівноважу (збалансую) легкі та важкі думки.
0. А чи не вбачається в рівновазі легких та важких думок ТВЕРЕЗІСТЬ пофігізму?!

Я казав "спосіб не підходить", - неправильно висловився: ПОРЯДОК не підходив).

Значить робимо так: мене покищо не рухати - я у пошуках МІРИ!


(ЕТАП 1.)
...Ти не повіриш, але я вже десь близько! Ліками була МІРА!) Тому спробую подивитися по бокам...
Якщо я маю МІРУ - мені не протрібна ІЛЮЗІЯ... чи все ж таки потрібна? ІЛЮЗІЯ, в якій усе розвивається за своїми законами, які не суперечать моїм, а лишень їх доповнюють(-:

Гарний варіант? Це альтернатива??? - я ТЕБЕ питаю!

Хоча-а-а.... не мучся - я знаю відповідь: це не альтернатива - це ДОПОВНЕННЯ!::)))

Я знаю, що Тобі не потрібна МОЯ МІРА, але переконаний, що Тобі цікаво ЯК я ЇЇ шукав і як знайшов!! м-м-м???

Це не алгоритм, та й не дано мені перевіряти усі варіанти. Та все ж "на пальцях" воно виглядатиме приблизно так:
- відносність усього оточуючого НЕОБХІДНА (бо так зручніше!);
- у вічності нема вибору, тому вона зобов"язана надавати усьому ОБМЕЖЕНИЙ ЧАС на існування! АЛЕ ти мене не уважно сприймаєш: я сказав УСЬОМУ, оскільки:
- простір варіантів БЕЗМЕЖНИЙ!

Якщо дозволиш, я би додав ще один вражаючий, хоча й складний для розуміння аргумент: ВІРА. Дозволь собі вірити - і Ти зможеш усе::)))

Успіхів..!


(ЕТАП 2.)
...я тут трішки подумав щодо пункту 2. (і не тільки)... а все ж таки стан (сюди входять як думки, так і настрій тощо), в якому перебуваєш ДО пошуку міри - ІНКУБАЦІЙНИЙ ПЕРІОД - специфічний і навіть цінний! Нехай це іноді важкі часи, та все ж вони цінні хоча б тому, що СТИМУЛЮЮТЬ! Є стимул аналізувати, вигадувати щось нове, щоб вийти з того стану чи погрузнути у ньому ще глибше... і тепер, збоку, я можу краще розгледіти його ПЛЮСИ!!!
Мені вони здаються вагомими та досить специфічними::))) А ще мені здалося, що музи не оминули це "сховище"?!:) Оскільки я неодноразово знаходив тут НАТХНЕННЯ::))) Онлайн казино 777 бонус за регистрацию даёт шанс на выгодную игру – с увеличенными шансами сорвать куш. В отличие от “бесплатного сыра”, они обусловлены величиной вейджера, моделями игровых слотов и размером ставки. Вместе с приглашением на акцию, присланным по почте, участнику дарятся бесплатные прокрутки. Внимательно читайте новости 777 Original, отзывы игроков и условия акций.

Блін, я відволікся(. Так от, маючи МІРУ, я почав думати: "а як же свідомо викликати інкубаційний період?". Як себе ввести в стан, де концентрація думок за одну хвилину перевищує усі рекомендовані стандарти ГОСТ, ОМИНАЮЧИ "відчуття" МІРИ?
ЧЕКАЙ! - я думаю!(:


(ЕТАП 3.)
...мда-а-а... здається, я знайшов!) та сторінки ці занадто малі для опису. Тому нехай покищо відсутність цього опису для тебе буде першим кроком до пошуку власної МІРИ!

09.02.15

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

потік думок

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ден Комізі, 14-02-2010

Ірену Карпу читали?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Yulia, 13-02-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81365013122559 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …