Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21145, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.81.240')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Що для нас вічність?

© Pawlik, 10-02-2010
"...вічність - це те, чого наш мозок ніяк не може збагнути..."
...старіння людини й усього навколо спонукає його задумуватися...
тому, щоб трішки себе заспокоїти, ми придумали ЧАС...
але так, як час на вічність не впливає, з"являється страх через власну безпорадність...
гадаю, щоб хоч якось розтягнути задоволення та відчути "силу" і можливість керування часом...нам потрібне ЩОСЬ!
Щось, що зробить марними усі спроби вічності загнати нас у "безвихіне положення", зробити нас безсилими....


ПРОТЕ!! Є декілька способів, яким можна спробувати "підпорядкувати" собі час: захопитися улюбленою роботою, щоб більше ніц не цікавило, також як варіант мені згадалася й війна і т.д., - та є ще ЩОСЬ! Є!

і це "ЩОСЬ" - мабуть-таки...К  О  Х  А  Н  Н  Я::)))

Хось сказав фразу типу "коли ми передаємо іншим свій досвід та знання, то цим самим віводимо себе у вічність" (суть приблизно така).
А дійсно - це чиненайефективніший спосіб керувати ВІЧНІСТЮ! Не йде мова про МЕТОДИ (які відповідають на питання "ЯК?"), а про сам ПРИНЦИП:) Шарите?!!::)))

Спробувати ділитися знанням та досвідом з іншими: Хм-м-м, а це ІДЕЯ!! При чому, ВІЧНА ІДЕЯ!!::)))

Проте виникає закономірне запитання: "Ми ж хотіли "заспокоїти" розум. Тоді прийдеться давати собі звіт у тому, що, навчаючи (ділячись), ми відводитимемо собі місце у вічності?! А це ж веде до егоїзму!" Зараз я не готовий дати відповідь на це запитання, проте, гадаю, що саме МЕТОДИ мають вивчати та досліджувати цю тонку межу між "безкорисним" усвідомленням, позбавленим егоїзму та егоїстичним бажанням викарбувати на своїй надгробній плиті якісь магічні слова щодо "пошани"...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Вже значно ліпше!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ніка Нікалео / Veronica, 10-02-2010

А що ми для вічності?

На цю рецензію користувачі залишили 7 відгуків
©  Володимир Сірий, 10-02-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75647783279419 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …