Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20914, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.70.132')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Перша жінка на Землі (лабораторна робота)

© Оксана Яблонська, sevama, 31-01-2010
Ро́мусь цмулив коктейль і мрійливо поглядав у вікно. Зеленаве сяйво м'яко хиталось у келишку і зваблювало до пиття. "Напевне так виглядає зелений змій" - подумав Ро́мусь і замовив ще порцію. На цей раз коктейль принесли зі соломинкою. "Варто спробувати" - вирішив Ро́мусь і встромив соломинку. Абсент аж обпік йому губи, перекотився язиком і сповз у горло. Відчуття приємного розслаблення торкнуло зсередини. Ро́мусь примружив очі, потягуючи "зеленого іспанця", якого у цій кнайпі готували напрочуд смачно. Наступний ковток пригадав дитинство. "Ха! Алтейка!" - втішився Ро́мусь, смакуючи нотки анісу. Ще один ковток, зробив уже спрагло й похапцем, наче хтось має забрати його коктейль, кнайпу, час, Ро́муся з цієї миті задоволення.
Примружився, смакуючи. Розплющив очі. Навпроти граційна блондинка - мрія чоловіка - звабливо махала рукою і посміхалася.
"Не зараз". - подумки відповів Ро́мусь і заплющив очі.
Коли відкрив, то блондинок було дві. "Перепив" - вирішив Ро́мусь і знову примружився. Голова була навдивовижу ясна. Якби не вчорашнє звільнення і потреба починати усе спочатку, то життя видавалося би прекрасним.
Широко розплющивши очі, Ро́мусь нахабно витріщався на трьох блондинок, які рівномірно й одночасно махали йому то лівою, то правою.
"Невже абсент? Троїться! Люсько, невдячне дівчисько, ти якої халєри підсипала? У мене тривимірні глюки пішли!"
Барменша підрулила до столика, тицьнула блокнотика з чеком і вигукнула: "Потрібен ти мені, як торішній сніг! Знову наглюкався пива? Розказуватимеш мені про своїх модельок і зманюватимеш на Канари? А сам на метро їздиш!".
- Люсько, не переводь стрілки, у мене троїться !
- То чого ж ти мене одну кличеш, а не нас трьох ?
- Ха! Ти, таки, одна... А чому там три? Однакові !
- Тю, дурний! Правду кажуть: скільки хлопа не годуй, а він у чужий город зирить! Та ж там школа танців!
- Люсько, золотце, дай я тебе розцілую, тримай гроші.- Ро́мусь уже мчав до дверей, на ходу уявляючи яких модельок його журнал виставлятиме на міс Граційності цього року...
... Через кілька місяців талановитий Ром Ан гуляв у любій кнайпі своє весілля із чарівною брюнеткою Євою, власницею фешенебельної студії танців "Грація".
- То з чого усе почалося? - не вгамовувалась юна журналістка, - як ви знайшли одне одного?
- О, це був дивний день, - відповіла Єва. - Ми розучували нові па. Дівчатам не вдавалися найлегші деталі. Тоді я попросила їх уявити, як вони миють вікна. Лунала музика. Дівчата узяли "Містер Мускул ", ганчірки, і захопились рухами. Я дивилась, як прозорішають вікна і уявляла той день, коли наша студія буде відома, адже кожна жінка мріє бути красунею.
У цей момент розкрилися двері і вихором увірвався молодик, який розказував, що такі звабливі білявки переможуть на конкурсі "Міс Грація", ми встигаємо, бо їх не потрібно навчати, і він готовий втілити цей проект.. Я готова була вигукнути, що мрії збуваються, та тільки й мовила: "який він красень"...
- А ви? Що думали ви? - випитувала журналістка у Ро́муся.
- Я ? Я ошелешено дивився на першу жінку на землі, яка назвала мене красенем. І я зрозумів, що без змія тут не обійшлося! Відтоді ніяких коктейлів. Єва для мене єдина...
- І вікна у нас завжди чисті, - змовницьки додала Єва.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 3

Рецензії на цей твір

Гарно

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Академія, 09-02-2010

[ Без назви ]

© Зоряна Z, 03-02-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© , 01-02-2010

"Містер Мускул" теж зелений :)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© koka cherkaskij, 01-02-2010

Хороша реклама

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Tamara Shevchenko, 31-01-2010

"містер мускул"

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Аркадій Поважний, 31-01-2010

Та-а-ак...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Залєвський Петро, 31-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75267601013184 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …