Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51103
Рецензій: 95810

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2077, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.172.82')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Уривки осені

© Віктор, 16-09-2006
Коли вони кохалися завжди йшов дощ... хоча можливо то просто була осінь і дощі падали надто часто... вікна завжди були прочиненими, тому інколи разом з холодним вітром досередини потрапляли краплі дощу... на постелі був теплий вовняний ліжник, що приємно лоскотав шкіру і надовго затримував тепло їхніх тіл. А коли таки ставало холодно він наливав у турку для кави вина й розігрівав, додаючи трохи кориці, тому вино завжди мало запах кави... Вона любила солодке червоне, тому коли з"являлися гроші, він купляв молдавський кагор, хоча сам любив біле... постійно клала голову йому на груди, а він бавився її волоссям і розповідав про ті міста куди вони поїдуть коли забагатіють... інколи довго не міг спати, тоді брав собі за забавку спостерігати за місячним променем, який поволі рухався із дальнього кута кімнати, поступово переповзаючи на ліжко, потім на подушку...
Обоє ніколи не брали парасольок тож постійно мусили десь переховуватися від дощу: під старим деровом, у напівзруйнованому під"їзді, в маленькій кав"ярні на розі вулиць. Хоча інколи ховатися було ніде, і вони просто йшли під дощем до будинку... вона скидала мокрий одяг, й частенько брала його речі, тоді вона пахла тютюновим димом, хоч сама ніколи не палила... любила спостерігати, як йде дощ, сидячи на підвіконні, загорнувшись в його теплу сорочку... інколи ревнував її до дощу, бо ніколи не знав про шо вона думає в такі хвилини....

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

А де?

© Добродій, 26-09-2006

... і ніколи не дізнається...

© ящірка, 17-09-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.8627581596375 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …