Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20683, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.74.73')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза лабораторна робота

Гонзо або дівчина з ганчіркою

© Костенко Олександр, 22-01-2010
Хантер – чоловік, якому вже ближче до сорока років ніж до тридцяти.  Він постійно тримає в роті мундштук з вічнопалаючою цигаркою. Великі чорні окуляри приховують його очі, а стара панама кольору хаккі – лисину. Його професія – журналіст. Його хоббі – гашиш та кислота.
Оскар – товстий, бридкий, зачуханий, незграбний проте дуже харизматичний чолов’яга. Вдягнений у штани кремового кольору та різнобарвну багамську сорочку. У цьому прикиді він схожий на сутенера з невизначеного провінційного містечка на березі Карибського моря. Професія – адвокат. Хоббі – кокаїн, ЛСД та власне все  чим можна розширити свідомість.
Доллі – дівчина двадцяти років. Вона приваблива і доволі ерудована, з рівнем IQ вище середнього. Вчиться в коледжі і мріє стати лікарем. Постійно перебуває в гарному настрої. Тимчасова професія – продавець в магазині дешевого Європейського одягу. Хоббі?! – Хм ...
  День. Запиленими та сонячними вулицями блукають два вимушених товариша – Хантер і Оскар.  Їхні тіла довершка наповнені коктейлем з трави, кислоти та кокаїну. Вони потрапили в полон до параної. Їх переслідують галюцинації та зрадливі співробітники спецслужб.
Оскар(адвокат тихо проволав , витягуючи з кишені пістолет): Хантер, ти їх бачив??? Бісові агенти!!!
Хантер(лякливо і ледве чутно): Так... Я чую їхні ледве важкі кроки...
Тіло журналіста вкрив холодний солоний піт.
Оскар: За тим фіолетовим будинком буде безпечніше, якщо звичайно тушкани нас не здадуть динозаврам!
Хантер: Нам потрібна тачка з відкритим верхом і бажано червоного кольору.
Оскар: Головне не привертати увагу натовпу – вдягни салатові шкарпетки. І швидше
  За кілька десятків метрів їх чекав рятівний фіалковий будинок.
  Тим часом Доллі закінчувала з приготуванням релаксуючого косячка. Вона сиділа на сходах заднього двору біля чорного входу у магазин де працювала ось вже другий місяць. Дівчина затягнулась. Гарячий дим хешу обпікав її молоде горло, а по тілу розливалась радість.
  Місс Марта з годину тому дала Доллі завдання – повитирати вікна... але пішла вона нах. Нехай весь світ зачекає поки палає вогник ейфорії. Останні тяги були найсолодшими, не дивлячись на пекельний біль у пальцях, що тримали залишок косяка.
  Доллі довелось докласти зусиль щоб підвестись на ноги, які вперто не слухались її мозку.
  Тіло Хантера нагадувало жиле - труилось від найменшого руху та торкання. Йому було холодно від жаху та ненависті.
Хантер: Це місто рептилій. Бісової мами я тут роблю???
Оскар: Здається відірвались!
Хантер(з шаленими очима та ноткою скаженості у голосі): Мені потрібна шкіра полярного ведведя!!!
Оскар(відсторонено): В цьому місті не вистачає снігу та пінгвінів! Хант, тобі подобаються пінгвіни?
Хантер(гнівно) – Я закоханий у зефір в шоколаді!
Оскар: Нам потрібно знайти Дюка, він допоможе!!!
При цьому адвокат розмахував пістолетом 36 калібру перед носом статуї індіанця, яка стояла біля входу до бару «Тіхуана».
Оскар: Ти чуєш мене Великий вождь? Ми шукаємо Дюка!!! Матір Божа!!! Де цей покидьок???
У підсобній кімнаті Доллі взяла розпилювач миючого засобу та суху ганчірку. Її праве око билось в екстазі, то були відгуки ранкового прийому мескаліну. Ноги перетворились на вату, а шлях до ненависного вікна збільшився у кільканадцять разів.
Доллі(про себе, а може і вголос): Аби тільки не спалитись!!!». Та чим серйознішою ставало обличчя дівчини тим більше відвідувачів звертали на неї увагу і поглядом свердлили  дірки в її молодому тілі.
І це було дивно, якщо взяти до уваги те, що в залі магазину було ані душі.
Хантера і Оскара накрило важкою хвилею параної. Депресія нагадувала їм про холод переслідування, який не полишав їхні гарячі тіла. Найбільше страждала спина, сідниці та яєчка. Останні злились у теплих обіймах і трусились, як мавпи, що потрапили в Шведський зоопарк взимку.
Хантер різко зупинився. Йому стало важко дихати і він мао не проковтнув мундштук коли намагався глибоко вдихнути рятівного повітря.  З вітрини магазина на нього дивилась дівчина. Вона посміхалась і привітливо махала йому рукою.
Хантер(з жахом): Оскаре, стій!!!!! Ця жаба передає їм таємний сигнал. Застрель її...
Оскар( повернувшись до товариша і оцінивши ситуацію): А чому б тобі це не зробити?
Хантер: Ти ж знаєш – я  блядський гуманіст!!!
  Доллі застигла немов фігура з музею мадам Тюссо. Її неперевершена жовтозуба посмішка випромінювала люмісцентні вогні, а рука з ганчіркою виконувала роль двірника на передньому склі авто.
Дівчина затьмарена наркотичним туманом не помічала двох чоловіків, що прилипли поглядом та обличчями до зовнішньогої сторони скла.
Хантер:  Бісові захисні екрани! Вона точно не з нашої планети!
Оскар: Треба тікати! Вона може з’їсти наш мозок... знайти Дюка, знайти Дюка, знайти Дюка!!!
Ситуативні друзі йдуть геть, залишивши дівчину у наркотичній самоті. Сонце світить Доллі прямо в око, витавровуючи на рогівці веселку квітів.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Цікава спроба

© Академія, 27-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69120192527771 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …