Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95732

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20667, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.223.108.186')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Silence

© Ксенія, 22-01-2010
Тиша.Тиша. І знов тиша. Самотність...Я ж так її хотіла.Бажала,жадала кожною клітиною тіла. Наївно думала,що вона стане для мене рятівницею. Загоїть рани зболеної душі.
Ну щож,отримала.Отримала. І де ж це омріяне відчуття насолоди,де ?
гм....нема його....нема...
А зараз від тої самотності хочеться кричати.От сісти біля цього гарного фонтанчика і ревіти. довго і сильно. Просто банально плакати. Мене минають сотні людей,знічев*я кидають холодними поглядами. Їм байдуже. Моє маленьке горе залишається моїм. І тільки моїм. Так було і буде.Адже коли на небі згасає одна малесенька зірочка,то це аж ніяк не впливає на загальну світність нічного неба.Нічогісінько не змінюється. І ніхто цього не помічає. А саме від цього найбільше болить. Щож, факт, сумний,але факт. І проти нього, як-то кажуть, не попреш.
та чи зробила я хоч щось,ну хоча б якусь мінімальну спробу для того,аби щось змінити ? га ? відповідай, ну....я чекаю...і ти сама чекаєш відповіді,цієї клятої правди....
Ні...
Напевно,сама відлякую людей.Кожного ранку надягаю маску вселенської печалі .така собі закінчена песимістка,для якої стакан назавжди залишиться на половину порожнім. назавжди.
Але ж чорт забирай ! Я не хочу,щоб так було. Хочу змінити це своє існування,ставлення до світу,людей і врешті-решт ставлення до самої себе.Хочу,але я  боюся.Боюся змін. Мені сташно і важко. Важко залишатися з цим наодинці. Важко боротися самій. Потребую поруч когось.Але не того,хто з презирством вказуватиме на недоліки,говоритиме багато гучних і холодних слів, зверхньо афішуватиме свою першість і показову правильність. НІ. Але і не того,хто жалітиме.
А просто того,хто по-справжньому зрозуміє...чи-то відчує мене. Людину,у якої в душі бринить мелодія. Плаче скрипка. так само,як у мене. Хочу,щоб ці мелодії співпадали.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

про скрипки

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ден Комізі, 22-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78875398635864 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …