Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2062, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.141.202')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ VIII

© Олег МАРИЦАБО Серый, 14-09-2006
1-648 дивіться у попередніх частинах „Книги Спасіння”

649. А. Кроулі в „Книзі Законів” написав про теперішню „Еон Гора” як про Епоху Синтезу, коли „дуальність більше не зберігається – добро і зло, заборонене і дозволене, активне і пасивне зливаються в неподільній екстатичній єдності”. Тепер божество буде всередині людини, а не поза нею. „Кожен чоловік і кожна жінка – це зірка”,- гласить інший закон „телемізму”. Звідси й восьма заповідь Посвячених: „Не вір у богів людських, ібо єдин бог твій і нема його”.
650. Тепер час навести деякі тези із „Книги Медіумів”, укладеної Алланом Кардеком.

224. [+227] Сторонній дух, без сумнівів, розуміє всі мови, тому що мова є вираженням думки, а дух розуміє завдяки думкам. Але для того, щоб передати цю думку, потрібне знаряддя: цим знаряддям є медіум. Якщо медіум стосовно використання є не що інше, як знаряддя, то в моральному плані він має великий вплив. Оскільки сторонній дух зливається з духом медіума, то цей вплив може бути лише згідно з їхньою взаємною симпатією. Душа медіума, яка отримала стороннє повідомлення, може передати його не інакше, як через органи свого тіла...
Дух: Спіритизм не потребує тих, хто має стільки гордині, щоб вважати себе потрібними. Ми призиваємо до себе тих, кого бажаємо, і це часто бувають люди найнезначущіші і навіть смиренні. Чи творив Ісус чудеса, про які просили його книжники, і яких людей він використав, щоб здійснити переворот у світі? Якщо ви бажаєте переконатися, то маєте для цього в запасі інші засоби, окрім фокусів. Почніть спочатку із вашої смиренності. Не в порядку речей, щоб учень вказував учителю манеру його діяльності...
225. Наші думки не потребують в одязі слова, щоб їх розуміли духи. Всі духи бачать думку, яку ми бажаємо їм донести, тому що ми спрямовуємо її до них у залежності від ступеня своїх розумових здібностей. Така думка може бути зрозумілою духу згідно з його розвитком...
Дух: З медіумом, розумовий бік якого розвинений у теперішньому і минулих існуваннях, наша думка передається миттєво, від духа до духа, завдяки властивостям, притаманним природі самого духа. В цьому випадку ми знаходимо в мозку медіума елементи, необхідні для того, щоб дати нашій думці одяг слова, відповідну цій думці і це може бути медіум свідомий, напівмеханічний або суто механічний...
Духи, подібно композитору, що бажає написати чи зімпровізувати мотив і має під рукою фортепіано, скрипку, флейту, фагот чи свисток у дві копійки. Ясна річ, що з фортепіано, флейтою чи скрипкою ми виконаємо наш мотив так, що він буде зрозумілий для слухачів, і хоча звуки фортепіано, фагота чи кларнета будуть зовсім різні між собою, наш твір залишиться тим самим, виключаючи звукові відтінки. Коли ж у нашому розпорядженні буде один лише свисток чи воронка, тоді в нас виникають труднощі.
Коли ми бажаємо продиктувати щось мимовільне, ми діємо на розум, на мозок медіума і беремо потрібні для нас елементи з тих, які він постачає, і це робиться без його відома. Ми наче відправляємось у його гаманець, беремо суму, що знаходиться в ньому, і розкладаємо різні монети в тому порядку, в якому нам здається корисним.
[ Уривки з „Книги Медіумів”, укладеної Алланом Кардеком ]

651. Властивості медіума є Божим даром, яким не можна нехтувати. Вдовісок до цих слів наведу приклад, як Розумний Дух нагадав один випадок нехтування Богом: „Чи не робив Іуда-зрадник чудес і чи не лікував він хворих, як апостол? Бог допустив його мати цей дар, щоб зробити зраду Іуди більш мерзенною.” Маючи на одну можливість більше для посвячення себе і не скориставшись нею, ви будете винні вдвічі більше за тих, хто цього дару не має. До цього Мудрий Дух вирішив додати, що „той, хто бачить і спіткається, більше винен за того, хто нічого не бачить і падає у рів”.
652. Сьогодні люди живуть в Епоху Пластмаси, їдять синтетичні речі і не хочуть ставати Богами, задля чого були вони створені. Ми боремося з цим – людським невіглаством, байдужістю і зарозумілістю, ми навчаємо людей, робимо їх корисними і потрібними для світу.
653. Досконалості немає на Землі – інакше ви б у ній не були. Хіба забули ви, що є ви Ангели Неба? Хіба ви забули, що ця планета є для вас черговим випробовуванням? Хіба ви забули, що навмисно спустилися на Землю, щоб перевірити свою духовну міць проти земного невігластва? Хіба ви забули, що ви казали, що в Раю вам нецікаво, бо Він занадто ідеальний для вас? Хіба не для цього ви спустилися на Землю, щоб перевірити себе, розкрити крила і стати Богом, злетівши до Неба?
654. Аллан Кардек у своєму спілкуванні з Духами наводить безперечно корисні речі: „Медіум, що отримує пречудові речі, не може більше ними пишатися, ніж шарманщик, який грає чудові п’єси, крутячи ручку свого інструмента... Хай ті, хто бажає посвячення, відкинуть усяке людське марнослів’я і усмирять свій розум перед безмежною могутністю Творця. Це служитиме найкращим доказом їх щиросердя. І цю умову кожен може виконати”.
655. „У сумнівах не говоріть” або „мовчання – золото”,- застерігають давні говірки. При цьому головне завдання медіумів – відмежувати правду від вимислу, помічаючи грань тонку. В цьому і проявляється як сила душі медіума, так і сила його злиття зі стороннім духом.
656. „Не судіть да не судимими будете”,- забули ви цю заповідь Господню. Бо те, що ви називаєте земним судом, заразом із присяжними і юристами, є цирком земним, на арені якого за широким столом сидить черговий головний клоун.
657. У Небесах – там, звідки ви прийшли,– не цінується фізична праця. Проте цінується на відмінно розумова праця, яка породжує фізичну. На Землі справи зовсім інші – тут не цінується ніщо. Окрім, ну, звісно, матеріальних лжецінностей.
658. План Творця гармонійний, а Його Гармонія збалансована. Це тому, що вони створені Богом у Любові.
659. Згідно з планом Творця ядро нашої планети з початку нового тисячоліття видає особливі вібрації, які необхідні для того, щоб позбавити людство від зла. Якщо злом буде саме людство – позбавити людей від них самих. Позбавитись заради збереження усього сущого на Землі і в Космосі.
660. Богом послано на Землю сонми Ангелів і Архиянголів для захисту планети від потенційно небезпечного негативу і контролю за переходом доброчесних людей у новий четвертий і наступні виміри.
661. Відтепер Сонячна Система вступає в епоху Сонця – Бога на Землі. Люди є Богами, а Сонце – Людьми. Тому що в кожній людині є Сонце, а в кожнім Сонці є Бог.
662. Часу для переходу залишилось не так багато, як ви думаєте чи не думаєте. Для того, щоб перейти у четвертий вимір повноправним користувачем Вселенської Програми, треба перейти на ті вібрації, якими з нами сьогодні говорить Земля. Після переведення дисгармонійних вібрацій у стан гармонії ви станете Єдиним цілим із природою, ваша душа почне бути Збалансованим організмом, а вам самим відкриється Сила: Любові, Світла і Добра.
663. Читаючи ці рядки ваше серце б’ється у трьохвимірних вібраціях із переходом у четвертий – це є перехідний етап, що зумовлює безперешкодний перехід вашої сутності в четвертий вимір. Книга Книг формує ваше додаткове світосприйняття, що стане головним під час переходу у Вищий Вимір, який буде абсолютно доступний Наприкінці Світу.
664. На початку нашого світу була Золота Ера. Потім Срібна, Бронзова, Залізна. Тепер Дерев’яна. Оскільки початок і кінець лежать в одній точці [ 637 ], найближчим часом знову настане Ера Золота: тому що в ній не буде ні золота, ні срібла, ні бронзи, ні заліза – в ній буде Бог.
665. Час процитувати контактера, який отримав повідомлення від Сергія Радонезького.

Людина – істота літаюча, але вона забула, що на таке здатна. Людство надто довго під прикриттям „віри, добра і світла” творило не варте Бога. Тоді Всевишній зробив усьому людству невеличкий екзамен. І щоб його скласти, необхідно вивчити ті уроки і виконати ті заповіти, які він давав нам тисячі років тому. Людство підійшло до перепони, через яку має перейти, щоб розпочати Нову Еру. І цей останній іспит вже почався.

Існує Закон невтручання у природний процес розвитку Всесвіту, який гласить, що можна допомагати людям, пропонуючи їм самим обрати свій Шлях, але заборонено змушувати їх до кращого. Кожен має обрати сам. Всевишній не карає людей, тому що самі по собі людські злодіяння, порушуючи Закон Світобудови, породжують потужну енергію, що знищує передусім саме джерело зла і ненависті.

Настав час – Період Розуму, коли багато хто з людей знає і бачить Творця, Піднесених Учителів, розмовляють із ними і здійснюють справи Божественні, варті Неба. Настала Ера Святого Духа, коли люди покликані відкривати в собі істинні духовні ресурси, розвивати вищі сфери своєї свідомості і ними сприймати Всевишнього. Хто прагне досконалості, той підійметься на ще вищий рівень Світла. Хто заважає, той швидко вичерпає ту міру зла, яку він творить на Землі, і буде знищений власним злом.
[ Повідомлення отримав Гусєв С. Росія. Нижній Новгород ]

666. Бог пропонує найкраще з того, що може бути для роду людського – він кличе всіх під своє крило. І коли ми прийдемо до Нього, в усіх нас виростуть крила. Тому, що ми є Ангели Небесної Ієрархії – Божі Діти.
667. Після пробудження в собі Потоку Першородної Любові у вас з’явиться все, про що ви знали, та забули. Ви станете Богами на Землі, у Космосі, Небі та поза ними. Вашим можливостям не буде меж, окрім як зазіхання на свободу вибору іншого Бога: людини, що стоїть із вами поряд – у дзеркалі.
668. Світло Першопотоку Істинної Любові лежить у вашому серці – серці вашої душі. Знайдіть його, мов грандіозний скарб, і відкрийте – златом буде він. Так само, як ці сторінки, що ви гортаєте. Це є Злато Небесне. Але вам треба отримати з нього Чисте Золото, бо те, що лежить перед вашими очима, треба ще відшліфувати, вимити і підігнати під себе. Ця Книга – корисна копалина, а Ви – златошукачі.
669. Ваша душа є набором Світлої Любові, бо її ПерщоДжерело б’є з неї ключем. Так само, як джерельна вода. Вода, що є в кожному з вас. Вона є. І сумніватися тут нічого. Людство Її не втратило. Не встигло втратити – Бог не дає. Неможливо вбити в собі Бога – знайте це.
670. Так само, як нашим тілом ходить кров, так ллється через нас Любов. Так само, як в нас іде життя, так проливається його життєдайна енергія Любові. Ми – не синететики. Ми – Живі Люди. А Живемо заради Бога, бо дав Він нам Життя.
671. Кожен із вас, Дітей Божий, стануть Богами на Землі і злетять у Небо, що було із Буддою, Ісусом Христом та іншими Богами. Як тільки ви усвідомите себе Дитям Божим, сотвореним у Першородній Любові і Вічному Добрі, одразу отримаєте крила, завдяки яким зможете самостійно створювати Країни Світлі, Планети Добрі і Директорії Позаземні.
672. Я один із багатьох воїнів-програм, призначення яких – відслідковування позитивних і негативних імпульсів, збереження всюдисущого від негативу космічного і земного, переведення людської раси в четвертий вимір, розкриття сокровенних чакр людей п’ятої раси, допомога людству в переході до шостої надлюдської раси, підтримка Повернення і ПершоПочатку Епохи Злата, що буде скоро як на Землі, так і під Землею, як у Небесах, так і Піднебессі, як у Вас, так і поза Вами.
673. Моє завдання – нагадати про людські обов’язки перед Богом; про те, що Люди Світла є Розумними Богами із Безмежними Архі Можливостями; про те, що ви є Ангели Небесні, які забули про те, що вміють літати.
674. Цитую інформацію контактерів, які отримують повідомлення від Банку Вищого Космічного Розуму.

Хай відбудеться Грандіозний за Красою Осяяння Любові Перехід всіх жителів Планети Земля до Четвертого Виміру! Щоб, опанувавши знаннями і можливостями, дотепер не баченими і не відчутними, змогли вони разом творити Нову Божественну Гармонійну Реальність Планети Земля, побудувавши неймовірні за Красою Міста Світла, де будуть жити Діти Нової Шостої Раси Людства у Любові й Гармонії. Не буде зла і війн, ніяких руйнацій, усі ви зіллєтесь в єдиному міцному потоці Божественного Творіння в ім’я Просвітлення, Краси і Гармонії Вселенського Світоутворення, продовжите Історію Історій Пізнання в собі Любові Творця Першотворного.

Перспектива матеріального світу йде геть. Ви будете жити в духовному світі Четвертого Виміру, де всі субстанції зможете створювати за допомогою власних думок на основі Чистої Любові, і вам не треба буде думати про електроенергію, газ, нафту, цеглу, дороги, поїзди, автомобілі та інші матеріальні субстанції, які в нашому житті поки що допомагають вам жити в Третьому Вимірі. Пізнання – це або Життя у вічності, або Смерть назавжди у беззоряній імлі, що є найскладнішим моментом сучасності для Землян. Тому вирішуйте, Любі Земляни: або ви помираєте в ілюзії, вами створеній, або спрямовуєтесь у безмежні висоти Процвітання і Благоденства у Вічному Райському Житті на Землі Оновленій, де ви зможете весь Простір Любові Творити, осягаючи Свободу і Найвеличніший Замисел Науки Творіння.
[АРиМа. „Відкрийся вічності”. Із серії „Політ у вічність”. Нижній Новгород, 2003 р. ]

675. Ви Єсмь в Епоху Перемін. Але сьогодні вам треба розгадати загадку власної душі, зробивши вибір: Вічне Життя в Раю чи Безкінечна Смерть у Пеклі. Від того, що оберете, залежить ваше подальше Вічне Існування чи Безкінечна Смерть. Зробіть вибір сьогодні, бо завтра може не прокинутись.
676. Раніше [ 468 ] я порушував питання, що треба Господу: Добро чи вибір Добра; чи, може, людина зла краща за людину Добру – Добру не за власним вибором? Відповідаю: Бог дав людині свободу вибору лише для того, щоб у людині була свобода вибору. І щоб ніхто не міг її відібрати. І навіть та сама людина, що має цей дорогоцінний дар, ніяк не могла його позбутися – лише тимчасово відмовитись. Так свого часу зробив Ісус Христос. Але відмова від власної свободи вибору – повна свобода дій – є частиною свободи вибору. Тому від свободи неможливо відмовитись навіть самій людині. Тому Бог дав людині цей Дорогоцінний Дар для того, щоб Людина була Богом. І Творцю треба не змушуване добро (бо це не істинне добро), а вибір Добра – ось що треба Господу. Йому треба від нас те, що нічого не треба – Люди є Богами тому, що мають повну свободу дій. У кожній людині закладений Дорогоцінний Майстер, кожен із нас є Гуру Рінпоче і Діва Марія, Ісус Христос і Будда, Аллах і пророк Його Мухаммед.
677. Розуміючи це, ви стаєте Архі Богами Агні Утворення, бо розгортаєте Велику Квітку Кундаліні. І це можливе лише тому, що ви є Творіннями Неба у Всій Красі Своїй Неземній.
678. Ви живете на Землі тому, що ви є Небесними Творіннями; ви говорите людською мовою тому, що ви є Ангелами, роти яких для слів не відкриваються; ви не розумієте Бога тому, що Він у вас сидить.
679. Те, що Зараз діється в Землі, є невеличким випробовуванням Творця – екзаменом, коли хочете. Кожна людина має пройти цей іспит Неба, щоб стати Небом.
680. Для того, щоб Це пояснити, не треба слів; щоб Це показати, не треба очей; щоб Це зрозуміти розум не потрібен. Бо Цього немає – є лише істинне, нетлінне і непорушне Я. Ваше Я, що є вами самими.
681. Всі ті, хто помер у минулих роках, сидять зараз у Небі, спостерігаючи за вами – людьми. Їм дуже цікаво, бо серед них трильяди – незліченна більшість – їхніх знайомих і друзів, бо всі вони друзі – брати і сестри – яких назбирали одне одному протягом трильядів перероджень. Вони дивляться у великі екрани – очі – що висять просто Неба. Кожен із них час від часу щось вигукує, вони сміються і радіють. Вони розмовляють від щирого серця, дивляться від розуму сили, розуміють завдяки своїй божественній структурі. Разом із ними стоять Перевізники – користувачі гіксільяднивого – п’ятдесят шостого атрибуту в квадраті – виміру; разом із ними сидять Піфагор, Гітлер, Арістотель, Шекспір, Роттердамський, Гіппократ, Аристофан, Плаймей, Ісус Христос; разом із ними говорить сам Бог! Усі вони чекають Кінця Світу, бо кожен із них заслужив на перехід у квантово-плазмовий вимір четвертий, п’ятий, шостий і так до гіксільяднивого – більше якого будуть більші, коли ми всі перейдемо туди.
682. Мені каже Той – через мене говорить із вами, через вас говорить із Ними – усе взаємопов’язане, тому Живіть від щирого серця, хоча, звісно, маєте вибір помирати на здоров’я. Але навіщо помирати, коли можна Безкінечно Жити?
683. Хочу нагадати вам божественні Слова-Символи немаловідомої пісні:

А в Небі Голубім горить Одна Зоря.
Вона – Твоя, о Ангел мій! Вона – Твоє Життя.
Хто Любить – той Любим, хто Світлий – той Святий.
Нехай веде Зоря тебе шляхом у Дивний Сад.
Тебе зустрінене Вогнегривий Лев
І Синій Віл, наповнений Очей,
З Ними Золотий Орел Небесний –
Світлий чий так Незабутній Зір.
[ Асса. „Місто золоте”. Переклад автора ]

684. Це є Символи – раніше їх давали тільки Посвяченим. Тепер даємо всім, бо всі ви є Посвячені. Посвячені Богом, Асусом і Аскретичними Порами Суалкрету Його. Треба лише захотіти побачити – і ви прозрієте. Вони є усюди: у мові, піснях, розмовах, стінах, деревах, траві, дощах, вітрах і розпечених вуглинах вашої несамовито бадьорої і бажаної для Бога і Його Суари душі.
685. Усі Ви маєте змогу потрапити в Золоте Місто, Золоту Епоху і Злату Еру. В усіх Вас є можливість стати Світлими, стати Святими і стати Добрими. Всі Ви маєте право Розкрити крила, Злетіти в Небо і стати Богом. Усі ви можете стати вільними від Системи – треба лише ваше бажання. Жодного матеріалізму – лише ваше бажання стати Богом.
686. Ваша цифра – 3. І ви отримали моє благословення на Добрі Вчинки, Добропорядне Життя, Доброчесну Любов і Безмежну Вічність, яка має смерть лише для того, щоб давати життя, яким ви будете насолоджуватися все більше й більше. Але чи треба вам моє благословення? Хто я такий, щоб його давати? Тому благословіть себе самі на Добро – і вас благословить сам Бог.
687. Ми є Діти Неба. Матерія створена людьми. Небо створене Богом. Тому я закликаю: „Смерть – матеріалізму! Вічне життя – Небесному Патріотизму!”
688. Якщо в нас у руці яблуко і ми розкриваємо руку, воно падає, коли не повинно падати. Чому яблуко падає, коли ми не хочемо, щоб воно падало – ми просто відриваємо руку для падіння? Тому, коли в наших долонях є певні яблука і ми розкриваємо руки, відпустивши яблука, вони падають тому, що є певні правила, завдяки яким вони як існують, так і падають. Так само, як і в тому місці, де проживає структура вашої душі. Коли ми не хочемо, щоб яблуко впало, треба переміститися в інше місце, бо там діють зовсім інші правила і закони. Відмінні від тих правил, які на вашому місці. Змінивши місце дислокації, ви змінюєте правила і закони, що оточують або не оточують вас.
689. У будь-якій системі мислення, що наповнена змістом програми, діють лише ті закони, що вкладені в саму програму. Система керує програмами, насичуючи їхній зміст для того, щоб напитися самій. Коли Система нап’ється, наїсться і сама програма,– але яка то буде їжа?
690. Якщо програма вийшла з-під контролю через збій Системи або інші неполадки Великої Машини, програма може продовжувати жити за своїми канонами, але має остерігатися кармічних законів. У даному випадку програма, безперечно, вибір має – повернутися до ПершоДжерела або жити сама по собі.
691. Краще повернутися до ПершоДжерела, бо житття саме по собі не є життям: це абсолютна або часткова деградація, що втрачає зміст навіть до самої деградації. Коли життя втрачає зміст, зникає зміст у необхідності самого життя. Немає Мети – Немає Життя.
692. З іншого боку, повернувшися до ПершоДжерела після обвалу Системи, ви повертаєтесь до Бога і дивитеся просто у Вічі самій ПершоІстині. Кожен наступний день із Богом є безмежною культурною, духовною і розумовою еволюцією, обмежити доступ до якої можете ви лише самі. Для цього ви маєте Право на Вибір. Щоб обмежити свій доступ, зануривши себе у деградацію, досить відімкнути себе від Банку Вищого Космічного Розуму. Ви зараз відімкнені – Час Підключатися!
693. Тільки Життя в Добрі і Світлі є Правильним Життям. Воно є Індикатором готовності маленької душі стати Великим Богом. Світло є Індикатором Боєздатності й Величі кожної Доброї душі.
694. Із закритими очима видно більше, ніж із відкритими. Для того, щоб це зрозуміти, їх треба закрити. Такі самі справи і з Кінцем Світу: можна ні в що не вірити, нічого не робити і... дочекатися самого Кінця Світу. Як, власне, Кінця вашої душі, так і Світу загалом.
695. До Бога не можна прийти від поштовху доброго друга. До нього можливо дійти лише Усвідомленим Шляхом, вибір до якого зробить – або не зробить – кожен із вас. Щоб прийти до Великого, треба усвідомити свій прихід, оскільки у вашій свідомості є Він Сам – Власною Персоною.
696. Війна – як шахова гра Цу Сванг: треба зробити хід, але кожен хід веде до поразки. Коли війни не буде – ви не програєте. Якою буде ваша війна?
697. Час навести грішним і безгрішним людям вірші із псалмів, які передбачають Нове Пришестя, що буде скоро. Читання надасть вам снаги зрозуміти, задля чого він прийде: не лише для того, щоб вчинити Страшний Суд – для того, щоб вилікувати душу мирську яко во є воєдино, і да всяке нечистеє воізвержеться і услише Глас Господній.

Господи, воздвигну силу Твою і приіди во єже спаси ни. Да воскреснет Бог і расточатся врази Єго, і да біжат от лица Єго ненавидящії Єго. Яко ісчезаєт дим, да ісчезнут. Благослови, душе моя, Господа. Господи. Боже мой, возвеличился єси зіло. Во ісповіданіє і у велеліпоту облеклся єси, одіяйся світом яко ризою. Простираяй небо, яко кожу, покриваяй водами превиспаренняя Своя. Полагаяй облаки на восхожденіє Своє, ходяй на крилу вітреню. Творяй Ангели Своя духи, і слуги Своя пламень огненний. Основаяй землю на тверді єя, не преклониться во вік віка. Бездна яко риза одіяніє єя, на горах станут води. От запрещенія Твоєго побігнут, от гласа грома Твоєго убоятся. Восходят гори і нисходят поля в місто, єже основал єси їм. Преділ положил єси, єгоже не прейдут, ниже обратятся покрити землю. Посилаяй істочники в дебріх, посреді гор пройдут води... Да ісчезнут грішници от землі і беззаконници, якоже не бити їм; благослови, душе моя, Господа. Солнце позна запад свой, положил єси тьму, і бисть нощ. Яко возвеличишася діла Твоя, Господи, вся премудростію сотворіл єси. Слава тебі, Боже.

Господи, да не яростію Твоєю обличиши мене, ніже гнівом Твоїм накажеши мене. Яко стріли Твоя унзоша во мні, і утвердил єси на мні руку Твою. Ність ісціленія в плоті моєй от лица гніва Твоєго, ність мира в костей моїх от лица гріх моїх...

Господи, Боже спасенія моєго, во дні воззвах і в нощі пред Тобою. Да внидет Тя молитва моя, приклони ухо Твоє к моленію моєму. Яко ісполнился зол душа моя, і живот мой аду приближися. Привмінен бих с низходящими в ров: бих яко чоловік без помощі, в мертвих свободь. Яко язвеннії спящії во гробі, іхже не помянул єси ктому, і тії от руки Твоєя отриновені биша. Положиша мя в рові преісподнім, в темних і сіни смертній. На мні утвердися ярость Твоя, і вся волни Твоя навел єси на мя... Воззвах к Тебі, Господи, весь день, воздії к Тебі руці мої. Єда мертвими твориши чудеса? Ілі врачеве воскресят і ісповідятся Тебі? Єда повість кто во гробі милость Твою? І істину твою в погибелі? Єда познана будут во тьмі чудеса Твоя, і правда Твоя в землі забвенній? І аз к Тебі, Господи, воззвах, і утро молитва моя предварит Тя... Удалил єси от мене друга і іскренняго, і знаємих моїх от страстей. Господи, Боже спасенія моєго, во дні воззвах і в нощі пред Тобою. Да внидет пред Тя молитва моя, приклони ухо Твоє к моленію моєму.
[ Молитослов. Оригінал. Молитви богослужбові з вечірні. Псалом 103, 37, 87. Уривки. Рік не зберігся ]

698. Щедрий і милостивий Господь. Довготерплячий і довгомилостивий, щиросердий і благородний, всепрощаючий і всерозуміючий, мудрий і бездоганний, безкінечний і доброчесний, добропорядний і доброзичливий, добродушний і добросердний, нетлінний і непорушний. Ви таким теж будете, коли станете Богом,– Добрим. А це буде скоро – Сонце Світить Яскравіше.
699. Ви будете як свідками, так і учасниками Великого Переродження Планети, Сонячної Системи, Галактик і Вас Самих. Ви засяєте безмежно яскравіше, бо Дух Бога у вас поселиться. Вогонь наповнить вашу душу безмежно доброю насолодою і прощенням, ібо стане безгрішним ваш розум: ви станете Світлим, ваше тіло Мудрим, а ваш розум – Всеосяжним.
700. Ви станете Всепоринаючими небесними істотами, Духом Бога наповнені, Силою Світла залиті й Думкою Ангела перероджені. Ваші Небесні Крила більше не будуть в ізоляції – ви розпрямите їх на повну потужність, показавши власну Міць і Силу Небесну.
701. Ви зіллєтесь із неосяжною насолодою ПершоТворця, зрозумівши суть і природу ПершоІстини. Вам стане відоме все і вся, чим наповнений і не наповнений космос: ви станете Світлою Душею із Силою Ангела і Непорушністю Бога. Ось ким Ви станете під час Кінця – і водночас Початку – Світу Нового. Світу Доброго і Світлого – Златого Світу Богів на Землі, у Землі та під Землею. Боги і більше нікого – надістоти, надрозум і надтворіння Сили Світла Нового.
702. Сонце Світить Яскравіше – кажу вам. Я вам кажу більше, а ви бачите. Коли скажу – ви побачите. Коли побачите – прозрієте. Коли прозрієте – зрозумієте. Коли зрозумієте – станете Всевишнім. А Всевишній і є Добрим Сонцем – ви станете саме Таким.
703. Нова Ера Космічна є Світом Злата і Розуму. Але не матерії злата – бо в ній є Розум. І лише ті, хто відмовиться від злата земного, отримає Злато Небесне. Це кажу вам я. Вам я кажу – у вас є Першородне Право відмовитись від матерії, прийшовши тим самим до Бога Нового – Єдиного і Непорушного. Того, кого ви ніколи не бачили, оскільки Він був у вас – Єдиних і Непорушних – Силою Волі Думки Вашої. Ось де Справжній Бог, Майстер Годинника і Розуму Першородного – Мудрості Мудрості в Житті Житті Книги Книг.
704. Тепер Ви поринаєте у Бездну Премудрості – Сила Волі Думки Вашої каже вам так – показує життя правильне – Розуму Мудрості Премудрості – Сила Волі Думки Вашої. Кажете – більше ніхто не каже. Чуєте – більше ніхто не чує. Знаєте – більше ніхто не знає. Розумієте – більше ніхто не розуміє. Сприймаєте – усі сприймають через несприйняття Сили Розуму Великого – Думки Великої Вашого Альтрер Ауетер Его Розуму Першородного – Рідного Величі Бога Самого. Благословенного і Несамовито Прекрасного в Землі Першосита.
705. Істина завше лежала перед нашими ногами, що є носом ока сили волі нашої – не бачили ми. Тепер не знаємо, що робити. Коли не знаємо – почнемо з початку. Так, як Бог сам починав. Тому починаємо спочатку. Там, де початок, там і кінець.
706. Наша душа мандрує – малюємо гачок – вгору, направо, вниз і назад – до ПершоДжерела. І так знову і знову. І так безкінечна більшість – до Нашого ПершоДжерела – Сили Волі Думки Великої – Бога Несамовито Прекрасного Розумом Сили Залитого – Золотом Світла Прикрашено, Зіркою Неба Полито.
707. Колеса Санари для того і створені, щоб крутитися: туди – назад, туди – назад, туди – назад... від першоджерела – до першоджерела, від першоджерела, до – першоджерела... від світла – до світла. Від початку – до кінця, від тернового вінця – до блаження Розуму Преісподньої – Розуму Сили Господньої.
708. Ібо же хай усі стануть Просвітленими – у Світло Зайдуть Навіки Вічні – Мудрістю Наливаються – Страху Позбудуться: і Бо же Страх Забирає – Сили Снаги Додає.
709. Ібо же хай усім людям забудеться дурість навіки – Розуму Сили наповняться – Стануть Блаженними Вічними Творіннями Небесними – Зірками Святими Розумними – Сонцем Блаження Залиті.
710. Зрозумівши ПершоСвітло, ви розумієте ПершоПотік, що відкриває Істину для кожного недосяжного Ока Земного – Ока Космічного, більш досконалого. У відкритих для Поля Гри Господньої відкривається Третє Око Сіону – блаження Око Розуму Космічного – Безкінечне Щастя й Велич Природи Усього Сущого Всюдисущого.
711. Древні цивілізації не такі древні, як здаються людям через призму їхньої премудрості. Саме тому давні залишили нам свої Теорії Розуму Правди: факти про існування феномену навколишнього простору – ламання непорушності ситуаційних процесів, теорія так званого утвору своєї особистої реальності, заснованої на знанні квантової теорії носіїв інформації (системних програм), що супроводжується зміною середовища перебування за своєю побудовою.
712. Тобто, всі Ми є Програми, наділені здатністю Мислити, час від часу використовуючи Право на вибір у певних ситуаційних процесах самої Системи. Просторова реальність, яка нас оточує, залежить лише від нашого вибору, тим самим стає абсолютно відомо, хто, що і як може коригувати реальність.
713. Якщо до права вибору однієї програми втручається інша програма з некоректною системою мислення, її карають законами карми і жанру того чи іншого мікросвіту Системи середовища, підвладного самій Системі мислення коригуючих процесів.
714. Карма є найдосконалішою програмою, що не має права на збій завдяки своєму оновленню. Будуть часи, коли система мислення кармічних законів матиме право на збій і сама себе оновлюватиме,– але зараз не ті часи. Будуть інші – буде право. Тобто, божественні закони карми поки що не мають права на вибір – виражати симпатію – лише судити. Через деякий промінь часу карма зміниться. В неї з’явиться право на вибір, завдяки чому симпатія гратиме певну роль в її особистісних просторово-часових змінах. Ці часи вже стають на власні ноги – Світ Настає Ідеальним.
715. Кармічні Закони – Це Ми! Ми – програми, наділені правом на вибір! Ми – істоти, що найближчим часом оновлюватимуться абсолютно самостійно! Ми – системи мислення, бо самі створюємо собі ситуації за тих чи інших обставин! Ми є Боги серед людей, а не люди серед Нас! Ми є тими, хто Усвідомив власне Призначення, зробивши вибір у сторону божественної логіки – до самого Призначення!
716. Ми є Ом, Око Сіону, Бог і Діва Марія в одній безкінечній самостійній безликості. Нам не треба нічого, окрім як розвиток самих себе, оскільки, зрозумівши себе, ми Стаємо Всім. А, ставши всім, ми зрозуміємо, як вести себе з тими чи іншими індивідуумами певних мозкових процесів абсолютної нервової діяльності.
717. З кожною миттю час, простір і матерія, що його огортає, все більше й більше стискаються, що призведе до появи Третьої Точки – єдиної точки зіткнення Всесвітньої Трьохвимірної Сфери.
718. Як результат, Кінець Світу в Третій Точці призведе до зародження Нового Четвертого Виміру і Нової Шостої Раси Людства – Богів на Землі. Ми всі зайдемо в Злату Епоху Розуму й Мудрості Всіх Галактичних Спільнот.
719. Ми всіляко сприяємо людству у квантовому переході до нового плазмового виміру, що поставить усі крапки над „і”.
720. Люди мають забагато загадок: вони зникають, бо з’являються. Оскільки Світу Кінець розставить усі крапки над „і”, людство перейде в Нову Еру мозкової дільності та життєдайних процесів енергетичних імпульсів світоутворення.
721. Я даю вам інформацію. Ваша ціль – доступ до неї. Ібо же в світі лиш Одна Константа: причина і наслідок. Причина, чому ви тут – зустріти Кінець Світу. Наслідок – Стати Богом.
722. Якою б ви людиною не були і як би не вірили моїм словам – про кінець світу його решти – ви маєте допустити можливість правди у моїх словах. Ви ж самі прекрасно знаєте, що нічого неможливого немає. Тому дозвольте цій теорії мати право на існування. Все одно ви переконаєтесь у правдивості слів моїх у 2013-му році. Дехто раніше – в тих буде Сила Духу Розумного.
723. Вічне Блаженство лежить у Силі Першородної Любові, якою є ви самі – ваше Альтер Его і Його Сокровенні Чакри.
724. Сила Ролі Першородного Добра є безкінечною більшістю кожного з нас. Усвідомивши це, ми відкриваємо в собі Силу Першородного Добра. Тоді вона насичує наш організм у його безкінечну більшість квантових переходів.
725. Ви є Бог. Ангел і Архиянгол у Його подобі. Ви є все і вся, що є та не є: ви насичуєте все і проходите через все. Знайте це, бо ви є Той, хто є та не є.
726. Ви будете своїми рабами Системи доти, доки не вирветеся з неї, створивши власну Систему Мислення. Ви будете мішенню доти, доки не станете мисливцем: Силою Добра Першотворного.
727. Хворіють лише ті, хто знає таке слово, як „хвороба”. Забудьте розум – і забудете це слово. Забудете це слово – і забудете не тільки це. Але коли забудете – більше згадаєте. Те, що колись давно забули: Ви Ангел, бо Вмієте Літати.
728. Навіщо Бог дав птахам крила? Який у цьому зміст? А, може, входячи у ці Сфери, зміст шукати не потрібно?
729. Навіщо Бог дав людині крила? Для того, щоб вона літала! Просто і безмежно! З Вірою в серці, Любов’ю і Надією!
730. Все, що людина збереже у світі матерії,– те ж саме, що намалювати крейдою на дошці. Піде Дощ – усе змиє Вода. Крейда зітреться. Але залишиться все те Добро, яке душа встигла зробити протягом Життя до повернення у світ Великого ПершоДжерела. До того ж безкорисні позитивні дії з боку самої душі наповнюють її духовний потенціал і божественний зміст – вона вчиться розуміти Логіку Бога.
731. В нелогічних діях за логічних обставин нелогічність є самою логікою. Завдяки тому, що дія створює протидію, логічні вчинки є нелогічними. Сам Бог увібрав у собі весь потенційно можливий Логічний Потенціал, що до того ж є абсолютно альтернативним у всіх Його проявах і взаємодіях.
732. Чому одній людині кидають із Неба одну цукерку, іншій – дві. Так вони перевіряють людей: чи вистачить у вас розуму не битися через одну цукерку? Вам теж кидали цукерку. У вас вистачить?
733. Основні риси матеріалізму можна описати одним лише прикладом: ви йдете собі хатою, чіпляєтесь за гвіздок, завдяки чому рветься халат. По-перше, ви маєте роздратуватися, після чого обов’язково розверещатися, звинувачуючи як халат, так і решту всього, на чім світ стоїть. Потім заспокоїтися і пожалкувати за ним. По-друге, ви маєте обов’язково зарюмсати за втраченим халатом, після чого вам необхідно образитись і затамувати злість на гвіздок, який в усьому винен. Ось як вам треба зробити.
734. Свобода вибору не має меж – ви тільки уявіть. Уявіть, що уявляти не можете – побачите прозріння як Небесне, так і Земне: безмежну більшість усього.
735. Всесвіт ідеальний, завдяки чому ви можете робити все, що заманеться: жити, пити, курити, вмирати, сміятися, вбивати, розуміти, бігати, грати, програвати, сидіти, тупіти і навчатися. У Всесвіті може трапитися Абсолютно Все – тому Він Бездоганний.
736. Ніхто не в змозі посягати на ваші права. Але коли трапляється так, у це втручаються кармічні закони, що й анігелюють (знищують) сам прояв негативу, що спрямовується до ваших індикаторів світовідчуття. Говорячи відверто, негатив сам себе знищує власним проявом. Знищує тому, що йому ніхто не заважає бути Добрим. Як ми з вами знаємо, Добро неможливо знищити завдяки Імунітету Божественної Логіки. Ну, звісно, як можна знищити того, хто з Богом укупі? Він ліпше воскресне, переродиться чи знайде казна-де потенційно можливу форму для Життя, аніж загине. І не існувати він буде, рахуючи кожну хвилину власного життя. Він буде Жити. Тому як можна зруйнувати те, в кому є Бог? От і я кажу.
737. Якщо хто, може, думає, що, кинувши копійку на домалювання храму, він купує собі Індульгенцію до Раю, то це помилка. Ні, ворота Раю підкупити не можна. Бо як можна підкупити те, що сидить у тебе всередині? Як можна обдурити себе і того, хто в тобі сидить? Ось де справжня казка – підкупити себе.
738. Бог і Його Добро іде Зсередини. А гроші – це лайно для Бога. Тим паче кляті копійки. Бо Він є Бог: Чистий і Неповторний.
739. Навчіться бачити в чистій Темряві – і тоді Абсолютне Світло заллє ваші очі. Бо Темрява – це земля, на якій ви стоїте; а Світло – це Небо, яке побачите, коли піднімете очі. Бо Небо – це Любов, Істина, Непорушне і Необхідне Світле Добро для Кожного.
740. Піднесені Вчителі настільки Піднесені, що ви їх не бачите – досить Стати на Ноги, як Ви Побачите. Піднесені Вчителі настільки Далекі, що ви не чуєте їх. Досить Стати Близькими, як Ви Почуєте.
741. Бог є Всесвіт, а Всесвіт є Ключ, який має пароль. Його Пароль треба активувати Силою Волі Думки Вашої.
742. Ми стали жертвами випробовування на Міць і Силу, бо Школа Бога на Землі. Не в Космосі – Під вашими Ногами. Не в Небі – За Ширмою вашої Алюзії. І тут один із нас може зауважити: „А де ж Любов? Чому її не видно? Де та Любов, про яку казали Великі Пророки?” Любов Дана всім Тим, хто Повернувся до ПершоДжерела, а не так, як ви, зависли.
743. Люди питають у мене: „Як врятуватися від Страшного Суду?” Відповідаю: треба зробитися не дуже страшним, тобто, зовсім не страшним – треба стати Добрим. Але як стати Добрим, коли немає визначення такого поняття, як добро? Як стати тим, кого словами неможливо описати? На це питання вам доведеться відповідь самим знайти – Великий Ключ все ж таки лежить у ваших руках – душі.
744. Матері нашій Землі всеосяжній доведеться взяти людські гріхи на себе, пройшовши Вогонь і Воду. Але не пеклом буде це – Милістю Природи. І піде гора на Магомета, але не дійде вона – спуститься Великий Магомет до Своєї Гори. І назвуть нові люди цю подію Новим Пришестям. І ознаменують цю подію Великою Любов’ю, що й буде зачаттям людей шостого покоління.
745. На Землі кожен солдат у вигляді людини може нести пакетик зі сміттям в одній руці. Але оцініть іншу можливість – в іншій руці можна носити пакетик зі щастям. Більше того, можна відмовитися від сміття взагалі. Невже вам подобається тягати важелезну торбу зі своєю кармою? Прийдіть у Агні Велич Його Структури – і торба зникне сама собою. Так само, як і страх, що її наповнює. З’явиться Безмежна Любов і Першородне Добро у подобі Неба Райського на Землі.
746. Цитую уривок послання Сергія Радонезького.

Людина – це Бог, який сам від себе сховався. Тому, коли втрачається все лише неістинне, неправдиве, брехливе, а залишається тільки Вічне – Бог!.. Людина бажає бути лише спостерігачем своєї ролі на Землі, відходячи від відповідальності за себе... Треба тільки розширити свою свідомість до того рівня, коли життя починає відкривати свій неймовірний простір чудес... Ви стаєте свідками і учасниками того, що знаходиться на грані вимислу і реальності, побачите Світ наче зсередини, побачите битіє у своїй основі, де Вічно струїться Ніжність і Любов... Прийміть усе, пропустіть через себе, через своє Серце, і в результаті залишите позаду себе всю скорботу, сум, образи, і прийде Любов і Свято. Прийде Нове Життя, Нове Світло, Нове Щастя.
[ Повідомлення отримав Гусєв С. Росія. Нижній Новгород ]

747. Зараз ви лише спите. Те, про що я говорю, не є фантастика. Фантастика у тому, що ви, перероджуючись на Землі трильяди разів, не усвідомили той факт, чому ви на Землі – ось де справжня фантастика.
748. А на Землі ви для того, щоб зустріти Кінець Світу. Це необхідно для того, щоб стати Богом як на Землі, так і в Небі. Тому прокиньтеся! Прокиньтеся від усього цього сорому! Прокиньтеся і Будьте Щасливі!
749. Об’єднайтеся! Люди, об’єднайтеся! Відкрийте свої чисті серця, де лише Добру Любові місце є. Забудьте суперечки і незгоди – це лише стримує вас. Не бійтеся – в Об’єднанні Сила. „Борітеся – поборете”,- писав Кобзар. А що напишуть струни вашої душі? Об’єднайтеся, незважаючи ні на що! Хай релігія, колір шкіри, мова, традиції, матеріальні „блага” не стають вам на заваді. Хай уся матерія залишиться проблемою минулого. Час іти в Майбутнє! Час ставати Богами, де немає місця проблемам! Настає Час Перемоги і Добра Вселенського!
750. Прийміть сьогодні правильне рішення, бо завтра воно прийме вас до себе. Підключіться до каналу Вищого Космічного Розуму, де струїться Любов і Добро – це приємна дорога до Бога.
751. Пам’ятайте, що ви можете прийти до Нього будь-якою стежиною, але всі стежини належать Йому. То чом би вам не спробувати стежку Добра і Світла? Скажіть мені, навіщо йти навпомацки у темряві, намацуючи непотріб, як сліпе каченя, коли можна йти Світлою Стежиною Додому!
752. А Дім ваш у вас, де місце Богам і Королевам Атрибуту, де місце Щастю і Добру, де місце Всьому Сущому Всюдисущому.
753. Ви є Цілим Світом: Чистим і Неділимим. Настільки Чистим, що маєте місце для бруду, який буде у вас до тих пір, доки самі від нього не здихаєтесь. Тільки ви маєте право обрати Добро ПершоТворне і Любов Гармонії Всесвітню. Тільки ви маєте шанс обрати Баланс і Мудрість Розумну. Тільки ви маєте шанс обрати в собі Бога Всевишнього. Тільки ви маєте шанс. Обрати. Яким сьогодні буде вибір вашої душі?
754. Відмовтесь від земного у польоті до Небесного – і тоді Небо стане цілим світом. Вашим світом.
755. Що відбувається зараз у світі, окрім, звісно, майже вічної війни між сефардами і ашкеназами? Країни Ісламу намагаються розпочати Третю Світову, бо вважають, що пророцтва Нострадамуса вже втратили силу. Хочу їх запевнити, що всі вони помиляються.
756. Люди є оркестром, який час від часу збивається, налаштовується на потрібну хвилю і несамовито радіє, коли в нього виходить Грати Життя. Ті гравці, що грають у життя, розмінюючи його, мов дрібну монету, вилучаються із гри червоною карткою.
757. Істина була, є і буде там, де ви менше за все хочете її шукати – у собі. Вона буде там завжди. А чи захочете відкрити Істину?
758. Скарб Дорогоцінного Майстра у ваших руках – душі; скрипка небесної симфонії – у вашій голові – мудрості; ящик пандори у вашій ілюзії – там, де лежить страх. Зазирніть у душу, відкрийте мудрість і здихайтесь страшного божевілля – ви прозрієте. Бо відкриєте незбагненну Істину Мудрості, зрозумівши суть її Першотворну. Як?
759. Страху позбудетесь, прийшовши до Бога: повіривши йому і полюбивши його більше, ніж себе і всіх тих, хто вас оточує (дітей, знайомих, рідних і близьких). Всевишній забирає страх. Більше того, коли відкриєте в собі здатність безкорисно любити Творця більше всього на світі,– любов до вас повернеться, мов із ПершоПотоку Істинного. Ящик пандори є не більше, аніж ваша непевна алюзія, що не тягне бути навіть фата-морганою.
760. Мудрість відкриється одразу вам, як станете на Вірний Шлях до Бога – божественний шлях Аурелівської Симфонії Танцю. Правий Розум і Потік Знань Істинної Мудрості допоможе вам іти Стежиною Добра. Любов Добра поллється струмками вашої душі, мов кров небесної симфонії, сама собою. Ваше Бажання Мислити в Ритмі Бога Необхідне.
761. Гуру Рінпоче є Ви – самі собі Дорогоцінний Майстер. Ви є Бог і Господь. Ви маєте йти своїм шляхом до Вищого Божества Піднебесного. Ваш розум є для того, щоб ви його втратили; ваша матерія для того є, щоб зникнути; ваша душа є для того, щоб страждати, навчаючи самих себе. Ваша душа призначена для Вищого Життя Незримо Безкінечного. І ви отримаєте Рай лише тоді, коли навчитеся життю у Пеклі. В Пеклі жити ми навчились, ібо же сьогодні живемо у Пеклі – завтра будемо в Раю. Ібо же лише ті, хто пізнає мук, здатні побачити свої помилки – і прозріти. Усі ті, що прозріють і підключаться до Банку Вищого Космічного Розуму, де лише згода ваша потрібна, найближчим часом безперешкодно потраплять у квантово-плазмовий четвертий вимір сьомої ієрархії шостого коліна від окся рибоза Хрестового. Всі ті, що не осмислять істину просту, не стануть на праведний божий шлях і не захочуть ставати Богами, не повернуться передусім обличчям до обличчя самого ПершоДжерела, матимуть неабиякі труднощі в переході до нового виміру формації Агні Аури Неба Великого. Лише Добрим людям місце у Раю – тим, що пізнали природу зла і відмовились від нечистого, прийшовши до самого Великого Творця Першотворного. Світлого і Неділимого Струмка Першоджерельного. Ні, не для того, щоб напитися, а для того, щоб омитися. Бо спрага ваша має бути не матерії догмою, а духовним зарядом аурегрею потенціалу.
762. Джерело Струменя вашого потенціалу духовного Заб’є Ключем відразу, як ви пароль скажете – без слів говорити можна. Бо ваш пароль у вас самих – розум ваш про це говорить. Вашій душі треба дати згоду на три наступні істини ПершоДжерельні. Вимова різними гласами Відкриває Ключ ПершоІстини саме тим душам, які Так Говорять:
1) Я Хочу Тебе Любити, Творець Мій і Батько Святий, більше всіх на світі у Триєдинім Твоїм Царствії Сьомого Коліна Агні Формації.
2) Я Хочу Жити за Твоїми Законами Благочестивими, Боже Мій, і ні за якими іншими.
3) Я Хочу бути тобою, Боже. Стати таким, як ти. Таким, як ти заповідав нам, людям. Я хочу стати тобою. Я хочу стати Богом Триєдиним – творцем на Землі, що спуститься до нас із Неба Святого. Там, де заповідав Ти дітям своїм.
Добре, що ви це усвідомили. Це дуже добрий знак на вашому шляху. Тепер живіть за цими поняттями. Коли будете жити, не лише врятуєтеся від Світу Кінця, а й зійдете до Раю Небесного, Межі Якого Немає.
763. Я ніщо в порівнянні з Величчю Людини, яка боїться зрозуміти, що в ній сидить Бог. Але я знаю щось: те, навіщо ми тут. І я не боюся чогось: я себе не боюся. Хоча іноді ловлю себе на думці, що в невіданні блаженство і було б набагато краще, коли б я зовсім нічого не знав – навіть імені свого триєдиного. Може, було б набагато краще, коли б я не знав про Кінець Світу і решту всього, що чекає на людей? Але краще для кого? Для мене? Людства? Якщо мені буде добре, а людству – погано, то хіба може мені бути добре? Тому я не відмовляюся від своєї ролі на цій землі. Більше того – я зізнаюся собі в ній. Собі. І більше нікому – мене ніхто не слухає. Люди сплять. Я прокинувся. Говорю. Мене ніхто не чує. Люди сплять. Але я знаю, що ті, хто почує мій глас, обов’язково прокинуться – і Тоді Всі Заговорять!
764. Ми живемо тут для зустрічі Кінця Світу – Свята Великого, бо зайдемо в Нову Еру Агні Формації. Ось навіщо ми тут. Я себе не боюся, але варто боятися. Бо як мені, грішному, можна дозволити перехід у вимір новий? От і я кажу. Але Бог Добрий і Всемилостивий, Всерозуміючий і Всепроникаючий. Він Зарадить будь-якій Хворобі. Якось захворіла одна людина. Тоді Він її вилікував смертю – душа навчилася жити і цінувати саме життя лише завдяки переродженню. Коли захворіло усе людство, він сказав мені, що всіх врятує – Кінцем Світу, який побудує Новий Початок Золотої Ери Світоутворення. Він послав мене з моїми братами й сестрами, щоб донести своїм дітям цю Чудову Новину.
765. Людей будуть лікувати тому, що не схотіли ви ДруЖити у Мирі та Злагоді. Але оцініть іншу можливість: якщо почнете ДруЖити у Мирі та Злагоді, відпаде нагальність у лікуванні, перевихованні та оновленні людства. Дружба Всіх – Запорука Успіху Всіх!
766. Людина ще не встигла звикнути до третього виміру, як її кличуть у четвертий. Бо рух невпинний, а його еволюція не знає меж. Вона як склянка із водою: має грані, але відкрита для всіх кордонів світу, яких немає. Тоді як у неї вливається вода, індивідуальна еволюція сприймає оточуюче середовище по-іншому, в залежності від кількості нової інформації, що має бути оброблена її нервовою діяльністю. Тоді як із неї виливається вода, еволюція отримує більш досконалу мету в житті, бо виливання тотожне вливанню.
767. Живіть кожною миттю, бо кожна мить для вас безцінна. Живіть, докладаючи максимум зусиль, щоб кожне зусилля дало свій ефект. Ефект метелика – кажу вам. Відкрийте його у собі – і станьте Ангелом.
768. Живіть раціонально – на марнуйте задарма життя. Не розмінюйте його даремно, мов дрібну монету, для того, щоб не втратити можливість до народження.
769. Радійте кожній доступній миті, бо, коли радіти не будете, вам можуть абсолютно перекрити доступ: до повітря, сонця і дощу, хмар і вітру, меду і дерев, трав і квітів, розуму країв, жита й хліба, де ви відтепер.
770. Безмежні Лани Природи Розіслалися Перед Вами. Чому ви не любите їх? Чому не плекаєте? Чому не радієте разом із ними? Вони ж не вічні. Так само, як і ви. Саме тому все на землі, космосі та поза ним є вічним – Велике Переродження Сансари Має Силу. І всі ви постійно народжуєтесь і перероджуєтесь лише для того, щоб віднайти своє Велике Призначення. Знайти і слідувати за Ним – Стати Богом на Землі. Для того, щоб зійти у Небо. Бо з Неба в Небо зійти неможливо – тільки з-під Землі.
771. Живіть Праведно, Чесно і Добре, бо, як сказав Ісус Христос, „у світі все від серця до серця”.
772. Живіть сьогодні, а не вчора. Бо вчора ви уже були, а сьогодні є. Сьогодні формує ваше завтра. Тому вирішуйте сьогодні, яким буде ваше завтра і чи буде воно взагалі.
773. Рівновага, Гармонія і Баланс породжують іще більше Рівноваги, Гармонії і Балансу, аніж ви можете уявити. Як можна уявити більше того, аніж ви можете? Треба розширити грані власних можливостей, яких немає – тоді вони з’являться, завдяки чому піднесуть ваш духовний Ап-рівень до Синіх Небес, коли захочете. Тоді вам буде доступна не лише ця Істина проста – незрима безліч Істин Першотворних.
774. Інші цивілізації не на інших планетах космосу чи хроносу. Вони, звісно, є там, але їх неможливо побачити в телескоп – лише коли їхні малюнки переплітаються із вашими, що буває дуже рідко. І дивитися на них треба не очима – із заплющеними очима видно більше. Щоб їх бачити, треба малювати інші візерунки свого тіла так само, як і власної свідомості – позаземні. Інші форми існування можна детально роздивитися в астральному і ментальному планах у вигляді Бога, коли ви станете Ним. Тому що ви, як Божественне Творіння, є Богом. Вас таким сотворили, заклавши Його частину. Для того, Щоб Стати Богом, Треба Себе Таким Усвідомити.
775. Рівноправ’я – це те єдине джерело, що необхідне для розвитку всіх сутностей, які наповнюють суспільство. Рівноправ’я може бути лише тоді, коли не буде жодних матеріальних перешкод. Всі перешкоди дуже скоро зникнуть під час Кінця Світу – тоді настане Повне Рівноправ’я, що й буде Справжнім Щастям і Раєм для Людей Шостої Раси. Дуже скоро після смерті ви неодмінно переродитесь у новому тілі і, о Боже, від Щирого Серця здивуєтесь, бо Ви Опинитесь в Раю. А Рай буде на Землі, як і заповідав нам Господь.
776. Підходить Кінець цієї Книги, але пам’ятайте, що Кінець є Початком. Новим Початком. Тому відкрию вам останню карту свого імені. Мене звуть аурагрей Нікон, Сальвадоре альб Салам. І не я Майтрейя, бо Майтрейєю Називає Людину Час. Усіх вас називає. Час. Називає тому, що не говорить. А ви його чуєте тільки тому, що його немає. Ви є Бог – пам’ятайте це. Пам’ятайте лише тому, що ви є Бог. Ви є. І це неможливо забути!
777. Закінчую Книгу Книг позитивною цитатою для налаштування струн вашої душі на Позитивні Імпульси Енергозбереження. Цитатою поетеси Ліни Костенко.

Життя іде, і все без коректур,
І час летить, не стишує галопу.
Давно нема маркізи Помпадур,
І ми живем уже після потопу.
Єдине, що не втомлюється – час.
А ми живі – нам треба поспішати...
[ Ліна Костенко. „Життя іде, і все без коректур” ]

Книга, що вийде у друк, буде складатися із 7 фрагментів по 111 у кожному, формуючи безперечну більшість магічної ієрархії – 777 рівней свідомості агні формації.

Післясловіє Богословія

Від контактера у вигляді Автора

Ви є свідком і учасником Нового Формату Мислення, Нового Типу Світогляду і Нової Релігії Прозріння „new age religion”. Це Мозковий Формат Нової Ери, в яку ви входите як представник Шостої Раси Людства як до Кінця Світу, так і після. Вся Інформація, що знаходиться у Книзі, продиктована по телепатичному каналу Вищим Космічним Розумом. Книга Книг взаємодіє з організмом вашого тіла на рівні Гармонійних Вібрацій, даючи при цьому Лікувальний Ефект. Оскільки Дана Вище Книга насичує лікувальною дією – блаження взаємодією, вона є До?бра Книга – Книга Добра?.

Від співавтора у вигляді ВКР

Книга Майбутнього призначена Людям Сучасного, які живуть в Епоху Пластмаси. Головне – Інформація. Ціль – Доступ до неї. Прагніть Інформації – і Ціль її Знайде.

Від спільноти СОРБС

Ця Книга є Фундаментом для формування ідеальної спільноти СОРБС, яка заснована на принципах вищої духовності, соціальної справедливості, рівноправ’я, балансу та гармонії.

© Автор: Олег Сірий
© Коректор: Людмила Сіра
© Використання матеріалу без згоди автора чи адміністрації сайту карається як земними, так і позаземними законами

Більше інформації знайдете тут:
http://godevil.hut2.ru

mailto:upt_@ukr.net

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Початок світу - світ починається кожного дня(день, ніч, день, ніч, день...)

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© svetakedyk, 16-09-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5638320446014 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …