Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95733

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20589, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.119.199')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авантюрна проза

Абсурд. Білий пухкенький кролик

© Літо зі смаком Кориці, 19-01-2010
Білий пухкенький кролик грає в покер. Вкотре. Він грає так майстерно, що здається колись народився з колодою гральних карт у лапках і його першим словом було: «royal flush » .
  А ще він любив співати. Співав повсюди і завжди. Роздавав автографи сам собі і був почесним головою фан-клубу імені себе.
Колись давно він співав у опері. А потім коли він обіграв сам себе, директора опери, у покер – його виперли. Чи то пак він вигнав сам себе. Не дивуйтесь, бо він Білий Кролик. Зазвичай вони всі дивакуваті.
  Згадайте хоча б кролика, який завжди запізнювався. І коли ви з ним познайомились вперше – він запізнювався до Червової королеви.

Білий пухнастий кролик грає в покер. Його лапки майстерно володіють картами, бо це наче частинка його – чи це він частинка їх. Білий кролик не знає. Та й не задумувався ніколи.
Він грає лише з професіоналами. Лише з тими хто може скласти йому достойну конкуренцію – він грає з собою – найкращим другом та найвідданішим фанатом.
  Білий кролик п’є каву. Чому не чай чи морквяний сік, а саме каву?
Відповідь така ж проста як і факт того що кролик який співав у опері грає в покер – він її ненавидить!
Кава – гірка та терпка речовина, від ковтка якої кролик щоразу прищурює очі.
Але ж він поважний кролик. Він повинен пити каву.

Білий вухатий кролик грає в покер. Поруч з ним стоїть вініловий програвач. Лунає Бах та Вангог (і байдуже що він був художником) тепер він композитор, коли Білий Кролик грає в покер.
Кролик наспівує мотиви SlipKnot, бо вони геніально вписуються під мотиви «Місячної сонати».
Так, він грає в покер.

Білий куцохвостий кролик палить лише кубинські сигари. Він радше б підпалив морквину і викурив її, але на жаль морквяний дим погано впливає на його голос.
А так не можна! Бо він – геній! Він майстерно грає в покер!
Перетасовуючи карти він мріє. У нього багато мрій, але всі вони якісь вкрай дивні – чи то тому що кролячі, чи то тому що він грає в покер і п’є каву?.. Він не знає. Тай знати не хоче.

До речі, ти з ним знайомий!
Тепер він справді зірка! І він співав для ТЕБЕ.... в рекламі «Skittles» :)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Ужас а не текст

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Влада, 01-02-2011

Прикольно...

© Саня Сакура (Чучаєв), 23-02-2010

white rabbit

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ден Комізі, 20-01-2010

Да-да, ПуШ із ним точно знайомий...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Пухнастик-Шалапут, 19-01-2010

а чому не Нескафе?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© , 19-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.3038809299469 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …