Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50956
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20574, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.234.146.26')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

інструкція від гоління

© Роман RemiK Котик, 18-01-2010
Накрапали вранішні думки. Приємне тепло над губами, де просочується кров. Як від бритви.
Я голився?
Голка від ялинки на лінолеумі нагадає про ніщо.
І я буду дивитися на неї ще довго.
Поки не задзвонить мобільний і не приїде тролейбус.
Поки в очах не з`являться темні цятки на білому і я не посивію.
А доти я просто дивлюся у дзеркало. На кров над губою.

Її могло б і не бути. Тобто її мало б не бути. Тобто її може не бути.
Моє дзеркало має зелену рамку, але це тут ні до чого.
Головне правильно користуватися інструкціями.
Спускати воду в унітазі. Лиш раз викликати ліфт (так само як і свого ангела). Вітатися коли до тебе вітаються.
А ще.
Запам`ятовувати імена людей з першого разу, ніколи не вдихати більше, ніж можуть дозволити твої легені.
Двадцять разів пережувати їжу до того як ковтнути.
Так можна прожити довше - англійці довели і я навіть у цьому не сумніваюся.
Двадцять разів пережувати і ковтнути, байдуже що. Прожити довше і померти в один день. Але.

Зараз я не про це.

Існують інструкції, як не порізатися. Щоб не з`являлися цятки крові після гоління, на які можна дивитися і запізнюватись на роботу. Бо цятки крові після гоління це завжди клопіт. Це розмальовані сорочки і зіпсовані галстуки. Це низька вранішня ефективність і ризик заразити когось.

Інструкцій щодо гоління у мене кілька. Стільки ж як і кремів після гоління. Лосьйонів після гоління. Тупих лез після гоління.
Найважливіше – крем. Якщо хтось цього не доганяє, це його власні ментальні проблеми. Адже на інструкції до крему чітко видно сіру людину.
Мене, тебе або навіть його.
І ця сіра людина на інструкції не усміхається. Чого б цей їй усміхатися – подразнення шкіри серйозна штука. Але на щастя на іншому малюнку ця сіра людина вже знає, що потрібно робити. Вона витискає крем для гоління на руку. Він білосніжний як нагірна проповідь. Він чистий і сірому користувачеві має бути навіть трохи соромно за свою сірість. На третьому малюнку сіра людина наносить крем на своє обличчя. Щоб не було подразнень і голилося ліпше і всім було добре. Далі вона голиться, знімаючи шар за шаром цей крем. І хоча вкінці, на останньому п"ятому малюнку вона і досі сіра, але вже не настільки і навіть трохи посміхається.

Часом я користуюся кремом після гоління.
Він захищає від подразнень.
Я беру цей білосніжний крем і наношу його на вуха, ніс та очі.
Але зараз я не про це.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Вранішні думки:)

© Маріанна Малина, 19-01-2010

буття за інструкцією

© Victor Artxauz, 19-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.42592287063599 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …