Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2017, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.146.154.243')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ VII

© Олег МАРИЦАБО Серый, 09-09-2006
1-542 дивіться у попередніх частинах „Книги Спасіння”

543. Тільки доброму місце на тому місці, де я тепер стою. Бо ніде я тепер не стою і мене тепер немає. Не було так і більше ніколи не буде. Але буде той, хто продовжить мою справу – у нього не буде ніяких справ.
544. Що таке реальність? Якщо це те, що можна понюхати, побачити, спробувати, до чого можна торкнутись і у що повірити, то це і є реальність. Що таке поточна реальність? Це та реальність, що існує незалежно від вашого вибору і ваших реальностей, які самі собі обрали. Можна сказати, що поточна реальність є справедлива реальність. Вашою реальністю є енергетичні заряди, що здатні аналізуватися вашими думками: я не кажу про мозок, оскільки ваші думки формуються не тільки в ньому.
545. Всевидяче Око Сіону бачить усе, що відбувається і не відбувається, що відбудеться і не відбудеться, що сталося і не сталося – воно бачить усі альтернативні реальності: події, що траплялися, не траплялися і могли трапитись. Око Сіону бачить усі паралельні світи в усіх їх альтернативних подіях.
546. Тіло не здатне жити без розуму так само, як розум без тіла. Збережіть тіло – відродіть розум; сконструюйте розум – відновіть тіло.
547. Світ зав’язаний на правилах, тому, відімкнувшись від Системи, ви можете бути більше того, ніж ви є у світі Системи.
548. Результат ваших дій залежить суто від їхнього напрямку. Змінивши напрямок, ви змінюєте дії, а, змінюючи дії, змінюєте напрямок. Це як парус корабля: ви є вітер, а вашим особистим світом є парус.
549. Згідно з моєю теорією спочатку людину треба налякати, а лише потім сформувати її віру; спочатку треба вбити, а лише потім народити... Так навчає Школа Неба.
550. Людське навчання у Школі Небесного Світу проходить за ідеальними канонами, ібо же всі Небесні канони ідеальні: не знають промаху і завжди мають позитивний результат небесного заряду.
551. У кожної людини свої цикли: вночі вона спить, а вдень говорить; ввечері вона робить, а зранку обмізковує вчорашні вчинки; сьогодні вона нічого не розуміє, а завтра розуміє все. Змінюючи цикли, ви змінюєте ритм свого життя. Можна як додавати, так і віднімати цикли – в міру своїх можливостей. Життя циклічне так само, як і людина: так само, як пори року змінюють одна одну, так і люди змінюють одне одного. Можна як додавати собі життя, так і віднімати. Ті, хто роблять так, пам’ятають істину: щоб додати, треба відняти, а щоб відняти – додати. Хто хоче віднімати собі життя? Мудреці і пророки, що бажають перейти у більш високий вимір. Але чому вони так не роблять і живуть до смерті (коли їх вбивають, закатовують або коли мудрі помирають власною смертю)? Вони так не роблять, оскільки знають ціну життя. Ми з вами знаємо, що ті, хто цінує життя, варті самого життя.
552. Кінець Світу слід розуміти як зміну людських рас: високодуховні люди перейдуть у більш високий вимір – четвертий (дехто в п’ятий), незбалансовані залишаться у третьому, розбалансовані повернуться у другий, тоді як найвищі творіння другого перейдуть у третій. Те ж саме стосується всіх вимірів – я лише приклад навів. І не важливо, чи вірите ви у цикли – вони були, є і будуть. У цьому разі перед нашими очима пропливає та ж сама картина, що й із поточними реальностями: вони існують незалежно від ваших особистих реалій.
553. Зараз ви можете сказати, що „дату кінця і початку не дано знати простому смертному”. А непростому смертному? По-вашому, всі люди на Землі – люди? У будь-якому разі всі, хто є десь, мають існувати за тими правилами, де вони є. Якщо на Землі щось створить не людина, а хтось інший із обличчям людини, те, що вона створить, не буде належати духу людському, але тим, що вона створить, зможуть користуватися ті, для кого і не для кого надістота зробить творіння – усі ті, хто зуміють побачити. Побачити і прозріти, ібо же Боги серед нас.
554. Зараз цілком логічно земна людина може зауважити, що „надістоти себе не афішують”. Зараз не той час, щоб мовчати, хіба не так? В усіх є роти, але ніхто не говорить, правда? Говорять лише ті, хто не боїться, вірно? А не бояться дурні, мудрі та пророки, бо одне одного варті.
555. Тепер на ваших устах крутяться наступні слова: „Зараз не той час? А який зараз час? І хіба оккультні знання можна видавати профанам?” Саме так. Це необхідно для розвитку. Вищі істоти еволюціонують завдяки тому, що розвиваються нижчі, то хіба не логічним (навіть за земними мірками) є той факт, що Боги намагаються підняти духовний рівень, наприклад, тої ж людини? Чим вищими будуть нижчі творіння, тим вищими будуть вищі. Коли одна з ланок Системи оступиться, назад повернеться увесь Механізм.
556. Якось одна людина мені сказала, що: „Не слід так перейматися Кінцем Світу,  бо треба розвиватися духовно, робити добрі справи, а не зациклюватися на підрахунку часу”. Моя Книга доводить наступне: для того, щоб людина почала жити, їй треба дізнатися про смерть – відштовхуюся від зворотнього. Тільки-но людина дізнається про те, що скоро помре, світ її стає казкою просто неба, а не збоченою фантазією на абум. Є інший спосіб почати реальне життя. Наприклад, відслідкувати своє справжнє, істинне, нетлінне і непорушне „я”: його ще називають духом, душею, альтер-его чи  енергетичним ім’ям.
557. Кожна душа має ім’я, розмір і номер. Ім’я залежить від того, чим душа заслужила ставлення до себе. Якщо не встигла заслужити, душу називають безіменною. Розмір залежить від того, що встигла душа назбирати протягом своїх перероджень. Номер ставиться для того, щоб Ом завжди міг відслідкувати положення і місце, думку і розум, дію і протидію кожної душі. Пошукова машина Ом співпрацює зі всевидячим оком Сіону: вони є одним цілим великої Системи. Тоді як око Сіону відслідковує положення кожного згустку енергії, Ом сприймає і віддає назад оброблену карму.
558. Еволюція іде не лише від тваринного царства до роду людини. Коли людина оступиться, вона повернеться назад; коли тварина зрозуміє, вона підійметься нагору; коли людина пізнає, вона злетить у небо; коли ангел прозріє, він попливе ввись. А коли не прозріє – стане людиною. Такою, як оце ми з вами. Але пам’ятайте Істину: не всі люди на Землі є люди. „Еволюція чи Хаос?”- спитаєте ви. Еволюція і є Хаос. „Який хаос, коли є один Керівник?” – можете заперечити. Керівник створює хаос заради Еволюції Духовної.
559. Однією з головних людських хвороб є упереджене ставлення до всього. Воно формується завдяки матеріальним лжецінностям, лженауці, лжерелігії та лжезнанням. Протягом тисячоліть людина живе. І весь цей час людська більшість підключена до Системи. Люди настільки заплутались, що навіть не усвідомлюють цей факт. Не усвідомлюють, що ними маніпулюють, їх використовують і ними харчуються.
560. Тому уявляйте. Уявляйте, як пахне страва, не куштуючи біль; уявляйте, як боляче трави лікують, не страждаючи; уявляйте, як приємно розуміти все, не куштуючи нічого; уявляйте, як у вас поринає Стихія Вогню, не виходячи з нею на контакт.
561. Коли ви будете носити годинника в якості прикраси, а не для того, щоб у нього дивитися, ви будете щасливі. Коли у вашому домі телевізор стоятиме як поличка для квітів, а не для перегляду серіалів, вам буде приємно. Коли у ваших руках ніж буде лише для того, щоб відрізати хліб, ви станете справжніми людьми – Богами. Лише тоді, коли абстрагуєтесь від матерії світу.
562. Не втрачайте жагу до життя, бо, втративши її, ви втрачаєте саме життя.
563. Ніхто не дасть кращої відповіді на всі ваші питання, ніж ви самі. Але ви самі не можете дати відповідь на всі свої питання – тільки змінивши себе.
564. Лише той, хто є ніким, може бути всім. Тільки той, хто нічого не має, може мати все. Лише той, хто нічого не розуміє, знає про все на світі. Тільки той, хто нічого не пізнає?, може пізнати все.
565. Тільки в того, хто нічого не каже, нічого не бачить, нічого не чує і ні у що не вірить, Свої Слова, Свої Очі, Свої Вуха і Віра Своя.
566. Сьогодні Система робить все для того, щоб мало місце повне невідання, а люди не людьми були, а тупою отарою овець. Лише після того, як людство духовно переборе це, воно вирветься із Системи кайданів.
567. Якими ж нам, людям, треба бути? Чим нам треба пожертвувати заради Нього? Черниці, наприклад, живуть тим самим життям, що і люди, але замість людей у них сестри, замість партнерів – церква, замість Бога – ікона. Вони присвячують своє життя служінню Богу, відрікшися від Нього. Інший приклад – аскети. Вони живуть заради Бога злощасним життям: без нормальної їжі, води, сонця і вітру. Ще один приклад – смертники. Вони жертвують заради Бога життям, відмовившись від Нього: підривають себе на власному кладовищі життя, розстрілюють інших заразом із собою на своєму кладовищі смерті. А чим готові жертвувати ви?
568. Але чи варті самого Життя ті, хто відмовляється від Нього? Чи варті вони Жити взагалі? Чи треба Богу ця жертва? Чи Він не створював нас для того, щоб ми Жили, а не жертвували собою, своїм життям або чимось іншим заради Нього? Чи не зробив нас для того, щоб ми любили Його за те, що Він нас сотворив? Ясна річ, всі ми не можемо бути черницями, аскетами чи смертниками і брати з них приклад, але з них варто брати приклад – із їхньої відданості. Але відданості кому? Богу? Церкві? Собі? Хіба для того Бог дав Людині Життя, щоб Людина відмовилася від Нього заразом із Богом? Хіба є щось простіше: Життя є Для Того, Щоб Жити, а не для того, щоб приносити його в жертву.
569. Людина – та ж сама Природа, її зменшений проект. Замість вітру в людині є Душа, замість сонця в нас є Бог, замість лісу в нас є Розум, замість річки є в нас Кров, замість листя є Любов. Ні, людина – це не хаос. Людина – складний і розумний Механізм, який не хоче себе таким усвідомити: його приводить у дію любов, у нього вливаються самі почуття, він може ходити, робити, бажати і любити. Хіба є щось прекрасніше за людину? Хіба що Бог. Але Бог і є Людина! Він є в кожному з Нас: у кожнім поруху серця небесного, кожній краплиночці божої крові і навіть у бентежному ластовинні думки. В усіх і кожнім, від малого до велика, від генія до дурня.
570. Людина є Диявол у подобі земній, коли вважає себе смертною. Коли такою себе не вважає, Людина є Богом. Ібо же безсмертними є лише ті Душі, які йдуть у ногу з Богом, а не іншим ґрунтом для Небес.
571. Якщо вам щось невідомо, спитайте у „знаючих”: якщо вам не збрешуть, скажуть правду. Іншого не дано. А ще краще – спитайте у себе самих. Спитайте і не відповідайте – ось найкраща відповідь. Але не ховайте вашу таїну – відкрийте собі. Мовчки.
572. Кричіть не для того, щоб вас почули. Кричіть для того, щоб ви самі почули. Коли почуєте – мені скажете. Бо я себе досі не чую.
573. Зв’язок людини з космосом схожий на тонке волосся. Не всі люди розуміють, що цей зв’язок можна розширити до масштабів труби, вашого міста, чорної дірки чи планети загалом.
574. Живіть так, як живуть справжні рибалки. Вони рибу не ловлять, проте отримують набагато більше за їжу – Знання. Зробіть вудку, знайдіть мотузок і закиньте гачок у водичку – без наживки. Тоді спіймаєте Скарб – вловите Його Суть... Сприймайте Життя як учителя з Великої літери, а себе як гідного учня. Живіть, здобуваючи від Життя уроки,– і Життя вас навчить.
575. Люди не живуть так, як треба жити. Люди не живуть так, як заповідав їм Господь. Це не подобається Богу, і тому буде війна. Страшна і запекла? Вся іронія в тому, що люди самі себе прирекли до неї, бо не схотіли полишити вчора демонів свого волосся. Війна почнеться у цю історичну годину і буде вікторина: чи буде це війна Ангелів із Демонами, чи людей із тими ж людьми. Війна самих із собою – ось що буде.
576. Істина в тому, у що вірите ви. А у що ви вірите? У Бога, Диявола, Війну, Апокаліпсис, Життя, Смерть? Ваша віра у свою реальність чи у справжню реальність? Дайте відповідь перш за все самим собі, оскільки поточна реальність існує незалежно від ваших бажань і побажань. Тому буде те, що спровокує власна реальність кожного з вас – сукупність ваших реальностей і формує поточну реальність. Знайте Істину і справжню Реальність. Ібо же коли люди знають Істину, тоді вони будуть.
577. Ми з вами є Діти Бога, в Любові з Любов’ю сотворені, з Чаші Добра руки випиті, Розумом Дані наповнені, Хрест на хресті перегорнуті, Мудрістю ла?нів политі. Ви можете вдягнути на себе „одяг” Ісуса Христа або Діви Марії хоч сьогодні – вони з Неба подивляться, як ви будете його носити: чи стачить у вас мужності, витримки і сміливості бути Обраними. І самі тоді глянете у дзеркало і скажете: „...” А тоді знову подивитесь і прозрієте, бо не ви тоді стоятимете перед дзеркалом, а самі Обрані. І дивом здасться це вам, хоча не дивом це буде, а реальністю – вашою реальністю. Істина ваша замайорить у білих крилах, які ви тут же розгорнете і здійметесь угору. Спочатку не повірить ваша уява очам своїм, а тоді усміхнеться і зрозумієте ви суть Першотворну – Силу Світла і Розуму Великого. Тоді крила самі собою заговорять: „Я єсмь”. А значить це те, що ви є Бог і ніхто інший: Бог у подобі земній або Янгол у Божій подобі – ви є Божа Людина.
578. Любов невичерпна і дає безкінечне Світло, бо вона є Світла. Любов не каже про те, що вона – Любов, оскільки вона не менш значуща, ніж сам Бог. Це тому, що Бог теж був створений у Любові. Не скажу вам я, був як сотворений Господь, ібо же не знає Земля таких слів. Не знаєте ви і я не знаю – тому не кажу. Але скажу, що Творець був сотворений у Любові, оскільки не може бути інакше.
579. Коли будете з Божою Любов’ю злиті воєдино, у вас не буде жодних перепон ані земних, ані позаземних. Ви будете Всім. Єдиним і неділимим. Це буде тому, що вас буде багато і ви ділитиметеся всім, що маєте, з тими, хто нічого не має. І тоді всі матимуть усе, ібо же ті, хто віддає без користі, отримують удвічі більше.
580. Ваше тіло трансформується кожної миті, коли ви з Господом: воно стає цільним, безмежним і безсмертним. Творець вам каже слово – і чуєте ви Його. Він кладе вам руку на плече – спину проймає ніжний морозець. Бог дивиться у вічі – ваша душа відчуває вічне блаженство.
581. Відчуваючи приплив безкінечної гармонії, вашим тілом рухається небесна вібруюча субстанція, що дає вам силу насолоджуватися божественним оргазмом почуттів, думок, емоцій. Гармонія Вібрації будує реальний світ, який ви можете бачити і до якого торкнутися. Лише після того, як ви це усвідомите, Увійдете в Реальний Світ. Не фантазією він є. І не вигадкою чергового божевільного. Він є більш реальним, ніж усе те, що ви бачили до Нього. Це є Істинний Світ Гармонійних Вібрацій.
582. З кожною миттю Ви все більше й більше розумієте Істинний Зміст Речей – вони роблять свою справу: ви розумієте – вони відкриваються, ви здогадуєтеся – вони вас випробовують, ви не знаєте – вони дають вам загадки.
583. Питання існують задля того, щоб давати відповіді. Відповіді існують для того, щоб складати запитання: по кубу, колу детаракта і периметру його першосуті – двовимірного квадрата. Знайдіть відповідь – і знайдете питання, яке шукали все своє життя. Врятуйтеся – Зійдіть у Першотворний Світ, Згадайте – Відкрийтеся, Спитайте – Мовчіть.
584. Плазмовий Розум насолоджується нутром того, хто знає суть речей. Це тому, що він нічого не знає. Розум насолоджується і сміється з незнання – але він може піти. І саме тоді, коли йому набридне сміятися, він і піде: ви позбудетеся розуму і відкриєте в собі ПершоІстину – Бога і Агні Велич Його Будови.
585. Зайти у Небесний Замок не так складно, як ви думаєте, але й не так просто, як ви не думаєте. До того моменту, доки ви не приймете в собі Того, Хто Вас Сотворив, Небо буде для вас перепоною і неприступною Святинею. Лише після того, як приймете в собі Творця, ви прийдете до школи Великих Агні Будов – у Добру Мудрості Годину – Великих Учителів. І вам відкриється Розум у всій красі своїй незрівнянній – вам стане по-справжньому відоме таке поняття як „мудрість”. Саме в цей перехресний момент ви станете відрізняти мудрість від дурості – і станете Учителем Самих Себе.
586. Люди... Заради Бога... На вашій совісті вже стільки смертей, що і назвати не можна: ви їх вбивали, калічили, садовили на кіл, забивали камінням, стягали шкіру, пропускали струм, розривали на шмаття... То, може, досить? Може, досить вигадувати пристрої для вбивства собі подібних? Як ви бажаєте?
587. Майтрейєю називає людину час, ібо же Майтрейя – це і є Час. Оскільки часу не існує, Майтрейї теж не існує. Саме тому, що Майтрейї немає і бути не може, він є. Але чи його побачать? Чи його почують? Чи до нього торкнуться?
588. Ким або краще спитати „чим” буде Майтрейя наступного разу? Може, жінкою з чоловічим обличчям? А, може, дитиною, якої бути не може? Покаже час. Якого немає.
589. Досі боїтеся? Зазирніть Богу у вічі – Він забирає страх. Аум саме для того і є, щоб допомагати грішним душам у духовному творчому пошуку.
590. Кожна Божа Дитина має своє Велике Призначення: воно веде дитя протягом усього життя і навіть далі. Далі Неба. Туди, за горизонт, звідки не видно обрій. Там його немає і бачити не треба. Не хочеться бачити, оскільки із зачиненими очима видно більше, аніж із відчиненими. Бо очі – як двері: як їх не затуляй, все одно прийде прозріння.
591. Де Зерно Істини? У людині? Що говорить? Чує? Бачить? Відчуває? Бажає? Розуміє? Спостерігає? Живе? Ні, та людина, що говорить, чує, бачить, відчуває, бажає, розуміє і спостерігає не може пізнати Істину. І, хоча така людина ще не вродилася, вона живе у кожному з вас – ось де справжнє Зерно Істини. Шукайте його не шукаючи – і знайдете Добро, що є Істиною водночас. Усередині себе – ось де справжнє Зерно Істини.
592. Земля має родити і дарувати людям плоди свої, а не платити кровну дань, як робить вона зараз. Та частина людства, що цього не розуміє, покарана буде, ібо же ми були створені в Любові і маємо жити в Любові Першотворній.
593. Стрес допомагає людині у мисленні, оскільки та людина, що отримала стрес, починає мислити. Цей рівень мозкової діяльності можна викликати як штучно, так і природно. Але хіба штучні прилади можуть бути кращі за особливі вправи чи молитву? Ні, медитація на світло і звук несе значно більше позитивного заряду – енергетичних імпульсів.
594. Лікарі, так само як і цілителі, грають із Вогнем. Останні віднайшли в собі силу відкрити деякі методики, що доступні всім людям. Більше того, ці практики мають бути земним мінімумом можливостей кожного новонародженого. Але цілителі та психоенергетики не усвідомлюють той факт, що, змінюючи енергетичний заряд особистості, вони тим самим перетягують карму пацієнта на себе – заважають справдженню справедливих кармічних законів. Якщо людина хворіє – це кара Бога, передана Омом у вигляді карми навпаки. Вилікувати себе може сама хвора людина, прийшовши до Бога – розтуливши очі. Неповноцінні люди мають шукати проблеми в собі, відробляючи карму, а не звертатися до когось. Заглибившись у суть проблеми, людина ліквідовує неприємності та заборгованості перед Вищими. Коли хочете вилікувати свою душу, робіть це зсередини – самостійно. Ігноруючи кармічні закони людина буде покарана більш досконалими і вичерпними правилами, які приймуть іще хитромудрішу форму – око Сіону бачить усе, що є та не є. Пам’ятайте це: робіть або не робіть висновки.
595. Ви сидите, вам у голову лізуть різні думки – хочеться їх записати. Не записуйте, бо то не ви хочете – ось де справжня мудрість.
596. Оскільки у Системі планети Земля іде безперервна війна між сефардами і ашкеназами, є дві команди на футбольному полі. За кого ви вболіваєте? Вболівайте за м’яч, а не за команди – він завжди потрапляє в ціль. Бо ви є м’яч. Тому, коли граєте за футбольну команду, вам треба грати за м’яч – за себе. Пам’ятайте це правило – і нікуди від себе не дінетесь. Ви ж не хочете розчинитися в стихії ефіру, хіба не так? Тому грайте за м’яч. І тих, із чого він складається. Ось де справжня гра планети Земля: гра за м’яч – за себе самих. Ви ж не хочете себе втратити, вірно? Система сприяє вашій деградації і самознищенню – годинник бомби вже заведений. Тільки розкривши сприятливі чинники вашої душі, у вас буде змога потрапити в четвертий вимір, де і врятуєтесь – іншого не дано. Кундаліні буде вам сприяти лише тоді, коли займете світлу половину вашої натури, тому що лише там є Справжнє Кундаліні.
597. Як можна відчути те, чого не відчували; робити те, чого не робили; думати про те, про що не думали; мріяти про те, про що не мріяли; бачити те, чого не бачили; вірити в те, у що не вірили і розуміти те, про існування чого навіть не здогадувались? Дуже просто – треба тільки захотіти.
598. Ваше бажання, ваше слово і думка волі вибору вашого є тими складовими, що створюють або розбивають правила, що обертаються навкруги кожного з вас. Якщо кармічні закони неможливо порушити, їх можна обійти, створивши свої закони. Але ваші закони не можуть бути досконалішими за кармічні, бо останні настільки Досконалі, що дозволяють нам створювати свої закони. Божественні правила у всіх їхніх проявах настільки Величні, що не потребують слідувати за ними – так само, як і Бог не вимагає бути добрими і милосердними. Такими, як Він. Але сила божественних законів у тому, що вони досконалі, бо дозволяють усе. Саме тому, що дозволено все, ті, що відвертаються від світла, будуть покарані, прийшовши до нього назад. Як ви думаєте, чому темні люди повертаються назад у Світло, коли знають, що воно за це їх покарає? Хіба не краще продовжувати бути темним? В тому то й справа, що не краще. Темінь веде лише у деградацію і повне невідання, що й змушує замислитись месникам карми над існуванням вашої душі як такої. Саме тому темні люди прагнуть вийти із невідання. Коли б вони до Нього не прийшли, Бог дозволить їм прийти назад. Головне, щоб негативні душі усвідомили свій негатив до того, як будуть докорінно знищені, мов ракові пухлини,– і перейшли на світлий бік.
599. За кожним вашим промахом слідує покарання, за кожен влучний постріл вашої душі настає духовне звеличення. Хай на краплиночку, хай на дві. Але ж це духовний зріст! І, коли так подумати, він є безкінечним! Звісно, коли мислити правильно, думати вірно і ходити правим боком. Але ж яка душа може мислити на сто відсотків мудро? Саме тому існує карма в усіх її проявах – для того, щоб вчити. Вона вчить і вчить – і колись-таки навчить. Їй важко за земними мірками, але не відчуває цього вона, бо живе позаземними. І кожного дня справджується задум Господа: людина стає досконалішою і обачнішою, розумнішою і мудрішою, щасливішою і добрішою. І кожної миті у школі цієї Землі стає менше двієчників – і всі тягнуться до Найвищого Балу, межі якому немає.
600. Еволюція Безмежна, Мудрість Неперевершена, а Навчання Постійне. Саме це є основними тенденціями навчання у школі Бога і Його програмі „Природного Інстинкту Доброчесного Виживання”. І, хай там як, в якій Землі ви б не народилися, де б не жили і як не працювали, ви будете зростати духовно. І так буде Вовік. Ібо же немає межі. Жодної межі. Навіть такого слова як „межа” ніде не існує. Навіть у нас – у людей. Але не всі це усвідомили, бо не всі є люди. У будь-якому разі Божа Програма виховання і перевиховання людей працює. І з кожним новим приходом у нову землю людина стає кращою і веселішою. І так буде лише з однієї причини – Людина є неперевершеним Божим творінням і буде такою доти, доки вона буде. А доки буде людина? До тієї миті, доки вона буде з Богом: серцем і душею, розумом і тілом, щастям і нещастям. І, коли буде так, людина ніколи не щезне з лиця землі. А навіть коли щезне, вона переродиться. У новому, більш досконалому планшеті мікросвіту.
601. Вірте, Любіть і Розумійте Творця – бо Ви є Бог. Усвідомте це – і станете Ним. Тільки забажайте – як станеться все. Так, як у казці. Тому, що не казкою буде це – справжньою реальністю. Вашою реальністю. В якій буде все, що ви захочете, окрім того, що мати не можете – права на вибір іншого Бога. Іншої людини, що є з вами поряд, ходить де інде і живе як-не-як. І кожна людина зробить свій вибір за чи проти Бога. Сама. Виступивши проти Бога, людина підписує собі смертну кару – деградацію і повне невідання. Це тому, що без світла темно і не можна знайти кращого Бога ніж Той, який вас сотворив. Знайте, що кожного дня, коли ви не з Богом, ви проти Нього. Кожен день без Світла є зрадою проти Неба. Знайте це – і прозрійте.
602. У будь-якої медалі дві сторони. Головне – інформація. Ціль – доступ до неї. Це бізнес – тільки і всього. Воюють дві сторони: ашкенази і сефарди. Тому йде війна. Ви – новий учасник старої-престарої гри між сефардами і ашкеназами. Оскільки ви черговий учасник давньої гри, скоро буде Кінець Світу – всі підключилися до Системи і мають доступ до її бази даних, інформації і просторово-часових змін. Саме це і призведе до її остаточного відключення і зупинки – Система зникне, бо з’явиться Нова – більш досконала. Ви ув’язалися в бій з тим, що триває тисячоліття. І так буде доти, доки війна не зупиниться. А зупиниться вона скоро – дуже скоро.
603. „Я не можу померти сьогодні, завтра чи у 2013-му”,- скажете ви. На це відповім, що для смерті підходить будь-який час. Коли відкриєте у собі здатність ставати вітром, зможете помирати і народжуватися тоді, коли ви захочете.
604. Землю треба знищити заради збереження, оскільки люди не можуть її берегти – так і не навчилися. Так само як вбивали птахів під час пташиного грипу – заради збереження – так буде і з людьми. Єдина різниця: птахів знищувала сама людина, а людину знищить Бог. Щоправда, людина не думала над тим, як врятувати душу страченого птаха – Бог думає.
605. Бог дає людині сміливість. Завдяки сміливості людина правдива. Завдяки правді людина добра. Завдяки доброті людина йде правим шляхом. Саме цим шляхом іде сам Бог. Тому можна сказати, що Бог Дає людині Себе.
606. Кінець Світу буде скоро. Так сказав Диявол. Оскільки Диявол і Бог – одна істота, так воно і буде. Цього можна уникнути лише після зміни божественної точки зору – для цього треба змінитися самим людям. Для того, щоб переконати Бога в тому, що Кінець Світу не потрібен, нам треба змінити 80% людей, що населяють планету Земля, зупинивши тим самим війну між кланами сефардів і ашкеназів. У будь-якому разі врятуються ті, хто займе праву точку зору.
607. Для того, щоб стати в повен зріст, людині треба врятувати ту планету, на якій вона сидить. Інакше людина може злягти.
608. Чим гірше, тим краще: чим гіршим буде ваше життя, тим більшому ви навчитесь. Але коли навчитесь, ваше життя перестане буде нестерпним – воно зворушить ваше серце безмежною красою, насолодою, щирістю і бездоганністю.
609. Пам’ятайте правила – тоді вони пам’ятатимуть вас. Коли пам’ятатимуть, ви не забудете правила. Коли не забудете, будете всім, чим ви є – і навіть більше. Наскільки більше – ви навіть уявити не можете. Якщо уявити людину піщинкою лави, що лежить у ядрі планети, нові можливості будуть космосом. Якщо піщинка ніколи не бачила космос, то уявіть собі, як вона здивується, коли його побачить.
610. Я пропоную людям баланс і рівновагу. В протилежному ракурсі моєї думки – коли не послухають люди – буде третя світова і кінець того світу, який ви знаєте. Я приніс на Землю звістку про смерть лише для того, щоб ви почали Жити. Я приніс на Землю звістку про те, що Мир має бути на Землі – запанувати назавжди. Тепер залежить від вас, коли наступить цей довгоочікуваний Мир: до чи після Кінця Світу.
611. Божий Суд уже почався – перевіркою людей служить він. Ібо же спуститься з Неба Творець і покарає невірних. А вірним тільки усміхнеться, бо їм не треба нічого, окрім як блаження Господнє – вони є мудрі. Тому і заберуть із собою до Раю все те добро, що зробили на Землі – ось де справжнє Багатство.
612. Вмійте побачити, хто вами говорить, хто чинить ваші дії, хто каже вам, що робити, а що ні. Вмійте побачити, як і хто вами керує, наче маріонетками, в руках своїх – і прозрієте. Ібо мислити почнете: ваші руки стануть вашими, ваші ноги поведуть вас туди, куди захочете піти, ваші думки будуть такими, якими зробите їх. Відключіться від Системи земної, де зав’язли ви у війнах між кланами поганими, і приєднайтесь до ВКР. Ібо же Вищий Космічний Розум є всім тим Світлом, чим наповнене крізь все і вся усе Життя.
613. Навчіться Добру. Навчіться жити добре. Навчіться нести свою Любов крізь цілу вічність. Навчіться – і станете людьми. Такими, як нам заповідав Господь.
614. Дії людини лише провокують земні катастрофи: людський годинник самознищення вже заведений. Чи встигне він зупинитись, залежить від тої самої людини, яка його завела – від вас. Земна протидія Божественній Логіці лише знищує людей, а не Бога. Думаєте, через вас будуть продовжувати страждати інші цивілізації та космічні ієрархії? Нічого подібного. Ібо же пішла гора до Магомета. Що людина може зробити великому Творцю, окрім як любити Його? Анічогісінько. Скоріше вас зітруть з лиця землі, аніж через вас загнуться третій, другий і перший виміри. Ви думаєте, людина здатна бути загрозою для еволюції Вищих Космічних Цивілізацій; ви думаєте, що завдяки людській дурості всі Вищі Цивілізації впадуть на три виміри вниз, деградуючи самих себе? Не треба так думати.
615. Щодо цього є наступне правило: ті люди, що не розвиваються, деградують або заважають еволюції людей або інших індивідуумів, перетворяться на ефір і будуть позбавлені права мати душу. Так буде як під час Нового Пришестя у 2013-му році, так і після Страшного Суду. В усі часи, доступні і недоступні, реальні і нереальні, нормальні і паранормальні.
616. Око Сіону бачить усе: ваш розвиток і деградацію, емоції та сумніви, бажання і лінь. Більше того, око Сіону бачить усі альтернативні виміри, де є – може бути – ваша душа. Тому при нагоді Воно вам покаже, ким ви б могли бути, а ким стали. Зрозумійте це – і живіть у Добрі Еволюції. Живіть – і не знайте сумнівів. Не знайте – лише сміх блаженного.
617. Навчіться відрізняти Знаки дуновіння Господнього – і навчитеся читати. Коли навчитеся – зійдете у Небо. Там навчитеся писати. Тоді вас повернуть у Землю – так ви жити навчитесь. У Небі. Бо Небо буде на Землі.
618. Ви не там, де ви є. Ви там, де ви бути не можете. Більше не можете. Вирвіться з Системи, бо це є клітка вашої уяви, думок, почуттів, емоцій... І вашої Любові...
619. Людина завжди намагається зафіксувати момент замість того, щоб жити в ньому. Людина робить фотографію замість того, щоб жити в ній; людина малює картину замість того, щоб насолоджуватися тим, що в ній намальовано; людина надиктовує у диктофон замість того, щоб сказати людям добре слово. Людина зациклилась, бо не знає, як їй далі жити. Не знає і знати не хоче. Мовчить і не говорить. Бо ніхто не говорить. Але не ті вже часи, щоб мовчати, бездіяльно викидаючи на смітник останні свої дні – Нове Пришестя про це говорить. Навіщо людство хоче закарбувати момент – бодай на фотоплівку? Навіщо людство малює картини на стінах і парканах, у під’їздах і туалетах? Може, тому, що хоче залишити пам’ять про себе – але яка це буде пам’ять? Може, тому, що не знає, що з нею трапиться після смерті – ніхто не говорить? Тому людині треба розповісти, що з нею буде, а чого не буде – щоб вона знала, як їй жити далі. Людині треба показати, що є правильним життям, а що – ні, щоб відрізняла кнут від пряника. З людьми треба говорити словами, бо інакше вони не розуміють, оскільки не чують. Чи, може, не розуміють саме тому, що чують,– не хочуть сприймати? З людьми треба говорити в облачінні людському, бо інакше вона не повірить очам своїм – лише дивній казці. Людям треба знати, що жодну матеріальну величину неможливо забрати з собою на Той Світ – назвемо Його так. Лише ті добрі справи, що будуть зроблені людиною на Землі, додадуться до енергетичного потенціалу кожної душі, яка піде у Небесний Суд для підведення підсумків діяльності після останнього переродження.
620. Я сам Бог і можу допомогти вам Стати Ним: для цього лише Слухайте, ібо же нічого не треба, окрім вашого Бажання Чути. Вам стане в нагоді Добрий Настрій у розумінні ПершоІстини.
621. Ви знаєте про те, що є Смерть, тому насолоджуйтесь кожною Доброю хвилиною Життя для того, щоб вам не було сумно помирати. У жодному разі ви не помрете даремно, коли по життю нестимете в собі Добро. Живіть сьогоднішнім днем – цією миттю. Бо кожна може бути останньою для вас. Живіть не сумніваючись – із Вірою і Чистою Надією у Бога. У світі Бога – Вашому світі. Живіть у Бажаній Красі, Чудовому Щасті і Нестримній Насолоді.
622. Не піддавайтеся на жодні провокації і ніколи не впадайте в безнадію. Не піддавайтеся на провокації тих, у кому злість і ненависть кипить. Бо вона – як Вода. І може перелитися на вас.
623. Тому Спостерігайте за Чашею, Водою і Собою, бо це є ваші складові. Вдивляйтеся у Символи, Деталі – робіть Висновки. Тільки так ви зможете зрозуміти Істинну Природу Речей.
624. Живіть, отримуючи уроки від Життя,– воно вчить нас кожної миті: коли спимо, коли їмо, коли працюємо і просто живемо. І навіть тоді, коли вмираємо – Життя нас Вчить.
625. Мені сумно за людей: за те, як вони живуть, бо знаю, Що можуть жити краще. Більше того, я знаю, Як люди можуть жити: яким шляхом іти, а яким – вмирати. Я був у Раю і бачив, як там живуть. Ви теж були там. І можете Жити Краще. „Ви можете жити”,- кажу я вам. Ви Можете Жити. Жити з великої літери, а не сподіватися на милість того чи іншого. Ви Можете Жити, покладаючись на власні можливості: на Себе і на Віру. На Віру в Бога – Того, Хто Вас Сотворив. Ви Можете Жити...
626. Богом створені Програми для всього: сонця, вітру, трави, дерев, моря і дощу... Одні програми керують іншими: є програми-маріонетки, а є програми-володарі. Їх створюють такими, щоб заповнити порожні дірки. Або вдосконалити вже набуті ніші. Але буває так, що програми виходять з-під контролю і починають грати за своїми правилами. Вони знають, що, повернувшись до ПершоДжерела, їх покарають – саме тому не всі повертаються, бо хочуть бути домінантними. Але коли не йде гора до Магомета, до гори приходить Магомет. Люди – теж програми. Значно примітивніші за переважну більшість, але й досить значущі в порівнянні з менш розвиненими системами. Не всі люди хочуть повертатися до ПершоДжерела – тому найближчим часом Магомет спуститься до людей. Але хто ким керує: Бог керує програмами, чи програми керують Богом? Спочатку треба дати відповідь на те, що ми вважаємо за керування? Коли одна програма здатна стерти (видалити) іншу з лиця землі, то це є керування. Але вищі програми залежать від нижчих, і їм не вигідно видаляти нижчі програми – тому їх лікують. Це в інтересах усіх вищих програм – сприяти лікуванню і розвитку значно менших систем мислення. Саме для цього і були створені кармічні закони. Це теж програми, призначення яких лікувати, наприклад, людські машини, заражені раковими пухлинами. Як би там не було, деякі програми видаляються, коли вони дають збої чи з’являються більш досконалі системи мислення. Програми знаходяться в програмах, а ті в свою чергу у більш досконалих програмах – і ніхто ще не знає, де кінець програмним системам мислення.
627. Є тільки одна константа: вибір і наслідок; дія і причина; початок і кінець. А ми всі – жертви причинності. Ми робимо дію – через деякий відрізок часу вона обернеться в позитивний чи негативний для нас бік. Але що є гарно, що – погано? Немає визначення цим словам так само, як і немає позитивного чи негативного вибору. Наш вибір, наші дія і наш початок може бути лише добрим чи злим тільки особисто для нас, бо ми дивимося на речі через призму власної свідомості.
628. Вимкнувши свідомість, програма втрачає здатність мислити. Тобто, тримати ситуацію під своїм контролем: система втрачає здатність робити вибір, діяти і починати. Тоді програмі приходить кінець. Або новий початок: коли програму реанімують або оновлюють.
629. Що значить програмний контроль? Коли система з більш високим розвитком, віком або досвідом роботи керує менш розвиненою програмою.
630. Навіщо системам керувати одна одною? Інакше буде хаос – усюди має бути ієрархія так само, як і духовні ступені розвитку того чи іншого керування.
631. В чому зміст? У кожній системі закладений генотип, завдяки якому кожна програма може стати вищою – піднятися на більш високу ступінь ієрархії.
632. Тобто, все, у чому ми живемо, є ілюзія? Алюзія власної свідомості? Тобто, все, що ми бачимо, чуємо і розуміємо є обман? Ні, це просто Гра Програм.
633. Що я знаю? Я знаю, чому я тут і всі ми тут. Більше цього знати не треба. А що знаєте ви? Ви не думали, що те, що ви знаєте – це те, про що ви думаєте, наче знаєте?
634. Для того, щоб відкрити Двері, їх треба закрити. Я вам зачинив – тепер можна розчиняти на повну призму світовідчуттів свідомості вашого рівня.
635. У кожного своє Призначення. Воно шукає вас, а ви – його. Чи знайдете одне одного залежить від того, чи знайдете в собі силу налаштувати свій потік енерго-інформаційних імпульсів на частоту Призначення. Призначення людини на Землі – стати Богом. Більше того, це ще не все – людині треба знайти можливість вирватися із Системи, здійнявшися на більш високий рівень програмного забезпечення. Вирватися, не ховаючись від Бога, Системи, Їх Законів та Інших Програм – ідучи до них, не бачачи і не чуючи – інтуїтивно. Наосліп, як сліпе кошеня – ось де справжня загадка. Відповідь дає Істину. Істина буде набором ПершоСимволів, які вірним паролем лягають вашими Чакрами.
636. Земля – це війна, в якій усі ми солдати. І можемо померти кожної миті. Але оцініть іншу можливість – ми Можемо Жити. Пам’ятайте, що нас Жити ніхто не змушує – в нас є таке право. Це перевага, яку має ваша душа. І головне завдання на цій війні – вижити, не порушуючи жодного із кармічних законів, не обминаючи і не ховаючись від них. Виконати це завдання на всі сто відсотків поки що ніхто не спромігся – ми близькі до цього. Додаткове завдання – повернутися до ПершоДжерела цілком і повністю. Це завдання більшість виконує – і раді з того.
637. Все, що має початок, має і кінець. Це тому, що початок є кінцем, а кінець – початком. Математична людина неправильно зображає початок і кінець: це не пряма, по обох боках від якої лежать вони. Початок і кінець лежать в одній і тій самій площині точки – в ядрі Великого ПершоДжерела.
638. Антихрист був створений Богом задля підтримання рівноваги і балансу. Бог спеціально подвоїв себе, зробивши Гармонійною свою структуру – тепер Він може подвоювати всіх. Ібо же союз балансу і рівноваги породжує Гармонію, що допомагає вам бути в єдності з Природою, Богом і Всією Структурою Агніутворення.
639. У цю мить на ринку планети Земля не так багато Книг, які Дають Усе – ви Тримаєте в своїх руках Усе, що необхідно для спасіння від кінця світу, який буде дуже скоро. Тепер ви, як недосконала система мислення, маєте зробити вибір: треба чи не треба вашій програмі порятунок. Коли дасте відповідь, що хочете продовжувати існувати у біполярній структурі квантового кресмосу, продовжуйте мандрувати Книгою Книг.
640. Люди звикли дивитися на неприємності інших людей через призму своєї байдужості. Наприклад, людство постійно спостерігає за негативом як по телебаченню, так і з вікна власного дому. Людям байдуже, що відбувається там, За Вікном. Для них головне лише те, що відбувається з ними. А з ними нічого не відбувається, тому що вони стоять за призмою власної байдужості. Вони живуть у власному світі. У світі зручності і терпимості. Але так буде доти, доки існуватиме їхній світ. А їхній світ існуватиме недовго. Щодо Кінця Світу – він стосується кожного з нас. Від нього не сховаєшся ані за екраном, ані за вікном, ані за власним світом. Він стосуєтсья кожного світу. Знаючи історію, не можна заперечувати той факт, що кожному світу рано чи пізно приходить кінець. Так чи інакше, кінець притаманний усьому сущому на Землі: системі, поняттям, мові, знанням, науці, людям та іншим дрібницям. Він зароджує початок, оскільки є індикатором життя.
641. Після того, як люди це усвідомлять – так буде під час Кінця Світу – в них усе заберуть. Усе, окрім того добра, що вони пронесли протягом своїх перероджень. Долю вашої душі, так само як і багатьох інших, вирішить Верховний Суддя під час Нового Пришестя.
642. Ми живемо в останні дні цієї чудової прекрасної планети, цих смішних і розумних людей. Тому давайте жити так, наче кожна хвилина є остання. Давайте Жити Добре. Може, тоді і Кінця Світу не буде.
643. В усьому є дві сторони. Але все є тільки на Землі – поза нею немає нічого. Саме тому все є за межами нашої планети – всередині неї. Все є за межами людини – всередині вас.
644. Живіть Добре і Несіть у світ Добро. Ви ж не хочете потрапити під воду, куди незабаром заїдуть американці, правда? Ви ж не хочете жити під водою, як скоро це робитиме Америка, бо вона є Атлантидою... вірно? Ви ж не хочете стояти на розпеченій землі Африки під час того, як вона вислизатиме з-під ваших ніг, хіба не так? Ви ж не хочете жити в землетрусах Австралії, чи не так? Ви ж не хочете стати жертвою паразитів, які кишітимуть у мусульманських країнах, я правильно кажу? І де б ви не жили, де б ви не народилися і де б не існували, ви ж не хочете стати жертвами, правильно? Саме тому Несіть Добро у світ – це Єдиний Шлях Спасіння, ви згодні?
645. Людина Боїться життя: життя без смерті – Справжнього Життя. Замість того, щоб бути Богом на Землі, людина залишається собою під землею. Замість того, щоб зійти у Небо, людина ходить темними тунелями – своїми турелями. Несправжніми турелями – ілюзіями та алюзіями власних бажаних сновидінь.
646. Хто виграє війну? Всі війни, що були до цього... Ніхто не виграє – всі тільки програють. Це тому, що всі війни ведуть до програшу всіх – мудрий розум знайшов би спосіб не вести війну. В жодній війні неможливо виграти тому, що це війна: можна лише отримати абсолютний або частковий програш.
647. Переможці нічого не обирають, але переможені мають право обрати переможців – ось де справжні переможці античних героїв. Вони програють, щоб виграти, жертвуючи собою – ось де справжні мудреці пророків. Завжди у виграші лише мудрий розум. Той, що знаходить спосіб не вести війну.
648. Зазвичай люди хочуть більше того, ніж можуть бажати. Одна з перепон – гроші; інші перепони – недостатній духовний і асхелатичний розвиток. Єдиний спосіб не бажати – відмовитись від бажань.

© Автор: Олег Сірий
© Коректор: Людмила Сіра
© Використання матеріалу без згоди автора чи адміністрації сайту карається як земними, так і позаземними законами

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Задумайтесь!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© svetakedyk, 11-09-2006

за такі речі тре пиzдити, сапогами, кірзовими)))

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© учень Леся, 10-09-2006

Не хотів би чхать на вашому параді, але...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© , 10-09-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85392904281616 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …