Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20022, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.203.242.200')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Істерична любов

© данило князь, 25-12-2009


  Осінь моя. Скажу відверто, будь-хто може зазіхнути на цю істину, будь-хто злим поглядом може зіпсувати момент відвертості, а якщо бути до межі прискіпливим – хто ви такі аби настільки бездарно користуватися моєю сутністю?!
  Не пробачу нікому мокрого волосся, брудного взуття, мокрого асфальту, гербаріїв із відмерлих листків, проклять на адресу сірого неба. Не пробачу першокласників, комуністів не пробачу, націоналістів не пробачу з їхніми покровами. Не пробачу, ні, прокляну бабине літо! Це найбільша зрадниця усіх кліматів та сезонів, що сховалася під маску жалісливих спогадів за літом. Осінь працює тільки на мене! Тому клієнти в сторону, власник прямує до свого кабінету.
   Передісторія. Моє народження випало на осінь, а, значить, доля мій союзник. Перший подих був подихом осіннього повітря. Перші очі, які я зустрів, були очима людей, що жили посеред осені.І ,на загал, Радянський Союз – країна опалого листя. Комсомольці, ленінці, затяті комуністи, юні жовтенята. Всі будували Союз під осінній трафарет. Архітектура, одяг, всюдисуща червоно-золота стилістика. Народження Союзу, розуміємо – Революція. Революція, розуміємо – осінь.
А ще СРСР – країна пролетаріїв, правильно? А що собою представляє міцний, досвідчений професіонал-сталевар?Чоловік тридцяти – сорокап’яти років. 30-45 – це золота пора. Вік , коли ти багато чого зробив, але ще маєш час зробити більше. Осінь у розквіті.
   Весна – це народження. У тобі тільки починає все прокидатись і ти починаєш жити ,відчувати. Літо – спекотний час дорослішання, молодість, плюсова температура зашкалює. Про осінь ми вже сказали…Зима – задубіла земля, холодні руки мерців і пенсіонерів. Зима соромиться свого віку і , зашарівшись льодяним приморозком, неквапливо прикидає снігом  території.
   Аргументи вичерпані. Їх і так забагато як на одну любов. Адже щире почуття із списком його доказів, хіба то щире почуття?
    Єдине прохання наостанок. Ввічливо користуйтеся порядністю, витирайте ноги перед входом, вимикайте світло після себе. І ніколи, ніколи, чуєте, не чіпайте брудними руками моєї осені!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

А Ви егоїст...

© Саня Сакура, 26-12-2009

Нервовий твір.

© Макс Завері, 25-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74557709693909 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …