Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51086
Рецензій: 95803

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19934, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.16.229')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сон рябої кобили

Сон рябої кобили: Раби

© kv!nt, 22-12-2009
           Невільники власної оболонки. Ми їй підкоряємось і вважаємо це щастям. Але просто-напросто нас юзають як шмат… ці "оболонки"... А свідомість не для того.. Вона теліпається як зайва нога у генетичномутованої корови, а мала би виконувати найважливішу функцію у нашому житті – робити нас вищою формою життя на Землі –  людьми, на відміну від тварин. Чи не так?! Ніцше не займався сексом щоб довести собі, що він – не звір. А ти зміг би, сильна ЛЮДИНО?! Навряд…
ЛЮБОВ! ХА! Я сміюся вам, мої однолітки, в очі. Ви просто [цензура], а не розказуєте про велике безмежне кохання. Що по-вашому "кохання" –  це довіра?! "Це моя самка чи самець, яку трахаю Я!" – скоріше так… а довіра тут для певності в тому, що вам не завдадуть шкоди, що не зрадять. Можливо, це прекрасний внутрішній світ? "Добре, що мізки на грає і дає…" А, можливо, це неземна краса, тіло божества – Афродіта! "Ого! Яка сучка я би трахав її всю ніч!" – бажання тупого тваринного сексу. Я також часто так думаю, я ж нічим не відрізняюся від загальної маси…
Трах, трах, трах! Трах-та-ра-бах!!! Один "трах" протягом усього життя: від малечку до смерті. Доведено, що навіть немовлята мастурбують, потираючи геніталіями до ліжка чи крісла! Жах… Секс коробить наші беззахисні мізки, ми – невільники людської природи.
Що ж робити? У монастир? Стати євнухом? Куля в голову?! А от і – ні. Все продумано –  інстинкти стоять на захисті наших оболонок (соромно бути не таким як всі, бажання спілкуватися, страх втратити щось приємне, класне!). І, якщо не задовільняти сексуальні потреби, то оболонка руйнується фізично і, що ще гірше, психічно (Фрейд довів негативний вплив сексуального незадоволення на здоров'я психіки). Лише божевільні, страждаючі люди в змозі спокійно це припинити. Рідко хтось таки робить так як належить після усвідомлення основного завдання наших оболонок, але це одиниці…
Інстинкт репродукції і його основний інструмент – трах. Це є проблемою і не ми її будемо розв’язувати… Нам це непотрібно.
Отож, як казав колишній ведучий каналу "1+1": "Кохайтеся!"…
Нема інакшого виходу, бо ми хочемо, щоб було добре зараз і вже… а решта – нецікавий дріб’язок.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

То на Вашу думку...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Саня Сакура, 26-12-2009

То на Вашу думку...

© Саня Сакура, 26-12-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© bor., 25-12-2009

По тому пункту я з вами нєсагласєн.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Олена Олександрівна, 23-12-2009

Сон рябої кобили: рожеві окуляри

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© маргінал, 22-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5732100009918 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …