Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19698, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.21.97.61')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Кохання йде й не грюкає дверима

© Юрій Дюг, 08-12-2009
Коли приходить розуміння? Коли вже сказані всі слова, коли вчинки і почуття роблять тільки гірше. Ти розвертаєшся і ідеш, а я не зупиняю тебе. Не кидаюсь тобі в ноги, не благаю залишитись… А навіщо? А вже сотні разів це робив. Не свідомо, бо почуття рвали мою душу на сотні шматків, скребли кішками, вивертали нутро…  
Та що це змінювало? Любов, бажання, благання чи можуть вони викликати взаємність. Так, але тільки жаль. Жаль, який знищує нас обох, знищує почуття. Не сварить, але робить просто друзями. Коли уявне кохання переходить в режим дружби. Я спустошую себе пристрасть, а ти жалість. Що у нас буде? Лише дві випалені пустки, розруха і біль.
Тому йди! Йди не озирайся, наше життя дорожче, ніж дружба, до якої ми ніколи не прагнули. Йди хутчіщ поки я знову не зірвався і не почав торочити тобі про свої почуття! Тобі не потрібні ці скигління, адже ти не маєш повертатися тільки з жалю. По переду на тебе чекають нові захоплення. І на мене також…
Тільки чому ж так боляче. Ніби всередині клекоче Везувій, випалюючи часточки душі і кохання. Знаю що сам у всьому винен. Не спитавши, зробив тебе для себе цілим світом. Жив і дихав тільки для тебе. Кожну хвилину думав. А тепер залишися сам один.
Я не боюсь! Тебе лякала сила моїх почуттів, ти губилася поряд з ними, а я цього не помічав. Яким же дурнем був. А зараз я не хочу в черговий раз робити тобі боляче. Я навіть не хочу, щоб ти читала ці слова. Ти маєш перегорнути цю сторінку життя не читаючи, адже попереду цікавий захоплюючий роман.
Квітень 2003 р.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

захлиснуся у пафосі

© Віталій Дерех, 09-12-2009

ой,як тяжко!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Пардон Мамзель, 09-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.48807501792908 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …