Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19634, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.236.18.23')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Нічний ліс...

© viktor, 05-12-2009
Ти стоїш перед ним, позаді тебе, видно просторе поле, за яким ледь помітні вогні села.... на небі зовсім не багато зірок, тільки видно місяць, який десь над горизонтом. Перед тобою великий густий ліс, ти майже нічого в ньому не бачиш, тільки де-не-де чути шорох, страх починає заполоняти твоє тіло, тоді ти ще більше починаєш у все вслухатись й бачити небачене, починаєш тремніти з середини... ти робиш крок, інший, і ти вже знаходишся в самій гущі ліса, все навкруги ніби завмирає, ти починаєш йти, шепіт листя в тебе під ногами перебиває всі інші звуки, хоча ти інколи зупиняєшся щоб вслухатись в те що коїться навкруги, ти чуєш кожен звук, ти ніби живеш ним в ту хвилю, ти чуєш птахів, скрип дерев, чуєш шелест листя, чи інколи впаде десь гілка з дерева, а ще те село, собак в ньому які лають, крики людей... ти відчуваєш життя, ти весь в ньому... починаєш рухатись далі, на землі ти майже нічого не бачиш, тільки стовбури дерев, які з`являються перед тобою, ти йдеш, йдеш, місяць вже майже на горизонті, стає де-далі темніше, серце починає ще більше колотитись, тобі здається що ти вже далеко не в цьому світі в якому був ще днем, ти вже весь ніби десь в кращому місці, де ти відчуваєш не якесь фальшиве щастя, а ти відчуваєш його чистоту й щирість... Інколи на дорозі зустрічаються якісь непролазні деревцята, ти починаєш шукати вихід, неможеш знайти його, інколи з кущів може вистрибнути якась тваринка, яка ще більше тебе налякає, страх вже повністю охопив тебе... ти зупиняєшся щоб відпочити на якомусь пеньку... і тут чуєш якийсь шелест, але цей шелест вже незвичайний, на такий як були попередні, ти вслухаєшся в нього й він тобі розповідає про якусь тваринку яка рухається потроху... але тваринка, відчутно що, якась невелика... наближаєстья в туди щоб поглянути, й на відкритому місці, де попадають останні, на цю ніч, промені місяця ти бачиш їжачка, саме такого як бачив в дитинстві в мультиках, на його колючках різне листя, й він почувши тебе зупинився, скрутився колобком й завмер, тут ти ніби вже втрачаєш голову ти бачиш таку красу, що тільки в казках таке бачив до цього моменту, тобі хочеться закричати від щастя... ти весь майже підпригуючи, з переповненими почуттями, ніби-то страху, чи щастя, чи ще чогось там, навіть незнаючи чого, ти йдеш далі... тут ти зустрічаєш якесь невелике озерце, яке живе вже в цьому лісі багато-багато років, присівши біля нього, ти бачиш в ньому місяць на горизонті, якщо довго дивитись то навтіь можна опрокинутись від того що тобі здасться що ти висиш вверх ногами... от тут, біля цього озера, прямо б і заснув би... й навіть нехочеться нікуди йти, нікуди нехочеться повертатись... хочеться насолоджуватись кожною хвилиною цього щастя яке живе, а ми його навіть не помічаємо... ти продовжуєш дивитись на воду, слухаєш, як десь пролетить сова, або пробіжить тваринка, й ти просто щасливий, знаєш що далі, живучи в цьому світі ти завжди знатимеш що є не тільки погане, а й є просто казкове :) Українське казино Ельслот радує користувачів великою кількістю автоматів. У колекції порталу релізи Microgaming, Novomatic, NetEnt та інших відомих брендів. Серед переваг Elslots ігрові автомати , різноманітні бонусні акції, швидкі виплати, можливість брати участь у турнірах, акції з кешбеком.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

зізнання.... (перед написанням рицензії краще прочитайте ось це) :)

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© viktor, 06-12-2009

Пролог?

© Василь Тибель, 06-12-2009

Варто було б...

© Залєвський Петро, 06-12-2009

інтермеццо :)

© Тед Лещак, 05-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70008015632629 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …