Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19347, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.252.140')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

ГОРОСКОП-жарт НА тиждень 2010 (для дітей)

© Ніка Нікалео / Veronica, 18-11-2009

Козерогам на початку тижня варто зосередитися на математиці і природознавстві. Можливі конфлікти з учителями цих предметів. Тому у клас краще заходити в шапці, щоб у пориві злості не заколоти їх рогами. Але починаючи з п’ятниці можете розслабитися і навіть зустрітися з друзями на вихідних. Тільки не забудьте підбити копита, щоб ефектніше цокотіти ними під час танців.

Водоліям наступний тиждень принесе чимало приємного. Деяким навіть шоколадний торт або молодшого братика чи сестричку на додачу. І все це лише за мізерні поступки, такі як: десять-дванадцять балів з іноземної мови чи історії. А ще, не переохолодіть ноги, бо захворієте. Та це все одно не допоможе вам просачкувати контрольну з української!

Риби не сваріться, а плавайте негаласливо і мирно від класу до класу між уроками. В іншому випадку існує велика ймовірність потрапити на гачок директора школи. Або у тенета завуча, що майстерно розставлені по коридорах.

Овени  хоча і барани по-українському, та все ж значно розумніші. Тому не колупайте у носі, коли вас у вівторок викличуть до дошки. А краще притисніть  вухами роги і слухайте підказки з першої парти. Та якщо вам не пощастить нічого почути, знайте: треба було ретельніше мити вуха у суботу! Net Game casino працює з 2012 року. Це відома й авторитетна онлайн-платформа азартних ігор, яка має багато відгуків. Важлива перевага Нетгейм онлайн-казино в тому, що воно є легальним в Україні. Кожен новий користувач може отримати вітальний бонус від Вбет онлайн-казино. Перше поповнення - бонус 100% до депозиту до 5 000 UAH + 100 фріспінів для гри в слот Joker's Jewels.

Тілець – особливо натуристий знак зодіаку. Тому тільцям краще зосередитися на уроках праці, аніж на тому, хто далі стрільне лушпинням з насіння соняшника. Шкільна прибиральниця вам гарантовано пройдеться шваброю по спині. І ніхто за вас не заступиться, коли вам доручать мити усі вбиральні після уроків.

Близнюки мусять припинити чвари і бійки між собою цього тижня. Їх очікують схвальні відгуки вчителів і заохочення батьків за значні досягнення з фізкультури. Нарешті вони будуть там займатися, а не кожних десять хвилин ходити у туалет. Так і тримайте до кінця місяця. Буде вам за це високий бал, а може і давноочікуваний новий номер «Пізнайка».

Раки у понеділок будуть намагатися пролізти у всі щілини активного шкільного життя. Але пам’ятайте, дорогенькі, це потрібно робити уперед головою, а не рачкувати!

Леви - єдині, хто може на цьому тижні розслабитися і не думати ні про що. Дівчаткам-левицям хлопці будуть носити їх рюкзаки, а на мобілки надсилати любовні есемески. А хлопцям-левам дівчатка перероблять усі домашні завдання і дадуть списати диктант з іноземної.

Діви, поменше заглядайте у дзеркало і частіше до свого щоденника! Якщо у середу ви не поміняєте ручку, якою пишете, то ризикуєте у п’ятницю побачити там нове зауваження. Бо у четвер ваша стара ручка заляпає ваш щоденник аж крізь три сторінки! А зірки пророчать вам одиннадцятки саме на місце тих ляпів!

Терези не вагайтесь і сміливо підіймайте руку на усіх уроках. І навіть, якщо ви не отримаєте високий бал за свою відповідь ( бо ви і так нічого не вивчите), то принаймні отримаєте захопливі погляди своїх однокласників. Адже це так мужньо – викликатися до дошки, коли не приготували урок. Однак, якщо ви усе ж таки підготуєтеся, то нові знання вам точно не зашкодять.

Скорпіони наступного тижня перестануть жалити своїх друзів. Вони будуть настирно вчитися і ходити на додаткові заняття, допомагати мамі по господарству, а дідусеві і бабусі знайдуть окуляри на носі. Однак, одна прикрість на них усе ж чекає: на кнопку, що вони підкладуть вчительці з природознавства, вона не сяде! Хохми не буде.

Стрільцям, на жаль, перепаде від скорпіонів і від директора школи. Від перших за те, що саме вони не дадуть вчительці сісти на ту злощасну кнопку. Бо вчасно заберуть стільця, коли природничка буде сідати. А від другого за те, що вчителька буде злегка ошелешена посадкою нижче свого стільця. Оминуть кари тільки ті стрільці, яким поталанило вчасно пустити стріли своїх знань у класний журнал.  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Файно, пані Вероніко!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 19-11-2009

Посміхнувся.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Залєвський Петро, 18-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.83832478523254 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …