Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19243, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.228.88')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Казка про Усаму бен Ладена

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 13-11-2009
(із циклу «Інші казки Кривавого Зіпи»)

Жив собі Усама бен Ладен з клану бен Ладенів. І хоча він не був горянином – все своє свідоме життя товариш Усама прожив у пустелі – проте безсмертям своїм доводив агентів американських спецслужб до сказу. Бувало, йде собі бен Ладен пустелею, а тут з-за рогу – американський шпиЙон! Бен Ладен без коливань одразу ж діставав ритуальний кинджал  та на очах в ошелешеного шпигуна робив собі харакірі. Як не були американські шпигуни навчені та натреновані, але все одно такий розвиток подій уводив їх у ступор. Втрачаючи критичне сприйняття дійсності, вони починали діяти чисто автоматично, відповідно до інструкцій, що були вбиті їм у голову в розвідшколі. Вони ретельно задокументовували факт самогубства об’єкту. Замірювали температуру тіла, пульс. Найбільш недовірливі, про всяк випадок продірявлювали тіло осиковим кілком, бризкали святою водою і, в якості доказу, відрізали в бен Ладена палець або вухо.
Голову відрізати ніхто не здогадувався.
Ось тому і виходило, що, як правило, звіт такого шпигуна президенту Сполучених Штатів про успішно проведену операцію, приблизно співпадав у часі з черговим інтерв’ю воскреслого бен Ладена телекомпанії «Аль Джазіра».
Американці були матеріалістами і тому припустили найбільш просте пояснення: Усама бен Ладен налагодив серійне виробництво своїх клонів.
Було від чого впасти у смуток – атака клонів, то вам не два обкурених араби, які посперечались, що зможуть пролетіти на літаку між двох хмарочосів…
Проте, шпигунів продовжували відправляти в різні куточки світу з метою ліквідації об’єкта «У». Єдине, що змінилось, то це розмір винагороди за голову Усами. (Ех! Це ж тільки так говориться – «за голову». Насправді ж ніхто відрізати голову так і не здогадався – все ж таки Америка то цивілізована країна і спонукати своїх спецагентів на відрізання голів не вважала за можливе. А тому спецагенти обмежувались пальцями та вухами – найбільш удачливі могли похизуватися навіть невеличкою колекцією з комплектуючих бен Ладена.)
Так усе і йшло собі: харакірі, відрізані пальці-вуха на згадку, воскресіння. Змінювались президенти у Сполучених Штатах Америки, а тільки ніхто так нічого з Усамою бен Ладеном із клану бен Ладенів зробити не міг.
І от якось звернувся Джордж Буш старший до свого астролога – типу, рятуй, голуба! На тебе одна надія і залишилась!
Довго сидів астролог укладаючи пророцтво, яке було б одночасно – дієвим, політкоректним і не містило б у собі ніякої прихованої реклами, яка б не була попередньо проплачена
Зрештою повідомив астролог Джорджу Бушу старшому, що слабкість Усами бен Ладена із клану бен Ладенів – в голові його. Як тільки голову він втратить, так і смерть йому! А хто найкраще може впоратись з такою проблемою? Звісно – жінка! Скільки героїв і злодіїв у світовій історії втрачали голову при зустрічі з жінкою!
Астролог був надзвичайно задоволений своєю роботою – Ліга Феміністок щедро оплатила такий варіант пророцтва.
А ось Джордж Буш старший був спантеличений. Але астрологу своєму він довіряв, і тому вже наступного дня всі світові інформагентства поширили оголошення про те, що Джордж Буш старший шукає жінку для виконання особливого завдання з ліквідації Усами бен Ладена з клану бен Ладенів, а в нагороду обіцяє руку Джорджа Буша молодшого та пів Америки на додачу!
Багато претенденток спокусилось на щедру обіцянку. Та лише згинули вони безславно у пісках пекучих під сонцем безжалісним від рук Усами бен Ладена з клану бен Ладенів та спільників йогойних.
Впав у розпач Джордж Буш старший. Піджарив на електричному стільці придворного астролога за фальсифікацію пророцтва, а Лігу Феміністок оголосив поза законом.
І ось, коли Джордж Буш старший почав втрачати останні надії, прибула  до нього нова претендентка на руку Джорджа Буша молодшого. І звали цю претендентку – Маргарет Тетчер.
Мовив Джордж Буш старший:
- Багато жінок спокусились нагородою обіцяною, але поклали голови свої у пісках пекучих під сонцем безжалісним від рук Усами бен Ладена з клану бен Ладенів та спільників йогойних. Були серед них й могутні воїтельки й хитрі політтехнологи. А тільки жодна з них назад живою не повернулась. Чому ти вважаєш, що зможеш виконати моє завдання?
- О, великий і могутній, Джордже Буше старший! – мовила Маргарет Тетчер у відповідь, - Впевненості у силах додає мені знання таємне, що отримала я від… та, зрештою, не сприймай це як образу, але нехай це залишиться моєю маленькою жіночою таємницею. А тільки знай – дістану я тобі голову Усами! І роби тоді з нею, що завгодно – хоч у футбол американський грай, хоч опудалу восковому приклеюй.
Мовила так Маргарет Тетчер й вирушила в дорогу дальню.
Прибула вона на місце. Втерлась у довіру до Усами бен Ладена з клану бен Ладенів і якось, під час конфіденційної вечері нагодувала бен Ладена свининою. Як тільки взнав бен Ладен, яку протиприродну справу заподіяла з ним Маргарет – знепритомнів. А Тетчер тільки того й треба було. Швидко, поки не прибігла спільники бен Ладена, дістала з косметички пилочку для нігтів й відпиляла Усамі голову, як і навчив її Дункан Маклауд із відповідного клану.
З головою цією повернулась вона до Джорджа Буша старшого й отримала обіцяну винагороду – руку Джорджа Буша молодшого й пів Америки на додачу.
Фуршет з цього приводу справили знатний! Столи прогинались від гамбургерів, а кока-кола лилася річкою! А коли фуршет досяг своєї кульмінації, Джордж Буш молодший підвівся й виголосив запальну промову про американський спосіб життя й мир в усьому світі!
Стали Джордж Буш молодший та Маргарет Тетчер жити-поживати і добра наживати. А оскільки покохали вони одне одного коханням світлим й чистим, то і злу було вже не пробратись у серця та душі їхні. А тому більше Америка ніколи й ні з ким не воювала – адже любов оселилася в усій  Америці, від президентської спальні аж до самих кордонів з Мексикою!
Тому, любі мої друзі, і ви кохайте одне одного, і тоді світовий тероризм не пройде!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

а потім з"явились хіппі...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Victor Artxauz, 10-01-2010

Горянин проти Живих мерців. Дубль 666

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Уляна Галич (Консуело), 13-11-2009

Ладен бен Ладен проти всіх, окрім Залізної леді

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ігор Скрипник, 13-11-2009

Тішуся, що один знайомий мене навів

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 13-11-2009

Ты зачем убил моих людей, Абдулла?

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Олег Derim, 13-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.87670111656189 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …