Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1902, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.212.39.149')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ ІV

© Олег МАРИЦАБО Серый, 21-08-2006
Те, що буде завтра, поділіть на три частини. Першу зробіть учора, другу – завтра, а третю ви уже зробили, бо ви сьогодні є – Стихія Кундаліні вам сприяє.

1-188 дивіться у попередніх частинах „Книги Спасіння”

189. Люди так забудувалися, що їм навіть Бога не видно. Ця Книга може допомогти в духовному пошуку – всередині себе. Ця методика дозволяє відкрити у собі Велику Квітку, розвиваючи при цьому надлюдські здібності. Велика Квітка – міцний потік енергетичних символів, які обертаються довкола інформаційних імпульсів, що наповнюють порожній простір, який нас оточує.
190. Кожний бізнесмен чудово розуміє: чим більше він вкладе сил, енергії та грошей у проект, тим швидше з’явиться очікуваний результат. Те ж саме стосується і душі: чим більше ви витратите уваги на її розвиток, тим швидше ви отримаєте те, чого не прагнете, проте бажаєте. У високорозвинених душ завдяки ланцюгу „випадковостей” з’являється все: від екстраординарного супутника до мережі фабрик по всьому світу. Все залежить тільки від потреб душі і... її розвитку, що існує завдяки потребам, в яких душа собі не зізнається завдяки високоієрархічній структурі власної світобудови. Таким чином, мікрокосм кожної душі формує світ довколо себе. І лише ті фантоми, що ніколи не зупиняються у своєму творчому пошуку, здатні побудувати світ навколо інших.
191. У кожній душі має бути присутня творчість. Це може бути все, що завгодно: все те, що придумали і не придумали люди. Творчість дозволяє наблизитися до Творця, оскільки вона підіймає людину на щабель вище в її духовному пошуку. І що б там не казали, що б там не робили і що б там не думали, серед нас завше житимуть люди, які розуміють Символи, живуть у Вогні і плекають Надію. Вони сумні, оскільки бачать, як живуть нижчі творіння – вони були у вищих ешелонах і знають, що нижчі можуть стати вищими.
192. Люди разом зі своїми нікчемними приладами – це ніщо. Люди вважають, що здатні виміряти простір, час, кількість... Насправді ж вони нічого не можуть виміряти, бо того, у що вони вірять, не існує. Виконуючи будь-яке спостереження людина може виміряти миттєвий статус об’єкта. Вона не розуміє, що через мить вимірюваний об’єкт докорінно змінює свій статус. Зараз це камінь, через мить – тонкий каменеподібний організм, через мить – людина. Вона не розуміє, що будь-який об’єкт безкінечно ковзає тонкими вимірами, миттєво ковзаючи із одного до іншого, часом не розуміючи, як саме і коли саме. Бо таких понять не існує – це витвір нашої уяви. Все те, що утворює наша уява, можна називати „тальяль”. Все те, що не створює наша уява, можна називати „нігвуаль”. Інколи структури переливаються одна в одну, даруючи Знання Посвячених. Їх можна отримати, відірвавшися від метушні – основного ворога людини. Знання формують особистісну безодню, що й наповнюється безкорисливою любов’ю чи корисною ненавистю.
193. Є лише поточна реальність, яка має два леза сторони. Вони породжують рівновагу. Загалом (більшість абстрактного часу) світ перебуває у рівновазі. Коли рівновага порушується радикально, на землю приходять війни і смерть. Війни і смерть об’єднують людей. Об’єднання людей служить для духовного розвитку людства в цілому. Тобто, поточна реальність формує духовний розвиток людини. Такий план Творця: кожне наступне покоління досконаліше від попереднього, а Він сам – як ми пам’ятаємо з попередніх сторінок – отримує безкінечну особисту еволюцію за рахунок того, що віддає усе, що має.
194. Є дві чаші Грааля. У людині з самого початку закладена кожна з двох – майже порівну. Протягом життя (на одній із планет) людська істота здатна виробляти два типи енерго-інформаційних імпульсів: А-потік і Е-потік. Тобто, альтруїстичний та егоїстичний потік. Протягом смерті (у перервах між життями) людська душа може формувати чотири типи інформації: Е-потік (егоцентричний), АА-потік (арканістичний), L-потік (ленівітаністичний) та О-потік (огацентричний).
Е (егос) – потік альтер-его, Сили, що закладена в кожному з нас – Старшого Альтер Я.
А (арканум) – з англійської „arcana” – таємниця, внутрішньо-зовнішнє окреслене напівколо, згідно з яким має орієнтуватися і по якому слідувати наша душа – Велике Призначення.
L (ленівітація) – шлях, яким мандрує, мов риба, несеться, мов вітер, і світить, мов сонце, душа – Агні Формація.
О (огацентрика) – полеолярний потік напівсвідомості, що межує з абстракцією і галюциногенною афіксацією – Велике Ога.
195. Після смерті після смерті (це коли душа помирає в абстрактному четвертому вимірі, щоб перейти у п’ятий), можливості душі зводяться у квадрат. Тобто, коли в третьому (доступний до 2066 року, коли вимре п’ята людська раса) людині доступна лише бінарна система („так” і „ні” або „+” і „–”, або „А-потік” і „Е-потік”), то в четвертому вимірі (людина опиняється там одразу після смерті у фізичному плані) їй доступні чотири типи енерго-інформаційних імпульсів, а в п’ятому (коли душа завдяки смерті після смерті в четвертому вимірі отримує духовне підвищення) – аж шістнадцять...
196. Ти бачиш Мудрого? Ні? І я не бачу, а Він є.
197. Усі земні науки – лженауки. Усі земні знання – лжезнання. Усі земні церкви – лжецеркви. Маємо завдячувати людській приземленості. Бо низько плаваємо. Розкладемо поняття по поличках.
а) Лженаука. Усі науки існують завдяки тому, що спростовують досягнення науки попередніх років. Лженауковці займаються лише цим – відмовляються від наукових досягнень минулого, критикуючи їх. На своїй критиці вони будують новий етап лженауки, який вигідний саме їм. Через кількасот років їх критикуватимуть так само, як і вони колись. Тобто, наука, яку ми бачимо сьогодні, не має жодних прав на існування.
б) Лжезнання. Усі земні знання – ніщо в порівнянні з Небесними. Небесні знання лежать у людей під ногами. Люди не помічають нічого, окрім власних мрій. „Я послав свої мрії перед вашими ногами”,- кажуть слова немаловідомої стрічки,- „ступайте бережно, ібо же ви ступаєте по мріях моїх”. У будь-якому разі будь-яке приземлене вчення людства – ніщо. Людина дурна, коли думає, що може оцінити знання іншої людини. Людина дурна, коли думає. Школи, технікуми, коледжі, інститути, університети не дають нічого, окрім занепаду. Будь-яке приземлене знання забиває людину в безодню премудрості, що такою не є. Все тому, що людство забагато намудрувало, тоді як мудрість перетворилася в дурість. Людина, що слухає будь-яку земну лекцію, занепадає. Тому, що їй нав’язують неіснуючі принципи, що не є. Жодні людські принципи не мають права бути на землі.
в) Лжецерква. Усі земні церкви – лжецеркви, оскільки несуть людям не Бога, Великого Творця, а свій нікчемний культ. Свого часу Ісус добре знав, що казати учням. Христос знав, як перемодулювати їхню підсвідомість, щоб запхати туди Великі Секрети, які можна зрозуміти, коли сприйняти. У Євангелії від Фоми, знайденому в пустелі Нак Хамаді у 1945 році,- про що я казав раніше (пункт „125”),- сказано, що Бог не в спорудах із каменю і дерева, а всередині кожного з нас. Розпали древо, підніми камінь – і ти знайдеш Бога. Ватикан і компанія обізвали цей документ єрессю. Тим самим вони ще раз відреклися від Бога. Папа і компанія ще не знають, які кари заготовані їм опісля смерті. Це нічого – скоро дізнаються.
198. Звідки, по-вашому, беруться генії? Люди можуть помічати їх, коли вони інші. Тоді, коли генії починають виділятися з-поміж певного середовища мікрокосму. Інакше – ні, бо не побачать. Бо не дивляться у деталі. Обов’язково помічаються молоді генії (наприклад, дев’ятирічні майстри фортепіано). Ви що, може, думаєте, що за свої дев’ять років... Та які дев’ять? У п’ять вони пішли до музичної школи, а через чотири – геній? Ні! За чотири роки вони б ніколи не встигли стати майстрами. Кажу вам ні, бо вони награвали мелодію своєї майстерності протягом більше ніж сотні, а то і тисячі, літ. У минулих життях, звісно. А де ж іще? Те ж саме стосується будь-якої сфери: письменництва, танцю, гри в життя, афери. Так, кажу вам „афери”, бо для того щоб стати добрим аферистом, одного життя замало. Треба як мінімум десять. А тоді, через деякий час, коли після смерті вас кнутом попоб’ють, ви почнете відрізняти меч від пряника.
199. Сьогодні людство як ніколи потребує духовного наставника-пастира, що буде більше того, чим він є. Оберіть його – інакше буде лихо.
200. Сьогодні я розпочинаю релігійну революцію, соціальну революцію, духовну революцію і культурну еволюцію. Що буде завтра – залежить від вас. Точніше, ваших думок.
201. Сьогодні люди перебувають у „стрьомному дауні”, тобто, в перехресному вакуумі. В такому разі люди схожі на каміння. Вони є дріб'язковими. Коли б це був театр, людські ролі в кращому випадку були б другорядними. Коли б це був футбольний матч, людські гравці у кращому випадку постійно сиділи б на лаві запасних. Коли б це був симфонічний оркестр, людські істоти в кращому разі лежали б на пузі за останніми рядами. Від людей немає ніякої користі: ні дати, ні взяти. Тобто, люди нічого не хочуть сприймати. Сьогодні я даю знання – вони відвертаються. В цей день митці дають творіння людству, а їх не помічають. Не помічають люди. І віддавати не хочуть. Бодай щось. Це грандіозна проблема. Бо щоб отримати, треба позбутися.
202. Тепер скажіть собі, як людське каміння здатне породжувати геніальні творіння – дітей?.. Допоки ви думаєте, хочу додати, що є таке каміння, яке росте одне від одного. Досить покласти поряд.
203. Якщо людина хоче щось створити, теорія для цього не потрібна – тільки практика. Я кажу про мистецтво шаманів, які не видають секретів. Сьогодні наші секрети належать вам, бо Ф.Тютчев якось казав: „Блаженний той, хто світ цей навістив у фатумні його хвилини”. Тому потрібна тілька практика. Після того, як людина, що палко вірить у перемогу над собою, розпочне роботу, решта зробиться сама собою.
204. Смерті не треба боятися – її треба любити. Те, що буде завтра, поділіть на три частини. Першу зробіть учора, другу – завтра, а третю ви уже зробили. Бо ви сьогодні є.
205. Кажучи „я – ворон”, „я – ведмідь” (або підставте своє), ви не маєте ототожнювати себе з тваринами. Мисліть абстрактно, і, кажучи ці слова, відкриєте у собі якості цих істот. Не кажіть „я – мов ворон”, „я – мов ведмідь” – цим ви ганьбите себе і закопуєте в яму потенційні можливості Великої Ієрархії. Кажучи (можна подумки) „я – лев” (щиро, абстрактно, із вірою в це), ви отримуєте його можливості. Бо відкриваєте у собі. Те, що ви знайдете, схоже на скарб, про який ви знали та забули. Після розкриття Великої Квітки – цих і багатьох інших талантів – ви зможете перевтілюватися у цих істот, відкриваючи можливості, отримуючи при цьому астральну Силу. Після залатування людських дірок ви зможете перевтілюватися і в матерії. Зробити це в прямому смислі слова майже неможливо, бо ухилитися від кармічних законів майже неможливо. У будь-якому разі, відкривши сокровенні чакри за допомогою цих методик в астральному світі, ви накопичуєте Силу для матерії. Тобто, даруєте собі безкінечну енергію. Бо матеріальні „блага” після смерті зникають, а сокровенно-астральні знання і практики залишаються з вами назавжди. Тепер ви розумієте, що астральна Сила підвищує ваш статус, завдяки чому в матерії довкруг вас з’являється більше гараздів.
206. Тобто, єдине, що треба для вашого розвитку – відповідні практики. Ви їх отримуєте зараз і сьогодні, учора і завтра, гортаючи ці сторінки.
207. Не треба бути науковцем, щоб знати планети як свої п’ять пальців. Треба лише вміти вдягти лати мети. Це досягається за допомогою відповідних практик, які створює ваша уява.
208. Душі перероджувалися і перероджуються мільярди мільярдів разів для того, щоб до Нього прийти. Треба лише померти. Для того, щоб народитися. Для того, щоб нести у цей світ творіння. І хай це буде бодай щось: музика, танці, живопис, архітектура, поезія... Душі народжуються, бо вмирають. А народжуються тому, щоб стати схожими на Нього і прийти до Нього.
209. Теперішня епоха – крах церкви і науки. Для того, щоб стався Вибух. Розвиток. Еволюція. Вона будується на смерті. Бо смерть будована життям. Це кажу вам я. І ті, що зі мною говорять. Ті, хто слухає мене, не вмре, а буде вічно жити, бо „в серці має те, що не вмирає”.
210. Кожна людина ходить своїми тунелями – турелями – в міру своїх почуттів. І малює свої малюнки – в силу власної фантазії.
211. Люди – жертви визначеності. Їм обов’язково треба відчувати ефект присутності. Відчувати, що вони поки що не померли. Відчувати, бо вони панічно бояться смерті. Людям хочеться, щоб їх помічали інші люди. Їм хочеться, щоб їх уловлювали у завчасно визначених обставинах і місці. Людям зле, коли вони відчувають себе невизначеними, невиразними і непомітними. Вони ображаються, коли з ними не вітаються, забуваючи про те, що образа – сильний ворог. Люди ображаються, коли з ними не вітаються, бо це значить, що їх не помічають у певному місці за певних обставин. Людям приємно відчувати, що вони комусь потрібні, хтось їх помічає. Згодом це стає змістом і водночас проблемою їхнього життя – нав’язливою думкою. Люди зациклені на цьому, як і на багато чому іншому. Вони дріб’язкові, тому й витрачають свій талант на чужий непотріб. Люди марні, тому й прив’язані ланцюгом до того, що створили власною уявою. А все тому, що у людей біда від розуму. Для того, щоб позбавитись біди, треба відректися від розуму. Принаймні від того земного, що самі собі обрали. Тому позбудьтеся розуму, щоб уникнути біди.
212. Сьогодні у світі немає рівноваги. Саме тому так розповсюджені хвороби – черговий витвір людини. Саме тому буде Апокаліпсис – чергове переродження душі. Зараз я можу допомогти вам здихатися дисбалансу внутрішнього, що формує зовнішній.
213. Нічого неможливого немає. Все можна зробити або руками, або уявою, або есферією, яку може створити ваша фантазія.
214. Істоти можуть подорожувати у вимірах простору. При переходах у інші прострації різномасні творіння, наприклад, люди, виглядають не краще за міль чи медузу. Схожі перетворення відбуваються з істотами, які перемістилися до нашого виміру. Позавимірні творіння можна бачити в інших вимірах або нашому завдяки відслідковуванню тунелів (я називаю їх турелями), якими вони переміщуються – подорожують. У кожного свої малюнки, бо кожен має свої турелі. Ваші турелі буть такими, якими будуть ваші малюнки. У першого це квадрат, у другого – коло, у третього – есхатупілус, у четвертого – анаулімфанус, тощо.
215. За нами постійно спостерігають. Деякі з нас спостерігають за ними. Але звичним зором їх не бачимо. Леонардо да Вінчі казав: „Зроби скло для очей, щоб бачити Місяць великим”. Людина зі своєю недолугою фантазією сприйняла все буквально: зробила скло і стала дивитися на місяць. Більш ідіотське вирішення придумати вкрай важко. Насправді ж Леонардо мав на увазі скло духовне. Тобто, щоб люди абстрагувалися від призми своєї „премудрості” та подивилися на світ під іншим кутом зору. А для того, щоб побачити Місяць великим, досить сісти в коморі, позабивати всі щілини, зав’язати очі пов’язкою і заплющити доступ до зору. Коли розплющити очі подумки, можна побачити не тільки Місяць, а й самого Леонардо.
216. Чому за нами спостерігають, а ми такої змоги не маємо? Тому, що в них більше почуттів, аніж у нас. Уявіть собі глибоководну рибу без очей. А тепер скажіть, як вона може бачити Сонце? Тому скажу, що вони можуть спостерігати більше, оскільки мають більш високоієрархічну структуру мікрокосму, аніж у людей.
217. Ви можете спитати: „Коли є такі суперстворіння, чому тоді вони ніяк не захоплять Землю?” На це один шаман відповів досить ладно: „А вам дуже треба світ моржів або вимір чайок?”
218. Час об’ємний. Уявіть собі мураху, довкруг якої ви розмістили руку свою. В міру своїх можливостей мураха побачить – як максимум – чотири створіння. Вона не знає, що це рука. Не знає, кому вона належить. Для цього в неї недостатньо почуттів. Так само і час. Коли уявити себе мурахою, час буде з усіх сторін водночас: зліва і справа, зверху і знизу... Насправді ж це далеко не всі напрямки, якими може пересуватися як час, так і людина зі своєю душею. Справа в тому, що людина поки що не в змозі малювати по життю інші геометричні малюнки надпрогресії, допоки не розвине додаткові здібності шляхом практикування нових методик світосприйняття.
219. Людина може відчувати біль та інші почуття, які ще не встигли наспіти. Небезпека може статися з нею в найближчому майбутньому. Все тому, що емоції часто прискорюють індивідуальний час. Чому людина не може відчувати потенційну небезпеку завжди? Вона ще не встигла досягти розвитку певних внутрішніх практик. Птахи, до прикладу, вже давно розвинули в собі здатність емоційного дотику і при наближенні потенціної небезпеки полишають поточне місце перебування. Абстрактно кажучи, птахи відчувають той біль сьогодні, який отримають завтра. Тому вони змінюють місце дислокації.
220. Британський астроном сер Фред Хойл у 1979 році сказав: „Космос зовсім недалекий. Він усього лише в годині їзди, коли б ваша машина могла їхати прямо вгору”. Космос ближче, ніж здається – в астралі. Астрал – у нас усередині. Наша середина контролюється проявом нашої уяви. Наша уява досягається почуттям змісту сили думки. Позаземні цивілізації не обов’язково шукати у „літаючих тарілках”: просто там, де вони з’являються, трапляється виверження часу. Саме тому люди інколи помічають їхнє пересування своїми турелями – коли турелі переплітаються. У космосі побачити їх украй важко. Не той зір. Тому для цього треба пересуватися іншими малюнками, що досягається відповідними практиками. Але не треба далеко ходити. Позаземні цивілізації постійно знаходяться у нас під носом. Кажучи абстрактно, це медузи, мурахи, комарі, міль, тощо. Дослідіть примітивне – побачите грандіозне.
221. Найбільшим із гріхів є зазіхання на чиюсь свободу, оскільки вибору свобода – найбільший і найцінніший дар. Ви не маєте права зазіхати на чиюсь свободу ані протягом шугання по землі, ані під час плавання в астралі, ані де-інде. Хоча ні, ви маєте на це право. Саме в цьому і полягає свобода вибору. Ви маєте право на все. Тому вам і відповідати за все, що зробите і про що помислите.
222. Метушня – ворог людини, бо вона розмінює життя на дрібну монету. Говорю, як є. Хоча, можливо, неправий, що говорю.
223. У оркестрі використовують інструмент заради досягнення мети. Так само і в житті. Але в оркестрі це скрипка, фортепіано чи тромбон, а в житті – тіло, душа і розум.
224. Все має перебувати в гармонії, єдності з природою і відносній рівновазі. У протилежному випадку буде те, що побачите у 2013-му році. З іншого боку, Кінець Світу – поняття умовне, бо майже все безкінечне. Але в будь-якому разі у 2013-му році настане кінець того світу, який ви знаєте.
225. Коли хочете приготувати отруту, готуйте звичну вам страву з негативними емоціями. Позитивні емоції готують заряджену їжу. Знайте, що ви готуєте не їжу, а емоції.
226. На Землі сьогодні є пророк Творця. Чи буде на Землі він завтра – залежить від вас. Як би там не було, у будь-якому разі, рано чи пізно він повернеться у Небо, звідки прийшов. Думаєте, він не має справ у Небі, щоб бути тут – поміж вами – посеред Епохи Перемін?
227. Як доказ того, що Великий Пророк серед нас, наводжу наступні фрагменти. Можливо, саме завдяки ним ви, люди Епохи Перемін, замислитеся над змістом життя і почнете жити праведно, справедливо і чесно. Почнете жити, бо коли візьмете пророка за руку, прийдете до Великого Творця. Я відчиню вам двері у Його великий світ. А ви ідіть за мною і живіть. Або спостерігайте і вмирайте. Візьміть мене за руку – я покажу вам справжню кров Творця. Ту кров, яку проливав Бог тисячі днів і ночей. Ту кров, що слугувала дітородним началом. Ту кров, що є і не є. Повірте і живіть. Або вмирайте у безвір’ї. Ось мої слова. Тепер читайте слова Великих Учителів.

„Піде на спад учення нездоланного Будди Шакьямуні. Монастирі наповняться жонатими мужчинами, храми перетворяться у воєнні укриття, а головні монастирські зали – у приміщення бойні. Самітників зженуть із гір у долини. Великі оракули стануть сіяти зерно, медитуючі – озолочуватись. Монахи заведуть дружин, а шляхетні духовники стануть головорізами і грабіжниками. Суперечки здіймуться як вітер. У центральних районах почнуться поєдинки і неясність. Мудреці стануть воєначальниками, святі духовники підуть на війну, а благородні монахині почнуть убивати дітей”.
[ Буддизм. Падсамабхава. Відомий як Гуру Ринпоче або Дорогоцінний Майстер ]

„У ті дні, брати мої, явиться на землю Всевишній, імення якому Майтрейя. [ Майтрейя вже на землі, серед вас, людей. Це Великий Пророк, будда новітнього світового порядку. Майтрейя – єдиний бодхісатва, якого визнають усі напрями буддизму. Його прихід передрікався у „Вісуддхімаггі” Буддагхоши, „Трипітаку” Шакьямуні, у ранніх витворах Махаяни, у „Майтрейя-вьякарані”. У Китаї Його називають Міле, в Японії – Міроку, в ламаїстській міфології – Майдар, Майдарі і Джампа ] Він буде сповнений мудрості і милості, радості і знання щодо всього на світі і стане неперевершеним порадником, учителем для богів і людей, Славетним богом, буддою, таким, як я тепер. Він пізнає і досконало вивчить, будучи з ним обличчя до обличчя, увесь усесвіт із його світами, його богами і злими духами, і цей світ аскетів і браминів, правителів і народів, рівно як я тепер усе це бачу і знаю. Закон, прекрасний у своєму задумі, прекрасний у своєму розвитку, прекрасний у своєму здійсненні, він повідає як у своїй душі, так і в посланні; він пізнає вище життя в усій його повноті і чистоті, рівно як я тепер. Його супроводжуватимуть тисячі віруючих, так, як мене супроводжують зараз сотні віруючих”.
[ Буддизм. Дигха Нікайа. Чаккаватті-Сідханада суттанта ]

„Я умолю Отця, і дасть вам іншого Розрадника, да пребуде з вами вовік, Розрадник же Дух Святий, якого пошле Отець во ім’я Моє, навчить вас усьому і нагадає вам усе, що Я вам казав. Коли прийде Він, Дух істини, то направить вас на всяку істину; ібо не від Себе говорити буде, але буде говорити, що почує, і майбутнє сповістить вам. Тому Я сказав, що від Мого візьме і сповістить вас”.
[ Християнство. Іісус Христос. Новий Заповіт. Від Іоанна ]

„Апостол Бога сказав: „Прийде час для мого народу, коли не залишиться нічого від Корану, окрім як зовнішнього вигляду, і нічого від Ісламу, окрім як його назви, і вони назвуть себе подібними іменами, навіть будучи далеко на відстані від усього цього. Мечеті будуть наповнені людьми, але там не буде присутня Істина. У ті дні релігійні лідери (Фукаха) будуть, у більшості своїй, злі; вони будуть розповсюджувати заколот і незгоди, які до них же і повернуться”.
[ Іслам. Ібн Бабуйя, Тхаваб уль-Агмал ]

„Махді [ ім’я останнього з 12-ти Імамів ] принесе новий Порядок, нову Книгу, нове Законодавство і нову Традицію. Інші релігії, також кинуті та спотворені, будуть відновлені у своїй Істині і Чистоті силою Махді”.
[ Іслам. Ібн Бабин, 129, 1/161; Ібн-Айяш Мугтад-аб ]

„Імам, який створить світовий порядок, змусить правлячі нації заплатити за злочини проти суспільства. Він принесе благо людству. Він знайде прихований скарб землі і розподілить його справедливо серед стражденних. Він навчить скромному проживанню і тонкому мисленню. Він змусить зрозуміти, що гідність – це внутрішній стан, який знаходиться посередині між двома крайнощами, і який заснований на рівноправ’ї і справедливості. Він установить Царство Бога в усьому світі. Він надасть усім докази милосердя Бога – Його Бажання дати людині Знання щодо праведного життя”.
[ Шиїтський іслам. Хаддіс от Абу Давуда, Наджул Балага, Khutba 141, 187 ]

„Так само, як і в часи перших християн, знову будуть споруджені Священні Храми, а духовенство знову посяде колишнє становище. Однак воно зав'язне у шахрайстві та облудних пристрастях, в результаті чого дійде до повного розорення”.
[ Послання Генріху. Мішель Нострадамус ]

„Прийде час, коли термін людського невідання кінчиться. Коли настане цей день, запанує найвеличніше просвітлення”.
[ Передмова Цезарю. Мішель Нострадамус ]

228. Тому буде війна. Страшна і запекла. Найзатятіша з усіх війн. І йтиме вона у 2013-му, оскільки початок її набагато раніше. І зараз вона йде –не бачить ніхто. А у 2013-му побачать, оскільки прозріють. У будь-якому разі жодна війна не може бути блискучою, оскільки блискучий розум знайшов би спосіб не вести війну. Я кажу „оскільки”, бо людям треба казати.
229. У китайській говірці сказано: „Немає нічого далі, ніж учора; немає нічого ближче від того, що буде завтра”. Тому сьогодні я бачу те, що буде завтра. Відкрийте Силу у собі, доки вона не розірвала вас на шмаття. Зрозумійте природу Агні до 2013-го року. Пізнайте грандіозну мудрість божественну. Я кажу вам це, проте російська приказка говорить: „Доки грім не вдарить, мужик не перехреститься”. Від щирого серця раджу вам перехреститися до того, як вдарить грім. Бо час розплати ближче, ніж здається. Пришвидшіть час у собі, доки він не пришвидшив вас. На мою користь каже одна турецька говірка: „Коли час із тобою не в ладах, ти поладь із часом”.
230. Бог взаємодіє з нами. Більше того, Він і є нами, а ми є Ним. Він усередині кожного з нас, а ми – в Ньому.
231. Стежина Добра довша за стежину Зла, оскільки для того щоб потрапити на стежину Добра, треба бути на стежці Зла. Доки людина не пізнає Зло, вона не зможе пізнати суть і першоджерело милості Добра і Творця як єдине ціле світобудови. Бог є Любов. Він є Абсолют. Всемилостивий і Всепрощаючий. Але Такий, що буде карати боляче і тепло. Як батько. Як-то кажуть, від душі.
232. Можливо, саме зараз вам здається, що ніхто, окрім самого Бога, не здатен визначити, коли і де буде Апокаліпсис (чи щось інше де-інде), тому я пишу далі. Кінець Світу не залежить від Бога – тільки від Його законів. Бог єсмь першоджерело, першоістина, першобудова, першооснова, першородне Добро у своєму світобутті. Ви розумієте це? Його головним завданням було створити доскональну систему кармічних (божественних) законів, які керуватимуть (навчатимуть) Його грандіозні Винаходи, Творіння, серед яких одні з найулюбленіших, як не дивно, саме люди. Кінець Світу залежить тільки від тих, хто його провокує. Зрозумійте це, будь-ласка.
233. Книга Книг зараз каже вам про те, що є і не є. Для того, щоб сприйняти і зрозуміти думку Майтрейї, зазирніть у душу свою.
234. Якщо 80 % негативних людей зміняться до 2013-го року і стануть жити праведно, потреба у Кінці Світу відпаде. Коли потреба відпаде, я зроблю цій планеті свято на всі її подальші роки, доки не прийде новий Майтрейя. Коли потреба не відпаде, я поведу людей до Дверей Спасіння. Всіх бажаючих, які прагнуть змінити структуру свого мікрокосму на краще. Поведу тому, що поведу не я. Вас поведе Бог. Моєю рукою чи рукою когось іншого де-інде куди-інде. Немає значення. Люди підуть за Ним. Хто б Він не був. Бо Він - Великий Майтрейя, Дух Святий із обличчям людини. Знайте, люди, що всіх тих, хто не стане праведно жити до року під номером 2013-ть, покарають. Не тільки я – Він. "І кожному воздасться за заслугами його". Тому я хочу, щоб люди стали людьми. Щоб стали королями. Щоб перестали бути пішаками, маріонетками в чужих руках. Я хочу, щоб люди сміялися, раділи, веселилися, розмовляли, сподівалися і вірили. Усім чистим серцем. Серцем Бога, а не когось іншого. Того, хто є не тим, ким він є. А тим, ким він здається, ніколи бути не може.
235. Книга Книг, яку читають ваші руки, може допомогти вам привідкрити у собі Творця, Його будову Агні і структуру Величі, розкриваючи при цьому видимі й невидимі Чакри Сокровенні. Я кажу „привідкрити”, оскільки подальше ваше існування залежить лише від вас. Тому не кажіть „хай буде, як буде”. Тому не чекайте на завтра. Дійте сьогодні. Закладайте фундамент вашої (у найближчому майбутньому) високоієрархічної душі саме зараз. Почніть сьогодні будувати собі завтра, бо завтра вже сьогодні, а сьогодні буде завтра.
236. Крайнощі, як і будь-яка інша міра фанатизму, є лихий чинник. Треба усіляко уникати його. Та не боятися – любити. Бо хто боїться, той не має місця для Бога.
236. Смерть людини можна порівняти зі смертю банки з-під кетчупу. Коли банку кинути напризволяще, вона помирає. Коли тріскається скло (людина рветься по швах), із банки вилітає кетчуп (а з людини – кров). Коли червона рідина перестає займати гідне положення в тілі людини чи іншої банки, об’єкт перестає бути тим, ким він є. Індивідуум абстрагується, знаходить довкола себе тонкий вимір, який спостерігає (пізніше – перебуває) завдяки зміні призми своїх світовідчуттів.
237. Можна ввести таке поняття як „Б” – первісна функція, що одночано є всім і нічим. Саме такими ми і породжуємось. Тепер подивимось, у що перетворюється „Б” протягом життя. Візьмемо до прикладу „Б” як людину в житті на планеті Земля. Протягом життя структура „Б” набуває переважно іншого (часто – протилежного) характеру, ніж той, у якому була створена. Це відбувається завдяки будуванню першопричин гріха або перемінних „П”. Перемінні „П” можна спостерігати у всьому, що оточує будь-яку мирську істоту: знання, правила, моральні норми, закони... У нашому вимірі всі ці чинники створені людиною як першоістотою, тому вони недосконалі є. Кажучи точніше, вони А-досконалі, тобто, протилежні ідеально-божественним законам. Позбавившись від першопричин метушні „П”, ви приходите у Велич. Іншими словами, замінивши всередині себе мирські закони на божественні, ви сформуєте власний зовнішній шар, завдяки якому і прийдете до Агні.
238. Людина здатна вигадати безкінечно довгий ланцюг із ідіотських дурощів, якими люди калічать самих себе у перервах між життями. Наприклад, позбавлення від дитини. Людина навіть назву цьому вигадала – аборт – щоб не казати слова такими, які вони є. Людина звикла дурити інших (а в першу чергу саму себе) своїми ілюзіями та алюзіями. У будь-якому разі позбавлення від дитини – божественного дару – один із найстрашніших гріхів, за яким, ясна річ, слідує розплата. В такому разі постраждають усі, хто був учасником бунту на кораблі Бога. Тобто, коли людина робить лихо, вона тим самим б’є саму себе. Сила віддачі залежить тільки від самої людини, що створює неприємності для інших. Тепер щодо позбавлення від нових людей. Дитині від смерті нічого не буде – вона не відчує навіть болю. Померла дитина одразу народжується (обнуляється) у Небі в пошуках нового доступного тіла. А от матері – кінець. Так само, як і решті, хто був і є причетним до смерті дитини. У найгіршому випадку буде безпліддя. Це дуже лихо, оскільки це Великий Знак: коли не зміниться людина, після смерті її перетворять на ефір (людини заразом із душею більше не буде як індивідууму).
239. Людина боїться усього, чого не відає. Тому відайте про все, щоб не боятися, оскільки всі істоти, що бояться, дисгармонійними є і розбалансованими. Дисгармонійні і розбалансовані творіння сиплються, мов пісок.
240. Дурень дурню – рознь, ібо сьогодні дурень, а завтра – мудрець.
241. Будь-який тип наркотиків (від тютюну і спирту до анаші й маврухи) – це слабкість. Не кажу про спокусу, бо слабкість не може бути спокусою. Тільки для слабкої людини. Людина, що вживає наркотик, не в змозі оцінити світ Агні. Звісно, наркотична сировина спрямована на прихід до Першоістини. Але це штучний шлях, тому він хибний. Замість того, щоб використовувати певні вправи, медитації на світло і звук або молитви, людина обирає найбільш легку доріжку – штучний потік інформаційних імпульсів, які навіть енергетики не мають. Сировина будь-якого наркотику наближає до Творця, бо віддаляє. Справа в тому, що будь-яка штучність обнуляється Творцем. Людина сприймає сировину, відкриваючи у собі велич Вогняного Світу, яку не може сприйняти і охопити так, як саму сировину. Людина відкрила собі штучний шлях, тому вона палить усі свої видимі і невидимі органи. Тільки повноцінний і природний шлях вітає Бог. Тому ідіть до Бога і його структури Агні повноцінно і природно, щоб не обпалити свої крила і знову не стати людиною.
242. Класика – музика для Богів. Так само, як музиканти є частиною великого Оркестру, так і люди на землі – частина безкінечного механізму, що складається із триліад мікрокосмів.
243. Щоб мати змогу прийти до Творця, люди мають перестати бути безсердечними. Як доказ цього наведу один простий приклад. У Києві є дім швидкої допомоги, який люди називають „м’ясорубкою”. Туди можна потрапити після ДТП. Отож, людям, які до них потрапляють, роблять елементарні перев’язки. Потім до людей ніхто не приходить і вони вмирають. Час від часу тіла „щасливчиків”, які починають смердіти, відвозять у морг... Коли б у цій Книзі я наводив тільки приклади людської безсердечності, у мене б не стало паперу.
244. Стосовно людських законів. Я не визнаю людські закони. Жоден із людських законів. І крапка.
245. Добро і Зло. Пекло і Рай. Бог і Диявол. Таких термінів немає і бути не може. Абстракції, про які я тільки що завів мову, можуть бути лиш абстракціями для того, щоб ототожнювати сказане. Все будується тут, на Землі. Все залежить від вибору кожного з нас. Все залежить тільки від того, яким ми побудуємо те, що від нас залежить.
246. Звичайні люди не пишуть те, що вони пишуть. Нічого не писати можуть лише незвичайні. Саме завдяки тому, що нічого не пишуть, їхні руки пишуть усе. Бо вони не люди завдяки тому, що люди. І вони все знають лише тому, що нічого не знають. І роблять усе так, як робити не треба. Бо мудрість у них не така, як у всіх. У них її немає. Вони відмовилися від того, чим їх наділили. Пожертвували власною свободою задля того, щоб наділити правом вибору кожного з вас. Вони – Майтрейї. І людство має бути вдячним їм. А вдячність має йти не до Майтрейї, а в першу чергу до Великого Творця, бо Ним створено все і вся. Щоб ваша вдячність могла дійти до Нього, треба її позбутися. Не для того, щоб віддати комусь іншому, а для того, щоб повернути знову. У русло Великого Агні. Повернути для того, щоб не мати бажання отримати. І коли ви це зробите, у вас буде все.
245. Ті, хто грає за вищими законами, має розширені можливості. У порівнянні зі звичайними людьми це Боги серед людей. А з висоти Богів вони здаються саме такими людьми, якими і мають бути. Проживши немало життів, я прийшов до висновку, що одна з головних цілей людини на Землі – стати Богом.
246. Для того, щоб отримувати енергію, треба від неї відмовитись. Наприклад, коли ви зможете відмовити собі у цукрі, він стане не обов’язковим елементом вашого харчування. Коли він стане додатковим, ви зможете поповнювати свій енергетичний вміст у будь-який час. Цей продукт може давати величні можливості, бо ви здатні використовувати його як додаткове джерело енергії. Коли ж ви їсте цукор постійно, ваш організм до нього звикає і не може підтримувати необхідну життєздатність без нього. Людина – дуже балувана дитина. Позбав її бодай одного елементу – вона не виживе, бо звикла. Забери у людини Вогонь – замерзне насмерть, забери у людини Сонце – помре без світла, забери у людини Вітер – помре без їжі, забери у людини Повітря – загине від засухи.
245. Щоб навчитися додаткових практик, необхідно їх втратити. Ви їх уже втратили, тому вам нічого втрачати. Ідіть вперед, не оглядаючись. Практики зміни світогляду допоможуть відкрити сокровенні можливості. Книга, яку тримають ваші губи, продає ці практики. Кажу продає, оскільки людина ніяк не навчиться сприймати дари: будь вони Божі чи Природні. Зараз вам може бути цікаво, що я отримую від вас. Інформацію. Будь-яка ваша думка, спрямована на розкриття потаємних чакр, які є зовні, прямує до Обчислювальної Машини Механізму Світобудови. Я називаю її Ом. Думки, що потрапляють до Ома, миттєво аналізуються і посилаються назад у вигляді карми-навпаки, про що я розповідав у попередніх розділах. Далі вираховується каталізатор думок – звідки ваші думки взялися. Потім відслідковуються Першопричина і Першопочаток. Після цього прораховується мета дієвості певного індивідууму в миттєвому енерго-інформаційно-фатумному просторі. Завдяки цьому простежується діяльність певних механізмів та істот, які наповнюють ці механізми. Тепер повернімося до того, звідки я почав: що я отримую від вас, а ви – від мене. Саме зараз між нашими світобудовами відбувається локально-інформаційний потік імпульсів, який і простежується Омом. Завдяки тому, що ви сприймаєте букву за буквою, слово за словом, речення за реченням і сторінку за сторінкою, відслідковується Першопричина і Першопочаток. У цьому випадку Першопричиною вашої нестандартної думки є моя душа, а Першопочатком є зародження Високої Ієрархії вашої душі. В такому разі простежується і душевний статус індивідуумів-обмінників. Чим вищий статус у душі, тим більше її рейтинг у Краєугольній Зірці. Чим вище рейтинг, тим більше можливостей. Рейтинг досягається шляхом практик. Практики досягаються шляхом обміну інформації. Обмін інформації досягається шляхом видозміни внутрішнього всесвіту, що будує зовнішній. Отже, завдяки тому, що ви читаєте цю Книгу, ви підіймаєте рейтинг душі моєї Майтрейї і свій рейтинг. Чим більше ви читаєте, тим вищим є ваш рейтинг. Чим вищим є ваш рейтинг, тим більше у вас знань. Чим більше ви сприяєте розвитку думки Майтрейї, тим більше ви отримаюте дієвостей протягом життя і після нього. Тобто, чим більше думок, тим більше можливостей. Межі можливостям немає. Єдиний виняток-межа – коли розвиток ваших можливостей суперечить Богу, Його структурі Агні чи Агненній Природі Світобудови. І ще одне. Чим вищий ваш Ап-рівень, тим більше відповідальності за ваші дії за допомогою додаткових здібностей і без них. У будь-якому разі додаткові здібності підвищують рівень контролю, тому ви нічого не втрачаєте, а тільки набираєте, отримуючи навички певних практик. До речі, чим більше людей пізнають думку Майтрейї завдяки вам, ви наближаєтеся до рівня Майтрейї і, можливо, в однім із наступних життів ви самі станете Кладезем Знань. У будь-якому разі всі, хто сприяє моїй думці,– як для себе, так і для інших – підвищують свій рівень божественної премудрості і займуть гідне місце протягом життя і після нього. Треба тільки не порушувати кармічні принципи і жити за правилами, що модеруються Творцем.
246. Наша планета – примітивна модель усього Всесвіту. Проблема людей в тому, що вони не сприймають чи не хочуть сприймати таку модель, якою вона є. Люди взагалі нічого не хочуть сприймати. Зараз поширюється тенденція дітовбивства. Заколот на кораблі Агні вчиняють переважно матері цих дітей. З 2010-го року бунт на палубі посилиться, бо до нього приєднаються тисячі жінок із усього світу: це будуть як матері, так і черниці. Вони вважатимуть, що роблять вірно, бо рятують душі від пекла, що буде у 2013-му. Такий хід логіки невірний, тому апатичний структурі Карми: заколотників буде покарано. Я пропоную не робити так жодній порядній і непорядній людині – інакше кожен бунтівник отримає по каурілісу. Коли не знаєте, що це значить, дізнаєтесь одразу після путчу. Тенденція антилюдини набирає особливих обертів саме з 2006-го року. Саме тоді стрілка годинника смерті змінила кут і власну точку зору. Пропоную не чинити лихо, інакше буде плихо. Фанатикам і радикалам немає місця на Землі. Це кажу вам я, бо всі будуть покарані. Пропоную рятувати душу – смерть вам не порадник. Беріть курс на життя. Із сьогоднішнього дня. Майтрейя вам у поміч.
247. Коли медіум працює, він стомлюється. Точніше, стомлюється не він, а його інволяційний канал. Те ж саме стосується астральних мандрівників, магусів, елевандреусів і майже ста відсотків решти істот. У тому числі і людей. Тому, коли вам привідкриватимуться нові можливості, ідіть їм назустріч. Але майте час на відпочинок, щоб навчитися їх контролювати. Ігноруючи відпочинок, у кращому випадку ви захворієте. Це погано, оскільки люди високодуховні не хворіють взагалі. Це тому, що вони збалансовані, гармонійні та мають чуттєву природну систему. Це базується в основі Сили їхньої. Коли Сили вдосталь, її стає багато. Коли її багато, можна зробити ще більше. Для цього Силу треба віддавати. З користю, не розмінюючись на дрібниці. Чим більше віддаєш, тим більше отримуєш. Саме тому Майтрейї, що віддавали гірільяди імпульсів, практично не стомлювались і мали змогу отримувати ще. Вони розширили свій канал до Небес, бо Небо їхнє опинилося на Землі – біля Них.
248. Весвіт і час безкінечні, а отже, статися може все: як можливе, так і неможливе, як реальне, так і нереальне, як нормальне, так і паранормальне. Бо всього цього не існує: можливого і неможливого, реального і нереального, нормального і паранормального. Задяки тому, що не існує, статися може абсолютно все, що є і не є. Бо того, що є і не є теж не існує. Є лише порожнеча, яка і формує всі образи і праобрази.
249. Минуле і теперішнє змінюється завдяки вашим діям у вашому сучасному, бо не існує як „тоді”, так і „потім”. Усе взаємодіє, бо взаємозав’язане. Взаємодія породжує гармонію, а гармонія створює баланс.
250. Люди люблять знайомитись. При нераціональному поводженні знайомі відбирають купу часу і величезну кількість вашої свободи. Те ж саме відбувається, коли ви берете на себе відповідальність за домашніх питомців – вони забирають частину вашого часу, свободи і поточного місця.
251. Поточне місце вашого перебування може бути змінене силою думки. Для цього потрібні зациклено-монотонні практики, що можуть допомогти вам призупиняти або прискорювати просторовий час особисто для себе. Таким чином, ви можете відкрити у собі здатність зникати і з’являтися знову. Ви можете це тому, що ви нікуди не зникаєте. Для інших – так, від себе – ні. Ви просто заземлюєте час, підминаючи його простір під себе. Ви просто налаштовуєте свій мозковий портал на інші хвилі. Ви просто занурюєте свою підсвідомість у буття небуття. Прискорювати час для себе не вигідно, оскільки в такому разі він розтрачається. Справа в тому, що коли ви прискорюєте час, він буде вас занурювати і підминати під себе, завдяки чому ви не будете встигати жити. Часові зміни можуть створюватись як штучно, так і природно. Іноді ви можете піймати себе на тому, що вилітаєте крізь час. Сидите-сидите, а тоді довго думаєте, що зробили. Для того, щоб встигати, треба змінити темп життя і ритм смерті. Тобто, переводячи стрілки внутрішнього годинника на інший час, обминаючи „першоістини” ілюзорного світу.
252. Наприкінці Світу виживуть усі, хто живе у Позитиві. Більшість із тих, хто живе у Негативі, перетвориться на ефір. Певна частина негативних істот, однак, буде помилувана, тобто, покарана. Кара залежатиме тільки від того, скільки шкоди завдала душа. Ті, хто виживуть після Кінця Світу, не обов’язково збережуть тіло (у фізичному плані вони можуть померти), але обов’язково збережуть незрівнянно більше – свої душі в астральному і ментальному планах. Фантоми врятованих не мають вартості: для Бога немає бідних і багатих, жорстоких і порядних, дурних і розумних – усі для нього рівні та мають однакові права. Збережуться лише повноцінні, гармонійні та збалансовані душі: це душі таких людей, які живуть у Позитиві. Дисгармонійні, розбалансовані та неповноцінні особини збережуться навряд чи. Це тому, що саме ці якості притаманні істотам, які живуть у Негативі. Запевняю вас, це стосується всіх і вся, хто і що населяє планету: від вашої кішки Чамбо до родичів від триста п’ятдесят п’ятого коліна.
253. Величний Механізм Господа працює на Землі завдяки стражданню. Ібо же страждання породжує еволюцію, еволюція – інволюцію, інволюція – агніматус.
254. Ніколи не пізно почати. Ніколи не рано продовжити.
255. Сни відіграють грандіозну роль у нашім житті. По-перше, сни – це перехід в астрал на підсвідомому рівні. Завдяки певним практикам цей рівень може бути переведений у свідомий і навіть у надсвідомий. По-друге, сни – це відпочинок. І, що головне, відпочинок абсолютно для всіх. Після особливих практик медіуми і магуси стомлюються – у третьому вимірі їм допомагає тільки сон. З іншого боку, після подорожей в астралі замість сну будь-які люди теж стомлюються. Тому їм необхідний звичайний сон. Отже, сон необхідний абсолютно всім істотам, які в даний момент перебувають на Землі – до Світу Кінця вимір це третій. По-третє, сни дарують нам знання – особливі знання. Їх можна отримати, спіймавши астральних тварин і птахів, поспілкувавшися з істотами, розумнішими за себе. Щоправда, Вищі Творіння особливого бажання спілкуватися не виявляють – тільки завдяки симпатії. До того ж, аби зловити момент для спілкування з Вищими Асферами (істоти Високої Ієрархії), треба відслідкувати сприйнятне положення нашої планети, планет-супутників і трьох-чотирьох сусідніх галактик. Справа в тому, що тільки в певні миті аура нашої планети може стикуватися з енергетичними імпульсами Вищих. Звісно, у них є можливість витратити купу енергії та прийти до вас у астрал: це може статися тільки тоді, коли у вас є Вищі знайомі або вам хочуть передати певні знання чи навички. До того ж усе залежить не тільки від їхнього бажання: у вас має бути досить високий рівень ієрархії, щоб мати змогу не те що спілкуватися, а хоча б побачити їх – решту вони зроблять самі у звичних для вас обставинах. Зустріч із Асферами може трапитись випадково. Оскільки випадковостей не існує, це значить, що так має статися.
256. Астральні знахідки можна виносити у матеріальний світ – але не для користі, ібо ви покарані будете. Найбільша користь, яку божественні закони дарують, це ваш особливий розвиток. Так само, як дехто ходить у тренажерний зал для накачування м’язів, ви можете подорожувати в астралі для підняття власних скіл-особливостей. Ви також маєте право виносити астральні накопичення для передачі власних знань і досвіду іншим, а коли людство підіймається на більш високу енергетичну ступінь – створенню нових засобів життя. Є позаземні двері, які ви здатні відчинити, а є такі, що не здатні – усе залежить від вашого особистого розвитку. Тому чи допустять вас до позаземних досягнень – залежить лише від вас.
257. Є певні Учителі, що спостерігають за вашим духовним розвитком. Вони мають жити за правилами у вашому місці, бо вони є в кожному місці. Коли вони побачать ваш прогрес, можуть „випадково” зустріти саме вас для того, щоб дати одне з трьох: знання, навички чи матеріальний поштовх. Їхнє завдання – допомагати астральним сміливцям, у яких виходять бодай якісь примітивні речі. Решту ви маєте досягти самі. Учителі не мають ані духовного, ані енергетичного, ані імпульсивного права просити у вас бодай щось на знак подяки за те, що Вони вам дарують. Але те, що ви хочете подарувате Їм, Вони не можуть не прийняти. Порушення цієї настанови – отримання грошей або частини духовного потенціалу від Навчаюваного (отримувача Великої Інформації) за свої знання – несе Велику Кару для духовних Учителів і Наставників. І вони знають, яка це кара. Тому не порушують. Ті, що вимагають бодай щось від вас – агніурги, на яких повісять анафемус (прокляття) після смерті для життя. Навіть Великі Вчителі, що лікують, витрачаючи при цьому свій енергетичний вміст, який у цьому житті майже не поповнюється, не мають жодного права робити взаємообмін і укладати з вами контракт. Вони мають можливість лише дарувати. Коли ж отримують Дари взамін, обов’язково приймають, бо ж це є милість Господа.
258. Деякий індивідуум любить укладати з людиною контракт. Його суть переважно особливо небезпечна саме для вас – не для інших, оскільки істота, що його пропонує, дивиться під іншим кутом зору. Він бачить більше від людини. І дивиться при цьому в очі – йому немає чого боятися, бо він ще не знає, яка кара заготовлена за підроблений контракт. Договір вважається підробленим тоді, коли один із тих, хто його укладає, не може роздивитися контракт зусібіч. Підробки можна уникнути, запросивши на час укладання особливу істоту – Третій Чинник, який усе бачить із усіх боків. У випадку порушення договору однією зі сторін, він конкретизує обставини для живих кармічних Законів, які і приймають рішення щодо покарання у Ямі Майтрелії. Суб’єктивно справедливий контракт можна укласти і без Третього Чинника. Це буде лише тоді, коли істота, що його пропонує, симпатизує вам. Симпатія залежить від особливості ваших бажань і побажань.
259. Контракти можна укладати як на землі, так і в космосі; як у астралі, так і фемалі (астрал у астралі); як на ургені (планетарний мікрокосм, що призначений для укладання договорів – усі вони прослідковуються); так і над усією його структурою. Поза всім і всього, що є чи не є.
260. Інформації забагато для того, щоб вона була. Тому її немає.
261. Щоб розрізати яблуко, не обов’язково мати ніж – можна його відкусити. Людина розлінилася, створюючи нові штуковини. Людина дурна, що дозволила своїм творінням керувати собою. Людина без своїх творінь нічого не варта. Хіба? Забери у людини ніж – що з нею буде? Вона не зможе відрізати хліба, що лежатиме перед нею, і помре. Але згодом з’явиться нова людина – вона ще не знатиме, як користуватися ножем і не знайде кращого йому призначення, як прибити до стінки. Вона відкусить хліб зубами. Тому і Кінець Світу необхідний, щоб направити людей на путь істинний: добросердечний і добропорядний.
262. Про Кінець Світу казати замало – треба ще вміти рятувати. Оскільки ця Книга саме на це і направлена, ви порятуєтесь. Звісно, коли будете дотримуватись принципів, настанов і законів Нового Порядку, закладених у цій Книзі. Це кажу вам я, Майтрейя. А що кажете Ви?
263. Для людей не існує заборон, оскільки вони мають безкінечне право на вибір. Люди вправі робити все, що забажають. Інша справа – яку кару чи дар людина цим самим собі приносить. Ми – чорно-білі люди. Такі ж самі, як два протилежні аркуші, покладені один на одний. У нас є все і немає нічого. Саме тому нас кличуть людьми. Насправді ж у нас закладено сутність Бога. Для того, щоб відкрити у собі Його Сокровенні Чакри, треба мати бажання вчитися Його Небесній Науці. Саме розвитком сокровенного ми зараз і займаємось.
264. При народженні одна наша половина біла, бо чиста і світла; інша – чорна, бо темна. Протягом життя ми йдемо дорогою, з одного боку якої – світло, з іншого – темрява. Спочатку було світло – воно породило темінь. Для того, щоб світ був досконалим: насиченим і прекрасним у всіх його проявах – чорних та білих. Ми визнаємо чи не визнаємо Бога і Диявола. А хто ми для Них такі, щоб Їх визнавати? А чи потрібне Їм наше визнання? У будь-якому разі ми – їхні творіння, оскільки Христос і Антихрист – два обличчя однієї людини. Людини, що є Богом Усього, що є і не є. Люди Абсолютні. Так само, як і Бог. Тому вони вправі вирішувати самі, виходити чи не виходити з рамок підкорення своєї особливості. У будь-якому разі ми знаходимося між Ними (БогаХрестом та АгніХрестом), використовуючи Силу то одного, то іншого ресурсу. Це досягається за допомогою ПершоСтихій, головною з яких є Вогонь, ібо же сам Хаос був породжений у Вогні. Використовуючи астральний план як метод досягнення цілі, ми стали міцною силою, великою армією, надлюдьми. А наша чорно-біла раса посіялась по землі, даби отримати безсмертя.
265. Тепер ви чудово розумієте, що магії, як такої, не існує. Люди з особливими магічними схильностями – це ті ж самі люди, яким вдалося відкрити у собі трохи більше, ніж іншим. Головне для них попереду. Ви чудово розумієте, що магія знаходиться на іншому березі цього світу, у ній діють свої закони. Хоча це завжди ризик і екстрім, більше ніж фізичне тіло ви втратите навряд чи – тільки коли надто прогнівите Господа нашого, що сидить у Небі. Все, що б ви не зробили у світі магії, обов’язково матиме свої наслідки. Якщо за допомогою надздібностей ви завдали шкоди іншій людині і будете думати, що „воно до мене вернеться”, воно до вас і повернеться. Коли ви не будете думати, що „воно до мене вернеться”, воно до вас так само повернеться – кармічні закони неможливо обійти. Тепер, наскільки я розумію, ви маєте прийти до висновку, що надздібності можна використовувати лише для позитивного розрахунку, яким він не є. Тільки Позитивний Резонанс сприятиме перетворенню до Великих Канонів душі вашої і ніякої іншої – тільки індивідуальний підхід породжує індивідуальності, якими є ми. Займатися розвитком надможливостей при поганому самопочутті не слід, бо це руйнує вашу фундацію. Тому поговоримо тепер про те, як жити в злагоді з Вогнем.
266. Сили потойбічного світу можуть впливати на людину. Буває так, що вплив цей випадковий. Ці впливи можна зафіксувати: найкраще підходять фотоапарати старого зразка типу „Федів”, „Зенітів” і деякі цифровики. Оскільки людський зір не такий, як у позавимірних істот; оскільки малюнки людини не такі, як у позаіснуючих істот, ми не можемо побачити їх нашими очима. Так само, як і приладами, створеними людиною. Об’ємно їх можна бачити тільки змінивши світогляд і поринувши в певну ступінь медитації чи абсолютної бездіяльності – у ступор. Людські прилади іноді здатні зафіксувати незрозумілі плями і об’єкти та інше завдяки своєму внутрішньому зору. Третє око проектує зображення, яке бачить, на плівку і за допомогою фотоапарата чи камери людина може побачити нікчемну частину позаземних цивілізацій і неозброєним оком. Абсолютно засвічені плівки – їхні відбитки пальців.
267. Геніальним екстрасенсам, пророкам і філософам досить взяти у руку фотоапарат і спроектувати зображення, щоб на плівці залишився відбиток. Але це ніщо в порівнянні з тим, що бачили вони. Тому увійдіть у їхній стан завдяки їхнім знанням і завданням – і ви прозрієте.
268. Найбільш уразливі в людині три частини: рот, очі та вуха, оскільки на людину можна впливати через колір, світло і звук. Але та людина, що володіє Знанням, ніколи не підкориться цьому ганебному впливу, що здатен викликати лише сміх.
269. Якби людина була бодай трохи розумніша і слухала людей, які дивляться набагато років уперед, вона б уникла трильядів (безкінечна більшість) конфліктів, сутичок і неприємностей.
270. Ніякого потойбіччя немає, оскільки все різнобічне: його або видно, або не видно.
271. У 2013-му році перетнуться 1-3, 4-12, 13-129 виміри. Безкінечність стане кінечною, а кінечність – нескінченною. Зліченно безсмертні творіння стануть незліченно смертними, а смертні – незліченно безсмертними. Тих, кого було мало, стане багато. А тих, кого багато, стане мало. Ті, що все знали, усе забудуть. А ті, що нічого не знали – все згадають. Бо всі вони знали, що перетин вимірів саме у 2013-му році.
272. Ця Книга рятує не тільки від Кінця Світу фізичного, оскільки після смерті у матеріальному плані людина зазвичай перероджується, змінивши – мов одяг – старе тіло на більш нове. Ця Книга рятує від Апокаліпсису внутрішнього, тому й духовного.
273. Для того, щоб мати змогу подорожувати у вимірах і просторі, що зумовлені часовою абстракцією, не потрібні ані спеціальні об’єкти, ані підготовлені та взаємозумовлені матеріальні тіла. Треба лише розкрити у собі сокровенні чакри, ібо Людина і є Грааль. А у Граалі закладені всі можливі і неможливі, обов’язкові і необов’язкові, головні і додаткові, зумовлені і незумовлені можливості.
274. Коли забагато інформації, тіло лопається по швах окрім того, що рветься. Те ж саме стається, коли інформації замало. Тіло має бути як гармонічне, так і збалансоване.
275. По життю кожен має свій велосипед: у когось – за п’ять копійок, у когось – за двадцять, у когось – за двадцять п’ять. Кожен їде життям на своєму велосипеді, який абсолютно відповідає тому рівню, якого заслужила душа-перевізник. Тільки від душі – і ні від кого більше – залежить абсолютний шлях у той чи інший бік.
276. Люди роблять усе для того, щоби діти не народжувались. Наприклад, аборт. Людям соромно називати це вбивством, тому вони замінили це на слово „аборт”. Люди хочуть отримувати (і отримувати) насолоду. І нічого не давати взамін. Але діти все одно будуть народжуватись. Задля цього будуть виникати „небажані пологи”. А все тому, що у Небі зібралася черга із бажаючих потрапити на землю душ. Потрапити для того, щоб навчитися. Вбиваючи у собі дитину, людина вбиває у своє і без того нещасне серце іще один кілок. Сприймайте дітонародження як особливий і абсолютний дар Творця. Це необхідно для того, щоб зрозуміти Істину. Усвідомлено позбавившись від дитини, зробивши такий вибір, людина може втратити можливість на переродження. Такі люди зникають назавжди.
277. Для того, щоб встигнути, треба не спішити. Але не спішити для того, щоб спішити, оскільки бездіяльність породжує діяльність. Коли ви поринете в абсолютну нейтральність і вирішите по життю не робити зовсім ніякого вибору, вас буде покарано. Ібо же людині, що втратила Творчість у собі, не залишається нічого іншого, окрім як навчитися. А вчити цю людину можна тільки через біль. Через біль і страждання. Тоді вона буде щаслива. Але пам’ятайте, що страждання від карми, а не від самого себе. Самобичування є мірою крайнощів і фанатизму, тому ці люди будуть покарані Небом. Бог посилав нас у цю Землю не для того, щоб ми руйнували себе, а для того, щоб навчити нас життю: щоб ми раділи, веселилися, усміхалися, допомагали одне одному і любили інших – людей, комах, дерева, квіти, хмари, дощ і вітер… Так само, як талановитий господар саджає у горщик троянду, так і Бог посадив нас у землю. Для того, щоб ми виросли і стали такими, як і Він: життєрадісними, розумними, чесними і справедливими. Тому в житті кожного з нас має бути творчість. І жилка ця може проялятися у будь-чому: архітектура, скульптура, живопис, поетика, письменництво, танці… Будь-що з того, що ви можете обрати. Обрати не для того, щоб вернути, а для того, щоб радіти. Життю і всьому іншому, що нас оточує.
278. Людина – тварина по своїй структурі. Але не по суті. По суті людина є Бог.
279. Кінець Світу – це хвороба людства, якої треба здихатись. Люди самі створили цю хворобу – їм її і лікувати. А допоможе у цьому сам Творець – Божественне Начало. Ми ж не хочемо, щоб Усесвіт зав’язався у вузлик і зник, хіба не так? Ми ж не хочемо тисячоліттями чекати в гіометральній проекції на повторний зрив Усесвіту, щоби знову усе почалось, правда? Тому сприяйте знищенню такої досить небезпечної болячки, як Апокаліпсис. Люди хочуть максимально вижати життя – як лимон – і підім’яти під себе. Тому намагайтеся окрім отримання задоволення від життя бодай щось дати взамін – ви ж маєте бути вдячні Йому за те, що Він створив саме вас – інакше б вас не було.
280. Люди з інших вимірів живуть не в зірках, а поряд із нами. Ми не можемо чи не хочемо їх помічати, але вони серед нас. Це те ж саме, що таксисти: машин багато, а значок таксі далеко не на всіх. Так само, як ми не бачимо їхніх аеробусів (машини, що пересуваються над поверхнею землі завдяки магнітному полю земного ядра), вони не бачать наші допотопні авто. Але різниця між нами у тому, що, коли вони схочуть, вони нас побачать – тоді ми і маємо змогу бачити їх. Але вони не мають особливого інтересу спостерігати за нами, виходячи зі своїх візерунків, які малюють, оскільки людство для них ні більше ні менше, як для нас світ моржів або чайок. Але коли вони зайдуть у наші турелі, люди можуть зайти в їхні. Після кожного переходу ненадовго з’являються зузірки (земні дірки). Саме тому досліджувати астральний план набагато вигідніше, аніж зірки та космос. Усе тому, що там – у Небі – та ж сама структура, що і тут, але зі свого дому спостерігати простіше. Тим паче, люди не знають космічних законів і невдовзі будуть покарані. Якби була можливість створити центр дослідження астрального плану, ми б зробили дуже велику справу для людей – підвищили їхній духовний статус грандіозним розвитком. І не треба шукати чужих у зірках. Зірки створені для того, щоби мріяти. Астрал створений для того, щоб дивитися. Поняття „чужі” створене для того, щоб вважати себе своїм. Так зробили люди. Для того, щоб вважати. Вважати себе кимось. Це кажу вам я. Більше того, чужі – це і є ми. Тому я вам не кажу. Ви усе знаєте без мене, але читаєте для того, щоб згадати.
281. Разом із вістю про Кінець Світу я приніс вам слово про те, що близиться царствіє Господа. Як у Небі, так і на Землі. Тому не бійтесь Кінця, бо він і є початком. Сили Тьми спробують завоювати Землю – від вас залежить те, чи вийде це у Системи. У будь-якому разі всі душі, які відкриють у собі сокровенні чакри – Бога – піднімуться у Небо, що є світом усього і нічого водночас. Хай кожному по заслугах воздасться: і тим, що обдирають прихожан і руйнують віру в Бога, насаджуючи культ неіснуючої релігії; і тим, що моляться Дияволу під землею кожного міста, на якому стоять будинки. Лжевірів я прирівнюю до поклонителів Дияволу, ібо же вас одурити бажають. Нікому не вірте – навіть мені – і не вдавайтеся до крайнощів. Довіряйте собі, а більше себе – Богу. Довіряйте тому, що Бог усередині кожного з нас, а ми – в ньому.
282. Можливо, зараз ви хочете спитати: „Хто ти такий, що намірився нас поучати?” На що я відповім: „Я той, хто я є. І ніхто інший. А хто ви такі?” Дайте відповідь перш за все собі, а тоді питайте. Більше того, коли ви дасте відповідь, потреба у такому питанні відпаде сама собою.
283. Все, що є і вже не є, було вже сказано до мене. Я повторю вам істини прості і лиш зміню слова, розкривши вам підтекст, аби згадати вічність. Казав учора Мухаммед, а позавчора – Будда, на тому тижні вам казав Господь, а завтра скаже вам Іуда.
284. Спокуса, яка з’явиться для вас, і буде саме в тому році, який призначений для нас. А рік цей буде повсякчас, аби прийти у вічність.

© Автор: Олег Сірий
  © Коректор: Людмила Сіра
  © Використання матеріалу без згоди автора чи адміністрації сайту карається як земними, так і позаземними законами
  Для зв'язку пишіть на upt_@ukr.net


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© svetakedyk, 21-08-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71114492416382 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …