Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19018, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.187.121')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

...просто досі не можу забути...

© Slava, 02-11-2009
Бачу тебе щодня, виходячи на коридор, йдучи в душ чи на пари, ставлячи чайник чи готуючи обід, миючи посуд чи чергуючи на кухні... Ти вітаєшся, посміхаєшся, кладеш руку мені на плече, але все вже не так, не так, як тоді, коли ми були щасливі вдвох, коли ми годинами могли просто лежати і дивитися один на одного, не відчуваючи плину часу. Кожна мить, проведена разом, була для нас така щаслива, така приємна. Кожна хвилина на відстані здавалася годиною, днем, навіть тижнем... Навіть зараз, пишучи про це, в мене нестерпно болить душа, хоча пройшло уже досить багато часу. Так важко згадувати... і розуміти, що це вже не повториться...
Як все трапилось? Чому ми не змогли вберегти той зародок кохання, що вже почав розвиватися в прекрасне, безмежне та шалене почуття? Чому зараз не намагаємося все це повернути, хоча я впевнена, що обоє тільки й мріємо, щоб усе почати знову? Невже так важко підійти, визнати свої помилки, зізнатися в почуттях? Невже гордість, егоїзм та самозакоханість все ж не дадуть нам бути знову разом?
Скільки запитань... і ніяких дій, жодних зрушень ні на краще, ні на гірше... Просто все так невизначено... ми наче і разом в думками та мріями, а з іншої сторони так далеко один від одного... Просто треба раз і назавжди розібратися у всьому, що не мучити себе марними надіями та сподіваннями. Може, коли я буду чітко знати, що нічого більшого, ніж дружба, між нами бути не може, мені буде легше бачити тебе і своє життя, але уже з кимсь іншим...
Я досі чую фразу, сказану тобою в вечір нашого останнього близького спілкування, і думки про неї не дають мені спокою... „Не хочу псувати тобі життя собою”... Що за нісенітниця? Як можна було таке вимовити? Хіба ти не думав, що я сама в праві вирішувати, як і з ким жити? Адже я знала, на що йду, приходячи до тебе, і я робила це усвідомлено та за власним бажанням. Я була готова до багатьох негараздів, до труднощів... Чому ти цього не оцінив?
Так, може я ще мала, дурна, не знаю нічого про життя, проте я точно знаю, чого я хочу... А хочу я бути з тобою, відчувати лагідний дотик твоїх рук, солодкий смак твоїх губ, бачити на собі ніжний погляд, сповнений трепетних почуттів, прокидатися від твого поцілунку...  Лише тоді моє життя насправді стане щасливим. За це я готова пожертвувати багатьом, тільки б знати, що ці жертви будуть недаремними. Якби ж і ти був до цього готовий...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Не останній з найкращих

©  , 02-11-2009

Таку щирість нечасто зустрінеш...

© Сергій Коломієць, 02-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.90114498138428 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …