Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18800, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.222.115.179')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

МІЙ!!!

© Пономаренко Алла, 22-10-2009
Я приходжу до тебе щоночі. В усьому чорному. Навіть у сні ти мене не помічаєш.
Пропускаєш крізь свою призму, крізь свій світ. Але чому? Я ж така загадкова. Як ти любиш.

Сто грамів зайвої горілки — і ти все зрозумієш. Чи згадаєш…

…Весіннє небо. Мої блакитні очі. Твій чорний плащ. Пам«ятаєш — я тоді була в червоному платтячку? Любила все червоне, як зараз чорне. Як ти колись любив. Колись. Давно. Віків 200 назад… Ти був гарний. Ніби зачарований. Посміхався, але був не з нами. Ти був живий. А зараз…

Я в усьому чорному наближаюся до тебе ледь помітною ходою. Яскраві губи, але затуманений погляд. Привид? Ні. Я майже жива. Не така, як ти. Я майже з вами. Я існую. В цьому далекому мені світі чвар, зневіри і облуди. Омана і брехня. Де справжні ідеали? Ти чи я? Навряд чи.

Я іду. Знову ж таки весняне сонце, привітне небо, зграї птахів. Зеленіє трава. Згадую Дитинство. Ти і тоді був. У снах. У мріях. Тоді… А зараз… Життя йде на спад. Лише 20 рочків (sorry, за 20). Не міняє позиції. І статусу. НІХТО. В усьому чорному. Іду. До тебе. Зайві не 100, а 200 грамів не допомагають більше. Чому? Бо ти справжній. Не мрія і не сон, як у дитинстві. І ти ЖИВИЙ!!! Але ти такий далекий. Я не знаю тебе. Проте ти мій. Уже мій. Образ твій мерехтить десь на горизонті. Я чекаю. Я живу. Навіть. Не для себе, але ЖИВУ!!!

Відгукнися! Я відчуваю. Твій подих і твій дотик…

М-і-й !…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

притягуюче... )))

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Сергій Коломієць, 02-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.4254989624023 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …