Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51006
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18765, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.192.3')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Дурна.

© Svitlana, 20-10-2009
Все! Кінець світу скінчився, заспокойся. Пройде певний час і все повернеться на свої місця. Ми всі реєнкарнуємось і продовжимо жити, як це було раніше.
   Ось уже шістнадцять років час повертаєтсья назад, назад, назад. Початок кінця світу, сам процес і перемотка.  Мені дуже цікаво за цим спостерігати. Не щодня побачиш кінець світу.
   Не хнич, Дурна. Зараз все налагодиться. Почекай хвилину і ввімкнеться перемотка, потім Бог знову клацне на кнопку "Play" і я ще раз перегляну з ним цей чудовий відеозапис під назвою "Моє життя в період кінця віту".
   Це кумедно, повір мені. Взагалі я не розумію, чому ти мені досі не довіряєш? Люди зазвичай вірять і все розповідають, а ти--ні. І це мене найбільше злить! Я ж нічого поганого тобі не зроблю, просто хочу твоєї довіри, хочу, щоб ти ділилась зі мною своїми проблемами і я тобі допомагала у їх вирішенні.
   Дурна, а в нас же стільки спільного. Багацько цікавих подій, людей, речей--все спільне. Ти далі тримаєш все в собі й не розкриваєшся. Я ж щодня бачу сльози в твоїх очах, Дурна!.. Чому ж ти так?
  Та й цей кінець світу. От би перенесли його на потім. Треба буде сказати Богу, що зарано він його робить. Нехай вставить у відеокамеру довшу плівку і зніме більш тривалий фільм. Так цікавіше, набагато! Правда, Дурна? Тільки ти мене розумієш. Шкода, що я ніяк не придумаю спосіб довести тобі свою вірність, довести, що я ніколи, ніколи!, в житті тебе не підведу й завжди підтримаю! Дурна, ти маєш знати, що всі свої проблеми можеш довірити мені.
  Сідай поруч. Подивимось на наше життя у зворотньому темпі. Ого, швидко ж летить час. Мені вже п"ятнадцять, чотирнадцять...
  Слухай, Дурна, поки є час я з тобою попрощаюсь. Нам же реєнкарнуватись з хвилини на хвилину. Знай, що коли мені буде шістнадцять і тобі стільки ж, то ми зустрінемось, обов"язково. В наступний раз напевно ти мені більше довірятимеш.
  Мені один рік... час і справді швидко летить.
  Бувай, Дурна. До нових зустрічей! Побачимось через шістнадцять років...

                                                                                                      10. 10. 2009
13:30

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Довіра

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олег Derim, 21-10-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79305005073547 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …