Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1873, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.200.136')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка

казка про Гертруду і дурні конверси

© Вероніка, 15-08-2006
У далекій країні,колись дуже давно жила одна дівчинка.І були в неїдві мрій:конверси,та управління часом.батьки були жадібні,і не купляли дівчині конверсів,тому вона назавжди поховала цю нездійсну мрію у своєму серці.Дівчинка все мріяла зупиняти час.Вона вірила,що це якимоь дивом в неї вийде.Ще Гертруда(звали її так) була дуже начитаною,і знала про всяких дияволів,які беруть душу в обмін на завітне бажання,також вона читала,що ніякої душі в середині людини немає,отже їй нічого боятися.Залишилося вирішити яке бажання загадати,і де знайди тупого диявола,котрий незнає про неіснування душі.В її голові була купа варіантів:дати об*яву,пошукати через інтеренет,знайти через спільних знайомих....та дівчина вирішила нікому не говорити про тупого сатану,щоб ніїхто його не шукав,і не віддавали йому неіснуючу душу,бо може й бути,що бісу саме її "душа"буде не потрібна,і як бути з конверсами,чи з часом?
Всі Гертрудині думки були тількипро тупого диявола,вона незнала,як він виглядає,і взагалі чи є цей диявол насправді,або тільки в книжках..Її це не цікавило...В неї з*явилася вже третя мрія-познайомитися з дияволом.
Шли дні,і закінчівався літній розпродаж.Гертруда була так захоплена думками пронечисту слу,що й не помітила,як якась сволота купила останні конверси її розміру...дівчині щось стукнуло в голову,поїхати до кінотеатру(вона ще й до цього була трішки того).Прийшла вона до цього кінотеатру,і побачила саме під плакатом "Омен 666" дивного хлопця,з чорними,як ніч,очами,там волоссям,ніби у ньому стая воронів живе.Так як у уяві дівчини симпатичні готи асоціювалися лише з тупими дияволами,вона вирішила,що цей гарний юнак і є тупий сатана,ще ж і знак "Омен 666".
-Нарешті ти прийшла,а я вже думав,що ти ніколи не прийдеш,-сказав симпатичній гот Гертруді
Дівчина геть загубила весь розум,і кинулася нещасному хлопцеві прямо на шію.
-Ти вампір,так?Хоча ні,не відповідай,сама знаю,що так.Ти що,одночасно і вампір і диявол? так можна?Стоп,вампіри ж лише вночі полюють,а зараз день...
Добре,мені всеодно,ліпше перейдімо до справи...Віддаю тобі свою душу в обмін на...,-коротше вона не вспіла договорити,бо  нещасний,симпатичний гот від шоку вронив її на підлогу,і втік від схибнутої як можна далі....
Три тижні Гертруда не виходила з дому,все плакала у подушку від болю і жалю до себе...Та якимось макаром мати дівчини кинула лист,котрий був адресований саме Гертруді...я не буду писати як ця Гертруда вставала з ліжка,бо вона мене вже бісить!Такого симпатичного гота зустріла,і тримай тобі!Так...прочитала вона лист,він був від гота,писав,що давно вона йому подобається,що він дізнався про її зацікавленість до потустороннього світу,і хоче з нею познайомитися,і чекає її біля кінотеатру під вивіскою "омен 666".Так як дівчина була тупа,хоч і начитана,вона побігла до кінотеатру,забувши подивитись на дату написання листа,а сама вона почту вчасно не дивиться так що самі розумієте.
Вона стояла біля кінотеатру і чекала,чекала,забувши про її глюки щодо диявола,конверсів,та управління часом.Було холодно..Вона плакала,плакала,що повірила в те,що її буде чекати симпатичний гот біля кіно...Вона сиділа на сходах довго,доти плакат з оменом не зняли(години дві вона там сиділа) і пішла додому...Наче піддією якихось чарів до дівчини все-таки дішло,що лист був адресований  їй раніше,і саме той тупий диявол і був симпатичним готом...Вона пішла..пішла до старого ,чорного будинку,де й жив гот.Сиділа під його вікнами,і плакала через свою тупість і дурну мрійливість.Гертруда чекала його вже не на сходах,а на лавочці.Мене вже дістало це писати...Не можу більше...Чекала ця Гертруда довго,доки якийсь старий дідуган  не вийшов ввечері покурити.Він дивно подивився на плачущу дівчину,кинув оком на сарай і пішов туди.Гертруда,на диво,одразу ж зрозуміла,що їй треба робити і пішла за дідом.
-Це тобі,купив їх саме для тебе,дізнався  про твою мрію,і вирішив подарувати,а й заодне й познайомитися з тобою,управління часом я вже не зможу тобі подарувати,чого ти прийшла до мене?,-хлопець кинув конверси дівчині і знову закурив.
-Вибачитися перед вашим онуком,бо думала,що він диявол
-"Вибачитися перед вашим онуком,бо думала,що він диявол",що ти верезеш?Мені ж лише 17.НЕ має в мене онука..НЕма чого вибачатия....Закохався я в тебе і зрозумів,що в тебе манія на цього пана диявола.Знайшов його і  домовився з ним,за бажання,на познайомитись із тобою.Але душв нього забагато,а молодого тіла немає...Довелось віддати,що є,тепер розумієш?дурне кохання....немає не молодості,ні дівчини...Хоча...коливтебе закохався,перестав думати....от і став ддуганом,що немає мозку,та йди вже...Мені вже далеко не 17 років

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.90751504898071 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …